7
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Szonja erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Szonja

+36307489350

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-09 01:27:46

beszamolok90
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Szonja budapesti erotikus masszázs hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon keresztül történt, amikor ki volt írva, hogy hívható (ennek megfelelően rögtön fel is vette szinte). Nagyon kellemes hangja van. Mindenről teljeskörűen tájékoztatott, így aznap első vendégeként be is jegyzett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem, több irányból is volt lehetőségem megközelíteni. Másnak sem okozhat túl sok gondot, mivel a Boráros tértől található nem messze a többemeletes bérház. Az épületet egyszerű volt megtalálni, telefon, csengetés és már bent is voltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Elég diszkrét a hely, könnyű a bejutás, nem kell azon sem aggódni, hogy egy "Gizike néni" esetleg rosszallóan fog nézni. A fürdő teljesen átlagos, viszont minden megtalálható, többféle tusfürdő, többféle szájvíz, műanyag pohár hozzá, bontatlan fogkefe, fogkrém is akár. Tiszta törölközőt kaptam jövet és menet is. Bent a masszázsszobában kellemes illat és félhomály van, valamilyen lágy zene kíséretében, egy sima ágy az eszköz, a szemem előtt lett egy új színes lepedőféleség felterítve.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tudni kell rólam, hogy kitakart képeknél mindig imádkozom, hogy ne fogjak mellé, picit lutri néha a dolog, ám szerencsémre a hölgynél a pozitív szempontból. Nagyon szép arca van, angyali, de kissé huncut. A cicik közepes méretűek, tökéletesen formásak és feszesek, lapos has társul mellé és bombajó fenék, eszméletlen jó nő. Sexy bugyi-melltartó kombóban fogadott, bármikor leesne az állatok, mint ahogy nekem is.
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nagyon jó helyre érkeztem, már az első pár percben tudtam. Fürdő után hasrafeküdtem az ágyon, mivel fél órát voltam, így váll- és hátmasszázs volt a programban. Tükörből végig lehetett fürkészni, ez nagyon nagy plusz pont, ezt szeretem, valamint amikor jó lehetőség volt, simogatni őt, gyönyörű mellét, popsiját tapintani. Választhattam, hogy krémet, vagy olajat használjon -e, szerintem az olajos az igazi, így abban maradtunk. Bársonyos kezeivel először szép finoman felvitte az olajat a masszírozandó testrészekre, aztán először egy lágyabb masszázst kaptam, mely fokozatosan ment át keményebbe, mely nagyon jól esett. Lekerült szépen a melltartó, aztán kis idővel a bugyi is és jött a csúszkamasszázs , nagyon erotikus volt érezni a melleit a hátamon, aztán fordulás után is, ahogy hozzáér a testem bármelyik porcikája. Közben beszélgettünk, szerencsémre olyan lány, akivel lehet is.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Simogatással indított a hölgy, először csak a közelében, aztán egyre-egyre közelebb, hozzá-hozzáérve, majd egy lingamszerű kis ráhangolást kaptam. Aztán megérintette az ajkaival és következett egy hihetetlen francia. Ügyesen váltotta az elején azt, hogy csak a végét, csak hozzáér, csak nyalogatja, majd aztán eltűntette, amikor a szájában voltam, akkor is benn a nyelvével játszadozott vele, elég ügyesen, nagyon a mennyben éreztem magam. A legvégén a kezei között lett végem, nem sietve, a végsőkig kifacsarva. Azt mondom, hogy páratlan a technikája. Ezután letörölgetett és jött a fürdő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérte? Nagyon is, végig odafigyelt rám és nagyon jól éreztem magam, egy élmény volt. Előre odaadtam a csokrot, mivel első alkalommal voltam nála, így én hoztam szóba.
Összkép
Ha mindig ilyet nyújt, akkor egy igazi gyöngyszem, sokan tanulhatnának tőle, hogy hogyan is fogadjunk és bánjunk egy vendéggel, mely természetesen ez oda-vissza igaz, tehát vele is hasonlóképpen bánjon mindenki, mert nagyonis megérdemli a kedvességet és a tiszteletet. Mindenféleképp vissza fogok még hozzá menni, ha lesz rá alkalom.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Danny_1
Billentyűbetyár
2018-11-13 22:23:00
Kellően részletes és meghozza a kedvet ez az élménybeszámoló:)

2018-11-10 08:26:29
Igényesen megfogalmazott, látogatásra ösztönző élménybeszámoló!

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-01-13) : Finoman átgyúrta a fájó izmokat, és kérésemre öklöcskéivel is jól megdolgozott, már-már megkértem volna, hogy akár taposhatna is kicsit, de féltem hogy leesik a hátamról.

(2018-12-04) : A masszázs nagyon alapos, nem túl erős, de élvezetes. Vádlitól indulva a fenéken és háton keresztül a nyaknál ér véget. Talp kivételével mindenre kiterjedt.

felejthetetlen: 3db
(2019-02-10) : Olajozás után relax masszázst kértem, kicsit gyengébbre kérve mint egy erősebb simogatást. Elhatároztam, hogy behunyt szemmel fogom élvezni a finom érintéseit, ez ment is egy darabig, de a...

(2018-12-17) : Hasra feküdtem, olajjal bekente magát és a hátamat, lábaimat is majd lassú csúsziba kezdett, néha forró kis puszikat éreztem a hátamon, nyakamon.

(2018-11-15) : Visszatérve, nagyon kedvesen elsősegélyben részesített, így először szívmasszázst kaptam, mert pontosan tudta, milyen hatást ért el. Aztán hasra fektetett és a lábaimtól felfelé haladva egészen a nyakamig jól átgyúrt

nagyon jó: 4db
(2019-01-31) : Értette, mire vágyom és egy kellemes, laza, simogatós masszázst kaptam lábtól indítva. Állítólag tud erősen is, de ezt én nem kértem. Valami olajszerű testápolót használ, ami jól csúszik, jól lehetett vele dolgozni.

(2019-01-27) : Kezdetnek megegyeztünk, hogy ő irányít, ő dönti el a masszázs típusát, erősségét. Hason fekve beolajozott kicsit majd erős kezecskéivel lábszáramnál foglalatoskodott egy ideig, majd rátért a másikra.

(2018-09-28) : Kis állva ölelkezés után lefeküdtem az ágyra, ahol kaptam egy olyan barátnős hát és vállmasszázst. Jól esett a simogatás és a maszírozás.

: 6db
(2019-02-09) : Másfél órára mentem. A találkozó 2/3-ada masszázzsal és beszélgetéssel telt. Igazából inkább az erotikus rész miatt mentem, de mivel először voltam nála nem akartam nagyon pofátlan l...

(2019-01-12) : Minimális beszélgetés után kezdődött egymás testének simogatása. Majd kölcsönös francia először az ő részére. Ezt aranyosan fogadta, előre jelezte, hogy csendes típus és kevés hangot fog kiadni. Utánna ő következett nagyon finoman vette a szájába a dákót mélytorok nem volt.

(2019-01-12) : Lábaknál kezdte, és hosszú időt töltött az alsó lábszár masszírozásával. Később haladt feljebb, szakszerűen megmasszírozta a combokat, a popsit és a hátamat,