25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Klaudia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Klaudia

+36307862995

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-06 06:57:56

Caulfield
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Klaudia reagálása

Caulfield Drágám!:)köszönöm szépen,hogy ismét vetted a fáradságot és egy ilyen remekműt alkottál:)ahogy mondtam Nagy vagy a Nagyok közt ! :)::)"és ez nem csak a méretedre vonatkozik:)
Örülök hogy kalandozásaid után vissza térsz hozzám,(ez maradjon is így ha kérhetem!)
Tudod hogy imádok veled edzeni,feketézni:PP tejszínhabot nyalogatni és szexelni (mi kelhet még?!!:)köszönöm hogy ismerhetlek, hogy Úriemberként viselkedsz velem,egy szóval köszi mindent Hálám személyesen!csókollak!!

Szexpartner beszámoló Klaudia budapesti szexpartner hirdetőről (V. kerület)

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Néhány kisebb kalandozás után tértem vissza Klaudiához, mert hiányzott már egy jó forró fekete, amit ő tud csak ilyen finoman elkészíteni. :) A találkozónkat megelőző napon egyeztettünk viberen és szerencsére sikerült találnunk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belvárosban, jól megközelíthető helyen, a Ferenciek tere közelében található a lakás. A tömegközlekedés kiváló, autóval a parkolás ellenben nem egyszerű feladat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régebbi építésű, felújított épület egyik lakásában találjuk meg Klaut. A lakás belülről is jó állapotú, tiszta és rendezett, a tetthelyen pedig minden adott egy kellemes erotikus szeánszhoz. Az ággyal szemben méretes tükör található a falon, ami tökéletes rálátást biztosít a dolgokra, emellett pedig hangulatvilágítás és kellemes, erotikus háttérzene is segítik az egymásra hangolódást, bár azzal sose szokott gond lenni. A fürdőszoba szintén jól felszerelt és ezúttal is a már jól megszokott tisztaság fogadott ott is.
Klaudia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Klau szépségét már számtalanszor és számtalan módon méltattam, de ezúttal is újra megpróbálom. A legjobb korban lévő dögös, érett, egzotikus szépség, aki a szerencsés genetikának, valamint a rendszeres testmozgásnak köszönhetően kirobbanó formában van. Maga a megtestesült Fekete Démon, akinek feszes testét és tökéletes idomait sok huszonéves is megirigyelhetné. Arcát igéző szemei és gyönyörű, fekete hajzuhataga teszi igazán izgalmassá, testének pedig minden egyes porcikája imádnivaló, de azért talán a formás popsija és a gyönyörű cicijei a kedvenceim. Tökéletes külsejét kedves és vagány személyisége teszi még izgalmasabbá, és beszélgetőpartnernek is nagyon jó.
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezésemkor nagy öleléssel és csókokkal fogadott, majd bevezetett már jól ismert szentélyébe és leültetett, hogy átbeszéljük az utóbbi idők történéseit. Közben egy forró feketét is elfogyasztottunk mindketten, hiszen még majdnem reggel volt. Miután poharam kiürült, tettem egy kis kitérőt a fürdőszoba irányába, hogy elvégezzem a szükséges előkészületeket, majd siettem is vissza. Eddigre már ő is átöltözött és fogadó ruháját lecserélte egy nagyon szexi fehérnemű költeményre, amihez még kis kötényke is tartozott, hogy még izgalmasabbá tegye az összképet. A hatás nem maradt el. Mire az ajtótól odasétált hozzám az ágyig, máris maximálisra duzzadt Klau iránti érdeklődésem, pedig annyira azért nem nagy távolság. :) Ekkor jött részéről az ötlet, hogy a csevegésében már többször is kitárgyalt méretvételre ideje lenne a gyakorlatban is sort keríteni, ami tökéletes előjátéknak ígérkezett. Elővette a már előre odakészített mérőeszközét, majd a biztonság kedvéért azért kezével és ajkával megdolgozott kicsit odalent mielőtt levette volna a méretet, csak hogy biztos reális eredmény szülessen. :) A pontos adatokat megtartanám inkább magunknak, de annyit azért elárulhatok, hogy nem maradtam szégyenben. Klau szerint is kiérdemeltem a jól megfelelő kategóriát, ugyanakkor még azért belül a másik végleten, amikor már túl sok lenne a jóból, így tehát a hivatalos adatok tükrében is bebocsátást nyerhettem.

