60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mézecske szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mézecske

+36205052340

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-11-05 18:57:25

Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mézecske reagálása

Szia Aquila!

Koszonom a beszamolot! Elnezest a kesoi reagalasert, de elromlott a szamitogepem, jobban szeretem a klaviaturat hasznalni, mert itt telefonon osszeakadnak a betuk. :)
Puszika: Mézike:)

Szexpartner beszámoló Mézecske budapesti szexpartner hirdetőről (VII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Tombolával kezdődött, miből kedves privi csevi lett és meg is beszéltünk egy időpontot. Ezt követően ment a VTR, mit vissza is igazolt. Innentől várakozás és üzenet váltások.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kapott cím alapján nem volt problémás. A parkolási lehetőségekről infójában részletesen tájékoztat. Gps ismeri a helyszínt,de ott macerás parkolni.
Tömegközlekedés kiváló, bár mivel lehetséges.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi polgári ház a belvárosban. Kívül az ott megszokott környezet mi erős kívánni valót, hagy maga után. Ez sajnos az egész belvárosra jellemző. Belépve a lépcsőház a régmúltat idézi, de tiszta. Lift visz a megfelelő emeletre.Lakás tiszta, otthonos. Szép nagy ágy a szobában, előtte sarok kádas, jól fölszerelt nagy fürdőszoba.
Mézecske külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kedves, mosolygós lány fogadott egy sötét színű,testre simuló ruhában. Ahogy végig simítottam éreztem,csak ez van rajta.Cicik szépen álltak, bimbók jelezték jelenlétüket.
Élénk barna szemei huncutul csillogtak. Szép ívű szája kicsit szétnyílva kínálta magát egy csóókra. Nem nádszál, de ez látszik a képeken is, de plusz nincs és gömbölyded csodás formákkal rendelkezik. Szerintem így jó, pontosabban így kívánatos igazán. Mindene eredeti és finom.Nőiesen nőies, igazi nő.
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Belépve bemutatkoztunk egymásnak, első tali lévén, mit puszikkal erősítettünk meg. Kedvesen invitált befelé.
A szobában egy összesimulás és vetkőzni kezdtem. Fürdő és vissza. Örömmel vettem, hogy a ruha még rajta. Ekkor már volt csóók is és folyt a térképezés kölcsönösen.
Ruha alá nyúltam kezeit a magasba emelte és lehúztam róla. Előbukkantak mellei. Gyönyörűek miket jól reagáló sötét bimbók ékesítenek. Egyik kezem fenekét markolja, másik mellével játszik és közben csóókok. Keze lompit kereste, mely már igen csak izgatottan állt és várt. Szeretném puszilgatni, kényeztetni, mondta.
Elém térdelt és úgy tett. Becézgette, megnyalogatta, majd szájába vette és szopogatni kezdte. Nem sok kellett és tövig, koppanásig eltűntem szájában. Változatos és nagyon finom franciában részesített. Tényleg olyan volt, mintha puncijában lennék. Mesterien szopta kőkeményre lompit. Fenekét szám felé húztam.
Átlépett és egy jó illatú, csillogó punci kínálta magát. Ujjazás és popsi lyuk kényeztetés nem kívánatos. Viszont a punci tökéletes, élvezi a nyalást, mit nedvével honorál. Fölhúzom és csóókba forrunk. Érzem teste melegét és kérem a védelmet.
Pikk pakk fölpattintja, egy leheletnyi síkosító és nyeregbe pattan. Mellemen támaszkodva ereszkedik lompira, tekereg rajta és megszólal: nekem nagyon jó, neked is? Igen válaszolom remegve. Műlovarnő pózban, szeme behunyva, arcán a kéj terül szét. Kívánom száját és magamra húzom. Csóókba forrunk és csak segge járja mámoros táncát. Föl, le, körbe körbe. Őrült módon jól csinálja. Mielőtt végem lenne, hagyományos pózra váltunk. Fantasztikus, finom puncijában tövig merülni.Próbálom lassan, hogy tovább tartson, de lompi nagyon pihent. Hiába a próbálkozás részemről. Érzem célegyenesbe fordult. No hát akkor segítsünk neki és intenzíven tolni kezdtem befogadó punciját.Végig együtt mozgott és hang is volt, mi bekeretezte robbanásomat. Hagyott hosszan lenyugodni magában.
Szétváltunk és akkurátusan, nagyon finoman, figyelve érzékenységemre, megtakarította lompit. Össze bújtunk és parttalan beszélgetés kezdődött. Annyira bele merültünk,hogy az időt is túl léptük,de nyugtatott, nem siettetett. De végül is össze kaptam magam és csóókos búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszéltek szerinti, átlagos csokor, mely a kapott élménnyel teljesen arányos.
Összkép
Egy nagyon kedves, bújós lány. Abszolúte barátnős érzés a Mézivel töltött idő. Kedvedet keresve, a talit élvezve volt velem. Igen, ott volt és odaadása tette egyedivé együttlétünket. Remélve, hogy kölcsönösen jól éreztük magunkat, így elsőre is, köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mézecske szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

dgab
Becsben tartott
2018-11-06 21:50:13
Remek írás, nagyon jó kedvcsinálót alkottál, gratuláció az élményhez :)

