60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Natasa szexpartner

szexpartner

Natasa

+36303853383

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-05 00:03:57

Utazo9
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Natasa budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam reggel fél 10 körül, elsőre felvette és 10.15-re kaptam is időpontot.
Megközelítés
Jól megközelíthető helyen rendel. Én bkk-val mentem, könnyen ment, csomópont mellett van pár perc sétára. A házat nem lehet eltéveszteni, szóval egyszerű az odajutás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Első emeleti lakás egy régi bérházban. Igazából rögtön a szobába invitált, a lakást nem láttam. A szoba pici de tiszta és kellemes, teljesen megfelelt nekem. Fürdő a szobából nyílik, tiszta volt, el volt látva mindennel amire szükségem volt.
Natasa külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nos... életem legjobb döntése volt, hogy ezt a lányt választottam! Álomszép! Minden testrésze tökéletes! A tapintása pedig.... ha vak lennék akkor is eldobtam volna az agyamat pusztán attól, hogy végigsímogatom a testét! Brutál!!!
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Zuhanyzás után az ágyra dobtam magam. Mellém feküdt és simogatni kezdtem, ő pedig lágyan megpuszilta a nyakamat. Viszonoztam, majd szájon pusziltam és tetszett neki. Nem mertem azonnal csókolni mert nem beszéltük meg előre és először jártam nála. Vannak lányok akik nem szívesen csókolnak. Nem ismertem még így óvatos voltam. De tetszett neki a puszi, viszonozta majd szépen átment csókolózásba. Lassan áttértem a csodás cicikre, azokat ízlelgettem. Nagyon jól reagált rá, tetszett neki, éreztem, hogy élvezi ez pedig nekem tetszett. Tovább indultam lefelé. Imádok nyalni, totál odavagyok érte. Ennek a lánynak olyan finom, pici puncija van amilyet még soha nem láttam, esküszöm! Hihetetlen! Mintha soha nem használta volna azelőtt. Eszméletlenül tetszett, le sem bírtam szakadni róla. Talán 6-8 perc után elélvezett! Ez nekem nagyon fontos, számomra csak akkor jó a szex ha a lány el tud élvezni. Sikerült a számmal a csúcsra juttatni, rohadt boldog voltam tőle! Mosolyogva azt mondta:Köszönöm! :)
Tovább símogattam de addigra már annyira kívántam azt a fantasztikus testet, hogy hirtelen felindulásból lemondtam a natúr franciáról számomra, hozzáteszem azt is imádom, de ez alkalommal letettem róla mert érezni akartam!! Rohadtul be voltam gerjedve így gumit kértem. Három pózt sikerült kipróbálni. Oldalt fekve, szemből majd hátulról. Én a szeretkezés híve vagyok, csak finoman gyengéden. Csodás partner volt benne. Minden pillanatot élveztem, imádtam a halk nyögéseit, minden mozdulatát, hangját. Próbáltam visszafogni magamat, de eszembe jutott hogy nincs túl sok időm. Kevés volt vele ez a fél óra...
Ha őszinte akarok lenni ezzel a lánnyal az összes idő kevés lenne...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindenmegér, de csak annyi, amennyi az átlag Budapesten. Utólag adtam, nem kérte előre, pedig még nem találkoztunk. Ezt korrektnek találtam.
Összkép
Mint említettem először voltam nála. De nem utoljára! :)
Sajnos csak fél órára értem rá, közvetlen utána külföldre kellett utaznom. De az a fél óra... valahol az eleje és a vége között rádöbbentem, hogy pontosan erre a lányra vágyon hosszú évek óta! Éppen rá, és ez nem vicc! Minden álmomat felülmúlta! És nem csak a külsejére gondolok. A hozzáállása szintén elvarázsolt! Pedig első alkalom volt és csak fél óra, mégis... alig várom, hogy igazán eljátszadozhassak vele a következő alkalommal! Ha belegondolok, hogy több időm lesz vele, jó ég!
Ez a lány egy ajándék az élettől, számomra!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 13db
(2019-01-02) : Majd megkèrdezte mit szòlnèk egy kis franciához? Természetesen igent mondtam, közben simogattam ahol csak értem a bársonyos formás testét. Kis idő mùlva gumit hùztunk és szemből rámült.

(2018-12-27) : . Mivel volt még időnk bőven kértem hogy kicsit keményítsen fel a szájával, de ez nem tartott sokáig, mert már nagyon azt akarta hogy benne legyek. Feltette a gumit és olyan ügyesen bele guggolt hogy az valami álom.

(2018-11-06) : hamarosan a finom puha kis szájacskájába kerültem. Nagyon finom lágy franciában részesültem. Felajánlottam, hogy akár lehetne ezt kölcsönösen és nem is volt ellenne kifogása, így 69-ben folytattuk

nagyon jó: 12db
(2018-10-18) : A fürdő után a beszédesség a francia nyelvben merült ki. Kölcsönösen de szigorú egymásutánisággal folyt a dolog. Nagyon jó volt, ráadásul dicséretet is kaptam ténykedésemért.

(2018-09-17) : Kisvártatva pici keze kacér érintését éreztem már meredező farkamon, így kéjsóvár módon hátamra feküdtem, ő meg mellém feküdve azonnal eltüntette falloszom nagy részét a pici szájába.

(2018-08-18) : ő kezdett el kényeztetni, finoman játszik a hangszeren kezeit alig használva és nem túl mélyrehatóan tanulmányozva. Pár perc után kértem hogy még 69ben is folytassuk

: 17db
(2019-02-03) : Ezután ő vett kezelésbe, majd megmutatta milyen jól lovagol. Nagyon hamar végem is lett. Ezután kis beszélgetés, bújás, nagyon jól adja.

(2019-01-25) : amikor érezte hogy félárbócon vagyok autómatusan neki is a látott a szájával teljesen kéményé tenni ez sikerült is egy nagyon finom lágy franciás kényeztetés kaptam

(2018-11-25) : Ezt a részt már kutyusban teljesítettük, na ez sem volt utolsó élmény és látvány. Utána maradt kis idő a lenyugvásra és beszélgetésre. Szerencsére utóbbit is lehetett vele. Masszírozni is megakart, de erre én csiklandós voltam miatt totál alkalmatlan vagyok.