Előtte még persze folytatta kicsit a már korábban megkezdett tevékenységet - mivel Klau nem szeret félmunkát végezni - és szájával kényeztetett a Tőle megszokott valódi átéléssel illetve változatos technikákkal. Itt is igaznak érzem, hogy a kevesebb néha több. Számomra az érzéki nyelvjáték és a játékosság többet ér, mintha valaki teljesen eltüntet a torkában, de közben nem tesz hozzá semmit saját személyiségéből. Ő többnyire inkább a felső felével, harmadával foglalkozik, de azzal annál kellemesebben. Amikor már majdnem pattanásig feszült a helyzet, gyorsan gumit húzott rám és hátulról belém ült. Mivel tudja, hogy szeretem az ilyesmit, és a rajta lévő öltözék is lehetővé tette mindezt, a bugyit egyelőre nem vette le, csak félrehúzta, hogy úgy mélyedjünk el egymásban. Kezdetben lassan mozgott vagy inkább hullámzott rajtam, majd fokozatosan gyorsított, végül pedig egy hirtelen váltással felguggolt és intenzíven ugrálni kezdett rajtam. Mielőtt még túl késő lett volna, tökéletes időzítéssel visszavett a tempóból és kicsit megpihent, de csak azért, hogy aztán ismét kezdje elölről hasonló lelkesedéssel. A második rohamának már nem tudtam és nem is akartam ellenállni, így végül kapituláltam.

A szünetben elterültünk az ágyon és összebújtunk, majd jó szokásunkhoz híven meghitt hangulatú és kellemes eszmecserébe kezdtünk. Egy idő után megkérdeztem benézhetek-e kicsit a köténykéje alá. Ő először szó szerint értette, amin jót nevettünk, majd egyértelművé tettem, hogy ha már benézek, akkor nem csak nézelődni szeretnék ott, amit örömmel fogadott. Ideje volt most már megszabadulni a bugyitól és a többi zavaró ruhadarabtól is, majd hozzáláttam forró ölének kényeztetéséhez. Változatos nyelvmunkám egy idő elteltével meghozta Klau első sóhajait, majd a megkezdett úton tovább haladva kicsit fokoztam a tempót és az intenzitást illetve néhány újabb elemet is kipróbáltam, ami ha minden igaz végül Nála is meghozta eredményét.

Miután kicsit lenyugodott, felkerekedett és odaültetett az ágy szélére, hogy aztán az ágy mellől rám hajolva újabb hasonlóan kellemes franciás felvezetéssel pályára állítsa harmadik játszótársunkat. Nem volt nehéz dolga és a védelem megújítását követően javaslatára úgy helyezkedtünk el, hogy az ágy melletti tükörben tökéletesen láthassuk magunkat. Ő négykézlábra ereszkedett az ágy szélén, én pedig mögé álltam és hátulról engedtem a csábításnak. Hihetetlenül izgalmas látvány volt a tükörben is végigcsodálni, ahogy ki-be mozogtam benne, de persze azért a szemem elé táruló valóságot is próbáltam maximálisan kiélvezni. Ő közben szintén aktív volt és folyamatos ellenmozgást végzett illetve időnként belső izmait is összeszorította, hogy még intenzívebb legyen az élmény. Sóhajai egyre erősödtek én pedig mivel szintén éreztem, hogy nem bírom már sokáig, kicsit gyorsabb tempóra váltottam és nem sokkal később meg is lett az eredménye egy kirobbanó záróakkord formájában. Kellett pár perc, hogy mindketten visszatérjünk a valóságba, majd egy kis csendes pihenőt követően ismét a fürdőszoba felé vettem az irányt. Utána még beszélgettünk egy kicsit, sőt az általam vitt finomságot is megkóstoltuk még együtt, aztán eljött a búcsú ideje. Hosszasan átöleltük egymást és forró csókok illetve kölcsönös jókívánságok kíséretében köszöntünk el egymástól a következő találkozásig.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az új pesti átlag magasabb tartományának megfelelő ajándékot adtam át szeánszunk végén némi gyümölccsel és kedvenc édességgel kiegészítve
Összkép
Lassan már három éve, hogy megismertem Klaudiát, de még mindig nagy várakozással és vágyakozással érkezem Hozzá. Időnkénti elkalandozásaim mellett ő mindig egy stabil pont marad. Soha nem hagyjuk, hogy átmenjen rutinszerűbe a dolog, mert valamelyikünk mindig előáll valami újítással, így ennyi idő után is izgalmasak maradnak az együttléteink és nem unjuk meg egymást. Klaudia nagyon megbizható és stabil minőséget képvisel, akivel mindig jól érezzük magunkat, de mindig egy kicsit másképp. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a fiatalos érett nőket és aki biztosra akar menni.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 16db
(2018-12-13) : Vissza feküdt rám újra a szájába vett ,egészen lent tartott majd hevesebben kezdett el játszani velem pattanásig feszültem de nem akartam szájába végezni ezért a B verziót kértem:)

