Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Fanni

Törzshirdető

-

Beküldve: 2018-12-09 00:20:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon köszönöm neked, hogy írtál rólam!!
Nagyon kevés embert foglalkoztat, hogy megossza véleményét, beszámolót mindig olvas, de nem ír.
Köszönöm, hogy gyarapítottál!
Hálásan nagy szeretettel várlak továbbra is.
Csók

Beszámoló Fanni +36206177655 98537 erotikus masszázs

csucsu84 a 2018-12 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Fanni hirdetése már régóta felkeltette az érdeklődésemet. Mivel láttam hogy, most hívható, délután telefont ragadtam es már hivtam is. Könnyű volt elérni, szinte azonnal felvette. Megbeszéltük a részleteket készségesen tájékoztatott mindenről és még aznap estére fixaltunk egy időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonon megbeszéltük a címet el sem lehet téveszteni. Megközelítés egyszerű 13. kerület frekventált helyén nagyobb csomópontok közelében található utcában rendel. Én személy szerint kocsival mentem. Parkolas egyszerű hamar találtam helyet rögtön az utcában. De tömegközlekedési eszközzel is könnyű az odajutás számos bkv-s lehetőség a közelben es onnan pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Megérkezvén a találkozó helyszínére, telefont ragadtam es hívtam. Bejutás könnyű a házban kis felújítási munkálatok folynak, ezért az ajtó nyitva volt. Telefonba megkaptam a tobbi instrukciókat es irány a lift és a megadott emelet. Amikor hívtam még pont zuhanyozott, ezért felmentem a megadott emeletre és 1 perc múlva már nyílt is az ajtó, ami mögött Fanni mar várt. A lakasba belépve cipő le egy erre kijelölt helyen. Fanni nem egyedül rendel, de a diszkréció teljesen megoldott senkivel nem találkoztam. Fanni bekísért a szobába a tett helyszínére. A szoba nem nagy, de célnak tökéletesen megfelelő. Egy tatami néhány tükör és halk zene. Egyből kaptam egy kis frissítőt üdítő formájában, majd egy szekre lehelyeztem a ruháimat. Közben Fanni lecsekkolta a fürdőt. A fürdő tlejesen korrekt. Gyorsan lemostam az út porát. Tusfürdőből nagy a választék. Sok kis műanyag pohár es szájvíz áll még rendelkezésre.
Fanni külseje
Ez elég szubjektív ugyebár kinek mi tetszik, kinek milyen az ideálja. Fanni pont olyan mint a képeken . Nem a legvékonyabb pont az ideális, ott gömbölyödik ahol kell. Arckitakarástól nem kell tartani csak a diszkréció miatt van. Nekem személy szerint tetszett. Amiben fogadott az egy egyberészes kis mini ruha volt. Miközben tusoltam és végeztem addigra felvett egy fekete combfixet.
1. Fanni +36206177655 beszámoló Budapest 98537 erotikus masszázs
3. Fanni +36206177655 beszámoló Budapest 98537 erotikus masszázs4. Fanni +36206177655 beszámoló 2018-12-09 00:20:49 erotikus masszázs 985375. Fanni +36206177655 beszámoló 2018-12-09 00:20:49 erotikus masszázs 985376. Fanni +36206177655 beszámoló 2018-12-09 00:20:49 erotikus masszázs 98537
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Mivel másfél órara mentem, volt felvezetés és a végén levezetés, de erről később. Megkérdezte , hogy illatos vagy illatmentes olajjal maszirozzon-e. Én az illatmentest választottam. A masszázst a lábaknál kezdte es haladt felfele végig. Biztos tanulta, mert nagyon szakszerűen átmaszirozott. Közben kicsit beszélgettünk, de a végén csak úgy voltunk. Én személy szerint iyenkor mindent kizárva, élvezem a masszázs nyújtotta élvezeteket. Amikor végig maszirozott teljesen még a nyakamat sem kihagyva, kért egy megfordulást és még a mellkasomat is átmaszirozta. Ez plussz pont es nagyon jol esett. Voltam mar masszazson, de ilyet máshol még nem kaptam. Mindent szakszerűen a hátamnál jobban elidőzve a csomókat jól kimaszírozta.
Levezetés
Felvezetésként egyből megszabadultunk a kis rucitól, mint kiderült nem volt alatta semmi. Egyből gyönyörködhettem az elém táruló szép cicikben es a simára borotvált punciban. Majd megkért, hogy segitsek beolajozni a testét. Nekem se kellett kétszer mondani öntötte magára az olajat és én segítettem szétkenni mindenhol a testén a cickóktól kezdve a hasán át egészen a punciig. Aztán egyszercsak oldlara fordult es akkor már meredező pajtimat kezdte kényeztetni testével a melleit is bevetve. Nagyon jo érzés volt ahogy siklott a testével, közben kis kezével kicsiket húzogatva a farkamon. Majd a következő pillanatban háttal nekem ráült a farkamra végigcsorgatva magán és a farkamon az olajat és elkezdte maszirozni a puncijával a farkamat. Elkepesztő volt látni ahogy a puncija elém tárult. Közben hol simogattam combfixbe bujtatott lábát, hol pedig a fenekét markoltam simogattam. Ami még jobbá tette a dolgot azok az erotikus hangok, sóhajok amiket közben kiadott egyszerűen frenetikus volt. A végén megfordult es őrjítő nagyon jó franciába kezdett. De addigra már úgy fel húzott, hogy sokáig nem bírtam jeleztem neki még rántott kettőt rajta és így kezei között ért a vég. Kicsit bevallom önző voltam most én nem aktivizáltam magam nem volt puncinyalás sem ujjazás, de ezt egy következő alkalommal majd pótoljuk. A levezetés a masszázst követően történt. Ugyanolyan forgatókönyv alapján mint a felvezetés. A különbség, hogy még jobb és durvább felejthetetlen franciázást kaptam. Volt itt nyálcsorgatós, köpkolödös egyszoval mindne ami kell. Sajnos másodikra nem sikerült elmennem, de ez nem Fanni hibája. Lehet aznap meló után hosszú utazás én nem voltam friss.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrakt a telefonba megbeszéltek alapján. A végén az asztalra helyezve. Pesti átlag.
Rózsacsokor
csucsu84 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jó érzéssel távoztam. Mindennel maximálisan elégedett voltam. Hozzáállás, kedvesség lenyűgözött. Maximalosan jó beszélgető partner is. Csak ajánlani tudom annak aki a szürke hétköznapok után lazítani szeretne egy kicsit.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni erotikus masszázs beszámolójáról


