186
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
59
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
112
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 14-24
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
22
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
SzexTündér szexpartner

szexpartner

SzexTündér

+36304453543

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-07 13:19:46

Lojtbringah
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

SzexTündér reagálása

Kedves Lojtbringah :*:)))
Először is köszönöm a beszit nagyon cuki vagy :)))
Mindenkinek vannak stresszessebb,fáradtabb napjai nincs ezzel baj szivike :)))))
Normális! :)) Sőt nem vagy egyedül ezzel hidd el ,)
M.O nem a "Nyugalom szigete" ahogy szoktam mondani:)))
Legközelebb majd pótolunk :)))
pusszancs :.*
ui:
Köszönöm az ajándékot :) Az egyik legkedvesebb a szívemnek amit kaptam idáig ,)
(1992-es BP . eredeti Guns & Roses koncert plakát yesssssssssssss :D) bitangul örülök neki :)))))))))))
keretet kap majd ,) :))))

__000000___00000
_00000000_0000000
_0000000000000000
__00000000000000
____00000000000
_______00000
_________0
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000
_______*_____00000000000
________*_______00000
_________*________0
_000000___00000___*
00000000_0000000___*
0000000000000000____*
_00000000000000_____*
___00000000000_____*
______00000_______*
________0________*
________*__000000___00000
_______*__00000000_0000000
______*___0000000000000000
______*____00000000000000t
______*______00000000000
_______*________00000
________*_________0
_________*________*
_________*_______*
__________*______*
___________*____*
____________*___*
_____________*__*

