0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
Wanda Gold szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Wanda Gold

+36307155606

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-06 21:09:01

Nuvolari
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Wanda Gold reagálása

Drága Nuvolari!

Szeretném újból megköszönni Neked, hogy meglátogattál a Wanda-lakban és persze azt is, hogy ezt ilyen jól meg is örökítetted.

Mindenkinek el szoktam menteni a számát aki járt Nálam, azért volt elmentve a tiéd is, de természetesen emlékeztem is rád :)))

Nagyon részletes, informatív és mindenre kiterjedő beszit írtál, egy kis humorral fűszerezve. Hibátlan alkotás :)

Külön szeretném megköszönni, hogy felhívtad a figyelmet a diszkréció fontosságára, sajnos ez nem mindenkinek olyan természetes, mint Neked.

Örülök, hogy újból ilyen csodálatos élményben részesíthettelek, igyekezni fogok, hogy a jövőben ezt az élményt még tovább fokozzuk ;))

Várlak vissza bármikor sok szeretettel, öleléssel, csókokkal, mosolygással és reményeim szerint egy még nagyobb élménnyel!


MILLIÓ CSÓK :****


Wanda Gold

Szexpartner beszámoló Wanda Gold budapesti szexpartner hirdetőről (XIV. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Bár csak egyszer jártam korábban Wandánál, mégis megvolt neki a számom és emlékezett is rám. Talán emiatt még kedvesebb, aranyosabb volt a hangja, mint legutóbb. Késő délután hívtam, és aznapra már tele volt a naptára, de másnapra sikerült időpontot megbeszélnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A belvárosnál kicsit kintebb van, egy forgalmas főúton, de a busz és a villamos majdnem a ház előtt tesz le, és Rákosrendező vasútállomás sincs messze, így könnyen megközelíthető. Az ajtót nehéz észrevenni, első alkalommal többször elmentem mellette, mire megtaláltam, figyeljetek oda!
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Újabb építésű ház, és a lakás is nemrég lehetett felújítva. Most is nagyon szépen van berendezve, de Wandának bőven van még terve a csinosítgatásra. Szeret lakberendezni és érzéke is van hozzá :) A szobában van szobainas a ruháknak, de az ágy is elég nagy ahhoz, hogy a sarkára pakolva ne zavarjanak. A fürdőszobában ott a DM, a Rossmann és a Müller teljes tusfürdőválasztéka, és ami ritkaság, hogy a zuhanyzó azonnal beáll a kívánt hőmérsékletre. Wanda egyedül rendel a lakásban, így nem nehéz tartani a diszkréciót.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Wandának nagyon szép szeme és szája van, lentebb hatalmas cicik, még lentebb nagy, de formás popsi. Aki szereti, ha van mit fogni egy lányon, az nem fog csalódni benne. Egy melltartónál alig nagyobb fekete felsőben fogadott, azon kívül csak melltartó és egy mikroszkopikus méretű tanga volt rajta.
Action
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Picit várnom kellett, mielőtt beléptem, mert a szomszédok is pont akkor értek haza, így először direkt az ellenkező irányba mentem el (ezt csak azért írom, kedves MT-k, mert mi is törekedjünk a diszkrécióra). Ahogy beléptem, Wanda rögtön csókkal köszöntött, és már tudtam, hogy ma is érdemes volt eljönnöm :) Megkínált innivalóval, amiből majdnem akkora választék van, mint tusfürdőből, és nem azért, mert tusfürdőt ad inni :) Kikísért a fürdőbe, és hozott nekem törülközőt.
Visszaérve ő is megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, nekiláttunk felfedezni egymás száját és testét. Ahogy szoktam, én bontakoztam ki először. Végigcsókoltam az egész testét szép lassan, persze a punciját hagyva utoljára. Finom, illatos és nagyon érzékeny puncija van, alig nyaltam rajta párat, máris egyértelműen hangot adott örömének, közben vadítóan tekergette magát. Nekem se kellett több, begyorsultam, és így Wanda nagyon hamar eljutott a csúcsra.
Kérte, hadd pihenjen a puncija, és ő kezdett el kényeztetni. Boszorkányos technikáját már én is és mások is megénekeltük korábban, ezt a nyelvmunkát iskolában kellene tanítani! Amikor már úgy gondoltam, eleget pihent a punci, kértem, hogy 69-ben folytassuk. Így még izgatóbb volt, és nemsokára elkélt a gumi is.
Múltkor a lovaglópóz kimaradt, pedig olvastam, milyen nagyszerűen műveli Wanda azt is. Most ezzel kezdtünk, és nem csalódtam, tényleg nagyon jól csinálja. Ahogy tekergeti a csípőjét, férfi legyen a talpán, aki sokáig bírja! Azért fő a változatosság, hátulról is magamévá tettem Wandát, és mit mondjak, rendesen lefárasztottuk egymást. Végül kértem, hogy feküdjön hanyatt, és a hasára mentem el.
Tisztálkodás és folyadékpótlás után beszélgettünk egy kicsit pihenésképpen. Beszélgetni is lehet vele, értelmes lány, és képes szóval tartani az embert. Egy idő után viszont éledezni kezdtem odalent, és másra volt szükségem a szájától. Meg is kaptam az említett csodatechnikával, és még rátett az is, hogy a fenekét közvetlen a fejem mellé tolta, így puszilgathattam is közben. Hosszú percekig tartott a csúcs közelében, míg végül a szájában lett végem másodszorra.
Újabb tisztálkodás és beszélgetés, majd el a fürdőbe, és végül érzékeny búcsút vettünk egymástól (egyelőre). Ahogy volt, meztelenül kísért ki az ajtóig, természetesen nem bántam :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A régi pesti átlag, pontosabbat a bővebb infóból tudhattok meg. Utólag tettem le, nem is került szóba.
Összkép
Nem véletlenül mentem (és megyek is még) vissza Wandához, mert egy imádnivaló csaj, akinek a hozzáállása is példa értékű. Mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát úgy is, mint vendég, és úgy is, mint szexpartner. Ajánlom, hogy látogassátok meg, csak ne akkor, amikor én szeretnék menni :)

