25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
viki szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

viki

+36702189335

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-11-03 13:21:59

ati555
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

viki reagálása

Ééééédes vagy, köszönöm:) És várlak vissza, hamar! :) ;) Csókollak! :*

Szexpartner beszámoló viki budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Telefonon történt. Irtó kedves volt, már ekkor tudtam jó helyre megyek, nem lesz csalódás.
Megközelítés
Sima ügy IX. kerület egyik mellékutcája. Parkolni is lehet ,volt hely bőven. Bolt is van a közelben.
Helyszín
Szépen berendezett tiszta lakás. Megmondom őszintén nem a lakást néztem. Hatalmas nappali hatalmas ággyal.
viki külseje
Hát itt most nehéz dolgom lesz, fogalamam sincs miben várt. Egy biztos, egy vékony, magas szőke göndörhajú lány nyitott ajtót. Ja és a szemüveg, attól kész voltam. Gondolom mindenkinek megvan a frissen egyetemet végzett tanárnő akit minden nyolcadikos meg akar dönteni az iskolában. Pont ez a feeling várt. Phúúú.
Action
Az ajtó mögé elbújva várt. Mikor beléptem leesett az állam. Szólni alig tudtam. Aztán valahogy eljutottam a nappaliba. Átadtam a csokit aminek nagyon örült. Elkedtem vetkőzni, miközben ő az ágyon oldalán feküdt, közben ment a beszélgetés erről-arról.Tekerjünk. Mikor kijöttem a fürdőből már hason fekve várt. Ledobtam a törölközöt és odabújtam hozzá. Végigsimitottam vállát, hátát. Megfordult, elcsattant az első csók amelyből vagy ezer történt még az óra folyamán. Igazi nyelves csókok voltak ezek. Nehezen, kicsit ügyetlenkedve sikerült kinyitni a melltartó kapcsát. Simogattam melleit majd csókókkal halmoztam el. Nehezen de sikerült tovább haladni lefelé. Nagyon kíváncsi voltam mi van a lába közt. Hát jelentem egy gyönyörű baba punci. Semmi szőr, semmi. Nyalni kezdtem. Szépen nedvesedett, a terpesz egyre nőtt. Néha nyelvem kicsit lejjebb csúszott ami kedvére volt. Sajnos eljuttatni a csúcsra nem sikerüt. Egyszercsak szólt, hogy cseréljünk. Ő kezdett franciázni. Közben én a hátát, fenekét, mellét simogattam. Egész este eltudtam volna viselni, de már nagyon szerettem volna érezni milyen szeretkezni vele. Gumit húztunk és misszionárius pózban behatoltam. Lassú szeretkezős szeretkezés vette kezdetét. Közben folyamatos csókolózás. Annyira jó volt, hogy nem akartam pózt váltani, pedig úgy érkeztem, hogy a 10 leggyakoribb pózt végigpróbáljuk. Szóval így ért a vég. Nem ugrott ki alólam, hagyta, hogy az utolcsó csepp is kijöjjön. Törlőkendöt adott, letisztogattam magam, mellé feküdtem és beszélgetésbe kezdtünk. Közben gyönyörű testét simogattam. Kicsit korán, még nem voltam teljesen ok, nekikezdtünk a második körnek. Ezért aztán nem voltam teljesen acélos. Azt hiszem erre mondják, hogy sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Valahogy azért felkerült a gumi. Újra misszibe hatoltam belé. A csókok hatására sikerült felkeményedni és egy hosszú kitartó szertkezés vette kezdetét. Jó sok időt és kalóriát elégettem mire sikerült elélvezni. Valahogy az utolsó erőmet használva kivánszorogtam a fürdőbe egy gyors tusolásra. Mikor visszatértem éppen elkezdte kibontotta a csokit amit vittem. Öltözködtem, közben néztem ahogy eszi azt. Ezt is roppant erotikusan tette. Kész voltam. Valahogy sikerült elbúcsúzni, amíg hazaértem végig Ő járt az eszembe. Szerintem vigyorogtam mint a vadalma.
Elszámolás
Megtisztelt bizalmával, utólag történt. Annyira jó volt, hogy kicsit többet adtam.
Összkép
Hosszú idő után megtaláltam istennőm. Mind kinézetre, mind hozzáállásra a maximumot nyújtja. Nemtudom főzni tud-e , ha igen azonnal elvenném. Ha azt mondom, hogy 1 héttel ezután már a következő látogatást tervezem, azzal szerintem mindent elmondtam.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés viki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Tozo1
Nagytudású
2018-11-30 05:07:25
A beszámolód alapján én is átéreztem az élményt! Kösz!

