60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Pamela szexpartner

szexpartner

Pamela

+36308734295

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-04 16:48:07

ILoveYouEdit
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Pamela budapesti szexpartner hirdetőről (IV. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy csütörtöki ünnepi napon történt, amikor megláttam, hogy Pamela hívható a másik szexpartnerkereső oldal felületén. Terveztem már régóta, újra meglátogatnám, mert volt hozzá szerencsém régebben két alkalommal is. Tárcsáztam számát, Ő pedig azonnal felkapta telefonját, majd kedves és közvetlen stílusával tájékoztatott egy-két apró részletről. Aztán megbeszéltük, pontban délben tud engem fogadni. A címet ismerem nagyon jól, nem csak nála fordultam meg arra, így rákérdezett tudom-e merre van és még mindig nem csal az emlékezetem, ugyanabban az újpesti panelben szolgáltat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A tömegközlekedés mellett döntöttem. Újpest központi részéhez közel dolgozik Pamela. Metró pótló (3-as), 104-es, 196-os buszok és még jó néhány buszjárat állnak rendelkezésre, valamint a 14-es és 12-es villamosok is. Akik autóznak, azoknak csak annyit, hogy a parkolás ingyenes a 4.kerületben. Mivel Pamela napközben rendel leginkább, valószínűleg találni egy-két szabad helyet az épület közelében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A helyszín egy panel ház, amelyet még nem újítottak fel, de ennek nincs jelentősége, mert ugye nem azért mentem, hogy abban gyönyörködjek, hanem egyértelműen Pamelában, akihez lifttel kell felmenni az épület x-edik emeletére, aki megrögzött, akár lépcsőzhet is. Odaértem a címre, majd hívtam Pamit, aki elárulta a kapucsengő számát és bejuttatott a házba, aztán irány a célállomás a felvonóval. Kiszálltam, balra fordultam és kinyitottam a folyosón lévő fekete rácsot. Utána nyílt az ajtó is, ami mögött Pamela állt. De a találkozásunk pillanatára visszakanyarodok még, csak a lakásról kellene ide írni egy-egy információt. A baszoba, ahol Pami rendel, a lakás kisebb szobája, amiben franciaágy, TV, komód, valamint hangulatfényeket szolgáltató gyertyák. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, három féle tusfürdővel és persze szájvízzel. A konyhát nem láttam, az előszobában nem égett a villany, de nem is volt rá szükség.
Pamela külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Pamela, miután becsuktam a rácsot a folyosón kinyitotta a lakás ajtaját. Előbújt onnan és köszöntünk egymásnak és kaptam mellé két puszit. A 17. képen szereplő tarka egybe ruhát viselte éppen, mikor fogadott, lábára pedig egy fehér, magassarkú cipellőt húzott. Pamela még mindig vadító külsővel hódít(hat). Azt hiszem, eredetileg göndör hajtípus jellemzi (régebbről), de akkor kiegyenesítette azt és szőkésbarna színben pompázott, melírcsíkokkal. Természetesen mondanom sem kell, ez is jól áll neki. Arcát mindezek mellett még gyönyörű, csillogó kék szempárja emeli ki és teszi még vonzóbbá. Bőre sima, feszes, mellei pedig csodálatosak, köldökének környékét egy kisebb tetoválás övezi körül mindezek mellett. Pamela egy nagyon jól karbantartott Milf, ha szabad ezt a kifejezést használni, azokhoz a nőkhöz képest, akik vele egykorban vannak, lélegzetelállító külsővel rendelkezik. Levettem cipőmet az előszobában és Pami beinvitált a szobájába ahol ledobtam magamról néhány ruhadarabot. Beszélgettünk egy sort, kaptam egy törölközőt és kisurrantam a fürdőbe, de előtte feltérképezte Pamela a terepet. Eltartott egy kis ideig, mire be tudtam kalibrálni a víz hőmérsékletét a zuhanyzóban, de sikerült. Igénybe vettem a szájvizet is, persze tudtam, hogy csók az nem lesz.
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Végeztem a tisztálkodással, majd ahogy elhúztam a harmonika ajtót Pamela már totál mezítelenül várt engem az előszobában. Visszatértünk a baszobába és szépen lassan elkezdtünk ráhangolódni találkánk lényeges pontjára az együttlétre. Lehajítottam a törölközőt magamról, közben társalogtunk egy kicsit. Pami lefeküdt oldalfekvésben az ágyra, én pedig odabújtam hozzá, mert csodálni akartam gyönyörű testét. Simogattam csodálatos szilikon cickóit, eközben még mindig beszélgettünk, majd miután jól megtapogattam mindenhol, ahol akartam szóltam neki, kezdjünk el bemelegíteni, azaz feküdjön a hanyatt, mert meg szeretném kóstolni odalent a kelyhét. Pamela elhelyezkedett kérésemnek megfelelően, aztán rácuppantam puncijára és nyaltam azt és közben fogdostam melleit. Így ment ez néhány percen át. Felpattantunk, Pami az ágy szélén ült, én álltam s kértem tőle hadd érezzem újra orális tudását, több mint fél év után. Mondanom se kell, nem kellett sok a szerszámomnak, hogy azonnal
