0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Misty VIP szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Misty VIP

+36304541985

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-11-07 14:33:50

GeorgeBest
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Misty VIP reagálása

Jó hogy újra találkoztunk, a vicc az hogy amikor visszatértem ismét akkor te is eszembe jutottál hogy vajon jössz e majd, és no lám meg is érkeztél :)
Bár alig ismertelek fel a napszemüveg miatt :) Remélem nem kell újabb 5 évet várni h újra ... egymásnak essünk!

Szexpartner beszámoló Misty VIP budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Öt éve jártam nála utoljára és világosan emlékeztem, hogy mennyire imádtam a popsiját. Az utóbbi időben, mikor megláttam, hogy visszatért, elkezdtem rárepülni, de aztán be kellett látnom, hogy ilyen hölggyel idejekorán le kell fixálni a randit…. Így is tettem! Az előző héten lefixáltam a keddet, amit aztán hétfőn szerdára változtattam és persze izgatottam vártam, hogy mehessek…
Megközelítés
Kondorosi uszoda melletti háztömb. A tömeg adott, a parkolás sem nagy gond, bár egy pici sétára azért kell számítani, az volt most is.
Helyszín
Új építésű lakótömb egyik erre a célra berendezett lakása. Belépve egy paraván fogad, ahol a többi hölgy intézi ügyes-bajos dolgait, aki ennél nagyobb diszkréciót vár el, azt talán zavarhatja, de én ilyenekkel nem foglakozom. Cipő le, jobbra el és már a szobában is voltam, ahol egy szép nagy francia ágy fogadott, ami azért a toló erő hatására néha elnyikorogja magát, de ez zavarja azt, aki hallgatózik. A sarokban szobainas, a falakon tükrök, amiket imádok. Vannak még polcok a szobában apró mütyűrökkel, de ennek semmi jelentősége. A szobában félhomály, kellemes zene. Van egy nagy tv is de ezen most nem ment a régi időkből megszokott oktató film. Az egész, mint ahogy a fürdő is, tiszta és rendezett.
Misty VIP külseje
Mistyn nem fog az idő, mintha tegnap találkoztunk volna, épp úgy néz ki. Rengeteg kép van róla fent, amiből minden bája elénk tárul és abban semmi ámítás nincs, mert a valóság ugyanazt mutatja. Vékony, törékeny, feszes test, kifejezetten szép arc, sebész kreálta gyönyörű cickók és nagy huncut szemek.
Action
Induláskor még rátelefonáltam, hogy minden rendben volt-e, szerencsére igen. Egy kis bénázás után megtaláltam a tömböt és pár perc után megfürödve az ágyon hevertem. Gyorsan felelevenítettük, hogy ki mire emlékszik a másikból és aztán munkához is láttunk, azaz látott Misty. Mellém térdelve a másodperc törtrésze alatt kőkeményre szopott, miközben a tükörben csodálta a tevékenységének azonnali eredményét. Nagyon csábító, ahogy nézi magát szopás és egyéb tevékenységek közepette.
Kicsit aggódva figyeltem az eseményeket, mert szerettem volna a popsiban jó sokat időzni, de volt olyan pillanat az órácska során, amikor erről teljesen letettem és csak spriccelni akartam bárhová…
Puncit akartam nyalni és Misty készségesen 69-be fordult és már nyaltam is… Nagyon régen voltam vele és fogalmam sincs, hogy ki lehet-e elégíteni, de a nyalakodás hatására az élvezés jelei mutatkoztak és le is pattant a fejemről.
Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják. Ebbe nem volt hiány, mert ő is tolta rá magát keményen és én is igyekezetem jó mélyen a punciba hatolni.
Cseréltük és már rajta is voltam, miközben a lábacskái szinte a nyakáig voltak felhúzva. Hát ez egy mennyei érzés, hogy a farkad olyan kemény, amilyennek mindig is szeretnéd és egy gyönyörű nőben láthatod. Kérésemre elkezdte a bimbókat izgatni és ekkor villant át legerősebben az agyamon, hogy most aztán lőni, de bárhová…
De szerencsére nem tettem, mert a következő mozdulat, amire emlékszem, az a popsi olajozása és kicsit ujjal történő bejáratása volt, oldalsó pozícióban. Alig vártam, hogy betehessem az ágaskodó farkamat ebbe a formás popsiba és pár tapogatózó lökés után tövig is toltam neki. Ez volt az aktus leghosszabb része, mert ezt a popsit dugtam ezerrel minden oldalról, úgy, hogy teljesen bele is izzadtam.
Oldalról kezdtük, aztán hasra fektettem. Kicsit kicsúsztunk az ágy szélére és aggódtam, hogy egy két erőteljesebb lökés után lefejeli az éjjeli szekrényt, így inkább feltérdeltettem. Imádom ezt a látványt, amikor tövig vagyok egy ilyen formás női fenékben… Amikor lehetett, maga alá nyúlva, hol a punciját simogatta, hol a heréimet, pattanásig feszítve a húrt.
Aztán oldalra dőltünk, majd elölről tettem be. Itt igen élénk punci simi volt és talán valamilyen szintű beteljesülés is benne volt a pakliban… Én már a határán voltam és alig-alig mertem egyet tolni rajta. Ki is kellett húznom (akinek fontos, a higiénia tökéletes) és kértem, feküdjön alám, hadd verjem ki az arcára. Így is lett és egy két húzás után diadalüvöltés kíséretében ipai mennyiségű sperma landolt a pofiján, vigyázva a szemre és a hajra. Volt még pár percünk, azalatt gyorsan megváltottuk a világot és lefixáltuk, hogy hamarabb menni, mint 5 év….
Elszámolás
Nem is beszéltük meg, csak a végén kérdeztem. Az új pesti átlag felett egy igen kellemes popsis virággal került az asztalra.
Összkép
Imádom, ha egy hölgy nem csak jól néz ki, hanem van benne erotika és képes az állatot kihozni belőlem. Benne van, nem is kicsi! Most, hogy írom ezt a beszit, csak az jár a fejemben, hogy mikor tudnám legközelebb is jól lerendezni ezt a fantasztikus popsit! Ahogy nézi magát a gyönyörű szemeivel a tükörben, miközben dugod, az brutális érzés….

