59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
22
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
112
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 14-24
53
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 7-23
186
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Mayácska szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mayácska

+36703620051

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-06 21:19:32

Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Egyetlen Kedvesem !

Köszönöm szépen. hogy eme különleges randinkat is megörökítetted !
Pontosan tudod, hogy imádom ahogy írsz, minden szavat élvezem akárcsak az együttléteinket :)
Mindig boldogság nekem, ha láthatlak, és érezhetlek, de ami a non plusz ultra ahogy írtad is, az az, hogy vagy nekem :)
Nem ma kezdődött a kapcsolatunk, és csak remélni tudom, hogy még jó sokáig leszünk egymásnak !
Imádtam minden Veled töltött másodpercet, köszönöm szépen !
Az ajtóm előtted mindig nyitva áll ,ezt ne felejtsd el :)
Ohh, és most már a lábaim is :)))
Csak szólj ha kellek, én itt leszek !
Imádlak :)

csókol Kedvesed :***

Szexpartner beszámoló Mayácska budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
Elérhető:
Személyes üzenetben:
Már hergeltük és hiányoltuk egymást egy ideje mígnem kaptam magam és dobtam egy VTR-t, mit kisvártatva vissza is igazolt.Különösebb egyeztetésre köztünk nincs szükség.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Újra a Corvinon. Címet GPS ismeri, de hitem szerint mindenki odatalál. Fölkapott hely a hirdetők körében. Tömegközlekedés full. Nem részletezném.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Vadi új épület.Kívül belül modern. Belül tiszta, tisztább, mint kívül. Modern lift, de lépcsőn sem problémás. A lakás patyolat és tágas. Most voltam először e helyszínen. Van előnye és hátránya a régi kuckóhoz képest.Nappali mérete, szépen berendezett, szoba kisebb, de tökéletes így is. Nagy ágy,falon tükör.A fürdő viszont tágas és fullra fölszerelt.Tökéletes helyszín.
Mayácska külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Fekete rucit kértem, abban is fogadott.Fekete magas sarkú, fekete csipkés bugyi, hozzá illő csipkés cicifix. Megdöbbentően, szexin, gyönyörű volt. Észre is vette meglepődésem és kicsit kivárt,hogy élvezhesse. Csak utána ugrott nyakamba, Fantasztikus érzés ahogy mellei nekem feszültek. A bimbik külön böktek. Ízléses smink. Gyönyörű száját rövid ideig borította egy vörös rúzs. Hófehér fogai kilátszottak mosolya közben. Ahogy megnyalja száját,végem lett. Szemeit rám vetette. Tűz lobogott bennük, a kívánás, az öröm, a bíztatás, mi egyből melegíteni kezdte lompit. Alakja hibátlan. Karcsú dereka alatt formás popsi. Comjai hosszúak, karcsú, csodás vádlik, miket a magas sarkú csak kiemel. Állva így a legjobb csókolnom. Passzolunk. Fekete haja lófarokba össze fogva. Arányos mindene, a cicik is illenek hozzá. A jó nők fölső kategóriája.
Action
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Natúr francia (előjátékként):
Natúr francia végig:
Natúr francia végig, szájba:
Csók:
Pornós feeling:
Belépek,cipő le, egy kis harc a macsekkel. Imádja a cipőfűzőt. Ezután már csak Maya létezett.Megdöbbentően, vadítóan szexi volt.Csóókoltuk is egymást veszettül.Meghalok nyelves odaadó csóókjáért.
Kézen fogott és körbevezetett a lakásban. Kérdezett,magyarázott és leste véleményem.
Persze meg megállva közben egy összesimulásra. Kérdés, kávét kértem, mit cukor híján mézzel kaptam. Finom volt.
Ezután fürdő,hova elkísért. Folyamatos csacsogás. Majd megtörölte hátamat.Törcsit vállamon hagyja és már lompit abajgatja előre nyúlva. Csóókolja nyakam és teljesen hozzám simul. Egy váratlan mozdulattal szembe fordít és már térdel is. Helyben kőkeményre szopja lompit mi kitölti száját. Mélyen benyel és szemei szemembe fúródva lesi a hatást. Beszélni nem , csak hörögni tudok. Egyik keze seggemet húzza magára, míg másik a golyszikat abajgatja. Menekülőre fogom és javaslom a szobában folytatást.
Imádott csóókjába menekülök, de már megint előttem kuporog. leköpi, majd lenyalja és eltűnök szájában. Tükrön keresztül találkozik tekintetünk. Olyan pajkosságot látok szemeiben mint még soha. Minden mozdulatán érződik, hogy Ő is élvezi. Azon kapom magam, hogy mozgok és dugom száját mit nyögésekkel honorál. Még élvezni akartam e francia órát ezért hanyatt fektettem.
Szája, nyaka, mellei közt bolyongtam. Sóhajtozott és kínálta mindenét. Melleit gyúrni, bimbókat szopni és közben füleimbe kúszik kéjes sóhaja leírhatatlan gyönyör. Remegett, de csak csúcsközelben járt.
Hátamra csapott és lábaim közé fészkelte magát. Nyál csorgatás, cuppogás és elnyelés. Mint ki életért küzd szopott szinte önkívületben. Megállapítottam imádja a kemény farkat, odavan érte.
Mayám négykézláb én előtte térdelek. Szopja, nyalja, nyeli lompit mi kőkemény és indulatos. Tolni kezdem száját. Irányba teszi és tűri rohamom. Sőt úgy érzem, ahogy fogom vállát egyre jobban remeg. Hihetetlen inspiráció és minden porcikámban remegve én is szájába robbanok. Lenyugszom szájában. Hanyatt vágom magam. Maya kiszalad és friss lehelettel tér vissza. Megtakarít és közben csak annyit mond: kicsináltál. Te is válaszolom.
Csókos összebújás, kötetlen beszélgetés. Csoki is előkerül és teszteljük az ajcsi minőségét. Idő lejárt. Gyors fürdés, egy friss törcsi és csókos búcsú. Ajtóból a szokásos csókdobálós integetés.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Aktus híján az ajándék mértéke szolidabb, pedig itt több és megkockáztatom fárasztóbb a "munka". Abszolút megérte.
Összkép
Tudván, hogy aktus nem lehetséges még nem voltam lánynál. A kíváncsiság vezérelte látogatásom, mit nem bántam meg. Ilyen intenzív, hosszan tartó szájjal való kényeztetésben még nem volt részem pedig már megfordultam egy pár helyen. A non plusz ultra, hogy Maya is kielégült. Még nem dugtam szájba soha, de feledhetetlen élmény. Csóókollak Kedvesem

