0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Nikol szexpartner

szexpartner

Nikol

+36703044410

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-07 00:13:36

C0rs0
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Nikol budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
VTRen előre egyeztetve. Jobban szereti ezt a megoldást. Számára szervezhetőbb. Szvsz mindkét félnek átláthatóbb ez a megoldás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helszín jól megközelíthető tömegközlekedéssel. Gépsárkánnyal is jól járható cserébe a parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A környékbe illő panel lakás. Jól karbantartott, tiszta. Szvsz a célt túl is teljesíti. Tágas nappalihoz szintén nagy szoba tartozik benne nagy franciaágy :). Egyedül "rendel". :D
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tündéri, alacsony szőke lány bájos mosollyal aki után megfordulnak az utcán. Kellemesen nőies alakkal van megáldva. A képei magukért beszélnek.
Tisztában van az adottságaival. Saját bevallása szerint a testmagasságát a határozottságával kompenzálja. Ennek ellenére hattározottsága nem tolakodó, de ha nem tudsz dönteni nem fog rád várni. Az irányítást bármikor visszaadja, ha szeretnéd.
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Mosolyogva két puszival fogadott. Közvetlen viselkedése otthonos érzést adott a találkának. Rövid beszélgetés után a higéniai etapot teljesítve folytatni akartam a beszégetést, de a látvány nem hagyott. :) A fekete melltartó bugyi kombó és a tulajdonosa átrendezte a terveimet.
Finoman csókol, nehéz elszakadni tőle, de meg akart szabadulni a fekete melltrató bugyi kombótól. Észbe kaptam és felajánlottam segítségemet így a kapcsok második felét én akasztottam ki. Az ágy heveredtünk és igyekeztem addig csókolni ameddig csak lehetett. Nikol dél felé vette az irányt nem tudtam/ akartam vissza tartani. Technikája kifinomult és felettébb izgató. Érdztem, hogy lépnem kell valamit különben rövid lesz a randi. 69be fodulva folytattuk és úgy tűnt élvezzük egymás tarsaságát.
A felvezetést a védelem felhelyezése követte és rögtön nyeregbe pattant. (Mint említettem határozott. :)) Kifejezetten ügyesen galoppozik vágtázik... Igyekeztem minél kevesebbet zavarni közben, de azok a melleket nem hagyhattam szabadon. Szerencsére össze illünk magassába és elértem a bimbóit. Hittéerítősbe fodultunk és éreztem, hogy itt már nincs visszaút. Édes ajkait csókolva ért véget az első kör.
Miután a vágyamat sikerült csillapítani beszégetni kezdtünk. Tudtam, hogy Nikol nyitott és kellemes társalgó partner. Igyekeztem összeszedetten beszélni, de nem vagyok biztos benne, hogy az elején sikerült. :D Nikolban egy kedves karitativ személyt ismerhettem meg. Természetesen a diszkréció határain belül. Annyira magával ragadott a beszélgetés, hogy elfutott az idő.
A vágyam ismét feltört viszont az idő rövidnek tűnt. Nikol felajánlotta a segítségét és újra nekivágtunk. Franciája kiemelkedő és meglepően hatékony. Próbáltam viszonozni a kedvességét és 69et kértem tőle amibe Ő kedvesen bele egyezett. Így fejeztük be még mielőtt a homok óra lepergett volna.
Ezt követően rövid fürdés és a fájdalmas búcsú következett.
Elszámolás
Előre rendezve. Nem Ő kérte, de én sejtettem, hogy eszemet veszi. :)
Összkép
Nikol egy tünemény. Kedves, mosolygós megadja a barátnős érzést. Ha úgy érzi határozott vagy alkamazkodó, ha a helyzet úgy kívánja. Nagyon ajánlott kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-13 20:00:28
Jót adtam de: "...kedves KARITATIV személyt ismerhettem meg..." :))).
Ha így lenne akkor lehet h rózsa sem kellene! :) Nem szabatos a szóválasztás ez esetben.
Beadás előtt a helyesírásra és a hiányzó betűkre ránézhetnél és egész jó lehetne.

2018-11-08 00:22:30
Az eleje nagyon tárgyilagos, a második fele már rendben van.

2018-11-07 13:33:49
Minden engem élrdeklő részlet napvilágra került. Köszi a beszámolót.

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

(2018-05-27) : Ő nem tétlenkedett a derekam magasságában oldalt térdelt - kuporodott és lelkes, tempós franciába kezdett, hogy elérjük a kellő keménységet. 4-5 perc kellett neki és igazándiból jól is esett ahogy csinálta

felejthetetlen: 30db
(2019-02-03) : Nagyon kellemesen kényeztetett, a golyszikat sem hanyagolta el. Hamarosan felkerült a vegyvédelmi és missziben folytattuk. Közben is csókolt és ölelt, kapaszkodott belém és húzott magához.

(2018-11-26) : Lenyugvás után, megfordultunk, és a pici szája kezelésbe vette a farkamat.Kértem hogy lassan csinálja, hogy minél tovább vésődjön belém az a kép amikor rám néz és szop.

(2018-09-06) : Then a switch to doggy where we god more wild. The 1st session was closing to an end as I felt I can hold it any longer. Condom off and I ended in her mouth.

nagyon jó: 49db
(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2018-12-24) : A folytatásban francia leckét kaptam. Barátnős a franciája is, odafigyel, úgy csinálja, hogy jól essen az embernek. Változatos, kellően nyálas és foglalkozik a golyókkal is.

(2018-12-22) : Elkapta a kispajtást, kézzel és szájjal is megdolgozta. Ügyes mozdulatokkal operált, cumizás közben a nyelvvel izgatta a makkot. Rutinos.

: 77db
(2019-01-27) : Ezután ő vett kezelésbe ismét, a franciázás közbeni felpillantásai egyszerűen vadítóak voltak, ezért viszonylag hamar meg is egyeztünk, hogy jobb lesz gumit húzni.

(2018-12-18) : Finom lassú mozdulatokkal vette az irányt délnek. Kicsit húzt az agyam. (Már amennyi maradt.) Kiváló a technikája az élmény sokkoló. (Jó értelemben.) Viszonozni akartam a kedvességét és kifejezettem nehezen esett elszakadni az ajkaitól.

(2018-12-03) : majd rátért a lényegre, annyira jól szopott, hogy majdnem elélveztem de ezt nem hagyhattam így megkértem, hogy most én jöhessek a hátára fektettem úgy nyaltam.