60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
Ebi szexpartner
EGYEZTETÉSI
szexpartner

Ebi

+36203562096

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-05 23:36:49

Hőpapír
Friss újonc
szerint
nem ellenőrzött
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Ebi reagálása

Szia Hőpapír!
Elkeseredetten olvasom az írományodat,mely abszolút nem fedi a valóságot,lévén hogy az elmúlt 2 hétben nem is voltam elérhető.
Ahogyan írod is,megerősítő sms-t szoktam kérni,de ha részemről valamilyen probléma közbejön,alap,hogy jelzek a másik félnek.
Telefonon biztosan beszélgettünk,tájékoztattalak a részletekről,de időpontot nem kaptál tőlem,mert nem volt szabad kapacitásom mostanában randikra.
Mélységesen elszomorít,hogy légből kapott történetek kikerülhetnek ide,rombolva eztel az évek alatt felépített,megbízható"profilomat"
Sok sikert a továbbiakban

Szexpartner beszámoló Ebi budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Előző nap beszéltünk telefonon. Nem volt könnyű elérni, de végül sikerrel jártam. Nagyon kedves hangja van. Lebeszéltünk egy másnapi kora délutáni találkozót. Kért még egy megerősítést a tárgynapon, aminek eleget is tettem. Így teljes bizakodással indultam Ebihez.
Megközelítés
Móricz. Saját kocsival nem egyszerű a parkolás, ha valaki nem ismeri a környéket. Én ismerem, épp ezért tömegközlekedéssel mentem. A villamos a kaputól 50 méterre tesz le. Egy kis séta és ott is voltam.
Leírás
Sajnos csak én. Mármint csak én voltam ott. Bár lehet Ebi is a ott volt, csak nem tudtunk találkozni, mert nem értem el. Kissé csalódott voltam, mert a telefon beszélgetés alapján egy korrekt, céltudatos lánynak tartottam. A megerősítő hívásomkor sem adta semmi jelét annak, hogy valami miatt nem lesz ott. Fél órán át még a környéken csavarogtam, még egy jó lángost is ettem, arra várva, hátha visszahív, hogy mehetek, de semmi. Csalódva hagytam el a Móriczot.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig 3 vendég szerint vonjuk le a prémium napokat és a 200 pontot.

Eddig szavazatak:
lamy(Vezérhím) galapag78(Lehet adni a szavára) VoltVazul(Becsben tartott)

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Ebi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókEbi legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2017-09-02) : Megérkezésem után megbeszéltük a velünk történteket és átadtam kedvenc ajándékait az édességet és egy finom nedűt. Üdítővel kínált majd csókjaival halmozott el, melyek finomak,...

(2014-02-06) : Nem tudom hogyan de olyan gyorsan csinálta, hogy azon vettem észre magamat, a mellei szopogatom és Ő mohon lovagol! Éreztem ennek fele sem tréfa mielőtt eldurrantam volna, gumi le és a franciázás folytatásával olyan élvezetben részesített, hogy végül is az Én általam imádott melle közé fogta a velem egykorút és ott lett végem!!!

(2011-12-27) :

 Ebi az ágy szélén ülve kezdte kényeztetni közös barátunkat, amit olyan finoman és érzékien művel, hogy nem is bírtam volna túl sokáig..., így inkább magam mellé fektettem és ajkaimmal kényeztetni kezdtem szép testét, rózsaszínű mellbimbóit-amelyek pont a kedvenc árnyalatomban tündökölnek- közben kezemmel finoman egy kicsit lejjebb barangoltam.felejthetetlen: 15db
(2016-11-04) : Csókolóztunk,szép lassan haladt lefelé csókolgatva minden részemet. Istenien franciázik és Ő is nagyon élvezi ha kényeztetik mézédes kelyhét.

(2015-07-26) : Az ágyra heveredés után csókolóztunk,szép lassan lefelé haladva végig puszilta a testemet míg el nem ért ahhoz a bizonyos részhez.Isteni franciája szerintem verhetetlen.

(2014-06-09) : Aztán másodszor is keménnyé varázsolt francia tudásával, és akkor magamra ültettem, mert érezni akartam mind porcikáját. Váltott ritmusban lovacskáztunk, majd én őrült tempóra váltottam, mert nem bírtam magammal, annyira jó volt.

nagyon jó: 16db
(2017-08-09) : A látogatásaim mindig kellemes beszélgetéssel kezdődnek, megbeszéljük az eltelt idő alatt történteket, közben simogatott, hozzám bújt és örömmel vette tapogatózó közeledésemet. Id

(2015-04-27) : Egyszerűen fenomenális! Már az elején, a kis beszélgetés közben simogat, puszilgat... Én gyorsan el fürdeni, ő addig megszabadult a ruháitól. Mire vissza értem már ott várt az ajtóban.

(2015-02-06) : Utána Ebi következik , a kellő keménységre szopás után feladja a gumit , majd ráül a farkamra , jó mélyen benne vagyok , nincs vágta , mert tudja , hogy csak élvezkedek.

: 30db
(2015-02-02) : Puszikkal, csókolózással folytattuk, majd kezelésbe vette a lompost. Nagyszerű francia tudását élveztem egy darabig, majd hanyatt fektettem a puncikényeztetéshez.

(2014-09-22) : Mire letusolok ő már szexi cuccban fogad,ami combfix harisnyát és vaditó fűzőt takar remélem jól irom hogy fűző.A légyott előtt még egy rövid frissitő alvázmosást vett a kedves majd kb egy perc mulva már mellettem is termett frissen üdén és tettrekészen

(2014-09-20) : szuper mélytorkos, mindenhol kényeztet, összebújós, érzéki aztán lovacska, csere és jajj hamarosan végem is lett. kaptam egy kellemes masszázst, ezalatt kellemesen elbeszélgettünk. nagyon jó beszélgetőpartner is. közben megkérdezte, hogy mennyi idő múlva regenerálódom, nem is terveztem 2 menetet, de nagyon jól esett :)