6
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-16
2
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
ERIKA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

ERIKA

+36304318733

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-05 22:17:07

Andy-M
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló ERIKA budapesti erotikus masszázs hirdetőről (II. kerület)

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
Viber kommunikáció:
A legutóbbi fergeteges hármas hancúr közben beszéltem rá Erikát egy szóló randira.
VTR-en jelentkeztem be.
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
A közeli Plázában hagytam az automat.Sétálva mentem a randira. Van villamos megálló a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Fullos kéjkuckó,minnél többet megyek a lányokhoz annál jobban élvezem a vendéglátást.
Tisztaság és rend minden szinten minden adott hogy maximálisan jól érezd magad.
ERIKA külseje
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Erika egy nagyon csinos érett nő.
Számomra tökéletes asottságokkal.
A cickói simán VB-t nyernének
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
Időráfordítás:
Egyéni igények:
Szakszerűség:
Erotika:
Az ajtóban puszival fogadott,amint a szobába értünk rögtön egymásnak estünk.A csókja külön kategória...nem tudok betelni vele.
Zuhany után hasra vertem magam,a kedvesema hátamra feküdt csókolgatva a tarkóm kérdezte mi az elképzelésed? Mivel még nem volt szerencsém átélni a masszázsát megkértem mielőtt egymásnak esnénk szeretném ha bemutatná a tudását.
A testi adottságágának megfelelően erősebben sport masszázs jellegüen gyúrt át.A talpamnál kezdte a fejtetőmig alaposan ,minden egyes porcikám teljes profizmussal masszirozott,a beált izmokra több figyelmet szánva.Közben beszélgettünk ami sértődötségbe fajult részemről, Erika oda bújva hozzám hizelegve és csókolva engesztelt ki...imádom ahogyan csókol simán el lennék egész nap is csak csókjaival!
Levezetés
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Kölcsönös francia:
Natúr francia (előjátékként):
Natúr francia végig:
Pornós feeling:
A hátamon fekszik a cickóival hátamnak feszülve én kitekeredve csókolom.Krémet nyom a hátamra és melleit neki feszitve hátamnak csúszik a hátsómig.Kényelembe helyezi magát,nyelvét ajkát használva tövig a hátsómban falja mindenem.Zacsi,ánusz full kényeztetve.
Mikor mér kellő képpen kinyalakodta magát megfordit.
Kézbe veszi a kőlemény farkam és kezdésnek tövig nyeli,farkam feszíti a torkát ő szivja de nagyon durván.Szopja,falja,csókolgatja olyan szinten ráizgulva hogy nem hittem a szememnek.Úgy elhelyezkedve hogy a tükörben gyönyörködhessek a popsijában,kezemmel simogatom a puncit,az ujjaimmal kezdem kicsomagolni a bugyijából.Segitőkészen eggyütt húzzuk le.
Hátára fektettem végig csókolgattam a testét,gyönyörű melleit majd felfaltam,bebújtam a lábai közé burtokba véve punciját nyalni kezdtem,át ölelve belé bújva kényeztettem.Eddigi életemben még ennyire nem kivántam puncit,megvoltam zavarodva.Erika is érezte hogy teljesen oda vagyok,teljesen átadta magát az érzésnek és szépen finoman elélvezett.Ott térdeltem előtte ő magához térve a fenekembe markolt a szemembe nézett és csak annyit mondott hogy ezt most vissza kapod.A seggembe markolva húzta magát a farkamba,kőkeményen szopta a farkam.Úgy helyeztettem hogy a tükörben csodálhassam a gyönyörű punciját.A gondolatok amik a fejemben kavarogtak félelmetesek voltak.Olyan intenzitással csinálta a farkam hogy tudtam nincs menekvés,magamhoz húztam és megkértem csókoljon meg mielőtt torkon lövöm.Nagyon durván szoptuk egymás száját Vissza tért a farkamhoz belemarkolt a seggembe és kőkeményen szopta dugta a száját a farkammal,esélyem se volt ellen állni.Orditva élveztem tele a száját.Legörnyedve a matracra pró áltam magamhoz térni.
Gyönyörű házi gazdám kávét csinált nekem,rendbe szedtem magam... érzelmes búcsut vettem és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
A szokásos felső kategóriás kényeztetésben volt részem.Nagyon jól éreztem magam
Összkép
Az elvártakat és az elképzelésem is túlszárnyalt hancúrban volt részem.Erika újfent bizonyitotta a luxus kategóriás szolgáltatást.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés ERIKA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-07 15:27:24
Impla kollégának teljesen igaza van, aki járt már Erikánál az ismeri ezt a szépen lefestett meztelen valóságot, melyet képszerűen jelenítettél meg.