(2018-09-27) : A finom és a határozottabb mozdulatokat számomra tökéletes arányban kombinálta, időnként pedig csak a makkomon játszadozott fürgén nyelvével, amivel szinte megőrjített.

(2018-07-12) : Szokásához híven ezúttal is szenvedélyesen és nagy átéléssel művelte a franciázás művészetét illetve igen változatos módon. Kezdetben csak a végével foglalatoskodott, aztán nyelvével többször is végigszánkázott rajta,

felejthetetlen: 60db
(2019-01-21) : Nagyon lágyan és finoman kényeztette, míg én ujjal próbáltam jót tenni nála. Fordulás, majd nyelvvel rohamoztam a mézescsuprot és sikerült elröpítenem.

(2018-10-25) : Egy kis francia csekkolás mielőtt felkerül a vegyvédelmi és máris nyeregben a fekete démon. A ritmust váltogatja, nem kar kivégezni, sokkal inkább ő is élvezni akarja, nyújtani ha lehet.

(2018-09-13) : Kényeztetni kezdtem,lágyan finoman,teljesen bele tudtam nyalni édes finom puncijába.Egyre jobban húzott magába,fogta a fejem ,majd össze rendült és felhúzta a fejem csókokkal hálálta meg ténykedésem. Kicsit pihentünk így csókolózva majd feltérdepelt.

nagyon jó: 79db
(2018-12-27) : Finoman, lágyan és barátnősen csókol. Megszabadítottam a melltartótól és köszöntem a formás cickóknak. Aztán ő vette át a kezdeményezést, hosszasan kényeztetve a szerszámos részleget. Nagyon finom és izgató a technikája.

(2018-10-31) : Egy hátsó támadásban egyeztünk meg. Ennek a helyzetnek a képe szerintem a retinámba is beleégett. Egy nagyon formás popsi, vékony derék, tetovált hát, aminek az érintése olyan mint a bársony, a többi altesti érzésről nem is beszélve.

(2018-03-28) : Finoman kezdte, éppen hogy csak érintve, majd egre gyorsabban, keményebben mélyebben tüntette el. Közben ki-ki tért a golyókra néha nyelvvel, néha csak ujjaival.

: 135db
(2019-02-13) : Egy kis puszilgodás után ,rám cuppant és nagyon érzékien ahogy szeretem elkezdett szájával kényeztetni. Imadtam nagyon a technikáját. Kis idő elteltével rákérdeztem ,hogy 69 esetleg,és örömmel mondott igent.

(2018-11-20) : .Golyószopizás, majd beparkoltam a mellei közzé. Védőfelszerelés fel és kezdődött a lovaglás. Már itt majdnem odaértem a csúcsra amikor megérezte és megállt egy pillanatra,

(2018-08-07) : Mikor visszaértem az ágyon vártam, és megjelent egy szép fekete szexi átlátszó ruhában. Az ölembe ült, csokólgattam a nyakát majd hátradöntött és csókoloztunk. Ezután elindultam délebbre, majd ő is viszonozta, tökéletes volt, erről többet nem szeretnék írni.....