2018-11-06 20:43:09
@akutyafádat...:) ez ismét egy impozáns kalandod, pazar leírása. Jóó, igen... Nem is vártam mást tőled, és csak Gratulálni tudok nektek! :)

2018-11-06 20:13:44
Mézecske az én bakancslistámon is előkelő helyen szerepel ! Azért őszintén örülök sikerednek , nagyon élveztem a szokásos brilliáns beszámolót , gratulálok kettősöteknek !

2018-11-06 18:15:15
Elkezdtem olvasni enélkül, hogy megnéztem volna a szerzőjét. Aztán úgy felénél láttam, hogy ismerős a stílus és már tudtam is, ki a szerző. Ez ugyanolyan jó, mint a több beszámolód. Gratulálok és egészségedre :-)

2018-11-06 10:58:31
Mikor megláttam, hogy Mézikéről megjelent egy beszámoló és Aquila írta tudtam, hogy jól fogok szórakozni.
Nem csalódtam, mert egy kellemes programról olvashattam egy remek beszámolót!

FunkciókMézecske legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2017-12-14) : Majd húztunk gumit mert kívántuk egymást és csüccs, már benne is voltam és egy jót lovagoltunk. Gondoltam váltunk pózt és elölről is elkapom picit Mézit.

(2017-11-12) : Egy idő után kézzel finoman simogatni kezdte az ágaskodó szerszámom, de aztán úgy döntöttem, én kényeztetem először őt s hozzáférést kértem a gyönyörű kelyhéhez. Odalent ugyanolyan édes, mint bárhol máshol -

(2017-10-12) : She played with my dick lightly before she said "blow job" and moved in sucking me expertly. Heaven. I moved my hands over her hips and guided her toward my face "69"? she said. and moved her hips over me.

felejthetetlen: 21db
(2018-11-24) : a csókolózás után felmászott az ágyra és négykézláb elkezdte szájával kényeztetni a farkamat. Istenien csinálta, hol lágyan hol ledugta a torkán, hogy teljesen eltűnjek benne.

(2018-10-30) : Volt mélytorok éreztem a torka szorítását, nagyon jó franciában részesített "köszöntés" képpen. Mikor már alíg bírtam állni, az ágyra feküdtem, a bugyi is lekerült és 69-ben folytattuk,

(2018-09-24) : Kaptam igazi mélytorkost, hosszan benttartatva és tasak nyalogatást, szopogatással. Felgumizott és megint ö jött felülről. (lusta típus vagyok) :-) Itt már eltartott egy jó ideig.

nagyon jó: 40db
(2018-12-27) : Alaposan, gyengéden több pozicióban folyt a velem egykorú hadrendbe állítása. Én közben simogatam ahol értem és moziztam.

(2018-12-25) : Kezeit hamarosan szája követi. Élvezkedtem a finom franciában, meg a látványban előttem is, meg tükörben is. Ám nem akartam önző lenni, meg kíváncsi voltam milyen édes puncija. Kis falatnyi bugyi lekerül (piros).

(2018-04-11) : Majd egymás mellé feküdtünk és úgy folytattuk és egy idő után le is tért az ezredes úrhoz. Itt egy finom érzéki francia következett amit igen remekül és kellemesen csinál.

: 49db
(2018-12-26) : Kellemesen franciázik, néha használja kezét, a golyszlikat sem hagyja ki bár aki a mélytorkos, bőnyálas, archozcsapkodóst szereti az nem jó helyen jár...

(2018-11-18) : Ezek után cseréltünk és Ő vett kezelésbe lágyan, érzékien ápolta a nemesebbik felemet, majd óvszert húztunk és lovagolni kezdett. Jól, lassan tekerte a csípőjét, de még mielőtt elmentem volna kértem egy pózváltást, hogy hátulról is kipróbálhassam ezt az élményt.

(2018-10-05) : Az ágyra döntöttem, és kihamoztam a ruháiból, közbe járt a kezem ide-oda a tökéletes testén. Kértem, hogy pucsítson be és úgy ízleltem meg először a kelyhét