szilárd legyen, még Ő is megjegyezte, milyen hamar bekeményedett, aminek az a dolga ilyen helyzetben.
Sokáig nem engedhettem neki, hogy játszadozzon vele, mert képes még akaratlanul is hamarabb kivégezni, hiszen francia tudása kiemelkedő . Szóltam is neki még egy kicsit álljunk fel, mert simogatni akarom Őt még, amennyire csak lehet. Addigra már teljesen sikerült ráhangolódni Pamelára. Kértem tőle, hozzon óvszert. Elővette a gumit és ügyesen, rutinosan rávarázsolta a velem egykorúra. Misszionárius pózban kezdtük a testjátékot. Szépen lassan helyeztem belé az ezredest, nem akartam egyből gyors tempóban, mert Pameláról tudjuk jól, hogy elég csak a látványa és ha nem koncentrálok a feladatra ügyesen, bármikor véget érhet a játék. Misszionáriusban folytattuk annyi változással, Pamitól kértem emelje lábait a vállamra. Ő csak az egyik lábát (a jobbat) akasztotta a vállamra, mert a balt már nem is emlékszem pontosan, de talán izomláz miatt nem nagyon akarta. Ilyen helyzetben tologattam neki, Pami pedig szemeit csukva tartva engedte, éljem ki kisebb vágyaimat rajta, száját ezalatt kéjes nyögések hagyták el, eközben melleit is megmarkolásztam. Még mindig missziben maradtunk, lábát levettem vállamról s hozzábújtam, ennél is közelebbről akartam testének finom illatát érezni és közben tovább hallgatni kéjes hangját. Addigra már egy kissé folyt a verejték rólam. Látni és érezni szerettem volna Pamelát alulról is, ahogyan meglovagol és persze eleget tett ezen kérésemnek. Tudhattam volna, hiszen már régebbről emlékszem erre a tapasztalatra, nem biztos, hogy lesz folytatása a menetnek, mert Pamela vérprofi módon űzi a lovaglást és kivégzés esélye áll fenn, ha bevállalom, de tilos kihagyni! Pami belém ült, nekiállt a lovaglásnak. Maximum egy percig bírtam ezt a pozitúrát, sajnos nem voltam képes az agyammal kontrollálni a középső hajlatom működését. Szóltam neki szálljon le, gondoltam akkor még talán folytathatjuk valahogy a szexcsatát, csak amikor leugrott, abban a pillanatban már nem tudtam megálljt parancsolni a fegyvernek és a vegyvédelmibe el is sült az kisebb bánatomra. Úgy kellett nekem!
Sovány vigasz ugyan, de a régebbi találkákat idéztem fel magamban, ott azért sikeresebb kört nyomtam. Nem akartam több menetet, nem is fért volna bele és amúgy is úgynevezett maszatolás lett volna kapkodással. Aminek még örültem, Pamela felajánlott egy masszázst és ezalatt ismét jókat dumáltunk.
Kiválóan masszíroz, de ma nem ezt kell osztályozni. Közben még egy fél literes mentes vízzel is megkínált. Miután már a végére járt a randi, fogtam magam és elmentem tusolni újra, azután vissza baktattam a szobába még levezetésképp társalogtunk egy sort, felöltöztem és elbúcsúztunk egymástól két puszival, utána ki a rácsos ajtón, le a lifttel és az utcán voltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mai budapesti átlag. Öltözködés közben, a legvégén tettem ki a TV mellé. Ezért a Nőért megéri!
Összkép
Még ha nem is ez volt életem egyik legnagyobb élménye, panaszra semmi okom sem lehet, mielőtt bárki félreértené. Én bénáztam el egy pontnál, de Pameláról csak is csupa jó jelzőkkel lehet áradozni, mert Ő egy igazi Szextündér, aki a vendég kedvébe jár, tudja és érzi mire van szükségem. Harmadik alkalommal találkoztam vele, tudtam, csalódásmentes hölgyhöz vettem az irányt és mindezt még a róla írt értékelések is megerősítik. Köszönöm Pamela ezt a csütörtök déli röpke randit, amit együtt töltöttünk.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Pamela szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Pamela nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókPamela legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-04-19) : Nagyon kedves és készséges volt mindvégig leste a kívánságaimat. Elölről és hátulról csináltuk váltogatva a pózokat egy fél óráig kb. Magamon is meglepődtem hogy ilyen sokáig bírom, közben szakadt rólam a víz,

