Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-12-22 12:05:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 98800 szexpartner

Mirrmurr47 a 2018-12 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Lekarmoltam magam , hogy átsiklottam eddig Tia bájain, amit nem bocsájtok meg magamnak ! Írtam neki , és rögtön elvarázsolt nyitottságával, kedvességével. Aquilának köszönet , hogy elmesélte, Tia nem egy kamu csaj , ő egy csoda , amit kihagyni tömény ostobaságot jelent. Telón hívtam és lehidaltam bájos , fiatal hangjától. Utána Vtr és még én variáltam , a Karácsony miatt hétfőről keddre kellet átpaszírozni a talit , amit Tia édesen abszolvált , minden szemrehányás nélkül ! : D : D :D
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Azt hittem , hogy az Őrstől messzebb lesz , de a GPS hipp-hopp odavezetett . Órámra pillantva láttam, hogy még majdnem egy órám van, amíg eljön a végre várt talink. Ráírtam, hogy kész van-e , de még hajmosásnál tartott és időt kért. Közben sétáltam egyet , négy emeletes panelek , köztük óvoda, iskola, nagy parkok mindenütt. Parkolóhely egy csomó , ráadásul ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pontban telóztam , megkaptam az útbaigazítást , lift nélkül célbaértem, nyitott ajtó mögött vigyorgott rám Tia. A cipőm az előszobában hagytam, a többit a szobában hánytam le. Barátságos kis lakás , a nap besütött, a ruháknak egy kis lóca, a szoba közepén egy hatalmas és ruganyos ágy, egy hosszú komód , amelyen a kapott plüssállatok voltak kiállítva, mint egy fiatal lány hlószobája , olyan volt a hangulat, a világos színek dominálnak. A fürdő is komplett , zuhanyozós , pont az van , ami kell. Tia egy hússzínű vékony, puha ruhácskában fogadott , csodásan mutatott benne !
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tia , mint egy vörös leopárd , mosolyog a zöld szeme, a csókos szája , a gödröcskék , az egész olyan édes, mint egy cukorfalat. Kapott egy hatalmas tábla csokit , amit majd le kell tornásznia, remélem, velem. Karcsú alakja, a popsija a fotóst is elragadta, a melléről nem fotózott, pedig rugalmas , gyönyörű és kézbeillő. Tia egy bombázó, aki egy szerény kislány képében varázsol el. Teljesen természetesen viselkedik,
végtelenül kedves, mintha csak értünk élne , hogy bearanyozza a napunkat!
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 98800 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 98800 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2018-12-22 12:05:57 erotikus masszázs 988005. Tia +36307539086 beszámoló 2018-12-22 12:05:57 erotikus masszázs 988006. Tia +36307539086 beszámoló 2018-12-22 12:05:57 erotikus masszázs 98800
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kiadós forró zuhany után , Tia meztelenül állt az ágy előtt teljesen felkínálva mosolygósan magát . Csak néztem csodás lényét és csókban forrtunk össze . Lassan , alaposan símogattuk egymást , közben csókolóztunk mint a szerelmesek. Aztán ledőltünk az ágyra együtt , Tiát a hátára fordítottam, mert még a punciját nem vizsgáltam át. Felülről indultam , körbecsókolgattam a nyakát , a melleit cumiztam, isteni a tapintásuk, a köldökét kinyaltam, és irányt vettem körözve kelyhe felé. Óvatos nyalintásokkal kezdtem, csakhamar pozitív sóhajok érkeztek a lehúnyt szemű csodalánytól. Eszembe jutott, amit a masszázs oldalon tanultam és visszakormányoztam Tiát a csúcs előtt egy erősebb mozdulattal , a varázs megtört és kezdtem előlről , pont ahogy elképzeltem. Ezt négyszer megismételtem, közben két előrenyújtott kezemmel a melleit is kényeztettem , a hasát is, a szemérem dombját is , és a végén a kis rángások után eljött a várva várt , nagy és hosszú orgazmus . A szájammal továbbra ia szorítottam a punciját , de már nem mozogtam, vártam , amíg lenyugszik és kinyitja a szemét . Akkor pár percre összebújtunk , majd Tia feltérdelt keresztben fölöttam , csoda popsiját mozgatva elkezdett franciázni. A szilvanagyságú makkomat élvezettel cumizta , körbejárta szájával , ami nagyon bejött nálam , úgyhogy 69-et kértem , hogy mindkettőnknek jó legyen. Pár perc után védelembe vonultam és Tia lovaglására vágytam. Fölém magaslott és ringatózva lassan galoppozott rajtam . Ez már a Nirvána kapuja volt , én is mozogtam ritmusában alatta és "Még, még " biztatásokkal nógattam nagyobb sebességre . Így is lett végünk , én vonyítottam , ami nem szokásom. Benn tartott , amíg ki nem kéredzkettem, édesen letisztogatott, saját combja közét is megtörölte , majd kiment befejezni a tisztálkodást . Én is követtem , nekem nagyon izgató , mikor egy lány alsómosdást tart.
Utána összabújtunk , beszélgettünk komoly és vicces dolgokról , elfelejtve , hogy még csak ez az első talink !
Közben Tiának azért járt a keze, el nem felejtkezve arról , hogy minek örülnék a legjobban. Mirrmurrka is rekord idő alatt magához tért és további játékot követelt magának . El akarsz még élvezni ? kérdezte, de már 7 percünk volt a nagy óra szerint . Nem hiszem, hogy sikerül, mondtam, de Tia , Bak létére a tökéletességre törekszik , nem ismer lehetetlent. Szájjal szívta, kézzel próbálta , én is segítettem , többször az ejakuláció szélén táncoltam, de a végén le kellett állítanom a játékot, ennyi volt. Több is veszett Mohácsnál !!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órát voltam , új pesti átlag, Tia többet érdemel . Megkapta mindkét tojásomat is ! / Ne izguljatok, csak Kinder !/ Én mindent megkaptam , Tia nagyszerű lány !
Rózsacsokor
Mirrmurr47 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tiát depressziós Kandúroknak orvosi rendelvényre felírnám , kéthetente minimum ! Én az ajtón való belépésemtől , még az autómmal való hazanavigálásom közben is egyfolytában vigyorogtam, mint a pék kutyája ! Szívét, lelkét kitette, no meg a popsiját punciját is természetesen ! Persze én is próbálkoztam különleges nyali-fali élménnyel megajándékozni , de ez semmi volt ahhoz a Nirvánához, ahová ő vezetett be engem ! A folytatás nem maradhat el !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2018-12-23 21:29:33
Olvasás közben végig ott volt bennem, az a húúú érzés. Te aztán nem egy mindennapi élményt kaptál, és ezt nagyon ízlésesen táláltad nekünk, a hölgyet szépen bemutatva!

2018-12-23 19:20:23
Szép írás lett ez Macsek! Pont elég, se nem túlzott, se nem rövid,...és mégis minden benne van! Istennőd megérdemli eme szép sorokat, üdv a Tiát imádók klubjában!:-)

2018-12-23 13:56:53
, nagyon jó beszámolóban foglaltad össze ezt az igazi lila élményt. Tiát nem szabad elszalasztani, beszámolód kedvcsináló :))

2018-12-23 13:11:17
Hát ige, jah, nah, hmmm, igen... Nem hápogok, csak az elismerés gátját szakítom át épp. Jót s jól. Elég ez a két szó, mint a római legionáriusok jelszavánál: erőt s erényt.

2018-12-23 12:13:12
Remek hangulatú írás, már bent is van a kedvencek között.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 27db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.