2018-11-08 18:14:13
Úgy látom, Téged is elvarázsoltak. Csak gratulálni tudok! ;)

zoli5613
Becsben tartott
2018-11-03 17:38:28
Csatlakozom, remekül sikerült együttlét, és beszámoló.

2018-11-03 15:16:44
Ne várj egy egész hetet! Én volt akihez már másnap újra elmentem! :) Köszi a beszit! Fogadjátok gratulációmat! :)

Funkciókviki legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-01-14) : A száját kinyitotta, a nyelvét kidugta és a két kezével átölelte a fenekemet, majd lassan magába húzta a pisztolycsövemet egészen a markolatig. Ki-be járattam a csövet,

(2019-01-05) : Kitűnő technikával készített elő engem is és ezzel magát is az együttlétre. Innen hamarosan az ágyra kerültünk, ahogy folytatódott a szeánsz. Több póz kipróbálása után 69-ben lett vége

(2018-11-27) : She turned and in 69 started to suck my balls. Felt great. Then suddenly she deepthroated my cock and felt how it went through her throat. Wow this was so good. Her pussy, ass over my face ,nose and tongue ,

felejthetetlen: 17db
(2019-01-28) : tt még több pózban is folytattuk a mélytorkos, nyálfolyatós franciát ami aztán 69be alakult. Nyaltam ujjaztam a finom kívánatos punciját nem tudom meddig. Időnként a hegyes didkójával simogatta a farkam és fordítva a farkammal simogatta,

(2019-01-06) : Aztán a kisorit kézenfogta és finoman az ágyra húzott, ahol egy csodálatos franciát kaptam tőle. Csókolgatta, finoman harapdálta, tövig benyelte - én pedig közben azt az isteni fenekét markolásztam.

(2018-12-12) : Viki szája kb a nanoszekundum tört részéig maradt üresen, előbb a nyelvem, majd a farkam töltötte meg az űrt, amit Huff hagyott átmenetileg maga után. Dugópajtásom szerintem még a vízhőmérsékletet sem állította be a fürdőben, amikor Viki már torkára vette a farkamat és huncut szemeivel az enyémet fürkészve kényszerfranciáztatta magát.

nagyon jó: 9db
(2019-01-21) : .Majd lovacska szemből, fordítva, pihi, kutyus , ismét röppen, utána gumi le, és kényezteti a harcost. Kérem mutassa meg a vibrijét, ki a nagyobb? Én nyertem, jelentem!

(2018-12-28) : Nem is kérettem magam és az ujjaim nyálazása után, először egy, majd kisvártatva két ujjal kezdtem ujjazni, miközben csókolóztunk vadul. Kölcsönösen jó csókolónak véltük a másikunkat!

(2018-12-27) : Olyan határozott rúd-makk-golyó nyelvezést, majd valódi, kéz nélküli torkozást kaptam, hogy majdnem a látásom is elment, de legalábbis a szívem a halántékomban dobogott.

: 14db
(2019-01-21) : Valójában egy olyan bőnyalas melytorkos szopast kaptam, hogy el állt a lelegzetem. Mindezt egy hogy en meg álltam az agy szélén ő pedig oldalról kutya pózban állt nekem.

(2018-11-28) : Annyira lerohanós és vad érzelmes volt a tempó, hogy nem csoda, hogy percek alatt a szájában végeztem. Olyan igazi különös átéléssel csinálta, hogy nem volt választási lehetőségem.

(2018-11-27) : Minden erőmet és technikámat bevetve estem neki Viki csodás és gyönyörű virágának, a hangokat hallva amiket hallatott szerintem neki is jó volt ténykedésem. Ismét heves csókok követték egymást majd észrevétlen valahogy fölém került és belém ült