0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Tekla szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Tekla

+36703518725

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 22:07:50

vénkecske52
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Tekla reagálása

ÁÁÁÁhh a kis huncut nagyon szépen köszönöm a dicsérő szavakat igyekszem a jót megbecsülni és megtartani, hogy térjél még vissza hozzám. Nagyon de nagyon jól érzem magam, egyszerűen imádok veled lenni. Szeretem a finomságodat és élvezem ahogy tudok játszani Veled.
Legközelebb még jobban szét cincállak csak kerülj a kezem a közé drágám, addig is sokszor puszillak és várom már a folytatást.

Szexpartner beszámoló Tekla budapesti szexpartner hirdetőről (IV. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Terveztem az újabb találkát a Hölggyel, régen volt nyár.....Könnyen elérhető úgy írásban ,mint telefonon. Napokkal előre kértem az időpontot, ami szerencsére neki is megfelelt. Már csak várnom kellett az órát, hogy ismét láthassam ! Megérte . Azon a csodás délelőttön nem csak a Nap mosolygott rám...........
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín egyértelmű nekem így sokadjára, de különben Tekla aranyosan útbaigazít, a pontos könnyen megtalálható címmel. Busz is jár a közelben, autóval lévén , a parkolás könnyű és ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Magas panel sokadik emeletén egy nagyon otthonos kuckó. A fürdőben ultramodern zuhanykabin, számos tusfürdő választékával. Vendéglátóm kiválasztja a kedvencemet,beállítja a vizet, egy pihe-puha törölközött a kezembe nyom ,egyszóval nagyon segítőkész Hölgy ! És hát a "tetthely"... Ahol tesz-vesz !
De inkább add,nem is keveset .............Szóval a szoba nagy ,egy nappali légkondival ,fali tv.-ből szól a zene, szék a ruhának,az ágy óriási,keresztbe- kasba is lehet rajta mindent mi szem szájnak ingere.....! Az ember kimondottan jól érzi magát egy ilyen otthonos helyen.
Tekla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek hűen visszaadják alakját. Amit nem látunk csak a helyszínen az a huncut incselkedő mosolya.
Nagyon csinos,mit csinos,tapizni való! Fénylő selymes,ám mégis feszes bőr, komolykodó szemüvege
mögötti csillogó szempár, incselkedő mozdulatai,lófarkas haja, nyaka,ágaskodó keble, hasa,fitos feneke,
és a még takarásban lévő punci. Egy szóval: már az ajtóban is nagyon kívánatos Nő !
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Mint régen nem látott ismerősök üdvözöltük egymást, ami azért kicsit több is volt, ölelés ,csók, simi is, ráadásul ő is tett azért ,hogy még felöltözve rá gerjedjek ! Néhány szó azért elhangzott előzetesben , ám inkább igyekeztem "szalonképessé" válni minél előbb . Megérte ! Mint kiéhezett *vadmacska* (tessék jól értelmezni) hozzám simult, már-már dorombolt ,érzékien csókolt,majd az előzetesben megemlített kedvenceim élvezetével halmozott el ! Lévén "francia fan" elsőnek ezzel indult kényeztetésem........Végsőkig fel húzott,majd kicsit másként de csak oda jutott vissza , mármint a rúdhoz és környékéhez. Végig szembenézősen,már ez is egy plusz ajzó módi volt a részéről ! Majd ajánlotta a 69-et , ami nagy örömömre szolgált, megízlelhettem a csodás punciját is.Részemről megvolt az igyekezett,de az Ő öröme még váratott magára.Szó szerint !
Végül a _húzzunk gumit_ kérés hangzott el,bár nem emlékszem ki kezdeményezte,de helyesen tette,már
sürgősen lépni (csúszni) kellett eggyel beljebb is ! Micsoda érzés,mármint bekerülni egy ilyen csodába !
Lassan és folyton incselkedve egyre beljebb engedett, mindezt lovagló ülésben. Csak kapkodtam a fejem mikor rásegítve csúcsra juttatta magát ! Nagyon ritka *csodát* láttam . És még nincs vége..........
Misszibe fordultunk, majd megismétlődött a fenti csoda,immár mindkettőnknek,majd egyszerre pihegtünk a végén.................Volt is mit kipihenni !
Kis hiánypótló beszélgetés egymás karjaiban ,nagyon is a földön járó csaj ,jó meglátásokkal,határozott elképzelésekkel. Egy zuhany a legvégén ,mindez még belefért a időnkbe.
Napfényes délelőtt csodás pásztor(Tekla) órában volt részem !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint mindig előre rendeztem,kedvencével egyetemben. A telefonban megbeszéltek szerint, a finomságnak
nagyon örült, Tekla édes szájú.......Minden értelemben !
Összkép
Mint jó ismerőshöz mentem hozzá,és ő is úgy fogadott. De mint partner annál több. Mesteri..........
Nagyobb kihagyás után is nagyon kedvesen állt hozzám, amit pedig a helyszínen nyújtott már több volt mint hab a tortán ! Csak egy nagy köszönettel tudom viszonozni.......