Szexpartner beszámoló SzexTündér budapesti szexpartner hirdetőről (VIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Személyes üzenetben:
VTR kommunikáció:
Már október végén megbeszéltem Tündérkével, hogy valamikor az elkövetkező hónapban találkoznunk kell. Sokat beszélgettünk privátban és fórumokon, így kiderült, mennyire egyívásúak vagyunk. Nagy kedvvel és mérhetetlen kiváncsisággal néztem randink elébe Gina izgató és rendkívül vonzó intellektusa végett. Úgy adódott, hogy hétfőn tudtunk egyeztetni időpontot másnap estére, és habár előzetesen november második hetét vettük célba a randira, mégis nagyon örültem, hogy Gina azonnal igent mondott, amikor kértem a találkát. Vtr-rel rögtön meg is erősítettem szándékom. Kedden aztán jött a feketeleves. A munkahelyemen kaotikus napot sikerült kifognom, és néhány órán keresztül, úgy nézett ki, még le is kell mondanom a találkát. Végül nem így lett, de ez rányomta bélyegét a teljesítményemre, nehezen sikerült kettőnkre koncentrálnom, hiába is tett meg ennek érdekében mindent csodálatos partnernőm.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
A nagykörút felöl közelítettem a 32-esek tere combino megállóból gyalogosan. Nem több, mint öt perc séta innen az áhított kéjlak. Meglepett a VIII. kerület eme igen barátságos szeglete, a nagy felújított térrel, régi templommal (szépen ki volt világítva). Jó néha rácsodálkozni, hogy szép is tud lenni városunk, még akkor is, ha hírhedt negyedében jár az ember. A tértől jobbra kis utcácska elején, könnyen megtalálható a kapualj, és a megadott adatok alapján a bejutás is egyszerű. Nem akartam lépcsőzéssel tetézni, amúgy is fárasztó napomat, ezért a liftet választottam. Aki nem szereti a szűk helyeket (mármint utazásra, vagy helyváltoztatásra, nem másra gondolok most), annak ez nem javasolt, mert annyira kicsi, hogy két ember nehezen férne el benne. Fölfelé menet sikerült is minden érintőgombot benyomnom a vállammal, ahogy megfordultam, de szerencsére, csak egy "error" üzenetet csikartam ki a szerkezetből, és nem állt meg minden szinten.
Helyszín
Fürdő:
Hely diszkréció:
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
A megadott ajtószámot is könnyű volt megtalálni a liftből kilépve. Egy keveset sétálnom kellett az először még zárt, majd később nyitott folyósón. Az ajtó már nyílt is mielőtt kopogásra emeltem volna kezem, és olyan szélesre tárult előttem, már aggódva kerestem mögötte kedves vendéglátóm, nehogy sérülést okozzon magának, azzal, ahogy betessékel. Hosszúkás előszobából, a bejárati ajtó mellett jobbra található a kisszoba, ami az akciótér. Nagy, kényelmes ággyal, kis éjjeli szekrénykével, sok hasznos "játékszerrel". Az előtérből egyenesen előre tovább haladva a nagyszoba hangulatos félhomályába csöppenhetünk, ahol helyet kap minden, ami Tündérnek fontos, köztük két gyönyörű macsek, rengeteg dísztárgy, amelyekből jópár olyan ami, vendéglátóm ügyes kezemunkáját, és kreativitását dícséri. Kis asztalka is van székekkel, szépen díszítve, csakúgy mint a szekrények, és a sarokban lévő heverő. Látszik, hogy a lakás otthonként van szeretve. A fürdő a nappaliból nyílik, és mivel a lakás összeségében pici, a mellékhelységgel egybe van. A tisztaságra és felszereltségre nem lehet panasza senkinek, én ugyan bénáztam egy sort a zuhanyrózsával, sehogyse akart engedelmeskedni nekem, de lehet, hogy ez mindössze kétbalkezes mivoltomnak köszönhető.
SzexTündér külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Gina kis miniszoknyával és magassarkú cipővel kápráztatott, ami láttatni engedte és egyúttal ki is emelte formás lábait. Stílusban ezekhez illeszkedő felsőt viselt. Tündéremnek varázslatos mandula szemei, és huncut, lenyűgöző mosolya olyan bájos arcot kölcsönöznek, amivel könnyedén ujja köré csavarhat bárkit. Nőiesen telt idomai és ápolt, illatos, kívánatos teste csak fokozza ezt. Ahogy az akció elején hozzásimultam, rögtön éreztem kellemesen "forró" testhőmérsékletét, az áradó bujaságot és energiáit.
Action
Gina két arcrapuszival fogadott, majd a nappaliba vezetett, hellyel és energiaitallal kínált az izlésesen díszített asztalánál. Kivételesen örültem a felpörgető gyümölcsös ízű üdítőnek, bár általában nem élek vele. És mintha két régen találkozottt barát lennénk elkezdtünk beszélgetni. Mindenféle téma szóba került, könnyedebb, komolyabb és számomra nagyon jóleső érzés volt mindez. Tündérke igazi vagány, laza "csaj" , imádom a stílusát.
Nem tudom mennyi ideig tarthatott a diskurzusunk, de végül vendéglátom kedvesen a fürdő felé irányított egy illatos, puha törölköző társaságában. Alapos tisztálkodást követően a kisszobába találkoztunk újra.

