Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-11-20 13:25:28

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 98181 szexpartner

viralovits a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
Mivel Misty elég régóta (még - ahogy ő fogalmazott - az eltünedezései előttről) a bakancslistán volt, így az elmúlt időszakban többször is próbáltam, különböző napszakokban hívni. Végül a hétindító nap délelőttjén, egy olyan időpontban, amikor egyáltalán nem számítottam erre, pár csörgés után felvette a telefont. Én lepődtem meg a legjobban. Az egyeztetés aztán gördülékenyen ment, kedves volt a telefonban, pontos tájékoztatást adott és alapvetően is kellemesen és jól kommunikált. Másnapra egyeztettünk egy délelőtti időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XI. kerület sokak által ismert és megénekelt csomópontja, az uszoda és a benzinkút szomszédságában. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, én ezt a módot választottam. Parkolás a ház(tömb) előtt közvetlenül problémás, de talán az uszoda oldalán, a kicsit távolabbi panelek alatt megoldható - és onnan csak egy könnyed séta a hely. A bejutásra vonatkozó pontos információkat már ott kaptam meg. Mivel a "játéktelefonom" lemerült (még mindig nem értem, hogy), így egy másik számról jelentkeztem be, először írtam sms-t. Misty rugalmasan kezelte az akadályt, ő csörgött rám, itt is nagyon kedves volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakásból az előszobát, az azzal egy légtérben lévő konyhát, egy paravánt, a fürdőszobát és egy kellemesen megvilágított, két oldalról megfelelő magasságban tükrökkel "felextrázott"szobát láttam, egyikben sem lehet kifogásolnivalót találni. A rend megkapó, a fürdőben a drogériákat megszégyenítő kínálat mindenből, flakonok, dobozok katonás rendben. Azt hiszem, itt voltam leginkább zavarban, igyekeztem a választott tusfürdőt pont ugyanolyan szögben visszatenni a polcra, ahogy ott találtam. A zuhanyzóban tengernyi kapcsoló, azonban Misty rámutatott az egyetlenre, amit használnom kellett és lehetett, így akadálymentes volt a tisztálkodás ezen része is. A bejutáskor a lakás ajtaja közel volt a lifthez, amit nagyra értékelek, főleg a belső udvarra néző körfolyosó okán. A szobában nagy és kényelmes, némileg (de hangulatosan) nyikorgó franciaágy.
Misty VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Nos, bár sokan megénekelték előttem, de azt kell mondjam, nem hiába született ugyanaz a dal Mistyről más-más hangszerelésben. Vékony, de nem túl vékony, kellemesen formás test, pompás popsi, gyönyőrű és főleg igen természetes tapintású és - elnézést a szóért - állagú mellek, karcsú derék, szépen ívelt csípő. Formás, kecses lábak. Barátságos és közvetlen, megnyerő arc, ami aztán igen erotikus tekintettel képes teljesen mást mutatni, a jövetel céljának megfelelően. Magassarkúban, neccharisnyában (combfix), a melleit szépen kiemelő valami fehérneműben (valójában feketében) fogadott. Annyira nem emlékszem... :) Fura volt, hogy nem is igazán néztem rá (de, csak nem bámultam folyamatosan), ellenben a hangja megnyerő volt és rögtön oldott hangulatot varázsolt. Összefoglalva: szuper testi adottságok, megnyerő személyiségjegyekkel felturbózva.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 98181 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 98181 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-20 18:31:43 erotikus masszázs 981815. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-20 18:31:43 erotikus masszázs 981816. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-20 18:31:43 erotikus masszázs 98181
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
4
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
A zuhanyból visszajőve elém lépett és a korábbi csevegős hangulat lezárásaként egy halk sóhajjal jelezte, hogy innentől talán a nonverbális részét kéne a találkozónknak kidomborítani. Állva simogattuk egymást, miközben meglepően hamar megszabadult a fehérneműtől és elkezdte magát és főleg a melleit simogatni. Kezdeti zavarom hamar tovaszállt, miközben egyik keze az éledező farkamra rátalált és elkezdte finoman verni. Közben a nyakát és a vállát csókolgattam, amit ő is viszonzott. Leült az ágy szélére, talán azzal a céllal, hogy szájába vegye immár álló fegyveremet, de letérdeltem hozzá és elkezdtem melleit kényeztetni. Tetszett neki, így inkább kézzel folytatta az izgatásom. Aztán az ágyra (annak közepére) helyeztük át ténykedésünk helyszínét. Négykézláb helyezkedett, oldalról szájába vette a farkam és elkezdte finoman... nos, keresem a szavakat, de talán maradjunk annál, ami leginkább alkalmas a leírásra... szopni. Én közben a fenekét, hátát simogattam. Hamar észrevettem, hogy igyekszik mindig úgy helyezkedni, hogy a tükrökben követhesse a ténykedésünket és mivel ez nekem is kedvemre volt, így innentől én is ennek megfelelőn mozogtam. Belenyaltam finom puncijába, majd miután hanyatt feküdt és lábait széttárta, első találkozóhoz képest szerintem számára is kellemes módon, de azt hiszem, tényleges eredmény nélkül kényeztettem. Aztán némi kebelszex és azt követő finom szájbadugás után gumit húzott és rámült. Elképesztő jó volt benne lenni, jól mozgott, nyomta az arcomba a melleit én pedig nem tiltakoztam. Aztán egyik lábát felemelte, félig guggolva lovagolt meg, majd én is aládolgoztam kicsit. Közben folyamatosan simogatta, izgatta magát, ha pedig valami tetszett neki az én ténykedésemben, akkor biztatott. Csók is akadt már ekkor, inkább amolyan nyelvelős, az ajkak kevésbé tapadtak egymásra, de jó volt és nem csak lopnom sikerült, hanem néha Misty is kezdeményezte. Fordultunk kutyusba, itt még hosszabban dugtam, közben ő a fenekét, ánuszát simogatta. Kicsit lejjebb ereszkedett hasra, egyik lábát felhúzta az oldala mellé, így folytattuk, miközben magát izgatta. Biztatott, hogy folytassam, mert jó lesz neki, eközben finoman vezetett rá, hogy érdemes egy kicsit a hajába is belekapaszkodnom. Hogy valóban jó volt-e neki végül, arra nem vennék mérget, de egyszercsak lelassult, lábai elernyedtek és - jó értelemben véve - passzívvá vált. Még mozogtam benne kicsit, aztán hanyatt találtam magam, Misty pedig a gumit lerántva szájjal és kézzel kezdett dolgozni rajtam, amit a tükörből is jól követhettem. Nem kellett sok, a kinyújtott nyelvére, a szájára és némileg az arcára, nyakára érkezett a lövés, aminek egy része aztán rám is visszacsorgott.
Tisztálkodást követően jót beszélgettünk, kellemes small talk volt, ugyanakkor meggyőzött, hogy Misty kifejezetten értelmes és nyitott, közvetlen ember és nő, akivel akár egy bárpult mellett, tök ismeretlenül is el lehetne dumálgatni.
A csevej aztán átfordult egy második menetbe, amiben Misty megint rámült. Folyamatosan közel volt a durranáshoz, de nem sikerült elmennem, Próbálkozott aztán szájjal is Misty, illetve én is igyekeztem kézi rásegítéssel, de a második lövés nem jött össze. Ennek ellenére a szeánsz így is pazar volt, élveztem minden pillanatát, de aztán inkább leállítottam. Még Misty volt az, aki csodálkozott ezen, nevetve jegyezte meg, hogy még őt is elragadja a hév és nem veszi észre, hogy talán már nem fog az időnkbe férni a befejezés. Ez jólesett (akkor is, ha nem nekem szólt személy szerint), kellemes lezárás volt.
Elszámolás
A végén, a randi többi részének megfelelő gördülékenységgel és könnyedséggel. Szinte mellékes volt. A mérték némileg talán átlag feletti, azonban értékét tekintve kimagasló így is.
Rózsacsokor
viralovits nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mistyben nagyon kellemes partnert találtam a lopott órácska eltöltésére. Figyelmes, nyitott és laza, kellően kommunikatív, az ágyban pedig nagyon jó és láthatóan átadja magát a játéknak, élvezi és keresi, hogy élvezhesse. Az illúzió tökéletes volt, mintha csak felszedtem volna valakit valahol, ennek minden bájával és zabolátlanságával együtt. Hiányérzet nélkül távoztam, legszívesebben mennék is vissza.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2018-11-21 08:28:18
, tartalmas, stílusos beszámolót írtál.

2018-11-21 07:52:44
Jól látom, hogy az első írásod? Igen nagy beszi írói tehetséggel áldott meg a sors. Az írás alapos, de sallangmentes és abszolút visszaadja a Misty érzést. !

2018-11-20 22:06:50
Wow, igazán kiemelkedő minőségű beszámoló, nagyon jó kis kedvcsináló volt!

2018-11-20 19:45:24
Nagyon jó beszámoló. Annyira jó, hogy már-már azt gondolom, hogy csak újra regisztrált valaki, aki régóta itt van/volt. De mindegy is ez. A lényeg: és egészségedre :-) Még sok másikat is írjál.

2018-11-20 18:42:12
Itt látszik, hogy az egy kamu, ha újonc ír az csak rövid és rossz lehet. Gondolom a rang még nem engedett jobb besorolást
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 42db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 49db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.