Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

lilike

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-01-25 12:35:58

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
4
Hasonlóság:
2


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló lilike +36209122277 99309 szexpartner

Tozo1 a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg lilike hirdetővel
érzéki hang
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem őt, azonnal felvette és mivel viszonylag rövid határidőre kaptam tőle időpontot, ezért azonnal kellett indulnom a megkapott címre.
Jeleztem, hogy érkezésemkor egy sztriptíznek nagyon örülnék, de jelezte, hogy arra csak este tud ráhangolódni.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
A XI. kerület egyik főiskolája mellett egy magas panel toronyház sokadik emeletén található lakásban várja a vendégeket.
Már korábban is jártam Lilikénél, így nem bajlódtam a gps-el. Parkolót viszont a második körözésem után találtam.
A kapukód bonyolult, de most egy másik lakó mögött beslisszoltam a lépcsőházba.
Mikor szabad lett a terep, megkaptam a megfejtést az emelet és az ajtó számait illetően.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás jó állapotú, tiszta kis garzon. A folyosóról belépve azonnal az egyetlen nappali-konyhába léptem (nem is láttam panelben ilyen amerikai konyhás elrendezést még).
A nappaliban van a kétszemélyes heverő, leterítve egy nagy egyszínű ágytakaróval/pléddel vagy valami hasonlóval.
A fürdő megfelelően nagy méretű, megvan benne minden. A kis méretű zuhany miatt nehéz megoldani, hogy ne fröccsenjen ki a víz, amennyire tudtam ügyeltem.
lilike külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Arc:
4
A lakásba lépve szívélyesen fogadott, beinvitált a szobába. Az étkezőasztal körül lévő székekre vetkőzhettem le, vigyázva arra hogy melyiken pihen a kedvenc cuki macskája.
A hölgyről készült fotók alapján kissé másra lehet számítani (érdemes lenne a fotókat lecserélni), de egyébként nincs semmi baj az alakjával és testével. Nőies alakja van, az életkora talán kicsit magasabb, mint az adatlapon, de ez lehet, hogy csak az én szemem homálya, egyébként jelentősége nincs.
A mellei közepesek, de dúsak, formája gyönyörű kerek, hegyes érzéki mellbimbókkal.
Az arca kedves, de egy egészen speciális ragadozó habitus tükröződik ki, ami egy kvázi szerepjátékban kísérte végig az eddigi találkozóinkat.
A szerepjáték leírása: én voltam az ártatlan kisfiú, ő pedig a kiéhezett kielégítésre váró kanca, aki a vágyainak fokozódásával, fokozódó sóhajszerű utasításokkal és könyörgéssel veszi rá az embert, hogy megtegye vele azt ami a dolga.
1. lilike +36209122277 beszámoló Budapest 99309 erotikus masszázs
3. lilike +36209122277 beszámoló Budapest 99309 erotikus masszázs4. lilike +36209122277 beszámoló 2019-01-25 12:35:58 erotikus masszázs 993095. lilike +36209122277 beszámoló 2019-01-25 12:35:58 erotikus masszázs 993096. lilike +36209122277 beszámoló 2019-01-25 12:35:58 erotikus masszázs 99309
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
4
Enyhe domina:
5
Közös maszturbáció:
5
Szerepjáték:
5
Barátnő feeling:
3
Ujjazni:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
A fogadtatás egy babydollban történt bugyi nélkül. Az ajtóból előttem sétált be a szobába, az ágyhoz érve megfordult és ekkor lecsúszott a válláról a ledér öltözetének egyik pántja, kivillanva a bal melle. Kéjes pillantások közepette az ágyra feküdt félig felkönyökölve és folytatta a tévézést ahol egy egyszerű tv adás ment. Közben a mellét emelgette, apró sóhajokkal kísérve azt mondta, hogy a vár vissza a fürdésből.
A testéhez képest fehérebb kerek,szabályos melle világított a félhomályban, a tekintetemet odaragasztva.

