Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-11-13 06:33:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 98037 szexpartner

kisp91 a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot. Érdeklődtem elérhetőségéről, időpontot is javasoltam, ami kis módosítással neki is jó volt. Megerősítésképpen vtr-t is indítottam. Telefonon is próbáltam elérni, ez nem sikerült, így a tetthelyre érkezésemkor hallottam először csiligelő hangját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Most is, mint mindig tömegközlekedéssel érkeztem a helyszínre. Lurdy háztól kőhajításnyira. A hely ismerős volt, mert korábban voltam már egy másik hölgynél ezen a címen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van. Egy barátnőjével együtt rendel, de ebből szinte semmit sem lehetett észlelni, maximális diszkréció. Minden tiszta, a fürdő kádas és jól felszerelt. A szobában nagy és kényelmes ágy, egy hintaszék amire a ruháim pakoltam és még biztos volt más is csak ezt már nem tudom felidézni és természetesen ott volt Fanni is :)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fanni nőies alkat, van mit fogni rajta és kellemes volt selymes bőrét végigsimítani. Na és azok a cicik... Egyik karján a tetkó, egy kis vadócságot kölcsönöz neki.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 98037 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 98037 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-11-13 06:33:13 erotikus masszázs 980375. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-11-13 06:33:13 erotikus masszázs 980376. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-11-13 06:33:13 erotikus masszázs 98037
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkeztem, megkaptam a bejutáshoz szükséges infokat. Az ajtószámmal kapcsolatban kicsit bizonytalan voltam, hogy jól emlékszek-e, végül pontos volt a megérzésem. Nyílt is az ajtó, mögötte Fanni, puszi puszi bemutatkozás. Bementünk a szobába, ledobtam a ruháim a hintaszékre, közben kedvesen érdeklődött felőlem, kicsit zavarban voltam az első találkozás végett így hirtelen nem is tudtam mit mondjak. Kaptam egy puha törölközőt és irány a fürdő. Megkértem, hogy csatlakozzon hozzám, nem volt ellenére. Szépen megmosdattuk egymást. Finoman simogattam, ahol értem, természetesen a ciciket sem hagytam ki. Tetszett neki ez a gyengédség.
Fanni bevonult a játszószobába, én még gyorsan öblítettem egyet a szájvízzel és nyomás utána. Állva folytattuk az ismerkedést szolíd csókokkal. Aztán hamar az ágyra helyezkedtünk. Száját nyakát puszilgattam, a ciciknél is elidőztem, végül eljutottam a csodás punciig. Ténykedésem hatására hamar kellemes hangokat tudtam előcsalni belőle. Nemsokára hangosodni kezdett és a teste megfeszült és azt hiszem elélvezett. Kérte, hogy lassítsak így már csak néhány picit nyalintottam.
Ezután én helyeztem kényelembe magam és kezelésbe vette az ezredest. Valamit nagyon tud ez a lány. Nyalogatta hosszában, a golyszikhoz is lement, néha csak a makkot kapta be máskor torokra vette. Egyszerre volt kedvesen lágy és hatékony, kértem is, hogy lassítson egy kicsit. Eljutottunk a vegyvédelmi felvételéig és missziben csináltuk egy darabig, szerettem volna lovagóba váltani, de az a fránya gumiérzékenység megint előjött így javasolta, hogy pihenjünk egy kicsit. Ekkor is igyekezett szóval tartani, magamtól még mindig nem tudtam mit mondjak :D Bár kedvessége és egyáltalán a jelenléte olyan megnyugtató volt, hogy akkor se lett volna hiányérzetem, ha csak csendben feküdtünk volna.
A pihi után szájával újra bekeményített, végre jöhetett a vágta. Mikor elfáradt, ha jól emlékszem újra misszibe váltottunk. Jeleztem, hogy így aktus közbe biztosan nem tudok elmenni, ezért kézbe és szájba vette a dolgokat és hamarosan hatalmasat élveztem a szájacskájába. Tisztogatás után már én is jobban megnyíltam és a végéig be nem állt a szám :)
Gyorsan még elsuhantam a fürdőbe, felöltöztem és elhagytam a helyszínt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Vetkőzés előtt elhelyeztem az éjjeliszekrényen, megjegyezte, hogy elég lett volna a végén is.
Rózsacsokor
kisp91 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Személyében egy kedves odaadó lányt ismertem meg, kiváló technikával, ráérzett mi kell a magamfajtának. Remélem még összefutunk valamikor.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 64db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 90db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.