0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Tekla szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Tekla

+36703518725

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-04 14:09:46

geronimo19
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Tekla reagálása

Nagyon szépen köszönöm a beszit a dicsérő szavakat az élményt amit adtál soha nem fogom tudni elfelejteni.
Köszönöm a sok finomságot hihetetlen vagy , hogy mi mindennel megleptél.
A kedvességed a finomságod az érintéseid a csókjaid nagyon finomak.
Köszönöm hogy felkerestél és örülök ,hogy jól érezted magad és ilyen fantasztikus élményt tudtam nyújtani neked millió puszi .

Szexpartner beszámoló Tekla budapesti szexpartner hirdetőről (IV. kerület)

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Itt az oldalon váltottunk pár üzenetet,majd fel is hívtam.Általánosságokról beszélgettünk,miután ismertette a tudnivalókat.Nem is igazán a hétre beszélgettünk,mert nem volt időm.A jövő hetet vettem célkeresztbe.Aztán ,este derült ki hogy másnap délelőttöm szabad lesz.Rögtön küldtem is VTR-t és Tekla mivel online volt pár perc múlva el is fogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval jól megközelíthető,a parkolás a ház előtt ,ingyenes.BKV,villamos busz a közelben,és ha jár a 3-as metró az is 10 perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Több emeletes panel emeleti lakása.Felújított két szobás,a fürdő szép ,zuhanykabinos.A szobában kihúzható sarokülő,jó nagy lehet rajta hancúrozni.Asztal,és szék a cuccoknak.
Tekla külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Tekla egy tünemény,egy szexi titkárnőhöz vagy tanár nénihez tudnám hasonlítani.Piros fehérnemű szettben ,és piros magas sarkúban nyitott ajtót.A szemüvege még szexisebbé tette.Csinos arc,szép természetes mellek,illatos,szűk fazon igazított punci,formás popsi.
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Pornós feeling:
4
Ajtó nyitás ,és Tekla már szájon is csókolt.Átadtam az ajándékaim,és a szobába vezetett.Levetkőztem ,majd a fürdőbe kisért,és megmutatta a kabin kezelését.Megkérdezte melyik a kedvenc tüsfürdőm,és kicserélte a zuhanyfülkében.Letusoltam,és Tekla bejött hozzám letörölgetni a testem.Először a hátam törölte,majd megfordultam és szemből is megtette.Letérdelve a lábam is vízmentessé tette,majd a farkam kapott egy puszit.A szobában folytattuk,hanyatt fektetett.Fölém kerekedett,és csókolózni kezdtünk.A nyelvét a számba dugta,majd kihúzta.Igy mikor belelendültem volna,abba hagyta,de nagyon ingerlő volt.A mellbimbóim vette célba,és szopni ,izgatni kezdte őket.Az egész testem következett,felfedezett mindent,a nyelvével, a szájával és a kezével.Annyira felajzott,mire a szájába vett pár perc és kész voltam.Tisztálkodás mindkettőnknek,majd az ágyon kellemes dumcsi.Ekkor sem maradt tétlen,puszilgatott a kezével simogatott.Leért a keze a farkamhoz.és cinkosan kacsintva kérdezte hatvankilenc?Már a tettek mezejére is lépett,illetve fordult.Instrukciókat kaptam mit szeret,mit nem.Ezt viszont már gyorsan mondta,mert lecsapott az ezredesre mint egy tájfun.Nyalta ,falta a farkam,és én is a puniját.Pár perc ,és előbukkant az édes ,kis csiklója,de fel is szisszent hogy érzékeny.Folytattuk,de akármilyen óvatosan csináltam érzékeny volt.Javasoltam gumi húzást ,és bele is pattant .Tempósan mozogni kezdett,majd picit hátra dőlve lenyúlt és izgatni kezdte magát.Egy picit rásegítettem én is ,és Tekla görcsökbe rándulva élvezett.Póz csere,és missziben folytattuk.Lehajoltam ,és a melleit puszilgattam,majd csókolóztunk közben.A kezeimen támaszkodva toltam neki,Tekla a szemembe nézve megszólalt.Finom f....d van,és jöttek az újabb biztatások.Tekla a fejem lehúzva csókolózott velem,és éreztem hogy megint csúcs közeli állapotban van.Igazam lett ,egy pár mozdulat ,és újra élvezett.Halkan élvez,de az arcára van minden érzés írva amit át él.Dogyban folytattuk.Tekla hátra nyúlva beigazította a szerszámom,én meg a karcsú derekát fogva tolni kezdtem neki.Keményen ,csattogósan toltam neki és Tekla hangosan adta tudtomra ,hogy élvezi. Nemsokára együtt léptük át az örömök kapuját.Mellém bújt ,és még kis beszélgetés,Javasoltam hosszabbítást ,de sajnos jöttek utánam .Majd legközelebb.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején megkérdeztem ,és Tekla nem vette el.Így a végén rendeztük,az asztalra tettem.
Összkép
Tekla egy szexbomba,aki bármikor felrobbanhat.Viszont ha robban akkor csak jó hatások érnek.Fantasztikus szerető,és imádom amikor beszél.Most úgy beszltük az időt,hogy a bérletváltás még szóba sem került.Majd a következőn.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-16 16:50:36
Kiválóan, érzékletesen írtad le értékelésed, nem csoda, hogy Tekla is megköszönte!

