Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-11-15 00:21:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Misty VIP +36305476995 98082 szexpartner

Dákó-Nick a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
4
Az egyeztetés könnyen ment csütörtök délutáni órákban próbáltam szerencsére 6 csengésre felvette telefonban megbeszéltük a részleteket nagyon készséges volt és szombati napra tudtam vele egyeztetni időpontot úgy ahogyan én szeretem.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem szombat lévén viszonylag közepes forgalom mellett könnyen oda lehetett találni. Egyébként megnéztem BKV val sem lett volna túl bonyolult Mistyke egyértelmű címet mondott. Nem volt nehéz. Hál Istennek ismertem a környéket. Parkolási lehetőség a közelben több helyen is bőven adódott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház, gyönyörűen berendezett lakás. A baszoba nagyon szép hangulatos, nagyon jó harmóniát árasztott. Az ágy franciaágy, a fürdőszoba viszonylag kicsi zuhanykabin volt amelyben kényelmesen elfértünk mind a ketten. Tusfürdő választék bőven adott hál Istennek volt közte olyan ami nekem pontosan megfelelt.
Misty VIP külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A képek tökéletesen visszaadják. Gyönyörű, formás fiatal kecses. Fantasztikusan izgató. Oltárian szexi nő. Formás lábak, feszes kerek tenyérbemászó popsi. Gyönyörű, óriási szilikon mellek, melyek jól tenyérbe mászóak, kemények, feszesek. Mistyke arca nagyon szép, fiatalos. Sehol egy szeplő, vagy bőrhiba. Szexi, kacér, bájos nagyon csábító. Nagyon-nagyon csábító. Olyan nő akivel az ember fia szívesen leélne egy életet is egy lakatlan szigeten. Akit az Isten is a férfi ember kedvére (a szexre) teremtett.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 98082 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 98082 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-15 10:07:24 erotikus masszázs 980825. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-15 10:07:24 erotikus masszázs 980826. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-15 10:07:24 erotikus masszázs 98082
Action
Kebelszex:
4
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
4
Gumis francia:
4
Most is a szokásos két órás közös fürdésel indított mélytorkos- kényszerfranciás, szexes arcra élvezéses kényeztetésre fizettem be.

Mivel a részleteket előzőekben már megbeszéltük ez itt már nem került szóba. Egyből a fürdőbe mentünk ahol közös fürdés be kezdtünk. Itt a fürdőben szokásomhoz híven én mostdattam meg őt, Ő meg engem. Már itt feltérképeztem a gyönyörű izgató formás testét. Már itt majdnem megbolondultam érte simogattam, kényeztettem mindenhol. A fenekénél és a melleinél hosszasan elidőztem. Ez neki is tetszett és kedvességemet odaadom a viszonozta, miután megmosta a farkamat, már itt a zuhanyban letérdelt elém és bemutatta mélytorkos tudását. Nem volt igazi profi, de odaadóan és mindent beleadva próbált elnyelni. Nem volt könnyű dolga, hisz nem kicsi műszetem van, de rendesen igyekezett, nem csak úgy immel-ámmal, mint az itt hirdető lányok nagytöbbsége.

Miután végeztünk a zuhannyal gyorsan bementünk a tettek színhelyére, ahol folytatta volna a kényeztetése, de én mondtam, hogy először én akarom őt kényeztetni. Hanyatt fektettem és a nyakától a lábáig végignyaltam azt hogy gyönyörű izgató testét. A puncijánál hosszasan elidőztem. Nyaltam-faltam, jó mélyen be is dugtam a nyelvem abba gyönyörű mézes résbe, még a seggem lyukát is kinyaltam, a fenekét harapdáltam, imádtam. Olyan volt nekem, mint egy  finom tortaszelet.  (Még most is összefut a nyál a számban, ha rágondolok.) Majd mondtam, hogy most ő kényeztessem Mistyke egyből marokra vett és egyből el is kezdett szopni.

