60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
Mira szexpartner

szexpartner

Mira

+36705586430

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-11-03 21:57:23

jack
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mira reagálása

Köszönöm édesem!:-) Csodálatos szépen magadból minden részletet alaposan kidolgozott beszámolódat!:-) Igen nem voltam még fent,mert a Szülinapom sokba került és két oldal hirdetését is ki kell termelni!:-) viszont amikor ilyen elismerést kapok akkor szívesen rohanok vissza tárt karokkal hozzátok:-) Örülök,hogy mindenben a maximumot adhattam magamból számodra!:-) Kívánok neked mindenben kifogástalan boldog napocskát!:-) Csókolom

Szexpartner beszámoló Mira budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viszonylag régen ott szerepelt a kívánságlistámon, de valahogy mindig másfelé sodort a szél. Egy napfényes vasárnap délelőtt azonban úgy hozta az élet, hogy sikerült a lehető legközelebbi kapcsolatba kerülnünk. Nem vagyok a érdeklődés vagy tapogatozás híve, csak konkrét céllal szoktam a lányokat felhívni. Most is így történt. Villámgyors telefonos egyeztetés után, 1 órával későbbre beszéltünk meg egy találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A XIII-ik kerületben volt a tetthely. Tömegközlekedéssel mentem, busz, metró, pár perc sétával könnyen elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rendezett környék, rengeteg iroda és társasház van a közelben. Mivel ismerem a környéket, könnyen odataláltam, de mivel a ház jellegzetes és az instukciók egyértelműek, szerintem nem okozhat gondot senkinek. A lakás viszonylag új építésű, fürdő kifogástalan, többféle tusfürdőből lehetett választani.
Mira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Azt kaptam, amit vártam. Jelenleg nem hirdet az oldalon, de konkurens oldalon tetőtől talpig lecsekkolhatja bárki. Rengeteg arcképes fotóval és beszámolóval hirdet, nem érhet senkit meglepetés. Elsősorban a cickóit emelném ki, amelyek nem valódiak, ellenben szép nagyok. Lehet velük bátran ismerkedni, nem kapunk leszúrást miatta :)
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Belépés után egy bemutatkozó puszit váltottunk. Azonnal üdítővel kínált, a választék bőséges. A későbbi félreértések elkerülése végett, mindig szeretem előre rendezni az ajándékot, amit egy kis desszert kiséretében adtam át. Ezt követően egy törölköző társaságában elvonultam a fürdőszobába.

Visszatérésem után hasrafektetett és egy egész testes masszázst kaptam. Ezt akár ki is lehet hagyni, de fárasztó hetem volt, ezért kifejezetten jól esett. Közben sok mindenről beszélgettünk, többek között az Ő és az én munkámról is. Utána irány az ágy.
Egy mozdulattal megszabadult a ruháitól, majd egy erőteljes nyelves csókot váltottunk. Rögtön rámarkoltam a cickóira, amely ezúttal olyan volt mint a "legendás pontos labda". Mira ugyanis rögtön a kívánságaim felől érdeklődött. Natúr franciával indítottunk, amit köszönet képpen röviden viszonoztam. Ezután gumit húzott, majd több irányból is támadásba lendültem. Az élvezetek fokozása érdekében a "barátomat" a mellei közé invitálta, majd a masszázspadon folytattuk, miközben lábait a nyakamba tette.
Végül a védőfelszereléstől megszabadulva a hasán landoltak az utódok. Utána pár percre még maga mellé fektetett, hogy kicsit kifújhassam magam. Pont letelt az egy óra, ezért kicsit ellenkeztem, nem akartam visszaélni a helyzettel. Azonban megnyugtatott, hogy nála már egy bevált szokás, ezért ne zavartassam magam.