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

zoli5613
Becsben tartott
2018-11-08 07:22:56
Így van, remek beszámoló, Wanda valóban felejthetetlen :)

2018-11-07 14:20:00
Egy jó hangulatú, részletes és tárgyilagos beszit osztottál meg velünk amit őröm volt olvasni.
Nagyon érez ám bennünket ez a boszorkány....engem például már a tenyeréből etet...

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2019-01-13) : Pihenés képen koppanásig nyeli, miközben nyelve a golyszikat nyalja. Ujjam a punciba serénykedik. Ezt egy párszor megismétli és az őrület szélére hajt. Hörögve kérem a gunit.

(2018-11-17) : Kértem a védelmet és picike lovaglást ,amit olyan érzékien csodásan csinált hogy maradtam csak nyugodtan és élveztem vagyis teljesen kiélvezte. ezt a helyzetet .

(2018-09-24) : Kis idő múlva lejjebb vette az irányt, és hála teremtőjének, nem csókból rögtön francia, hanem fokozatosa puszilva, csókolva halad, megkeresve-találva erogén pontjaimat.

felejthetetlen: 16db
(2019-02-11) : Mellkasomon keresztül leért a frekventált helyre, s egy golyszi nyalintás után forró ajkai közé vette az emberesedő tagomat. Így kezdődött franciás felkészítésem.

(2019-01-09) : Wanda csak rövid ideig hagyott kettesben a szivárványos zuhanyrózsával, hamarosan újra megjelent, hogy minden rendben van-e, majd törölközés után a tetthelyre kísért. Számomra mindig van egyfajta pikantériája annak, amikor egy vadidegen lánnyal kerülök szexuális kapcsolatba

(2018-12-18) : Persze már előtte francia közben dörzsölgettem, ujjazgattam időközben nedvessé vált punciját. Kérésemre szép kecsesen a számra, arcomra települt Diácskával foglalkozhattam, míg Wanda Goldsága immáron a farkam s annak teljes területét birtokba vette

nagyon jó: 11db
(2019-01-08) : A farkamat kezdte a szájával kényeztetni, fergetegesen csinálta. Nem maradt ki a mélytorok sem. Szerencsére közben én is simogathattam haját, kerek, feszes mellét, gyönyrű, sima punciját.

(2018-09-24) : Ekkor leállított, hogy ő is kényeztethessen. Viccből felvetődött, hogy ő talán egy boszorkány, és hát amit a szájával művel, az tényleg boszorkányság lehet :) Tövig eltüntette a szerszámot, és csodálatosan játszott rajta a nyelvével.

(2018-09-18) : Fantasztikusan csinálja, ha csak ezt vehetném igénybe, akkor is meglátogatnám. Rövid ideig kényeztettem én is, ami a hanghatásokból ítélve jól esett neki. Ezt követően fordultunk és megint ő vett a szájával kezelésbe,

: 19db
(2019-01-09) : Az első menetnek mindenféle közepesen sikertelen próbálkozasok után az először jól bevált 69-es formációban lett vége Wanda szájában. Szerintem minden el is tűnt ott.

(2019-01-08) : Első felvonásban én térdelve Wanda előttem kutyusban vette szájba a velem egykorút.Lassan melegített, nyalogatás, golyó cirógatás aztán hopp tövig.

(2019-01-08) : Lelkesen, kéjes nyögések közepette bólogatott nemesebbik felemen közben többször herémet gyurmázta, cirógatta körmeivel. Pont úgy fordult, hogy simogathassam formás popsiját