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-15 12:10:54
Nagyon átjött az élményed. :) Írásod olaj volt tüzemre a hölgy iránt. :)

bgr
Nagytudású
2018-11-09 12:17:48
A Mistyvel való találkozásom még vissza van, ez az írás pedig egyre jobban meghozza a kedvem hozzá! ;)

dukee
Becsben tartott
2018-11-08 22:57:19
Nagyon jó kis beszámoló, minden megvolt benne, amitől tökéletes kedvcsináló lett!

2018-11-08 14:44:12
Élvezetes.informatív, nem szokványos beszi. Soraid átgondoltak. Kösz az írást.

2018-11-08 12:46:25
Szeretem olvasni a beszámolóid. Nemcsak jól informálnak, de jó a stílusuk is, igazi hangulatot adnak át a történtekről.

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2019-02-12) : Misty is beindult, mert meredező falloszom egyre hevesebben húzogatta, miközben a türcsi lekerült rólam, majd az ágy szélére ült és heves franciázásba kezdett.

(2018-11-12) : A tükörben kiválóan látszott minden, mindketten moziztunk is rendesen. Majd fordultunk, Mistyt magam alá gyűrtem, és jött a kedvenc hentai jelenetem, amikor a kicsi szőke nagymellű főhősnőt jó alaposan megdugja a nagydarab szőrös szörny.

(2018-08-28) : Misty szája valami csoda, de gyorsan gumit húzott rám és meglovagolt, mert ismét nem nagyon bírtam visszafogni magam. A punciban sem lett jobb a helyzet,

felejthetetlen: 38db
(2018-12-17) : A szobában állva simultunk össze, s nem torokra menő, hanem érzéki lágy csókolózásba kezdtünk. Kellemes illatú nyakát és fülcimpáit is puszilgattam, közben Ő rámarkolt a növekvő szerszámra.

(2018-12-12) : Gumit húzott szájjal és nyeregbe is pattant. Erős vágtába kezdett, én közben markolásztam a ciciket. A tükörből nagyon jó látványt nyújtott, ahogy lovagolt rajtam.

(2018-11-23) : Nem tudom minek hatására; talán a pazar sunci bódító íze, illata; vagy hercegnőm száj és nyelvjátékának közös eredményeképpen; de tény hogy valami indítattásből nagyon izgalomba jöttem

nagyon jó: 27db
(2018-12-10) : Mivel ahogy említettem, videó is készült, ezért nem kell csak az emlékeimre hagyatkoznom. Csakis (khm...) a kollégák pontos tájékoztatásának biztosítása végett többször is megnéztem a filmet. Állva csókolózással kezdtünk, mert én mindig így szoktam.

(2018-10-18) : majd pattant egyet, és rácuppant a farkamra, kitolva a popót, folyamatos tükör-check kiséretében cumizott - és én is láttam a tükörben is, amit művelt velem.. vérforraló :)

(2016-03-09) : Szinte azonnal szájba vette a szerszámot és nagyon nagyon finom franciába kezdett. Próbálta mélyebbre is venni, ami felettébb tetszett. Közben leült az ágyra és úgy franciázott tovább.

: 38db
(2018-12-14) : Ekkor ő kezdett franciázni és ekkor vettem észre és élvezni a tükör adta lehetőségeket. Ekkor már a fejére tettem a kezemet majd kértem 69 és fordulás

(2018-11-20) : Aztán némi kebelszex és azt követő finom szájbadugás után gumit húzott és rámült. Elképesztő jó volt benne lenni, jól mozgott, nyomta az arcomba a melleit én pedig nem tiltakoztam.

(2018-08-21) : Fürdés után némi csókolózás után az ágyra feküdt, és sztem kb 20mp alatt végzett ki, miközben én az ágy előtt álltam. Remegtek a lábaim, így röpke tisztálkodás után nyomban mellé telepedtem az ágyra.

egyeztetési probléma: 7db
(2018-12-18) : Nyilván közbejöhetne bárkinek bármi, de én sajnos sem a megerősítő üzenet után, sem a randi előtt, sem az azóta eltelt egy napban nem kaptam egy árva szót sem, hogy elnézést vagy valami.

(2018-07-23) : Egy fél órát ácsorogtam az esőbe, hátha csak késik, mert a reggeli forgalom elég erős volt, de nem jelentkezett. Hívtam telefon is meg sms-t is küldtem. Csalódotan vissza ültem a kocsiba. :(

(2016-03-14) : 4 nappal előre jelentkeztem be, előző nap sms, másfél órával előtte sms. Hivom nem veszi fel, utána még többször hivtam, mert nem kevés időmben, áldozatomba került szabaddá tenni ezt a délelőttömet, hogy el tudjak jönni.