Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-12-10 08:42:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 98558 szexpartner

vakablak a 2018-12 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
A nagyon csalogató képei miatt már rengetegszer hívtam, de csak most az egyszer sikerült elérni. Viszont rögtön sikerült pár órával későbbre időpontot megbeszélni.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
3
Egy kicsit régebbi újépítésű háztömb. A címen 3 lépcsőház van, amiből kettő egy oldalon van, a harmadik pedig pár méterrel a sarkon túl. Ebbe a harmadikba kell menni, de Misty ezt előre nem mondta, csak a házszámot. Ugyanebben a házban egyébként más helyen is voltam már, ahová egy másik lépcsőházon át vezetett az út, szóval érdemes ezt előre tisztázni Mistyvel, vagy akivel ott találkozik az ember, mert többen is rendelnek a házban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
2
A helyszín egy közepes méretű, jó karban lévő, átlagnál jobb, de nem kiemelkedő lakás. Zuhanykabin van, sok tusfürdővel, egy kicsit szűk fürdőben. A nem masszázsra jötteknek tetthelyként szolgáló szoba apró, de ízlésesen dekorált, az átlagos méretű franciaágy épphogy körbejárható. Van egy kis szobainas a ruháknak, főleg így télen sokat segít. Az ágy mellett mindkét oldalon van végig egy-egy alacsonyabb tükör, amiben hanyatt fekve szépen lehet mozizni. A szobában romantikus félhomály, de Misty maga javasolta, hogy villanyt gyújt, mikor megbeszéltük, hogy (meglepetés!) videózás is lesz (extra természetesen).

Sajnos a diszkréció limitált, mert ahogy mondtam, többen is vannak ott. Az én ottlétemkor is logisztikázni kellett a fürdővel, mert valaki éppen masszázsra jött. Nem szeretem az ilyet, de ez van.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek Mistyről készültek és most is pont úgy néz ki, ahogy annak idején lefotózták. Többfelé vannak tetoválásai, és bár nem értek hozzá, de a szokottaknál valahogy igényesebbnek tűntek. Az arca nekem meglepetés volt: a fotók alapján valahogy "kurvásabbat" vártam, de Misty valójában egy szomszédlány hangulatát árasztja. Egy bombázó szomszédlányét. A közvetlensége, felszabadultsága is nagyon megnyugtató és jó hangulatot teremt.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 98558 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 98558 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-12-10 11:17:01 erotikus masszázs 985585. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-12-10 11:17:01 erotikus masszázs 985586. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-12-10 11:17:01 erotikus masszázs 98558
Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Videózás:
5
Mivel ahogy említettem, videó is készült, ezért nem kell csak az emlékeimre hagyatkoznom. Csakis (khm...) a kollégák pontos tájékoztatásának biztosítása végett többször is megnéztem a filmet. Állva csókolózással kezdtünk, mert én mindig így szoktam. Már itt is rögtön kiderült, hogy Misty nagyon aktív, kezdeményező. Olyan szavak jutnak még eszembe, mint "vérmes", "tűzrőlpattant", "fehérmájú" stb. Nem olyan kurvás-pornós módon, inkább egy kiéhezett, enyhén perverz barátnő módjára. Ez konkrétan abban nyilvánult meg, hogy pl. rögtön ráment a fütyimre kézzel, miközben tapadt rám testtel és konkrétan rányomta a kezemet a mellére. Egészpályás letámadás az első perctől fogva. Ezek után az ágyra kerültünk, ahol még mindig ő volt a vehemensebb. Megint a kezembe adta a cickókat, közben csókolóztunk és nézte magát a tükörben, miközben izgatta a punciját.
Elkezdtem nyalogatni Misty csinos kis punciját, amit szintén nagyon vehemensen fogadott. Mikor pár perccel később mondtam neki, hogy nyugodtan szólhat, hogy hogyan szereti, konkrétan sokkal erősebben kérte. Belemozgott, nyögdécselt, bíztatott, hogy erősebben és hogy fogjam meg a fenekét, markolta a hajamat, aztán egyszercsak abbahagyatta velem. Nem hiszem, hogy valóban jó lett volna neki, de legalább jól adta elő. Annyiból kicsit csalódott voltam, hogy ezt sokkal hosszabban szeretem csinálni az arra érdemesnek tartott hölgyeknek.