2018-11-07 09:55:41
Szűkszavúság határán írsz. Érdekes, hogy mégsem maradt hiányérzetem, mire a végére értem. Vmit tudsz Te!

2018-11-07 08:49:57
Ahh. Mit toltál a képembe. Egy gyönyörű NŐ-t és egy érzéki beszámolót.Igazi kedvcsináló. Kösz és gratula nektek.

2018-11-07 07:17:25
Erikát - és tevékenységét - jól ismerve azt kell mondanom, hogy a beszámolód a meztelen valóságról tudósított.

Flamex
Törzsvendég
2018-11-06 14:04:03
Tartalmas és erotikus a beszámolód. Külön érdekessége, hogy a pornó fealingre is és a barátnő fealingre is 5, 5, csillagot adtál. No ez leírásodból is lejött.

FunkciókERIKA legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-12-21) : Erika újra délnek vette az irányt. Arra gondoltam ismét váltás következik, de nem ez történt. Nem tudom hogyan csinálta, tán alagutat fúrt a tatamiba, de egyszer csak azt vettem észre, hogy az ánuszomat nyalja teljes odaadással

(2018-10-27) : Masszázsról nem tudok írni,mert nem nagyon volt. Két órás tömény nyalás falás, fülledt erotika. Hasra vágtam magam a hölgyek Anna a bal Erika a jobb oldalamon helyezkedett el.Erika kezdésnek a tarkomat a fülemet harapdálva

(2018-01-21) : Közben megpuszilgat itt-ott és a mellei is izgatóan hozzáérnek a férfiember erogén zónává változott bőréhez. Aztán egy fenomenális nyelves popsikényeztetés következik

felejthetetlen: 10db
(2018-04-10) : Nagyon profin masszírozz, nem öl meg, de kellő erősséggel csinálja bokától-tokáig...Nagyon kellemes, felüdítő volt, közben beszélgettünk mindenféléről, és kellemes zene szólt..

(2018-04-07) : Masszázsa nagyon szakszerű, svéd masszázst kaptam, ami az egész testemet érintette, de nagyon alaposan megdolgozta a hát váll és nyaki részeket. Nagyon élvezi a program ezen részét is, szereti amit csinál, szívvel lélekkel,

(2018-03-16) : Nyaltuk egymást ahol értük és én meg nem tudtam betelni Erika testével, - gyönyörű, kívánatos, izgató és nagyon akartam neki örömet okozni, úgyhogy befészkeltem magam a nunihoz és szépen, komótosan nyalni kezdtem

nagyon jó: 5db
(2018-02-26) : Sportmasszázzsal segített, utána határozottan éreztem a javulást. Mozdulatai ismét igen szakszerűnek tűntek, a hátam, vállam, lapockám csomóit is alaposan szétgyúrta.

(2018-01-14) : Erika elkezdte krémezni a lábamat, talptól a combomig haladt. Amikor a tíz ujjával, csak az ujjbegyek felületének néhány milliméteres részével végigsimított a combomon, az egy ritkán tapasztalt erotikus bomba volt-

(2017-08-21) : Követtem a lépcsőn fel,közben hesszelgettem a szexi fehérneműben ahogy halad előttem szexi Erika.Gyorsan leverettem a kádban az út porát és már bent is voltam a maszobába,hogy megtörölg...

: 7db
(2018-02-12) : A golyók és a gát után az ánusz környéke is a nyelvcsapások ostroma alá került, kifejezetten tetszett a játék. Pár perc elteltével a meredező zászlót is kezelésbe veszi, és már érzem, hogy teljes egészében elnyeli.

(2017-06-12) : Hamar lekerültem a matracra és elkezdődött a masszázs.Szagtalan olajjal történik a masszázs, bár én mondtam, hogy szeretem az illatokat és nyugodtan használhat illatost - engem nem zavar... :-)

(2017-04-11) : A masszázs krémmel történik,és meglepően szakszerű volt,bár semmilyen extra kéréssel nem álltam elő.Lábakkal kezdi,majd következik a hát,elég erő volt a kezeiben és rendesen megdolgozta a testemet.