6
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-19
2
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-16
Dr Szöszi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Dr Szöszi

+36304910710

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-05 08:57:59

Andy-M
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Dr Szöszi budapesti erotikus masszázs hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
Elérhető:
Személyes üzenetben:
VTR kommunikáció:
Telefonon beszéltünk először,adott egy viber elérhetőseget is.VTR jelentkeztem be.
Nagyon kedves és alkalmazkodó!
Megközelítés
Odatalálás:
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Autóval GPS sesitségével érkeztem.A járgányt az utcában lévő parkolóházban hagytam.A hölgyike lakása az utca másik oldalán található.
Helyszín
Randi helyszíne:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Liftet használva érkeztem a sokadik emeletre.A lakásba egyedül fogadott rend és tisztaság.Fürdőkád zuhany függönyel.
Az ágy abszolút nem nyerte el a tettszésem,kényelmes volt de nem ideális masszázshoz.A tükör nagyon hiányzik, nekem legalábbis semmi masszázs filingje nincs a helységnek...De ez az én személyes véleményem!!!
Dr Szöszi külseje
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Tetszett:
Egy nagyon csinos tip top hölgyike nyitott ajtót.
A cickóiért nagyon oda voltam. Helyes arc,csinos fenék.
A szemeit kihúzta fekete ceruzával elnyomva ezzel a szép szemeit...nagyon nem tetszett!
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
Egyéni igények:
Erotika:
Először megkérdezte mit is szeretnék,kezdetnek egy finom erotikus jellegü masszázst kértem bemelegitésnek.
Hasra vágtam magam,Szöszi nyeregbe pattant a fenekemre, finoman simogatott.Olajat nyomott a hátamra amit a kezeivel a bőrömbe masszirozott,lejjebb csúszott beolajozta a hátsófelem és azokkal a gyönyörű melleivel masszirozta.Szép lassan izgatva cickóival csúszott felfelé a hátamon a tarkómhoz érve elhelyezett egy nyelves puszit, bele harapott a fülcimpámba és kéjesen bele lihegett a fülembe....nagyon izgatóan hatott rám.Vissza lecsúszott a popsimhoz megpuszilgatta finoman megharapdálta és benyalt a kis bestia.
Levezetés
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Kézi kényeztetés:
Kölcsönös francia:
Natúr francia (előjátékként):
Pornós feeling:
Megkért hogy forduljak meg,befészkelte magát a lábaim közé,a tövében megmarkolta a farkam és elkezdett szopni.Nem vette torokra de nagyon ügyesen csinálta.Lejjebb csúszott nyalni kezdte a golyóim a gátat és az ánuszt sem kimélve,közben egyhuzamban a szemeimbe nézett,remekül éreztem magam! Végig csókolta a felsőtestem a mellbimbóim finoman harapdálva csókolgatta,magamhoz húztam és megcsókoltam istenien csókol kellemesen hosszan,nyelveink összefonódva faltuk egymás száját.Beleültettem az ölembe hogy a punciját használva masszirozza a farkam,közben markolva szoptam a melleit,igazi élmény volt a cickókkal a számban élvezkedni.
Mivel igencsak kiváncsi voltam a puncijára,hanyatt fektettem végig csókolgattam a testét kispárnát nyomtam a popsija alá és elkezdtem nyalni.Szépen lassan kiélvezve minden pillanatát nyaltam.
Szöszi egy kispárnát ölelve feküdt egy apró jelét sem mutatva hogy élvezné a ténykedésem,fokozva tempót nyaltam mint a gép,már elég hosszú ideje kényeztettem a nyelvem olyan tempóban falta Szöszi csiklóját én is csak lestem hogy mire vagyok képes.Már kezdtem beletörődni hogy vendéglátóm nem élvezi a dolgot amikor egy halk nyögést követően össze rezzent,a lábait felhúzta és az egész teste megfeszülve élvezett el.Huhhh nem volt egyszerű mutarvány.Kilihegte magát megdicsért és ujból nyeregbe pattant,a puncival kényeztette a farkam közben csókolóztunk.Kiült mellém félig ráfeküdt a combomra keze a lábam közt izgatta a zacsit és az ánuszom
.Szopta a farkam,tenyeremmel simogattam a puncit a hüvelyk ujjammal a csiklóját izgattam,élveztük mind a ketten.Megkértem üljön a lábaim közé jó bőven locsolja meg a farkam és végezzen ki.
Megmarkolta az olajban tocsogó farkam és a tökéletes ütemben elkezdte verni,nagyon érti a dolgát semmi megszakítás nélkül verte,vezetett a csúcsra. Élveztem egy óóriásit ami nagyon jól esett.
Letisztogatott.Beszélgettünk egy keveset ,érzelem mentes búcsú és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Semmi extrát nem vettem igénybe,a megbeszéltet helyeztem utólag az asztalra.
Összkép
Jól éreztem magam ,Szöszi mindent megtett hogy maximálisan érezzem magam.
Végülis a környezet nem tetszett,de Szöszire nincs panasz.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Dr Szöszi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-05 22:57:20
Érthetetlen és Ambivalens.
Ez a két szó jutott eszembe a beszidet olvasva.
Érthetetlen azért, mert az eleje, kifejtés és magyarázat nélkül maradt.
A Hölgyek 80 %-a, de lehet hogy magasabb ez a szám, lakás jellegű helyen dolgozik. Lényegesen kevesebb, a speciálisan erre kialakított hely. Itt ággyal, kanapéval, ezt kiegészítendő masszpaddal is találkozhatunk. Szöszinél egy nagyméretű, kényelmes, makulátlan állapotú, minden célra megfelelő kanapé található. Értem, hogy nem ez a preferenciád, de ahogy olvasom, jól érezted magad rajta.
Smink. A fotóin is láthatóan van rajta, nem zsákbamacskát húztál, tudhattad mire számíts. Kimondottan ezekre kihegyezve, bizony érhetetlen, túl azon, hogy szubjektív vélemény az, hogy tetszik-e vagy sem.
Ambivalens azért, mert az egyik részében úgy mutatod be, ha nem lenne kint a neve, akkor is tudnám, hogy Ő róla szól. Örültem is neki, mert visszaigazolta a saját tapasztalataimat. Ellenben a másik része olyan, mintha nem is róla írtál volna.
Summázva. Jól érezted magad, efelől kétségem sincs, hisz ' tudom jól, milyen vele lenni.
Ugyanakkor még sem értem, a kifejtetlenséget, ez így kettősséget okoz, ami miatt kicsit félrecsúszott az írásod.

