56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nikol szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nikol

+36703044410

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-04 23:21:45

mrhaller
Fejlődő
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Nikol budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-es egyeztetes volt, abszolut siman ment.
Megközelítés
A Waze total rossz helyre visz, erdemes resen lenni, mert en is par sarokkal arrebb tudtam csak parkolni.
Helyszín
Aranyos kis lakas, de nyilvan nem a Szep hazak folyoirat ujsagirojakent voltam jelen, igy felesleges ragozni. A celnak megfelelt, aranyos kis kucko. Az agy mellett van tukor, ezt imadom.
Nikol külseje
Jajj, Nikol nagyon cuki lany. Evek ota el akartam menni hozza, de valahogy sosem jott ki a lepes. Cuki arc, formas test, szuper osszhatas.
Action
Nincs felmegoldas, teljes erobedobassal es beleelessel dolgozik Nikol, ezt nagyra ertekelem. Ha csokol, csokol, nem puszilgat, nincs maszatolas, ez igaz rendes csok. Es jol is csinalja, jol felepiti az alaphangulatot egy ilyesmi, teljesen meggyozo. Persze nyilvan lekerulnek a felesleges textilek, igy elovillannak az izgalmas reszletek is, hogy meg jobb legyen a fogas es ralatas. Popsi kerek, markolhato, cicik kb tokeletesek. Miutan egy ideig allva ismerkedtunk, athelyeztuk szekhelyunket egy kenyelmesebb feluletre. Ott egy kis franciaora kovetkezett, amit ugyesen abszolvalt, majd ugy fordultunk, hogy a tukorben jo ralatas legyen a lenyeges reszekre. Szep latvany volt! Utana gyorsan misszi, es eleg hamar vege is lett, de nem csoda, wlwg ranezni a lanyra :)
Utana elegge eldumaltuk az idot, a vegen fel is ajanlotta, hogy 30 percet rahuzhatunk, de sajnos sietnem kellett tovabb.
Elszámolás
Elore, letettem valamilyen sik feluletre. Nem kerult szoba, de nem is kellett rola beszelni.
Összkép
Tok pozitiv a velemenyem. Egy ertelmes, vicces es bajos csajszi, brutal jo idomokkal. Szivesen elfogadnam orokbe is :)

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

aumisi
Törzsvendég
2018-11-05 21:48:32
Nem sok információt kaptunk! Lehettél volna részletesebb!

2018-11-05 18:33:52
Bár tényleg néha távirati stílusban írsz,de az Action első három mondata meggyőző ! A lényeg ott van !
Nikol fenn említett hozzáállása ösztönző lehet egy látogatásra...............

Suomi
Rutinos harcos
2018-11-05 16:10:23
Arra jó volt ez a semmi, hogy kihagyjak egy kávét...

2018-11-05 12:01:38
Nagyon rövid. Nagyon nagyon rövid és nem is túl informatív. Kár..

Fenyes
Becsben tartott
2018-11-05 11:44:41
Jó hangulatú rövid de lelkes írás. Kedvcsinalonak tokeletes

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

(2018-05-27) : Ő nem tétlenkedett a derekam magasságában oldalt térdelt - kuporodott és lelkes, tempós franciába kezdett, hogy elérjük a kellő keménységet. 4-5 perc kellett neki és igazándiból jól is esett ahogy csinálta

felejthetetlen: 30db
(2019-02-03) : Nagyon kellemesen kényeztetett, a golyszikat sem hanyagolta el. Hamarosan felkerült a vegyvédelmi és missziben folytattuk. Közben is csókolt és ölelt, kapaszkodott belém és húzott magához.

(2018-11-26) : Lenyugvás után, megfordultunk, és a pici szája kezelésbe vette a farkamat.Kértem hogy lassan csinálja, hogy minél tovább vésődjön belém az a kép amikor rám néz és szop.

(2018-09-06) : Then a switch to doggy where we god more wild. The 1st session was closing to an end as I felt I can hold it any longer. Condom off and I ended in her mouth.

nagyon jó: 48db
(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2018-12-24) : A folytatásban francia leckét kaptam. Barátnős a franciája is, odafigyel, úgy csinálja, hogy jól essen az embernek. Változatos, kellően nyálas és foglalkozik a golyókkal is.

(2018-12-22) : Elkapta a kispajtást, kézzel és szájjal is megdolgozta. Ügyes mozdulatokkal operált, cumizás közben a nyelvvel izgatta a makkot. Rutinos.

: 78db
(2019-01-27) : Ezután ő vett kezelésbe ismét, a franciázás közbeni felpillantásai egyszerűen vadítóak voltak, ezért viszonylag hamar meg is egyeztünk, hogy jobb lesz gumit húzni.

(2018-12-18) : Finom lassú mozdulatokkal vette az irányt délnek. Kicsit húzt az agyam. (Már amennyi maradt.) Kiváló a technikája az élmény sokkoló. (Jó értelemben.) Viszonozni akartam a kedvességét és kifejezettem nehezen esett elszakadni az ajkaitól.

(2018-12-03) : majd rátért a lényegre, annyira jól szopott, hogy majdnem elélveztem de ezt nem hagyhattam így megkértem, hogy most én jöhessek a hátára fektettem úgy nyaltam.