Ezután jött Misty meg az ő franciája. Nagyon ügyesen csinálta, bár az én ízlésemnek sok kezezéssel. Viszont nem volt az az érzésem, hogy azért kezezne csak, hogy minél hamarabb túlessen a dolgon, inkább tényleg csak azért, hogy annál hevesebben tudjon izgatni. Többször szóltam, hogy ezt ne csinálja, ilyenkor mindig rögtön abbahagyta és szopizott tovább, de aztán idővel megint újrakezdte, ahogy belemelegedett. A franciája szerintem nagyon jó. Nyalogat mindenhol, szopizik, nyelvezik stb. Nem pornós, nem tolja túl, de iszonyúan izgató. Szopi közben is többször határozottan a fenekére tette a kezemet és riszálta a popsit a kezem alatt, meg ilyenek. Tényleg nagyon aktív és próbál mindennel izgatni.
Miután rájöttünk, hogy ennél nagyobbra még Misty sem tudja szopni a fütyimet, professzionálisan gumit húzott és felajánlotta, hogy meglovagol. Már meg is jelentek lelki szemeim előtt a rengő mellei, de aztán inkább a doggyt választottam. Az ágy mellett álltam, ő meg a szélén abban a fajta doggyban, amikor a fenekét felnyomja, de a feje az ágyon van és visszafelé néz rám. Hihetetlen, de sikerült szemkontaktusba keverednünk doggy közben, miközben bíztatott, nyögdécselt és folyamatosan rámozgott. Sajnos nem szabadott aludnom előtte éjszaka, ezért gyenge formában voltam, nem tudtam igazán keményen megdugni. Azért egy darabig doggyztunk, aztán kértem, hogy menjünk misszibe, mert nagyon szerettem volna csókolni.
Misty még a missziből is képes volt kihozni, hogy ő legyen az aktívabb. Folyamatosan izgatta magát, csípőjét emelgette-körözött vele, és olyan keményen és ismételgetve szorította a farkamat a puncijával, hogy kis híján azonnal elmentem. Egy ponton túl lényegében már nem is én dugtam Mistyt, hanem ő használta a farkamat a puncijával, és közben izgatta magát. Ezt már nem is bírtam sokáig és egy óvatlan pillanatban elmentem, de még ekkor is képes volt pulzálva szorítgatni és kézzel is verte, ahogy kihúztam éppen, tehát tényleg minden utolsó cseppet kipréselt belőlem. Hihetetlen volt, na.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre megbeszéltük, de utólag adtam oda. Pontosan azt nyújtotta, amit vállalt vagyis teljesen korrekt. Csak a videózás volt extra, a többi engem érdeklő dolog alap. Lehetett volna popó is extraként, de engem az nem érdekel. (Valamiért többször is mondta, hogy de a popóhoz előre kell szólni. Csak jelzem, ha valakit esetleg érdekel, hogy közben nem találhatja ki, csak előre.)
Rózsacsokor
vakablak nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon elégedett vagyok Mistyvel és teljesen biztos, hogy megpróbálok még menni hozzá, annak ellenére, hogy nekem iszonyú messze van. Van egy olyan megmagyarázhatatlan érzésem vele kapcsolatban, hogy csináltatott magának nagy melleket, mert a férfiak tutira azt szeretik, és néha egy kicsit túl is tolja a kezdeményezőkészséget, de valójában ő egy szomszédlány. Az arca, a beszéde, a gesztusai, a kultúráltsága, a "normálissága" valahogy ellentétben állnak a fotókon a kihívó kinézetével és a vérmes viselkedésével a szexben és ez olyan izgalmas benne. Ezért írtam fentebb, hogy Misty egy bombázó szomszédlány. Nekem ez bejön, ezért biztos próbálok majd még bejutni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2018-12-10 14:26:33
Misty a fehérmájú farokvámpír, szex és farokimádó, exhibicionista orgazmusvadász. Szerintem megjátszás mentesen imád kefélni, amúgy az én ízlésemnek elég kurvás az arca meg mindene bár semmi ilyen irányú plasztika nincs a szájon. Kevesek egyike akiknél a popsizás nem átvágás kár kihagyni.
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 31db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.