2018-11-05 21:23:31
Korrekt,de az élményt hibátlanul domborítottad ki.Jó egy ilyen beszit olvasni is.

2018-11-05 20:47:23
Megtetted, amit megkövetelt a haza , Szöszi is hozzátette a magáét felső fokon, nálam nagyon szuper a beszámolód, gratulálok !

FunkciókDr Szöszi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-12-09) : A szakszerűségre és a hatékonyságra nem lehet panasz, hisz tanult és tapasztalt masszőr. Minden fogás és technika a birtokában van és ezt bizony alkalmazza is.

felejthetetlen: 4db
(2018-12-06) : Óvatosan kezdett hátam kezeléséhez , miliméterről miliméterre végig nyomogatta, nehogy fájdalmat okozzon. Időnként benyúlt a bordáim közé, az ujjaival az erőkifejtést jól szabályozta.

(2018-11-01) : Figyelemmel kísérte a kéréseimet és nagy gondossággal, alapossággal vette kezelésbe a problémás célterületeket. Megfelelő arányban tartotta mindig a masszázs és kényeztetés egyensúlyát,

(2018-06-13) : Mindenre gondosan figyelve, a kívánt igényeimhez tökéletesen alkalmazkodva ragadta magához a lehetőséget. Szakszerűen, alázatosan, odaadással tuszkolta ki belőlem a görcsöket, csomókat, feszültséget.

nagyon jó: 9db
(2018-11-14) : Erotikával fűszerezett lágy simogatások, csúszkával és a szerszám fenékhez és puncihoz dörzsöléssel kedveskedett nekem szépségünk. Ebben a nem mindennapi élvezetben kétszer is részem volt.

(2018-04-30) : Az erotikus masszázst cicis és puncis csúszka, valamint Lingam alkotja (már amiben részem volt). Élesen masszázsként elkülöníteni én nem tudom,mert az olvasatomban ez inkább valódi, tömény kényeztetés,

(2018-04-25) : Leginkább a derekamnak, hátamnak és a nyakamnak esett jól a masszázsa. Ahol látta, hogy különösen szükséges, oda többször vissza is tért. Ránézésre törékeny lánynak tűnik, de van benne erő is,

: 4db
(2018-12-12) : jelzem, hogy nagyon finom keze van, és pontosan tudja, hogy az érintése hol, mikor, milyen reakciót vált ki belőled. Talán itt elmondható, hogy édesen csacsog...

(2016-12-15) : Ezutan megfordultam különleges kivansagaimat maximálisan figyelembe vette, alkalmazkodott minden kereséshez ,melytől még elragadobba vált a számomra!

(2016-11-24) : Lingam masszázsa kifinomult nagyon ért az elnyújtott kényeztetéshez , érzéki érintése varázslatos . újjai szeretnek elkalandozni a comb fenék tájékára is. Here masszírozása is egekbe röpítő.