10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-16
6
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
2
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Liza erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza

+36209240243

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 20:25:02

david9229
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Liza reagálása

Kedves David9229!

Köszönöm a beszámolódat! Én is jól éreztem magam Veled! És külön köszönöm a kis meglepetést, mert megtiszteltél vele, hogy tüzetesebben tanulmányoztad az adatlapomat. Ez körültekintő, megfontolt vendégre vall. :)
Igen, szeretek kezdeményezni. Pláne, ha valaki olyan kedvesen megszeppenten áll az ajtóban, mint Te ;)
Ez amolyan kihívásnak számít, és előhozza belőlem a vadászt ;)
Nos, ami a furcsa illat-egyveleget illeti, pechesen szoktam fogkrémet választani :) egyszer lekaptam a polcról egy ismert márka ismeretlen újdonságát... esküszöm, krizantém íze volt... (ezt a hasonlatot onnan tudom, hogy gyerekként is előszeretettel vettem a számba dolgokat- és erről, úgy tűnik- mostanra se szoktam le igazán ;) Ígérem, fogkrém tekintetében a járt utat járatlanért nem hagyom el.

Remélem, találkozunk még :)

Csók: Liza

Erotikus masszázs beszámoló Liza budapesti erotikus masszázs hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Az egyeztetés könnyen ment, telefonon keresztül. Gyorsan megtárgyaltuk a szokásos dolgokat és már aznapra kaptam is időpontot!
Megközelítés
Odatalálás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Viszonylag frekventált hely közelében található egy kisutcában. Én tömegközlekedéssel mentem, nem volt probléma.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Egy két emeletes kis lakásról van szó. Maga a masszázs, elő- és utókészületek pedig az emeleten történnek.
Liza külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Külsőre és belsőre egyaránt nem lehet panasz. Vonzó, kedves hölgy. Nagyon közvetlen az első pillanattól a távozásig. Érkezésemkor kis ajándékkal kedveskedtem aminek nagyon örült, kaptam is érte egy gyors csókot majd kézenfogva vezetett az emeletre.
Ha jól éreztem akkor dohányzik ami érdekes illatot és ízt eredményezett a mentolos szájvízzel elegyedve, ez kissé furcsa érzéseket keltett bennem. Ezen kívül minden tökéletes volt! :)
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
Szakszerűség:
Erotika:
Hatékonyság:
Időráfordítás:
Szakszerű massszázst kaptam, enyhe erotikával (na persze amíg szigorúan csak a masszázsról volt szó). Panaszködtam is egy kis derékfájdalomra amit helyre is tett nekem, ezért hálás vagyok! :)
Erős kezei vannak, nem csak úgy ímmel-ámmal simogat. Az órát egyáltalán nem figyeli, fontos neki, hogy mindenhova jusson elegendő idő! A vége felé már érezhető volt az erotikus átvezetés, szépen fokozatosan tüzeli fel az embert. Tudja mit csinál...
Levezetés
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Kézi kényeztetés:
Natúr francia (előjátékként):
Natúr francia végig:
Pornós feeling:
A kényeztetés valami isteni volt! Ha szeretne, fél perc alatt képes lenne kivégezni. Persze nem erre ment ki a játék és nagyon sokáig elhúzta. Nyalta-falta, kicsit talán még cuppogott is rajta de vigyázott, hogy ne legyen vége túl korán. A végén a szájában robbantam fel, ami egyátalán nem volt ellenére ;)
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Az elszámolás a végén történt a megbeszéltek szerint.
Összkép
Összességében minden renben volt, jóléreztem magam. Néha talán túlságosan kezdeményező is, de talán csak én vagyok túl visszahúzódó. Köszönöm a fergeteges mazzsázst!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-11 10:38:38
Sajnos nekem kezdetektől (helyszín) a levezetésig tény-hiányos a beszid (szoba, fürdő leírása, alakja, mit, hogyan csinált, stb). A hanhulatos stílus fontos, de nem elegendő. Lesz ez még jobb, én hiszem!

2018-11-08 17:30:32
Ebben a beszámolóban csak a reag tetszett igazán Liza részéről!! Főleg a zárójelben leírtak...:-))
Legyél részletesebb, informatívabb tudósító mert ez az írás kevés egy kiváló masszőzről!

2018-11-08 02:44:03
Pazar beszámoló, ettől részletesebbet ritkán olvasni! Gratula nincs! Tessék azért össze kapni magad a következőre!

2018-11-07 11:44:35
Tudod lehettél volna némiképp szószártyárabb is!! Részletezhetted volna Liza a profi masszázs tudását és írhattál volna pár mondatot a változatos kényeztetési praktikáiról is !!!

2018-11-07 11:27:48
David! Én keveslem azt a pár sort amit írtál. Ez a kedves, csinos hölgy több méltatást érdemelt volna, ha már úgy elkápráztatott, bővebben is részletezhetted volna.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-01-14) : Dinamikájában a svéd masszázsra emlékeztetett. Sportos, frissítő hatás elérése volta cél. Illatmentes spéci olajat használtak. Akkurátus, jól begyakorolt mozdulatsorok követték egymást

(2018-06-03) : A rutinos barátnőm pedig olajos kézzel, a bokáktól kiindulva, határozott és szakszerű mozdulatokkal, elkezdte masszírozni azt a gyönyörű testet.

felejthetetlen: 6db
(2018-12-11) : Erősen, de egyben nagy odafigyeléssel masszírozta hátamat, megfelelően szétgyurkálva a meglapuló csomókat. Derekamon ülve csak hátmasszázst kértem, élveztem minden érintését,

(2018-10-11) : Örömmel nyugtáztam, hogy a méretes keblek teljesen igaziak, az ajkak ugyancsak és a kezek hamar megtalálták duzzadó farkamat. Fent a fűrdőből kijövet már egy szál tangában várt, amit másodpercek alatt lekaptam róla.

(2018-07-25) : Nagyon érzékien és profin csinált mindent. Először hason fekve, a hátamat, és a lábamat dolgozta át, majd fordulás után a lábamat, és a felső testet. Közben figyelt rá hogy testével többször is végigcsússzon rajtam.

nagyon jó: 6db
(2018-07-30) : Incselkedett velem egy darabig, majd elkezdődött a franciaóra. Dolgozott kézzel a gát környékén és a heréken is, közben hol a hegyén járt a nyelve, hol teljesen eltüntette.

(2018-06-26) : közben Liza lágyabb masszással a lábaimat vette kezelésbe, én meg a tükröt bámultam sok, sok gyönyörűséggel telve. Amikor valamelyik kedves hatótávolságba került némi simogatást megengedtem magamnak

(2018-06-18) : Az erős és a gyenge masszázs együtt egy olyan földöntúli élményt ad, amit nagyon nehéz szavakba önteni. Olyan, mint az édes-savaanyú mártás, vagy a sós-mogyorós karamella

: 7db
(2018-10-10) : A fenekemet és a derekam környékét dagasztotta később, ezt imádom és ilyenkor mindent erejét beleadhatta. Majd a hátizmokat hosszan erővel de még is jó érzéssel gyalulta tovább,

(2018-10-10) : Mivel a talp masszázsr nem sokan vállalják, és sok ügyetlen is van a piacon, igazi felüdülés volt Liza talp masszázsa!! Már csak ezért is érdemes visszatérni!!

(2018-10-01) : A masszázs finom érintésekkel kezdődött, kaptam finom csókot, adtam is. Nagyon jól csinálja, felizgatott. Kértem, hogy az erotikus résszel kezdjünk. Reményeim szerint ö is élvezte, nem csak én.