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 39db
(2018-12-29) : Kezdtünk rendelni, a hely sajátossága volt, hogy kiválasztod az ételed és magadnak készíted el az asztalnál, egy 400 celsius fokos lávakövön. Nos ez furcsa, de számomra mindenképp érdekes kihívás volt.

(2018-12-16) : Megfordultunk,és ő vett kezelésbe.A merev farkam a kinyújtott nyelvével végig nyalogatta,majd a zacskóm következett.A golyóim egyenként szopta,és köpködős,bő nyálas franciát kaptam.

(2018-12-07) : Kezdődött egy igazi bő nyálas francia teljes beleéléssel. Ezt leírni nem lehet ezt érezni kell. Kénytelen voltam visszahúzni magamra, majd a hátára fektettem, hogy játszani tudjak a testével.

felejthetetlen: 39db
(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

(2018-11-09) : Maya a lábamközött térdel és mindezt látod a tükörben szemben.Csodálatos kép tárult elém. Itt már elég komoly tempót diktált a szexi hölgy megspékelve köpködéssel,nyálazással,cicihez ütögetéssel és ciciszexel.

(2018-10-10) : Gumit kértem és javaslatára először lovaglással kezdtünk. Felejthetetlen vágtát mutatott be változatos tempóval és változatos technikával, én közben hol a gyönyörű melleket hol a puha, finom ajkait csókolgattam kezemmel a formás fenekét simogattam, majd együtt átfordultunk misszibe

nagyon jó: 22db
(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-07) : ágyra ültem, beleült az ölembe és folytatuk a csókolózást. Igaz elbírtam vele úgy meg órákig, de már nagyon meg akartam kostolni a puncijat. Az a pillangós punci finom volt mint a méz. Igazan akkora elvezetel nyaltam mint még sosem.

: 13db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...