Ahogy belépek látom, Gina már játszadozik magával az ágyon fekve, csupaszon. Konstatálja érkezésem, felfüggeszti tevékenységét és felémfordul kacér mosollyal az arcán. Mellé bújok, lágy puszikkal kezdek a melleit simogatva. Mivel bemelegítette magát, bátran indítom kezem lefelé a testén combjai közé. A puncija már nagyon nedves és meleg, csodás érzés simogatni. Mohón veti szét combjait, úgy helyezkedve, hogy könnyedén hozzáférjek számmal is nektárt ontó kelyhéhez. Nem kell bíztatnia, belecsókolok, és finoman nyalni kezdem. Heves csípőmozgásokkal és hangos nyögésekkel reagál, majd előkapja az ágyra készített kis játékszerét, és "rezgómódra" kapcsolva elmeríti magában. Ezzel hirtelen annyira meglep, nem is igazán tudom mi tévő lehetnék, hogyan férhetek most hozzá, hogy a csúcsra segíthessem. De rövidesen Gina magától is elér oda, és fantasztikusan izgató látvány, ahogy teste piciket rángva összehúzódik, majd elernyed.
Ezután hanyatt dönt az ágyon és csodás franciázásba kezd. Változatos a technikája, hol csak az ajkaival kényeztet, hol pedig kézzel is rásegít. Fáradtságom okán nehezebb dolga van, hogy hadrendbe állítson, de kitartását és ügyességét siker koronázza végül. Változatos tempók és pózok követik egymást, a lusták kedvenc fetrengéséből, partenerem fölé térdelve, fejét párnákkal alátámasztva, szinte dugom a száját. Gina lelkesen nyögdécsel most is, ugyanúgy mint amikor én kényeztettem Őt. Aztán Tündérem gumit javasol, s bár kívánom, mégis lanyhadó állóképességem keresztül húzza szándékainkat, hibá próbálok csodás puncijába hatolni se missziben, se kutyusban nem megy. Végigdőlök az ágyon, csalódottan. Úrnőm megszabadít a latextől és lelkesen szopikázza eddigre már kicsire aszott férfiasságomat. Mondom, hogy jobb lenne egy kis pihenő. A stresszes, fárasztó munkanapom éreztezi átkos hatását, de Gina kedvessége mindenért kárpótol. Fölajánlom, hogy megmasszírozom, boldogan fekszik hasra, s közben beszélgetünk kicsit. A pihenőnek vendéglátóm vet véget, azzal, hogy hanyatt "parancsolva" fölkészül a híres jeges-franciájára, amit még előzőleg kértem tőle. Nem kell megijedni, nem fagyasztott franciakulcs a játék kelléke, hanem pár jégkocka. Rendkívüli érzés, ahogy a hideg jég olvadéka Gina forró ajkai közül csorog végig az újból ágaskodó férfiasságomon, és tovább le ágyékomon. Minkenkinek erősen ajánlom, próbálja ezt ki! ;o)

De ma sajnos, minden összeesküdött ellenem, a legkiválóbb kényeztetés sem érte el célját, már mindent bevetettünk és mégsem. Végül Gina ultimátumot szabott, vagy adok valamit a szájába, vagy farkincám kell hagyjam nála zálogba. S vagy ez, vagy Tündérke odaadása elvezett a csúcsra, s így egészben távozhattam. Búcsúzóul még elszívtunk egy-egy cigarettát, beszélgettünk, majd ismét tusolni vonultam.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Ginánál érdemes hosszabban időzni, mivel órája és a másfél óra is átlag alatti. Én ez utóbbit vettem igénybe és ugyan maradt pótolni valónk, erről csakis én tehetek. Az elszámolás a szokásomtól eltérően most a végére maradt, de összességében nagyon is megérte minden rózsaszál a kapott élményt.
Összkép
Nagyon örültem, hogy Ginával személyesen is megismerkedhettem, igazán elbűvölő teremtés. És biztosan visszatérek még hozzá, amennyiben megengedi. Köszönöm, hogy ennyire kitartó és fáradhatatlan voltál, hogy mégis sikerült egy nagyszerű élménnyel, kalanddal megajándékoznod.

Csókollak,
Lb

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés SzexTündér szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

ZungaZinga
Ismerkedik az oldallal
2018-11-21 15:51:37
Nagyon jól olvasható, gördülékeny fogalmazás! Nem kellett erőlködnöm, hogy lássam azt, amit láttatni akartál! Kimondottan jó írás! köszi! :)

-GinaCica-
V.I.P. SZTÁR hirdető
2018-11-13 00:44:10
75macska (cicccuuuusss < 3 :))
Nagy respect nálam,hogy leírtad ezt :))
Én ugyanezt montam Lojtbringahnak nincs ebben semmi különös mindenkinek van ilyen napja .
Ez normális ,korral stresszel és minden mással is egybefügg :)))
Még egyszer köszönöm az írásod :)

2018-11-12 19:57:44
Élvezettel olvastam, s látszik, hogy izgultál , még az írás közben is félreütöttél, de nem baj. Ez attól még egy kiváló beszi. Egyébként ne izgulj máskor, én többször járok úgy, hogy úgy kell távoznom, hogy nem megyek el.

2018-11-11 11:46:32
Most már tudod, hogy Gina befejezi a műveletet és stressz nélkül mehetsz legközelebb. Így már garantált a sikerélmény.