Igyekezett jó mélyen bevenni azonban a szopása nem volt teljesen szűk kicsit lefejelte játszott vele pornósok próbálta venni a figurát szopás közben nyugodtan lehetett fogni a fejét és dugni a száját a kényszer franciát így nagyon jól csinálta itt azonban már nem bírtam magammal Ezért mondtam hogy most aztán én jövök amit kértem mert ügyesen a szájában helyezett fel ezután szemből a toltam bele Nagyon jó volt benne a puncia kellemesen szűk volt nagyon jól élvezte a farkamat teljesen végig értem oldalra fordítottam mindeközben a két oldal felfedezett felszerelt egy egy tükör a tükörben nézte magát nagyon bejött ez a kis mell verziója amikor a kezem nem a fenekén volt a fiam van rá vezette Sőt olyannyira átadta magát az élvezetnek hogy a mellén levő kezemet és elvette és az ujjaimat finoman szopta ez Nagyon kényes volt és tovább növelte bennem a telt vágyat ezután kérte hogy hátulról dugjam Természetesen örömmel engedelmeskedtem az utasításnak olyan gyönyörű látványban volt részem és olyan egy kényes élvezetben hogy nem sokáig bírtam magammal többször majdnem elmentem azonban nem a gumiba hanem az arcára akartam élvezni amikor már éreztem hogy közeledik a vég magam elé fektettem és megkértem hogy ő verje ki az arcára. Mistyke ezt a feladatot is tökéletesen abszolválta, minden magomat magára kente. Gyönyörű volt, óriási élmény, még egy kicsit meg is kértem, hogy még tovább játszottam vele. Ezt is rendesen teljesítette nem volt semmi fintorgás, undor, gyönyörűen kéjesen pornószínésznőket meghazudtoló módon csinálta. Imádtam érte, fantasztikus látvány és élmény volt.

A szünetben minden feszültség, kínos csend nélkül úgy beszélgettünk, mint akik már ezer éve ismerik egymást. Meg is jegyezte, hogy nem mindegyik vendégére szokott így rákattani. Ez nagyon jól esett, mivel ilyen bájos sexy bodító vamp csajtól ilyen kedves bókott már nagyon régen, vagy szinte még sohasem kaptam.

A következő menetet ő kezdeményezte kb. 5-10 perces pihi után. Finoman elkezdett puszilgatni és egyre haladt, elkezdett vele játszadozni, pillanatokon belül életetet lehelt beléje, ismét kőkeményre és hatalmasra szopta, miközben magát nézte a tükörben. Több pózban forgott, pucsított és vonaglot változtatta a pozíciókat, hogy minnél izgatóbb módon bujjon hozzám miközben szopta a farkamat. Azután kértem, hogy üljön bele. Először szemből ült bele, rendesen ügyesen meg is lovagolt. Aztán kicsit gugolóba, féltérden és úgy is adta magának az élvezetet. Mondhatom, hogy rendesen megbaszott óriási élmény volt aztán rám hajolt a mellei az arcomat verdesték miközben én meg gyömöszöltem, nyaltam finoman harapdáltam, puszilgattam azután kértem, hogy forduljon meg és háttal üljön belém. Igy is lett és gyönyörűen pucsított. Óriási látvány volt ahogy az a gyönyörű édes pici formás alma popsi elnyerte a nagy farkamat. Amikor egy egy pillanatra a kezem nem a fenekén vagy a combján volt, egyből hátha nyúlt, megfogta a kezem és a fenekéhez tette. Nagyon szexi és kívánatos volt és még inkábfokozta bennem a vágyat. Ezután felültem elkaptam oldalra döntöttem és így folytattuk tovább lazán ütemesen. Mindvégig úgy pucsított,tartotta magát hogy nekem jó legyen. Közben folyamatosan puszilgattam csókolgattam a gyönyörű testét, ahol értem. Kicsivel ezután fél kutyapózban adtam neki az ívet. így is élveztem volna el azonban magjaimat megint az arcára szerettem volna lőni. Ezért föléje térdeltem farkamat a két mellé közé szoríttattam vele, miközben feje alá nyúlva a tarkóján fogva kőkeményen kényszer franciával szopattam. Itt sem volt semmi fintorgás nyafogás, hanem élvezettel teljesítette kívánságomat. Mondtam neki, hogy így szeretnék rá élvezni az arcára. Ezt is kéjesen élvezettel megcsinálta és a végén az anyagot szépen szét is kente magán. Amikor már nem bírtam vele remegő térdekkel, bedurrant combokkal dőltem el mellette sokáig kapkodva a levegőt miközben szívem ezerrel pumpált.

Ő mondta hogy egy kicsit kimenni a tisztálkodni mivel szépen sikerült beterítenem. Pár perc után visszajött megint mellém bújt, finoman kecsesen mintha évek óta titkos szeretője lennénk egymásnak. Egy pillanatig sem volt semmilyen kínos csend vagy kellemetlen szünet. Beszélgetésünk során mindvégig úgy voltunk, mint akik már évek óta ismerik egymást. Vette a lapot minden beszólásomra, nevetett a poénjaimon, saját történeteket is mesélt. Egyszerűen fantasztikus volt.