Vetkőzés és gyors fürdés után a szobába visszaérve láttam, hogy nyögdécselve kéjesen a melleit simogatja és felszólított, hogy bújjak hozzá. Kezével megszorította mellét és a számba helyezte. Kért, hogy szopogassam a bimbóját. Csókolóztunk, simogattuk egymást, elkezdődött a petting, a közös maszturbáció. Mindenre megkért - "szívogasd a cicimet", "fogd meg a puncimat", "csókolni akarlak", "ne félj", "dugd be az ujjadat a melegre", "érzed milyen jó". Mint egy szex tárgy végrehajtottam a kéréseket, aminek eszméletlen izgató felhangot adott az efféle hozzáállás.
A puszilgatás közben hanyatt fektetett, rám hajolt, majd elkezdte hosszabban bámulni a farkamat. Először apró érintésekkel hozzányúlt, majd a nyelvét hozzáérintette hosszú másodpercekre. Két ujjával felemelte ezután a szájába vette a makkom hegyét, és mozdulatlanul itt megálltunk talán 1 percre is. Ennek a szokatlanságnak és kiszámíthatatlanságnak megvan a varázsa. Váratlanul a torkába engedte a farkam és rásóhajtott, hogy "de finom, ez kell nekem". A szopása nem ütemre, hanem kiszámíthatatlanul változatos tempóban történt, eszméletlen izgató volt. Majdnem elélveztem, amikor a száját leemeltem a farkamról. Rosszallóan, összehúzott szemekkel rám nézett. És megkért, hogy szopogassam a mellbimbóit. Közben a kezeim lefelé kalandoztak és lassan a puncijába vezettem az ujjamat, ez neki túl lassúnak tűnt, ezért megfogta a csuklómat, átvette az irányítást, majd kihajtott még egy, azután még egy ujjamat és úgy dugta magát az én kezemmel. A kényeztetésre jól tágult a puncusa, szerintem ha bevadul, akkor az egész kezemet is befogadná. A puncija hatalmas arasznyi lepkeszárnyakkal rendelkezik, a bejutáshoz az ujjakkal szét kell hajtogatni a pillangókat. Sóhajtozott, nyögdécselt, mondogatta, hogy azt szeretné, ha jól megdugnám.
Gumit húzott a farkamra, majd hanyatt feküdt, a csípője alá gyűrte a legközelebbi párnát. Lába közé bújtam és megcsodáltam hatalmas pillangóit. A nyalakodásom közben fogta a fejem és feszengett a csipőjével irányítva a nyalakodásom intenzitását. Csak néhány percig hagyott nyalakodni, (tényleg azt akarta, hogy megdugjam) mert megfogta a fejemet magához húzta, majd megfogta a derekamat és magára húzott. Megmarkolta a farkamat és bevezette a hüvelyébe, átkarolt és kontrollálta a tempómat, a fenekemet átkarolva préselt magához, hogy még mélyebb legyen a behatolás.
Annyira elképesztő volt a pillanat és annyira eltért a korábbi tapasztalataimtól, hogy úgy ahogy voltam telelőttem a gumit.
Át kellett élnem azt a ki nem mondott sajnálkozását, hogy nem bírtam tovább.... de hát hogyan bírtam volna, ha kikényszerítette belőlem. Megfordult a fejemben, hogy egy szexuális tárgy vagyok ebben a kalandban, de most jól esett ebben a szerepben lennem.

Gyorsan elmentem tisztálkodni, majd újból a továbbra is tévét néző Kedvesem mellé bújtam nagy "C" betűben. Cirógattam-babusgattam, majd előrehajolva ajakra csókolózni kezdtünk. Megfordult és ízlelgetés után a szájába eresztette a farkamat, most már határozottabb mozdulatokkal kínozott, mint korábban. Jelezte, hogy a szájába kéri a magomat (de ahogyan ezt szinte kérlelve kimondta...HÚÚÚ!). Nem kellett sokat várnia, a szájában ért a vég. Hagyott lenyugodni, cuppogott a farkamon. Felém fordulva láttam a szája szélén csüngő cseppeket, amit a kezével a szája szélén eltörölgetett, majd elsétált a konyhapulton lévő törlőkendőig.
Áldozatként feküdtem Vendéglátómnak kiszolgáltatva.
Mikor a keringésem helyreállt, megnéztem a nadrágzsebemben lévő órámat. Volt még időm, elmentem zuhanyozni, majd visszatérve még meztelenül mellékuporodtam és levezetésként egy kis záró beszélgetés és simizés következett.
Azóta is többször gondolok erre a találkára, hogy "háááát, ez meg mi volt????"
Nem kerülhettem el a sorsom, felöltöztem és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszélt borítékot érkezésemkor tettem a konyhaasztalra. Nem kérte, de így gondoltam helyesnek. Távozásomkor is ott volt érintetlenül.
A szokásos csokorról van szó a megbeszéltek szerint, semmi meglepetés (csak egy kis ráadás a részemről).
Rózsacsokor
Tozo1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ez egy szokatlan találkozó volt egy sajátságos szexéhes nőcivel. Nagyon izgalmas volt ez a felvett irányító domináns szerep a részéről, amivel tudtam azonosulni. Ezért is mentem vissza már másodszor hozzá.
A találka nem a megszokott koreográfia szerint történt és a mozdulatai is számomra kellemesek, de jó értelembe véve kiszámíthatatlanok voltak, ami az izgalmam csúcsra fokozásához járult hozzá.
Vagány találka volt, extra fűszerezéssel.
Lilike sokkal vadabb hancúrokra képes, tutira strapabíró csaj, aki tele van extrákkal, szerintem mindenben benne van, ami már az én fantáziámon is túlmutat. Az ebben való kiterebélyesedésében az én finomkodósabb stílusom volt az akadály.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés lilike szexpartner beszámolójáról


