60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Viki szexpartner

szexpartner

Viki

+36702189335

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-11-06 10:10:00

Attus77
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Viki budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ő veszi fel a telefont, mindent minden fontos információt megbeszélünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megközelíthető, mind bkv-val mind kocsival. A parkolás fizetős, de a környéken van nagy biztonsággal, lesz hely meg lehet állni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, rendezett környezet, liftes lépcsőház. Stúdió lakás, alkalomra és amiért ide érkezik az ember fia arra tökéletes. Fürdő tiszta, több tusfürő vár, válogatni lehet.
Viki külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Olyan igazi állam szedem a földről. Szemüvegben és toppban várt, óriás mosollyal az arcán. És ahogy azzal a mosollyal nézett rám, már tudtam, hogy jó helyen vagyok.
Action
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Közös maszturbáció:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Érkezés után, rövid párbeszéd, a fontosbb dolgokról, aztán én fürcsi, mire vissza értem, az ágyon fekve várt!! Finom, érdeklődő, kiváncsiskodó csókok után, mikor már éreztük, hogy valami szuper dolog következik, lassan elindult és véig csókolgatott amig el nem jutott a lényegig. Úraim!! Isten nem fukarkodott amikor osztotta a méreteket, de én olyan könnyedén töntem el a torkában, hoy a második mozdulat után kértem, hogy cseréljünk helyet, mert férfiasn bevallom, kb 1 perc alatt kivégzett volna. Miután megtapasztaltam, hogy ebben a dolog Ő a legjobb, nem maradhattam el én sem, és sikerült olyan szinen felizgatnom, hogy aztán az lett a vége, hogy szinte egymás után, számolatlanul csak remegett és reegett, hol a nyelvem és az újjam juttatta célba, hól gumihúzást követően hozutt úgy magába, hogy az valami csoda. Egy szó mint száz, egy igazi full erotikus de mégis olyan pornós orgia alakult ki köztünk, örület!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem is tudom mit beszéltünk meg az elején, totál elfelejtettem!! De igyekeztem nem fukarkodni a rózsaszálakkal!!!
Összkép
Nemsokára meglepemmegem Vele, vagy nem is tudom meglepem Őt magammal!! Szóval, biztosan a rabja lettem!!!

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Viki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-08 18:19:44
A tárgyalás részt nagyon tömörre sűrítetted, de a lényeg talán benne van. Egy ilyen élmény és a Partnered talán hosszabb és részletesebb leírást érdemelne.

2018-11-07 12:58:01
Amit gondosan öt csillaggal jutalmaztál mindenhol, illene a szöveggel is visszaadni. De gyakorlatilag ez teljességgel hiányzik.

2018-11-06 11:16:30
A legesleglényeg benne, de nekem ez már a szűkszavúság határán túl kevés.

FunkciókViki legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-01-14) : A száját kinyitotta, a nyelvét kidugta és a két kezével átölelte a fenekemet, majd lassan magába húzta a pisztolycsövemet egészen a markolatig. Ki-be járattam a csövet,

(2019-01-05) : Kitűnő technikával készített elő engem is és ezzel magát is az együttlétre. Innen hamarosan az ágyra kerültünk, ahogy folytatódott a szeánsz. Több póz kipróbálása után 69-ben lett vége

(2018-11-27) : She turned and in 69 started to suck my balls. Felt great. Then suddenly she deepthroated my cock and felt how it went through her throat. Wow this was so good. Her pussy, ass over my face ,nose and tongue ,

felejthetetlen: 18db
(2019-01-28) : tt még több pózban is folytattuk a mélytorkos, nyálfolyatós franciát ami aztán 69be alakult. Nyaltam ujjaztam a finom kívánatos punciját nem tudom meddig. Időnként a hegyes didkójával simogatta a farkam és fordítva a farkammal simogatta,

(2019-01-06) : Aztán a kisorit kézenfogta és finoman az ágyra húzott, ahol egy csodálatos franciát kaptam tőle. Csókolgatta, finoman harapdálta, tövig benyelte - én pedig közben azt az isteni fenekét markolásztam.

(2018-12-12) : Viki szája kb a nanoszekundum tört részéig maradt üresen, előbb a nyelvem, majd a farkam töltötte meg az űrt, amit Huff hagyott átmenetileg maga után. Dugópajtásom szerintem még a vízhőmérsékletet sem állította be a fürdőben, amikor Viki már torkára vette a farkamat és huncut szemeivel az enyémet fürkészve kényszerfranciáztatta magát.

nagyon jó: 9db
(2019-01-21) : .Majd lovacska szemből, fordítva, pihi, kutyus , ismét röppen, utána gumi le, és kényezteti a harcost. Kérem mutassa meg a vibrijét, ki a nagyobb? Én nyertem, jelentem!

(2018-12-28) : Nem is kérettem magam és az ujjaim nyálazása után, először egy, majd kisvártatva két ujjal kezdtem ujjazni, miközben csókolóztunk vadul. Kölcsönösen jó csókolónak véltük a másikunkat!

(2018-12-27) : Olyan határozott rúd-makk-golyó nyelvezést, majd valódi, kéz nélküli torkozást kaptam, hogy majdnem a látásom is elment, de legalábbis a szívem a halántékomban dobogott.

: 13db
(2019-01-21) : Valójában egy olyan bőnyalas melytorkos szopast kaptam, hogy el állt a lelegzetem. Mindezt egy hogy en meg álltam az agy szélén ő pedig oldalról kutya pózban állt nekem.

(2018-11-28) : Annyira lerohanós és vad érzelmes volt a tempó, hogy nem csoda, hogy percek alatt a szájában végeztem. Olyan igazi különös átéléssel csinálta, hogy nem volt választási lehetőségem.

(2018-11-27) : Minden erőmet és technikámat bevetve estem neki Viki csodás és gyönyörű virágának, a hangokat hallva amiket hallatott szerintem neki is jó volt ténykedésem. Ismét heves csókok követték egymást majd észrevétlen valahogy fölém került és belém ült