A harmadik menetre finoman én vezettem rá, miközben a kezét farkamra húztam. Megint hadrendbe állított, ismételten több pózban szopott előttem. Térdelve, oldalról miközben folyamatosan magát nézte a kétoldali tükörben. Nagyon kélyes volt. Ismét szerettem volna tovább kényeztetni magamat vele, ezért az ágy szélére ültem és magam elé térdeltettem és úgy szopott tovább. Itt már inkább csak kézimunkázott, de amikor rávezettem és a farkamat a szájába tettem nem ellenkezett és boldogan szopta tovább. Kértem, hogy vegyen a mellei közé, ami szintén kiváló volt. Hátulról ismét ki akartam élvezni rendesen, ezért mondtam, hogy a pucsítson kutyába és hátulról a toltam bele. Gyönyörű és fantasztikus látvány volt amint ez az isteni nő előttem pucsítva élvezte a farkamat. Adhattam neki az ívet hol lassabban, hol gyorsabban, hol keményebben, hol kicsit lágyabb. Úgy mozgott, úgy pucsított, ahogy az nekem a lehető legjobb vizuális élményt és legnagyobb élvezetet nyújtsa. Így is lett végén, viszont harmadik adagot már nem az arcára akartam élvezni, mert csak pár csepp maradt bennem így a gumiba (beléje) élveztem. Még egy kicsit hasra fektettem és úgy mozogtam benne lenyugodva. Farkam még sokáig kemény volt benne. Ki akartam élcezni ennek a csodának az utolsó másodperceit is, hogy benne lehetek. Közben finoman puszilgattam az arcát és nyaltam a nyakát, vállát.

Ezután kiszáltam belőle és hanyatt fekve, teljesen kiszáradva alélta az élvezettől kapkodtam levegő után. Még egy kicsit simogattuk Puszilgattuk egymást, majd utána ismét közös zuhanyzás, öltözés aztán finoman búcsúztunk és tavolztam.
----------
Mindenkitől elnézést kérek, ha egy kicsit vulgárisan fogalnaztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban korábban napokkal ezelőtt megbeszéltet a végén adtam oda neki. Nem is kérte az egész együttlétünk alatt, nem is került szóba. Virágcsokrok gyakorlatilag átlagosnak mondható, viszont az élmény amit kaptam felbecsülhetetlen.
Rózsacsokor
Dákó-Nick nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mistyke rendkívül jó szolgáltató, nagyon kedves lány, nagyon odaadó. Nagyon jól éreztem magamat vele. Gyönyörű test, nagyon jó stílus, rendkívül jó hozzáállás. A csókja kicsit visszafogott nem túl beleélős némely esetben a franciája is hasonló volt. Ettől függetlenül azonban remekül éreztem magamat az eltelt két óra alatt. Igaz, hogy nem úgy készültem de az elején amikor megláttam gondoltam hogy még a popóját is kipróbálom, melyre úgy reagált, hogy "végül is nem így készültem, de akár megpróbálhatjuk,  bár nagy méreted van". Erre végülis nem került sor és pontosan emiatt ismét szívesen meglátogatnám. sörömmel kiélvezném a popsiját is. Mistyke remélem, ha ezeket a sorokat olvasod örömmel gondolsz vissza és legközelebb is hasonlókép elfogadsz és teljesíted a legmerészebb erotikus vágyaimat.
IMÁDLAK!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2018-11-21 00:44:23
Tartalmillag kiváló és részletes, viszont nyelvtanilag vannak hibák benne bőven! Egy átolvasás nem ártott volna mielőtt beküldöd! Köszi!

2018-11-20 23:03:20
Sziasztok! Köszönöm a kritikai hozzászólásokat. Igazatok van. Némely helyen valóban félre lett "gépelve". Való igaz, hogy diktálásos módon "írtam", de sajnos szövegvakságom volt a mű megírásakkor, mivel a vizuális élmény emléke eleven volt még előttem. Legközelebb jobban ellenőrzöm, hogy a beszámoló élvezeti értékét ne rontsa.

2018-11-17 00:31:01
Ha külföldiként írtad ezt a beszámolót, akkor le a kalappal, szép munka. Ha magyarul, akkor remélem diktálásos funkcióval, mert volt pár olyan rész, amit max a szoftverek ronthatnak el annyira :D

2018-11-16 15:16:06
Jol megírt részletes beszámoló minden jel arra utal, hogy igenis megeri kipróbálni Misty-t, ezert hamarosan keresni is fogom :)

2018-11-16 09:11:04
Igazán jól megírt beszámoló, jó hogy megosztottad velünk.
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2024-04-21) : Felvonultatta a teljes repertoárt, mélytorok, vagy csak a makkot szopta, tekergett rajta, nyalta a féknél, a tövétől a hegyéig, csorgatta a nyálát szinte a tökeim is úsztak a nyálában.

(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.