2018-11-07 16:18:45
Élvezhetően örökítetted meg az eseményeket.Köszönöm.

2018-11-06 09:04:07
Jól s jót írsz. S jó ilyen minőségi beszit olvasni is.

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-11-16) : Megfogta a farkam, elkezdte simogatni, már-már verni, amikor látta, hogy igencsak élvezem, lelassított. Épphogy hozzáért. Fülembe súgta, “csak lassan,

(2018-11-06) : Végig szembenézősen,már ez is egy plusz ajzó módi volt a részéről ! Majd ajánlotta a 69-et , ami nagy örömömre szolgált, megízlelhettem a csodás punciját is.Részemről megvolt az igyekezett,de az Ő öröme még váratott magára.Szó szerint !

(2018-09-20) : Na itt kezdődött vmi olyan, amit ritkán tapasztalok lányoktól. Elkezd Tease-ingelni. Magyarul húúúzni..szövegben, és finom érintésekkel.. Simításokkal..brutálisan érzéki, sztem "kicsit" perv.De én bírom.

felejthetetlen: 8db
(2019-02-13) : Elképesztően jól franciázik, bár ennek a nagyszerűségnek az eredményét nem végig láthatta rajtam, és kétségtelen, hogy a szexet lényegesen jobban élveztem vele, de ez abszolút nem az ő hibája.

(2018-12-10) : Szeretem. Közben a vér leköltözött a megfelelő helyre, amit örömmel konstatáltunk mindketten. Tapasztalatom szerint amelyik lány jól csókol, az a francia csókban is jó. Élveztem. Lassan Tekla is fölkeveredett az ágyra, és kérés nélkül egy szép dildós műsort kaptam.

(2018-10-11) : Érdekes és nagyon jó francia leckét adott. A franciája, az ígérteknek megfelelően lágy volt. Szinte alig ért hozzá, mégis olyan izgató volt, hogy koncentrálnom kellett, hogy tovább bírjam

nagyon jó: 5db
(2019-02-12) : Ezt ő is érzékelte és hamar a szájába kerültem. El is tűntem teljesen a szájában és a nyelvjáték is remek volt. Az ágyra keveredtünk, ekkor rákérdeztem a 69-re. Igen volt a válasz, így folytattuk. Ő elélvezni sajnos nem tudott én meg még nem akartam.

(2019-01-31) : A gumi szájjal került fel, Tekla nyallintott még párat - epres ízű volt, éreztem az illatát - majd megkérdezte, hogy megdugnám-e az asztalon. Addigra már annyira be voltam gerjedve,

(2019-01-07) : Nagyon lassan megy minden, kínzás ez, kérem szépen. “Szeretnéd, ha bekapnám?” Mindennél jobban. “Nem úgy megy az, körbe kell nyalni először.” Elkezdi hosszában nyelvével végigsimítani oldalról. Mosolyog közben, szemkontaktus végig.

: 18db
(2019-02-04) : Elkezdte a francia órát. Kéz nélküli mely torkos, bonyalás szopás volt. Gumit húztuk és rám ült. Túl sokáig nem bírtam és bekövetkezett a vég. Elég sokat beszélgettünk, minden feléről. Jött a második kör.

(2019-01-25) : A csók sem olyan alibi szájrapuszi, hanem padlótól plafonig nyelvjáték a szelíd simogatóstól a keményebb műfajig váltakozva. A boxert elég gyorsan levarázsolta rólam és elkezdett játszani a farkammal.

(2018-12-14) : ennek a tanár néninek a francia a szakterülete. Habár nagyon be voltam indulva, az egész együttlétet a finomság jellemezte, már az elejétől kezdve.