Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-01-19 18:32:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 99208 szexpartner

Vadislav_1 a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon egyeztettünk majd vtr-en ráerősítettem a megbeszéltekre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Különösebben nem boncolgatnám ezt, hiszen mindenki máshonnét érkezik s ki tömegközlekedéssel, ki autóval. Nem a világ végén rendel Fanni, a többit lentebb részletezem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lurdytól nem messze új építésű lakópark egyik lakása. Amennyiben van hely, akár közvetlen a lakóparknál is le lehet tenni a vasat. Viszont, inkább higgyünk a Szőke Tündérkének, aki bemutatkozásában is a Lurdy parkolót ajánlja az autósok figyelmébe.
Maga a lakás tiszta, rendezett, a hálóba kényelmes nagy ágy található. Írhatnám, hogy célnak tökéletesen megfelel, de ennél azért patentebb a kecó, magamat is beleértve, szerintem sokan elfogadnánk egy olyan lakást. Természetesen van szájvíz, tusfürdő, és esetleg aki akar dezodort is használhat.
Na persze azt hiszem, mindezek eltörpülnek azon tény mellett, hogy Fannihoz érkezhet az ember látogatóba. Ez a legfontosabb.:)
Fanni külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Imádom az ilyen alkatú lányokat. Se nem vékony, se nem molett, egyszerűen egy egészséges szép nő, aki ott gömbölyödik, ott kerek, ahol kell. Szép nagy mellek, formás alkatához tökéletesen passzoló szépséges fenék, szép arc, pajkos, játékos szemek, huncut tekintet, óó és azok a szexi combok. Írhatnám ez utóbbi az egyik kedvencem külsejét illetőleg, de hazugság lenne. Tetőtől talpig mindenét imádom. Az én szemembe ő úgy tökéletes, ahogy van. Azon kívül azon nők táborát erősíti, akik megőrzitek valamit a kislányos bájukból, ám mindemellett felnőtt, érett nők. Ez a kettősség engem teljesen levesz a lábamról, de megkockáztatom, nem csak én vagyok/lehetek ezzel így. Szó mi szó, gyönyörű szép nő.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 99208 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 99208 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-01-19 18:32:28 erotikus masszázs 992085. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-01-19 18:32:28 erotikus masszázs 992086. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-01-19 18:32:28 erotikus masszázs 99208
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Fannival már régebbi az ismeretségünk volt már szerencsém a társaságához többször is, így a bejutáshoz szükséges infókat megkapva a rendelője ajtaján belépve ismerősként köszöntöttük egymást egy zord hűvösebb vasárnap.
Rég nem találkoztunk, így vetkőzés és fürdőbe indulás közben beszélgettünk kivel mi történt, majd ez fürdés után is folytatódott. Jó beszélgető partner és ugyebár kellemesebb úgy beszélgetni, hogy ő a balomon meztelenül fekszik és néz rám a szép szemeivel. Egy óvatlan pillanatban jelezve, hogy majd később folytatjuk a csevegést elkezdtem puszikat, csókokat lehelni testére. Vette a lapot és át is adta magát a pillanatnak. Nem kapkodva, hisz időnk volt, lassú és érzéki csókokat váltottunk. Persze nem hagyhattam ki a játékból két formás cicijét sem. Lassú tempóban puszik, csókok kíséretében haladtam le testén, míg nem a szétnyílt lábai közt megtaláltam ezen utazásom végcélját. Szexi combjai is kaptak egy-két puszit, csókot, míg végül már tényleg nem húztam az időt a küllemre is tetszetős, finom puncijára fókuszáltam. Fanni az a lány, akitől nem állnak távol a pornósabb, akár keményebb pornós dolgok, persze megengedett kereteken belül meg ugye ki mit hoz ki belőle? De az biztos, hogy a lágyabb, érzékibb dolgokat is imádja és lehet kényeztetni és szereti is, ha kényeztetik. Miután elég időt töltöttem teste és puncija kényeztetésével helyet cseréltünk s most én kaptam egy érzéki, helyenként talán pornósabb (legalább is technikailag) franciát. Jó dolog is ez az adok-kapok, hisz amit te adsz, azt kapod vissza, persze az gebasz ez esetben, ha kretén vagy… Szóval volt ott minden kérem szépen. Finom puszik, csókok a combom belső részére, a golyókra. Hihetetlenül lágyak azt nem lehet mondani, hogy Fanniból hiányozna az érzékiség. Elérve a botomat hasonló érzékiséggel folytatta, ám itt néha fokozta az élvezeteket finom kézi rásegítéssel, jól kivitelezett csukló mozdulatokkal.