2020-01-24 19:12:10
Remélem, azért be is sorolod, mert minimum "felejthetetlen " élményt nyújtott. Az írásod minimum figyelemfelkeltő, nem csodálkoznék ha az elkövetkező napokban megsokasodnának a "kérők" :)

2020-01-24 15:52:43
EEZ igen! Ez tényleg nem a szokásos elvárt hozzáálás egy szexpartner hölgytől. Basznám halomra!

2019-05-20 14:26:46
A szokasos reszletes informativ beszamolo tele olyan reszlettel,ami fontos ha nem akar az ember melle nyulni.

2019-03-10 07:50:13
Nekem csak az hiányzott, hogy nem vélem tetté, de majd pótoljuk

2019-02-05 18:28:18
Valóban jó és hasznos beszámoló. Jól bemutatod Lilike képességeit.
Mutasd mindet

Funkcióklilike legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-29) : Nagyon finom franciát kaptam tőle, változatos technikával, a golyókat is símogatva kényezetett, majd lejjebb kalandozott, és eleinte a heréket ápolta nyelvvel, később óvatosan lejjebb csúszott, de egyértelmű jelzéseim hatására finoman, alaposan, végig a szemembe nézve szétnyalta a popsikámat.

(2023-06-22) : Gyors tusolas aztán a szobában várt az ágyon ahol elkezdtem simogatni. Nem szeretnék a részletekbe belemenni de volt csodálatos franciaban részem ill tettük kicsit ide még oda az ezredest 😊 hamar végem lett és egy élménnyel gazdagodtam.

(2023-02-24) : Majd rátér a franciára, érzékien előbb a makkot puszilja, nyalja. Aztán az egészet finoman bekapja. Én is kényeztetni akarom. Combjai a vállamon, kacsójával a fejemet símogatja, íráyítja.

felejthetetlen: 20db
(2023-09-18) : Nem vette be mélyen, viszont annál hosszabban, a makkot kerülgetve, be-bekapva, az egészet föntről lefelé nyalogatva, a zacsihoz közelítve, miközben egy kézzel fogta a tövénél, és közben újra meg újra egymás szemébe néztünk. Láttam, hogy élvezi, és ezzel úgy felhúzott, ahogy szolgáltató még soha, hosszú percekig tartott, és el tudtam volna képzelni, hogy így teljen az egész randi, de aztán „Hadd érezzem!”, mondta hirtelen, és két mozdulattal rám varázsolta az ágy szélére tett gumit, majd az ölembe siklott és meglovagolt.

(2022-11-17) : Nagyon élvezi a kényeztetést, ahogy én láttam nem játszotta meg magát. Néhány perc nyalakodás után újfent a farkam után nyúlt, és kérdezte hogy "Dugunk-e?", már hogyne. Szépen felhúzta a gumit, és misszionárius pózt vettünk fel.