Egy gyors tisztálkodást követően még egy puszit váltottunk, én pedig összeségében teljesen elégedetten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándék mértéke pontosan megfelelt az előre megbeszéltnek.
Összkép
Igazi MILF kategória, aki után azért még utcán is meg lehet fordulni. Ritkán látogatom a nálam idősebb korosztályt, de ha erre vágyom, akkor a Mirához hasonló, nagycickós tipusokat keresem. Kellemesen lehet vele beszélgetni, nem volt sablonos, nem érzi közben kínosan magát az ember. Összegezve az élményt, semmi negatívumot nem tudnék Miráról mondani.
Az elmúlt években volt részem lehúzásos élményekben. Az utóbbi időben pedig sajnos egyre több a "sok pénzért minél kevesebbet" jellegű szolgáltatás. Itt pontosan az ellenkezőjét kaptam. Innen is köszönöm Neki, csak hasonlóan korrekt embereknek ajánlom :)

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mira szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-04 10:22:31
Klassz beszámolót írtál. Nagyon élethű volt. Gratulálok és egészségedre :-)

zoli5613
Becsben tartott
2018-11-03 23:17:09
Remek beszámoló, jól leírtad, hogy mire számíthat Miránál a vendég.

FunkciókMira legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2015-09-05) : Kellő időben elhagyja az ajka az ajkamat,nyakamat, melleimet csókolgatva, testem továbbra is símogatva halaad komótosan,de céltudatosan a kiskuki felé! ( máritt majdnem végem lett! ) És jött az igazi bőnyálas igazán változatos francia!

(2015-03-08) : Ezután az ágyra heveredtünk majd egy igazi nyelves csókkal indítottunk majd egyre lejjebb bátorkodott majd elérkezett az ezredeshez ami már vigyázz állásba került és kaptam egy nagyon finom franciát,

felejthetetlen: 14db
(2018-06-18) : Csodás kezei teljesen ellazítottak hason fekve talptól tetőig, közben fenekemnél be beengedte ujjait a lábaim közé, izgatva a férfiasságom. Vissza kellett fognom magam, hogy a masszázspad meg ne sérüljön :)

(2018-04-27) : Mira pedig az egyre keményebb szerszámom huzgatta. Hamarosan legugolt, és a szájával folytatta ingerlésem, de akármilyen jó is volt egy idő után betettem a mellei közé, és így dugtam.

(2018-03-13) : Egy gyors törölközés után a szobában folytattuk, állva csókolóztunk, majd Mira legugolt elém és nekilátott a francialeckének. Változatosan játszott velem, egyszerűen nem tudtam megunni,

nagyon jó: 29db
(2018-06-18) : Ez után egy kis csókolózás következett, nagyon jól csókol, érezte mikor kell irányítania, és mikor kell átengednie nekem az irányítást. Közben az ágy felé vettük az irányt és megkérdezte mit szeretnék, megkértem lovagoljon kicsit.

(2018-05-05) : She did all the things that she advertised. She finally finished me off with her on top and me on my back. Waited till I came to my senses, few kisses and then clean up.

(2018-01-31) : A masszázs teljesen felfrissüléshez vezetett, ami eredménye egy újabb aktus lett tele érzékiséggel, gyengédséggel. Csók, ölelés jutott nekem, melyekre hasonló intenzitással válaszoltam.

: 69db
(2019-02-01) : Majd hátra fordultam és sátrat építettem aminek a rúdját ő is segített mereven tartani. Majd szépen ráhajolt és elkezdődött az előjáték amit nem tűrtem sokáig és kértem h váltsunk helyszínt.

(2018-09-11) : Ezutan elkezdte simogatni a velem egykorút, majd előszőr csak a makkot kezdte el nyalni, majd szép fokozatosan benyelte az egész farkamat a torkáig.

(2018-08-25) : Fürdés után a velem egykorút vette kezelésbe, az elmondása szerint saját technikáját alkalmazva és megkérdezte jó-e amit csinál, vagy mást kérek, de rábíztam magam. Keményre felszopta az ezredest,