2018-12-10 17:41:28
Ne légy ennyire szigorú, Krisz, hiszen az író csupán a harmadik beszámolóját küldte be! Benne van minden, aminek lennie kell és a megfogalmazása is rendben van. Fejlődni pedig van itt lehetőség bőven. :-)

2018-12-10 10:39:55
Jo iras ez is,de Dgab szintjet nemnerte el,az egy madik kategoria.Az mestermu.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-09) : Szóval az ágyon hevertem, amikor Fanni kezébe vette az olajat és megkérdezte, hogy engem kenjen be, vagy magát, és a második lehetőséget választottam és segítettem is neki, majd ledőltem ő pedig csúszkálni kezdett rajtam...Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott,

felejthetetlen: 3db
(2022-05-20) : Fanni kérésére hasravágódtam, képemet a masszágy nyílásába dugva, majd kezdődött az előre megbeszélt masszázsrész. Úgy éreztem most szükségem is volt erre, és milyen jól tettem hogy nem ugortam át! Vendéglátóm nem fakezű, a jelek szerint van képzettsége e téren. Talpam élvezhette először törődő kezeit, majd lábak fenék hát és karok volt a sorrend.

(2020-07-14) : Vádlimnál kezdte, és haladt a vállamig. Ügyesen ráérzett a technikára. Nem az a gyúrás-masszázs, de nem is azért jöttem. Nagyon jól éreztem magam, kiengedtem, megnyugidtam a kezei alatt.

(2019-02-04) : Fanni ezt érzékelve azonnal a popsiját még a lenge köntösén keresztül finoman, majd egyre lendületesebben az ágyékomhoz dörgölte. Nagyon izgató volt, de a köztünk lévő textil ki tudja miért, de valahogy engem zavart :) így elkezdtem lassan Fannit kicsomagolni belőle.

nagyon jó: 9db
(2024-03-05) : Halk zene hangulatfény és Ő megjelent meztelenül törölközőbe csavarva.segítettem megszabadulni tőle, majd ölelkezés és elkezdődött a profi masszázs.Először hason fekve majd fordulás.

(2022-08-18) : Amikor megláttam Fannit, már tudtam hogy nagyon jó helyen járok, ő pedig minden egyes percben gondoskodott arról, hogy még biztosabb legyek.

(2021-01-18) : A masszázs nekem szakszerűnek tűnt, kitapintotta az extra kezelést igénylő pontokat is. Nagyjából lentől felfelé haladva dolgozott meg, keresve sem tudnék benne hibát találni. A rendelkezésre álló időkeret is pont elegendő volt, kifejezetten felfrissült még a fájós hátam is, talán a hát és váll rész masszírozása esett a legjobban nekem.

: 15db
(2024-02-09) : Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott, ahogy a melleivel simogatott végigszánkázva a testemen, majd végül az ajkai közé kerültem: vadító volt, ahogy mélyen a szemembe nézve kezdett finoman kényeztetni. Nem is bírtam sokáig, megállítottam, hogy én élvezhessem a testét: volt egykét szájrapuszi, de hamar a cicik és a punci vonzásába kerültem és csókolgattam nyaltam ahol értem. Fanni pedig bíztatott, simogatott, érzékien nyögdécselt, tekergette a csípőjét, mondhatom igencsak jól esett.

(2023-02-17) : Masszázságyon végzi a programot, melyet egyértelmű, hogy tanult. Nagyon szakszerű, nagyon kellemes az egész, jól átgyúrt tetőtől-talpig a szó szoros értelmében. Megkérdezte mivel szeretném a masszàzst, olaj-krém, illatmentes, minden verzió adott.

(2022-10-12) : Visszatértemkor kérdezte mivel kezdjük. Masszal kezdést választottam, így a masszpadra hasaltam. Olajos masszázst kértem. Mivel mód volt rá talpmasszal kezdte. Innen ha ladt fölfele. Alaposan átgyúrt, hogy úgy mondjam talptól tetőig. Az épen nem aktuális részeket törcsivel fedte.

egyeztetési probléma: 2db
(2022-07-20) : Sajnos a randi nem jött össze, a telefon nem volt kapcsolható az adott időpontban. Sétáltam a környéken, többször kerestem sikertelenül 15 perces intervallumban és az oldalon is üzentem h nem elérhető a telefon hátha ott választ kapok, 20 perc elteltével távoztam.

(2022-04-22) : A kapu elől hívtam. Felvette és kért pár perc türelmet. Rendben, addig elszívok egy cigit. Mikor leégett a spangli, ismét hívom. Innentől nem értem el. Mintegy negyed órán keresztül próbálkoztam, de nem értem el, nem vette fel. Már épp menni készültem, pont ültem fel a robira, amikor egy csinos nő jött ki a kapu és bár arctakarás van a képein, szerintem Fanni ment el előttem. Mivel a bukósisak már rajtam volt nem álltam neki kiabálni, viszont elővettem a telefont és hívtam.