2018-11-11 08:24:34
És akkor képezelj el engem No-kecmec, én hogy aggódtam! :D Nem kivánom senkinek.

FunkciókSzexTündér legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2018-11-30) : Nem volt rest viszonozni ténykedésemet, ágyon elterült testem vertikális csúcspontját szájába véve megkezdődött kényeztetésem maratonja. Nagyon változatos és intenzív technikája van.

(2018-02-06) : Majd fordulás, és én kaptam egy ötös francia leckét, de mielőtt elért volna a vég, védőfelszerelést húztunk és Szextündért a hátára fektettem és misszionáriusban folytattuk a gyönyör fokozását

(2017-12-14) : Egy fergeteges francia vette kezdetét, amit nagyon szenvedélyesen csinál kénem is kellett, hogy lassítson, mert idő előtt kivégez erre ő egy kaján mosollyal nyugtázta és lassított a tempón

felejthetetlen: 29db
(2018-12-16) : Újra ő következett és incselkedős franciát kaptam, amit nagyon tud közben volt egy kis szem kontaktus is. Éreztük, hogy közel eg a vég így gyors védősapka húzás után kutyus pózba kerültünk a megbeszéltek szerint,

(2018-12-09) : Ez után egy remegő lábakkal végrehajtott zuhanyzási kör következett, majd vágtattam vissza, hogy folytassuk amit félbehagytunk. Egy kis csókolózás és simogatás után törlesztésre adtam a fejem

(2018-12-06) : Nála a csók az valódi csók! Nem csókként imitált puszika hanem mély és intenzív kellemes nyelvjátékkal fűszerezett nyelvszkander amennyiben azt a szimpátia és a higiéné engedi!

nagyon jó: 55db
(2018-11-08) : Puszilgatom a kebleit és az újjam a punciba matat, ami igen nedves állapotban van. Úgy érzem, meg kell ezt ízlelni, és meg is teszem. Egyből a közepébe nyalintok és egy finom szaftos, zamatos puncikával találkozok, nagy élvezettel teszem a dolgom

(2018-08-01) : Kölcsönös üdvözlés, és a szoknyalibbentés után a nappali szoba asztalánál ülve beszélgettünk egy pohár üdítőital mellett néhány percet. Konkrétan olyan hangulatban, hogy felugrott...

(2018-07-05) : Fordulunk, ő pedig feltüzelve veti rám magát. A bimbóimat izgatja, majd változatos franciába kezd, hol szívja, hol a nyelvét táncoltatja rajta. Loren gonosz nőszemély, élvezettel nézi, hogy szenved a férfiember,

: 72db
(2019-01-06) : Igen! Vannak ilyen hölgyek, igaz ritka, de vannak akik képesek rá. Régen találkoztam csinos vendéglátómhoz hasonlóval. Az idő viszont vészesen fogyott, így le kellett mondanom a kísérletezésről és inkább a biztos siker felé vettem az irányt, hiszen azért jöttem.

(2018-12-19) : A rendelkezésünkre állott 2 óra teljes egészét természetesen nem teljes egészében tudtuk intim együttléttel kitölteni, így jutott némi idő kellemes beszélgetésre és kölcsönös jópofáskodásra is - én úgy éreztem, hogy - mindkettőnk örömére, tetszésére.

(2018-11-19) : After this, she made me a great energetic massage on my back before asking me to turn and to take care again of my sexe with her mouth... again a fantastic blowjob. After few minutes, she put a condom and sit on me, it was so great to see her when riding me, licking her tits.

lehetne jobb: 1db
(2018-05-17) : Franciázott becsülettel, de se zacsi, se környék, csak a monoton bólogatás, és kézimunka. A jégkockás változat lehet feláras, de ezt nem tisztásztuk, én úgy gondoltam hogy alapban van mert már annyian megénekelték

rossz: 1db
(2013-03-26) : 21:30-ra beszéltük meg a találkozást, előtte 21:00-kor kellett hívnom a pontos címért.

egyeztetési probléma: 1db
(2015-10-24) : EZ ÍGY RÖVID...