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-16 16:31:17
Ügyes vagy, szépen fogalmazol, szinte láttattad Teklát és az eseményeket!

2018-11-07 18:12:21
Én kedvelem a stílusod! Rövid, élménydús, tömör és velős....... :-) Jó volt!

2018-11-07 14:40:31
Finom lett, csak nem minden derül ki. Mi volt a nagyon ritka csoda, amit láttál?

2018-11-07 11:05:46
Jól megírt beszi. Nem szószátyár a lényeg mégis benne van. Érthető miért is vagy visszatérő vendég.

2018-11-07 10:20:45
Jót s jól írsz, csak furán tördeli a sorokat a géped. Azért meg, hogy Tekla törzse vagy, elismerésem. Klassz lány.

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-11-16) : Megfogta a farkam, elkezdte simogatni, már-már verni, amikor látta, hogy igencsak élvezem, lelassított. Épphogy hozzáért. Fülembe súgta, “csak lassan,

(2018-09-20) : Na itt kezdődött vmi olyan, amit ritkán tapasztalok lányoktól. Elkezd Tease-ingelni. Magyarul húúúzni..szövegben, és finom érintésekkel.. Simításokkal..brutálisan érzéki, sztem "kicsit" perv.De én bírom.

felejthetetlen: 9db
(2019-02-13) : Elképesztően jól franciázik, bár ennek a nagyszerűségnek az eredményét nem végig láthatta rajtam, és kétségtelen, hogy a szexet lényegesen jobban élveztem vele, de ez abszolút nem az ő hibája.

(2018-12-10) : Szeretem. Közben a vér leköltözött a megfelelő helyre, amit örömmel konstatáltunk mindketten. Tapasztalatom szerint amelyik lány jól csókol, az a francia csókban is jó. Élveztem. Lassan Tekla is fölkeveredett az ágyra, és kérés nélkül egy szép dildós műsort kaptam.

(2018-11-04) : A mellbimbóim vette célba,és szopni ,izgatni kezdte őket.Az egész testem következett,felfedezett mindent,a nyelvével, a szájával és a kezével.Annyira felajzott,mire a szájába vett pár perc és kész voltam.

nagyon jó: 5db
(2019-02-12) : Ezt ő is érzékelte és hamar a szájába kerültem. El is tűntem teljesen a szájában és a nyelvjáték is remek volt. Az ágyra keveredtünk, ekkor rákérdeztem a 69-re. Igen volt a válasz, így folytattuk. Ő elélvezni sajnos nem tudott én meg még nem akartam.

(2019-01-31) : A gumi szájjal került fel, Tekla nyallintott még párat - epres ízű volt, éreztem az illatát - majd megkérdezte, hogy megdugnám-e az asztalon. Addigra már annyira be voltam gerjedve,

(2019-01-07) : Nagyon lassan megy minden, kínzás ez, kérem szépen. “Szeretnéd, ha bekapnám?” Mindennél jobban. “Nem úgy megy az, körbe kell nyalni először.” Elkezdi hosszában nyelvével végigsimítani oldalról. Mosolyog közben, szemkontaktus végig.

: 18db
(2019-02-04) : Elkezdte a francia órát. Kéz nélküli mely torkos, bonyalás szopás volt. Gumit húztuk és rám ült. Túl sokáig nem bírtam és bekövetkezett a vég. Elég sokat beszélgettünk, minden feléről. Jött a második kör.

(2019-01-25) : A csók sem olyan alibi szájrapuszi, hanem padlótól plafonig nyelvjáték a szelíd simogatóstól a keményebb műfajig váltakozva. A boxert elég gyorsan levarázsolta rólam és elkezdett játszani a farkammal.

(2018-12-14) : ennek a tanár néninek a francia a szakterülete. Habár nagyon be voltam indulva, az egész együttlétet a finomság jellemezte, már az elejétől kezdve.