6
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
2
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-16
Vivien erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Vivien

+36304725744

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 20:40:58

NoTP
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Vivien reagálása

Szia Édes :) köszönöm ezt a remek beszit! Jól éreztem magam veled és várlak vissza szeretettel:)

Erotikus masszázs beszámoló Vivien budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Sokat vacilláltam, hogy fölhívjam-e mivel a képek,bár orbitális méretű cickókkal rendelkező hölgyet sejtetnek, azért valahogy nem igazán jók. Gondoltam egy mikrofonpróba nem árthat. Nos egy kellemes és kedves hang jelentkezett a telefonban. Elmesélte, hogy mire számíthatok ha meglátogatom, miközben én azon morfondíroztam, hogy érdemes-e meglátogatnom vagy nem. Aztán gondoltam vállalom a kockázatot.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Egyértelmű a cím:
A hely, mármint a Kondorosi úti uszoda környéke ismerős terep, így biztosra mentem. Na ehhez képest az évtized eltévedését sikerült összehoznom, valszeg a wazzeban való elgépelés miatt. Késtem úgy kb negyedórát. Ja akinek nem ismerős a hely, Lakótelep ingyenes parkolás,A BKV-t itt villamos és gondolom busz is képviseli
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Tipikus panelház, a lakás felújított, a fürdőszoba is meghaladja azt a színvonalat, ami a helyből következne. Akik a tisztákodás részleteire kíváncsiak: tusfürdő nagy választékban, a fürdőkád modern zuhanyrendszerrel is el van látva.
Vivien külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Nos, amint írtam a képek csak a nagy ciciket jelezték előre, de amikor beléptem nagyon kellemes meglepetés ért.Mivel ezt MILF szót már annyian koptatták szanaszét, hogy nagyjából, ahány ház annyi féle MILF-értelmezést olvashatunk. Na akkor én most segítek: a szó amit sokan keresnek: szépasszony. Vivenn egy minden fontos helyen kerekded fitt feszes szép bőrű szépasszony, sejtelmes mi több ravaszkás mosollyal. Na de azok a cicik - nem kérdeztem, de gondolom, valamiféle feszesítő plasztika történhetett rajtuk - csodásak, falni-zabálnivalók(brrrrrrrr) és már-már peckesen dacolnak a gravitációval, de az, hogy nem szilikonkemények az tuti. Feneke szép kerek- és ha nem sértem meg vele -nagy, de az a jó, feszes, markolnivaló.Visszatérve, a képekre, talán átment az üzenet, hogy azok rosszak, semmi kétség de ez már nem az én hatásköröm. No, de ami biztosnak látszott,az az hogy jó helyre jöttem
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
Időráfordítás:
Egyéni igények:
Szakszerűség:
Erotika:
Gyors zuhanyzás után a szobában teremtem és most már láthattam Vivient kevesebb ruhában: valamilyen sötétebb színű talán csipkés melltartóban és egy csipkés bugyiban. Általában udvariasan le szoktam feküdni a masszázságyra várván sorsomat, de most itt a vágyak áttörték a gátat. Nekiestem a sok gömbnek, a két nagy cickónak és a szép nagy gömbölyű popónak. Egy darabig így múlattuk az időt, aztán Vivien megkérdezte, hogy ekkor az erotikus résszel kezdünk? Akkor azt gondoltam, jobb ha elnyújtjuk az élvezetet, ezért fölfeküdtem a masszázspadra és átadtam magam az erotkikus masszázsnak. A hölgy elkezdte kéjes lassúságal bekenni magát masszázsolajjal. Na ez sem volt hétköznapi látvány. Nem volt könnyű mindezt fegyelmezetten végigbírni. Na persze a kis harcos már vigyázzállásban tisztelgett vendéglátóm dús szépsége előtt. Ezután fölmászott hozzám a masszpadra és nekiklátott a csúszkálásnak. Mindegy mit gondoltam eddig a csúszkamasszázsról, ebben az állapotomban nem volt kétséges, hogy ez fantaszikusan jó.Szinte úsztam a dús keblek között, miközben kapaszkodtam a nagy gömbölyű formákba.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
Natúr francia (előjátékként):
Natúr francia végig, testre:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Ezután finoman átcsúszunk közvetlen erotika terepére. Egy nagyon érzékien kivitelezett lingammasszázzsal folytatta munkát amelynek végső célja nem lehetett kérdéses. Érdekes, hogy korábban meg sem beszéltük mi lesz a csúcsrajutás módja, de mire eszembe juthatott volna, hogy szeretném nemes szervemet a szájában látni, már benne is volt. Vissza-visszatérő szemkontaktussal és időnként a szájából kivéve a melleket paskolta a farkammal. Nagyon közel volt vég ezt mindketten éreztük. Ekkor megkérdezte, hogy szeretnék ezekre hatalmas cickókra élvezni. Nagyjából így szó szerint, hát beszélni nem de robbanni azt tudtam pont rá a keblekre.
Utána kicsit segített lenyugodni, majd szépen elmentem tisztálkodni.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Nem lehet panaszom erre részre sem. A kapott szolgáltatás és ráfordítás arányban áll egymással.
Összkép
Jó döntést hoztam.Nagyon kellemes kora esti kalandban volt részem, biztosan visszatérek még hozzá talán nem is sok idő múlva.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-17 15:28:03
Sziasztok:) várlak Titeket egy kellemes tartalmas lazulásra minden hétköznap délelőtt!

kliens
Törzsvendég
2018-11-07 14:21:59
Nem terjengős,hanem lényegre törő,jó stílusban megírt írás.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.