Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-01-18 12:48:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

"Az ember nem tudja mindig,mikor követ el megbocsáthatatlant,de azért él benne valami gyanú,ha megtette . "

/Szabó Magda/


Teljes Szívemból Kívánok Neked Minden Jót ! Blanche!

Beszámoló Blanche +36307122691 99193 szexpartner

Bohém2 a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Jókor hívtam, szinte azonnal fölvette. Kedves,de határozott hang szólt bele. Jókedvűen beszélgettünk és a vége egy időpont egyeztetés lett, mit Vtr követett. Már csak türelem kellett, hogy láthassam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Buda e részét, XI.-ker. nagyjából ismertem, de konkrétan ezen a részen nem jártam, csak előtte szoktam elhúzni. Könnyű megközelíteni a Budaőrsi útról. Gps ismeri oda vezet. Tömegközlekedésről érdemben nem tudok nyilatkozni. Ha jól láttam buszos lehetőség biztos van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társas ház. Tip top kivitelezés, parkosított ízléses környezet. A lakás még ezt is megfejeli, igazi lukszus. Világos, tiszta,mit gazdája ízlésesen berendezett. A tetthelyet egy patyolat fehérbe öltözött nagy francia ágy uralja. Szemben vele nagy tükrös szekrény. Szoba inas, éjjeli a kiegészítés. A fürdő sem marad el. Szuperül fölszerelt. Tisztálkodásra zuhany kabin áll rendelkezésre. Kívánni sem lehet jobb helyszínt.
Blanche külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Teljes alakos, arcos képpel hirdet, de élőben mégis más. A merev kép megelevenedik, a mosoly valódivá válik. Smaragd zöld szemei mosolyogva, csábosan szegeződnek rám. A fekete semmiség miben fogadott sejtelmessé tették gyönyörű alakját, mesés popsiját. Mindez hófehér kecses alapokon. Mellének halmai, diszkréten húzódtak meg és domborították a vékony anyagot, min keresztül is jó volt tenyerembe venni. A vörös rúzs kiemelte szájának ívét és keretet adott fehérlő fogainak. Vörös rövid haja még nedves kiss. Kezem, fejem bele túrom és élvezem friss illatát. Bőre hófehér, selymes és simogatásra csábító. Szóval egy gyönyörű, szexi nőhöz vetett jó sorsom.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 99193 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 99193 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-01-18 12:48:46 erotikus masszázs 991935. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-01-18 12:48:46 erotikus masszázs 991936. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-01-18 12:48:46 erotikus masszázs 99193
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahogy oda értem már nyílt is az ajtó. Egy kíváncsi tekintetű, mosolygós csoda állt előttem. Bemutatkozás, kézfogás, puszi. Mivel gyümis egy kis alma csipsz volt az ajándék. Cipő, kabát le és beljebb mentünk.Hideg kezem már melegebb volt, így egy ölelés már nem volt oly riasztó. Beszélgetünk és ruhák gyorsan le az inasra. Fürdőbe kísér, hol a tisztálkodáson túl föl is melegítem magam, oszt usgyi vissza.
Gondolat olvasó. Féloldalt könyökére támaszkodva várt az ágyon a fekete semmiségben. Így én csomagolhattam ki és tárult elém az oldal tán leghamvasabb csodája. Ekkor összegabalyodva igazi pörgős, nyelves csóókok. Őrjítően jól csinálja. Ott van, de nem tolakodó mégis odaadó. A csóókok domináltak együttlétünk alatt. Ahogy bújik eközben az szinte leírhatatlan. Melle máris számban és markolom feszes fenekét. Finoman puncit is megsimogatom, hisz Ő már lompimat teszteli. Mit teszteli. Kibontakozik karjaimból és máris lompi körül tüsténkedik. Úgy helyezkedik, hogy popsi, punci bal kezemmel, cicik job kezemmel elérhető. Közben szorgalmasan hergeli lomposom. Szemei kicsit besötétülve szegeződnek rám. Látszik, érződik, örömmel szopja farkamat. Nem nyeli el,de veszett jól csinálja.