felejthetetlen: 11db
(2018-12-19) : Pam lassan az ágyékom irányába a farkincám felé hajolt. Nagyon gyengéden elkezdte a farkamat kényeztetni finoman izgatni, majd ezután sokat nem is váratott,

(2018-10-13) : Nyelvét kiöltve egy fantasztikus makk kényetetéssel indított. Alaposan körbenyalogatta minden irányból, rendkívül izgató volt, majd a farkincám szárán is végigfutott cikázó nyelve,

(2018-09-06) : Mikor érezte a keményedést,akkor fogott neki franciázni.Kérésemre nagyon finoman csinálta.Foglalkozott a környékkel is.Egy idő után szerettem volna én is megvizsgálni kicsi kelyhét,

nagyon jó: 15db
(2019-01-30) : Pam letérdelt előttem és megragadta a kéj ágaskodó rúdját, majd nyelvével ízlelgette. Pörgette a makkon a nyelvét kicsit elkalandozott a rudazaton, s miután megkóstolta minden oldalról ajkai ölelésébe került.

(2018-12-08) : Lágyan és érzékien franciázott. Nem cuppogós és bőnyálas de így is meggyőző volt számomra.  Kértem,hogy felszerszámozás után lovagoljon meg amit készséggel teljesített

(2018-09-26) : Közben Ő kezével kényeztette a kisöreget.Nem volt nehéz dolga,mert testének látványa és a cicik puszilgatása lényegesen megkönnyítette dolgát.

: 4db
(2018-09-04) : Kellemes, "barátnős", szép kényelmes szopást kaptam, semmi vad gurgulázás, csak a tiszta élvezet. Néha eltűntette majdnem teljesen, máskor csak a tetejét kapta be, esetleg a nyelvével nyalogatott

(2018-08-14) : gyakorlott mozdulattal húzza hátra a lompos félig már amúgy is hátracsúszott sapkáját és rövidesen puszit is ad a kopasz kis fejére; és édes mosollyal ölti ki nyelvecskéjét, hogy aztán körbesímítsa a rohamsisakot vele.

(2018-02-13) : Szépen ráhajolt és finom ajkaival elkezdte makkomat kényeztetni,miközben egyik kezét a zacsin másikat a rúdon járatta.