Nem tudom a látvány vagy az érzés volt-e fenségesebb? Nem mindennapi produkcióját egy szólj, ha húzzunk gumit kijelentéssel szakította meg, de azzal a lendülettel folytatta is. Komoly dilemma volt, de végül gumit kértem. Paciba kezdtük. Óóó a látvány s érzet kettőse. Ahogy először csak finomabban mozog a farkamon miközben én első sorban fekve, páholyból nézhetem nagy melleinek ringó ütemes táncát. Lehet-e ezt fokozni? Lehet, ő tudta. Rám hajolt és csípőjét mozgatva elkezdett tempósabban… lényegében, ha úgy vesszük dugni, míg én fekve, kiterülve, élvezkedve, hol a fenekét simogattam, hol nyakát csókolhattam, nyakába liheghettem hol száját csókolhattam. Kiélvezvén ezt a pózt végül misszibe kerültünk. Bár vendéglátóm a hátán feküdt nem bizonyult kevésbé aktívnak, húzott magába, fenekem fogta, derekam fogta, lábait széttéve s miközben én először csak lassabb finomabb később egyre intenzívebb, tempósabb lökéseket vittem be lábai közé, minden lökésemnél csípőjét mozgatva dörzsölte magát hozzám. Ilyen környezeti hatásokat nem is bír sokáig az egyszerű férfiember, úgyhogy ebben a pózban maradva élveztem egy hatalmasat Fanniba gumival a farkamon.

Pihenésképp egy pohár víz mellett folytattuk csevegésünk, majd mielőtt kifutnánk az időből, még épp időben elkezdvén csókolni testét jelezve, hogy folytassuk, ami abbamaradt, ami miatt pihentünk kicsit. Fanni kezdett és egy már fentebb általam megénekelt frankó franciával tett kedvemre. Gumihúzás után gondoltam ott folytassuk, ahol abbamaradt, tehát misszibe kezdtük második félidőnket. Néhány finomabb lökés után tempósabb, hevesebb, ahogy mondani szokás, dugás bontakozott ki. Alattam a látvány, Fanni széttett lábai, kívánatos csókolni való combjai, farkam, amint ki bejár belőle, a lökések hatására szexi, erotikus, csábító táncot járó mellei… kell ennél több? Talán jobb kondi és levegő a részemről, de ezen hamar túllendülve erőm fogytán még egy kutyust szerettem volna s kaptam is. Fáradtabb olvasóknak írnám nem egy kölyök németjuhászt szervírozott nekem házigazdám fél percen belül mosolyogva egy viseld gondját és nagyon vigyázz rá kijelentés, kérés mellett, noha egyszer szeretnék majd egy németjuhászt. Ellenben kérésemre közepes terpeszbe vágta magát és gyönyörű markolni, paskolni már-már szinte harapnivaló popsija olyan szögbe került, hogy azt hiszem, ha ott elvitt volna engem egy infarktus boldog végem lett volna. Infarktus helyett betettem nemesebbik felem vendéglátómba és talán a jó szó, szavak erre a kefélés, dugás, azt a tempót nem értem azért el, hogy baszásként lehessen definiálni testmozgásunk, de így is hibátlan és isteni érzés, szemkápráztató látvány kísérte végig az aktust egészen addig, amíg végleg ki nem merültem. Franciás örömökkel zártuk volna második menetünket, ám fáradságom miatt egy néhány perc pihenőt kellett kérnem szexpartneremtől. A pihenés alatt folytattuk önfeledt csevegésünk, ami már a találkozó első perceitől megvolt csak néha szexszel megszakítottuk. Valamennyit visszanyerve erőmből Szőke Tündérke újfent nekem, illetve farkamnak esett és mélytorkos elemekkel is megfűszerezve, irtó élvezetes csukló mozdulatokkal, kezezésekkel megspékelve fuvolázott nekem, rajtam. Néha csak marokra fogta és szájához közel tartva verte, miközben én gyönyörködtem a látványba és ugyebár ne feledkezzünk meg a hanghatásokról sem, ahogy partnerem nyála a farkamon minden mozdulatnál, verés közben semmivel nem összetéveszthető hangot bocsát ki. Mindezek összessége s maga Fanni megtette hatását, akinek így egy hatalmasat élvezhettem a szájába. Lezárva két órás találkozónk. Gyorsan lezuhanyoztam, beszélgettünk kicsit még, aztán búcsú és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Beszélgetés közben, amennyire lehet diszkréten az elején egy kis asztalra helyeztem. Bővebb infó jó barát és/vagy telefon. Amúgy pesti átlag.
Rózsacsokor
Vadislav_1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Fanni egy rendkívül intelligens, kedves lány, akivel lehet beszélgetni és humora is megvan. Egyszerre érzéki ugyanakkor kislányosabb báját megőrizve, megtartva egy igazi szexuálisan túlfűtött vadmacska is egyben. A kérdés milyen hangulatban van és mit hozol ki belőle? Egy biztos, ha normális és kedves vagy vele ő is az lesz veled és csalódástól mentesen pazar élménnyel, élményekkel távozhatsz tőle.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2019-01-26 14:57:27
! Én kedvelem a stílusod, ezt az élményszerű részletes és ötletgazdag leírást. Szuperjó beszi!

2019-01-21 13:55:01
Lassan indul, de aztán egyre élvezetesebbé vált a beszámoló. Remek élmény lehetett.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 90db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.