Ment ez egy jó ideig, de már nagyon vágytam,hogy viszonozhassam. Száját, nyakát, fülét, szóval habzsoltam e tüneményt, ki ölelésével , csóókjaival, sóhajaival egyértelművé tette élvezi ténykedésem. Lassan melleihez értem. A finom bánás módra csodásan reagáltak. Bimbók kemények, Blanche sóhajai erősebbek lettek. Finoman jelezte a java még kicsit lejjebb, de hátra van. Combjai lassan szétnyíltak és egy csóókkal üdvözöltem illatos punciját. Kényelmesen elhelyezkedtem széttárt lábai közt. Szemre is vételeztem és megállapítottam, ritka szép puncusa van. Részletezhetném, de maradjunk annyiban íze is nagyon jó így élvezettel kezdtem nyalakodni. Teljes hosszában, majd csak csiklóját szaporán. Mohó nyelvem hüvelyébe is bebe toltam. Egyre hevesebb visszajelzések. Szorongatja kezem, túrja hajam, tolja számra punciját, mi ekkor már tocsog én meg lefetyelem. Lassan célegyenesbe fordul, teste ívbe feszülve remeg és nem egy velőt rázó sikollyal de hatalmas orgazmus tanúja lehettem . Lélegzet vissza fojtva figyelem, torkom kiszárad és szánk össze tapad. Belém bújva lassan szűnik remegése. Ölelve csóókol és csóókol.
Keze elindul. Megtalálva lompit szája is követi. Az első franciát meghazudtoló szopást produkál. Néha még kicsit fogai is érzem. Lompi kőkeményen remeg szájában én pedig védelemért esedezem.
Mosolyogva pöndöríti farkamra. Kis síkosító féltérdről ereszkedik rám. Lassan formálódik puncija lompira, de végül elnyeli és mozogni kezd. Körkörösen, hosszába gyorsuló tempóban. Mellei ott himbálóznak előttem. Markolgatom e gyönyörűségeket és számba adja fölváltva őket. Szemei szemeimbe fúródva és rám borulva csóókol. Fülébe súgom forduljunk. Missibe folytatjuk. Igazi barátnős hancúr. Csodásan mozgunk együtt. Minden mozdulatomra reagál. Szorít magába egyre hevesebben és ez már önfeledt dugás a javából. Hörögve, Ő nyögve hangokkal is fokozzuk az élvezetet és végül egy ősrobbanásban egyesülünk. Simogatom, csóókolom e egyedi csodát nyújtó kedvesem. Csücsörít szájával én vissza. Észre veszi és nevetésbe tör ki. Én vele nevetek. De így kiröhögöm a farkadat a punciból mondja. Nem baj válaszolom, már megtette dolgát.
Megtakarít és össze bújva tabu nélküli beszélgetés. Nagyon bele lendültünk. Kérdeztem az időt, de mondta még van. Az órába bele fértünk,de a beszélgetéssel jócskán túl léptük. Ezért neheztelek is magamra. Remélem bocsánatos bűn.
Zuhi már nem volt. Vittem illatát magammal. Csóókos búcsú, vigyázz magadra és el.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Teljesen a megbeszéltek szerinti ajándékot hagytam nála, mi manapság az átlag.
Csodás élményben részesített, abszolúte megérte.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mit bemutatkozásában ír teljesen valós. Első alkalommal találkoztunk és számomra maradandót alkotott. Igazi bújós, barátnős volt együtt létünk egy csodás szexel fűszerezve. Már régóta terveztem látogatásom. Mikor mentem volna a massz oldalra váltott. Öröm volt számomra visszatérése és ahogy tudtam azonnal jeleztem is szándékom. Nem bántam meg. Egyedi élményt kaptam. A hogyan tovább az Ő döntése. Remélem,hogy lesz folytatás ez rajta múlik. A talit és a pluszban rám fordított idődet köszönöm. Számomra Istennő vagy az nem vitás. Csóókollak sokszor

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2019-02-15 10:38:55
Régóta nézem a képeit, de valahogy kiesik a vonzáskörzetemböl. Bár ha ilyen jó beszámolót olvasok.... meggondolandó hogy többet utazzak.

2019-01-25 06:55:01
Hát ez most valóban egy Istenes élmény volt, amit neked újfent sikerült a rád jellemző alapos, részletes és nagyon szemléletes módon elénktárnod.
Őszintén mindkettőtöknek!!

2019-01-21 21:38:19
Nagyon jól kidolgozva tártad elénk ezt az igazi lila élményt, teljesen felcsigázza az embert :) nektek eme páratlan élményhez!!!

2019-01-21 14:34:29
Finoman, kulturáltan örökítetted meg a találkozót. Hatására bennem is felidéződtek a vele való együttlétek.
Blanche alapból ilyen, csak rajtunk múlik, hogy egy hasonló randit át tudunk-e élni vele.

2019-01-21 11:59:00
Megint elemedben voltál, mert kivártad, míg Blanche visszatér a sötét oldalra , és egy csodás tali lett a jutalmad , Istennővel voltál , amit kiérdemeltél , nagyon tetszett produkciótok!
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 17db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban