56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Sindy szexpartner

szexpartner

Sindy

+36702512734

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-06 18:20:08

barroos
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Sindy budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyon könnyrn ment csörgettem, hamar felvette tajèkoztatott a rèszletekről ès sikerült is megbeszèlni egy órával kèsőbbi időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Lehel tèrhez közeli új èpítèsű társasház portaszolgálattal. Szerencsère nem kèrdezik hova tart az ember
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van a cèlnak megfelel, semmifelesleges nincs a szobában. Kènyelmesen le lehet pakolni vetkőzni. A tettgely kèt szemèlyes franciaágy ami a heves lökèsek hatására nyikorog kicsit. Itt jegyeznèm meg, hogy a szomszèdok biztos hallották a tènykedèsem
Sindy külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Sindy egy lenyűgöző adottságokkal rendelkező teremtès. Szexy ruciban fogadott bekísèrtca tetthelyre ès rögtön a lènyegre tèrt. Mennyi akarok maradni mit szerernèk. Ez furcsa volt elsőre de olvastam hogy nála ez a megszokott így nem zavar. Rendeztük gyorsan az anyagiakai kèzből ķèzbe ezzel sem volt bajom.
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Az ajándékozás után gyorsan elszaladtam fürdeni, mert már alig vártam hogy magamèvá tegyem ezt a gyönyörű teremtèst. Gyors zuhit követően már meztelenül várt az ágyon ès gyorsan ki is szalad mèg valami higièniai dolgot elintèzni. Hamar visszatèrt lefeküdt mellèm ès rögtön kèrdezte hogy franciázhat-e nekem. Hát ezt nem utasíthattam vissza hiszen ezèrt èrkeztem. Elèg jó tempósan kezdte kocsit talán monoton os volt úgygogy kèrtem hogy inkább èn kènyeztetnèm kicsit. Már hanyat is vágta magát ès felkínálta a finom punciját. Sok reakciót nem váltottam ki belőle makd ismèt jött a kèrdès bedugod? Igen választ követően gumit húzott ès jól bekente magát ès a farkam is sikosítóval. Kutyusvan kèrtem hogy kezdjuk itt eleimte óvatoskodtam de mondta hogy nyufodtan csinaljam jo neki. Na innentől ment le a redőny mert ez a csaj nagyon bírja ha erősebben adják neki. Nagyon jól bírja az iramot mikor lovafoltattam is kellően kitartó volt ès nagy lendülettel engedte bele magát a szerszámba. Így hamar a gumiba lőttem. Szèpen letisztogatott elmentem tisztálkodni ès minimális átvezető után jött a másdik menet. Itt is rögtön felajánlotta a kènyeztetèst. Szerettem volna misszibe is csodálni a ringó ciciket így hát ezzel folytattuk. Itt is lehetett diktálmi a tempót nem nyavajgott. Kityusba fordultunk ès így lett vègem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt a pesti átlag az elejèn rendezve. Popsival is nagyon jó az èrtèk arány mert megkapod amit szeretnèl.
Összkép
Összegezve egy nagyon jo a hölgy, mimdem kívánságom telkesítette persze csak azon határok között amit vállal. Aki barátnő feelinget keres máshoz menjen, viszont aki egy jót akar dufni mindenkèpp látogassa meg. Èn popsira tuti visszamegyek.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Sindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-01-30 02:29:21
Ha az elütések stílusjegyek, akkor nagyon hatásosak. Egyébként pedig szinte semmi fölösleg nincs benne, ezt nagyra értékelem.

dgab
Becsben tartott
2018-11-08 21:48:08
Beküldés előtt miért nem olvasod át mégegyszer. Nagyon zavaró tényleg a sok elütés...

2018-11-08 15:56:21
Ó te jó ég, a tartalma jó, de a sok elütés az borzasztó!!! Köszi!

FunkciókSindy legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-09-16) : Fantasztikus csók csata után már a szájában is voltam. Szerettem volna itt elsülni, de hibátlan alakja és formás popsija meggyőzött, s inkább egy pucsitást kértem.