(2022-10-19) : Először lágyan kezdte, kicsit a zacsit is kényeztette, majd vehemensebb tempóra kapcsolt. Itt kicsit megijedtem, hogy idejekorán fog beteljesülni a lepedőgyűrésünk, ezértcserét kértem és viszonzásul egy lágy, kényeztető nyelvjátékkal leptem meg.

nagyon jó: 39db
(2024-02-05) : "Ismerkedés" után, hanyatt fekvés és szépen lassan, a már egész merev farkamat kezdte el izgatni. Kézzel simogatva, tetejét csókolgatva. Pár perc óvatos kezelés, után már a szájába kerültem.

(2023-10-08) : Kicsi simogatásokkal kezdtük, ő kézbe vett, miközben csókolóztunk, érzéki, lágy csókokkal, lassan, ráérősen, mint akiknek a világ minden ideje a rendelkezésére áll, holott csak egy óránk volt kivételesen (lilikéhez általában két órára megyek). Összeért az orrunk, a nyelvünk, a lábunk, a popsiját simogattam,

(2023-07-16) : Lili jó partner ebben, láthatóan neki is tetszett a dolog, a mellbimbók szépen megkeményedtek. A kezemmel simogatni kezdtem a hosszú combok belső felét lassacskán eljutva a gyönyör kapujáig. Ekkor Lili is kézbe vette kicsi kém sorsát, megnyalogatta és gyengéden megszopogatta, amitől nagyon kemény harcossá változott.

: 87db
(2023-09-08) : Kis idő után megkértem, hogy szépen térdeljen elém és kezdje el a jó kis Francia tudását gyakorolni rajtam de úgy, hogy a földre letapasztottunk egy vibrátort ami legyen a kis suncijába ami plusz rezeg benne és élvezkedhet azon is.

(2023-07-28) : Nagyon lassan kezdte el a franciát, és ez maximumra korbácsolta fel a vágyamat...apró érintések az ajkakkal, majd fokozatosan egyre beljebb a szájába...még most is elkap a kéjvágy mikor ezt leírom és csak visszaemlékszem...finoman, érzékien folytatta,

(2023-06-09) : nagyon beindult és nagyon hamar a finom meleg ajkaji közé keveredtem és úgy franciázott mintha az élete múlna rajta rá is szóltam kicsit óvatosan mert ha így halad nagyon gyorsan végem lessz, illetve kértem tocsogjon a farkam a nyálától,

lehetne jobb: 6db
(2018-02-07) : Na itt kezdett érdekes lenni a dolog, vegyes érzelmek kavarognak bennem.\r\nKözös fürdéssel kezdtük ami úgy nézett ki, hogy a zuhanyban mellém állt és kicsi meleg vizet engedett magára ma...

(2015-05-01) : megkertem ,hogy franciazon nekem.Nyalasan es kezimunkaval vegyitve csinalta amit kellemesnek mondanek de en pornosabban szeretem.Szoval volt mar millio sokkal jobb.Mikor pedig gumit kertem hirtelen kisietett a furdobe

(2015-03-16) : Bejött a szobába elkezdett puszilgatni a testem gondoltam meg csókolom mert hát van az adatlapon de akárhányszor akartam elhúzta a fejét na nem baj akkor mondom kapd be a kis barátom el is kezdett franciázni a mélytorok közelében nem volt

rossz: 1db
(2021-06-09) : Előre követelte a csokrot, nem vette le a cicifixet, csak gumiban volt hajlandó fraciáztatni, bár ez csak utólag derült ki.\nMég csak nem is imitálta, h élvezné az 1üttlét bármelyik form...

egyeztetési probléma: 16db
(2023-08-16) : Rövid időn belül visszahívott és már mondani akarta a kapukódot, de én jeleztem, hogy csak a holnapra lefoglalt időpontot szeretném megerősíteni.

(2022-10-19) : Másnap napközbeni próbáltam többször is keresni, de végig ki volt kapcsolva. Mikor a szállodai szobát elfoglaltam meg tettem egy utolsó próbát, sikertelenül. Küldtem egy szöveges uzit is, de az nem ment át neki még a következő nap sem.

(2022-09-19) : Megadott helyszín, megadott időpont.Hívom, hogy ott vagyok, vagyis csak hívnám, mert ki van kapcsolva. Türelem nyugtatom magam, hátha csak megcsuszott az ídővel. Ez volt11kor. 11.05kor 11.10kor utsó esély 11.15 ugyan az. Na itt feladtam. Meg azt is elhiszem ha közbejött valami, de akkor egy sms.