(2015-01-21) : Kellemes franciába kezdett, majd beleült, ezt nem bírta sokáig, így én aktiváltam magam, ouci majd a popsi is sorra került, utóbbi meglepően simán szaladt be, de szűk volt és pár rövid percnél nem is bírtam tovább.

felejthetetlen: 12db
(2018-08-24) : Hamar a lényegre tér és megkérdezi, hogy kezdhetne egy kis franciával, erre nyilván nem lehet nemet mondani. Nedves törlővel megtörölt, mert szöszöl a törölköző, és kezdetét vette a francia óra.

(2017-06-29) : Ekkor jött a kérdés: popó? - hát mit tudtam rá válaszolni, mint igen, végső soron ezért is jöttem:). Bepucsított kutyapózban, mögémentem finomkodva, majd finoman elkezdtem betolni, amikor szólt: nyomjad nyugodtan én bírom ezt, imádom így!

(2017-05-09) : Majd egymásra kezdtünk hangolódni, mely egy kellemes francia kíséretében történt. A szemembe nézett és így folyt az ismerkedés. Nos, popóban nem vagyok jártas ezért kértem, ezzel folytassuk,

nagyon jó: 28db
(2018-11-12) : Pár perc pihi után franciával felkeményített, gumit húzott és lovacskázni kezdett. Nehéz szavakba önteni a látványt ami ilyenkor az ember elé tárul.

(2018-08-22) : Francia után gumi és jöhetett a popó, az vmi isteni volt. Hátulról estem neki majd oldalára feküdt közben csodálhattam és simogathattam a mellét és így is lett végem.

(2018-01-08) : lábaim közé telepedve, némi nedves törlős tisztogatás után (tudom, ezt sokan nem szeretitek, a magam részéről a maximális higiénia szem előtt tartása kapcsán semmi bajom vele, tőlünk nyugatra is ez az alap) kellemes, rutinos tempóban felszopott,

: 90db
(2019-01-02) : Kellemes natúr francia ment egy darabig utana kertem 69-et. Itt már elém terült a csodálatos popo is. Kis idő után gumit ajánlott amit profin fel is húzott.

(2018-10-03) : én jobbnak láttam ha közbe én is csinálok valamit ezért rákontráztam egy kölcsön franciával amibe készségesen belement. Szép látvány volt, a szolizott bőre, teljesen szőrtelen puha puncija és mindeközben az az érzés, ahogy gyorsan "álló helyzetbe rak".

(2018-09-14) : Akkor szeretek a legjobban menni hozzá, amikor szeretném azt kapni, amik kapni akarok. Nincs kifogás, vagy finnyáskodás. A popó fantasztikus és közben a látvány! És minden alkalommal gyönyörű!

lehetne jobb: 4db
(2017-02-24) : Ahogyan írtam telefonban még egy óra, helyszínen már csak 30 perces lehetőség. Maxi de inkább MAXI futószalag érzés. Kommunikáció a totálisan minimálisra redukálva.

(2016-08-09) : Elkezd orálozni, ami finom, de szerenték egy ilyen jó kis csajt én is felfedezni, érezni, ezért megkérdem, lehetne-e kicsit csókolózni, mondja, persze, feljön, de két puszi az egész, alig érzem a nyelvét.

(2015-12-24) : Jó akkor had kezdjen franciával, nehogy meg tudjam közelíteni a testét.Az egyik kezét használja,nem baj én szeretem,a francia óra kifogástalan.Ez megy egy darabig aztán gumi húzás és szemből tolom neki

egyeztetési probléma: 3db
(2016-03-08) : Majd pontosan kivártam a 16 órát és csörgettem, ezt folytattam minden 5 percben még fél órán keresztül. Végül fél 5-kor távoztam. Mindig kicsöngött, ill. volt egyszer amikor nem elérhetőt jelzett.

(2015-03-19) : 2 SMS és 2 hívás később rájöttem, nem lenne semmilyen találkozó ... Elvesztettem egy óra, hogy jöjjön a belvárostól és menjen vissza.

(2014-03-30) : as she did not recieve me, there is nothing to describe.apartmant is in a elite luxury residence in Danubius street on Marina Part, just the girl is very unprofessional. As she is for years in this bussines, not a begginer, i really don't understand her.