56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lotti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lotti

+36702195569

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-02 14:26:52

Mirrmurr47
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Lotti budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Lotti nélkül nem könnyű az élet ! Másfél hónapig relaxált , már alig bírtam, pedig még csak egyszer voltam nála ! Na mindegy, ez szubjektív, de rögtön próbáltam elérni, ahogy lehetett ! Telón elérni könnyű volt, innen már gyerekjáték volt , vtr , kész !
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lotti most hosszabb szünetet tartott, közben át is költözködött az Allee túl oldalára, a széles út mentén ,ahol a fonódó villamos is jár. Parkolni itt is szinte lehetetlen, ezért még mindíg a legjobb az Alleeben hagyni a verdát. Onnan 5 perc séta, metrótól kicsit távolabb esik, de az sem vészes. A villamos a ház előtt tesz le.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi, de jó állapotban lévő sarokház.Kaputelefon zűrös, de Lotti megoldotta, a liftezéssel sem kell bajlódni.Tágas, újonnan felújított, egyterű lakás. A hatalmas ágy a szoba közepén pöffeszkedik, amerikai konyha, hangulat világítás, a fürdőben zuhany, és WC is van, tisztálkodáshoz széles választék, szájvíz kétféle. A lakás nagyon fiatalos, hangulatos, pont illik Lotti egyéniségéhez.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lotti képei pontosan mutatják formás testét, nyúlánk, de nem gebe, pont ahogy szeretem, formás kemény popsi, amely a videon is megcsodálható, nem árul zsákbamacskát, ami nem látható, szép arca van,kék szeme, nagyon tetszik a szája, imád csókolózni, hosszú szőke haja van, bőre selymes feszes, enyhén szolizott, pont jó. Lotti imád mesélni, vihogni, nagyon szórakoztató. Ha csendet akarok, csókolom, vagy Mirrmurkát tolom a szájába.
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Profi masszázs:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Barátnő feeling:
5
Prosztata masszázs:
5
Az ajtó mögött várt kiváncsi képpel.Észrevettem, hogy kicsit fogyott? Hogy tetszik a lakás? Még csak ez a második talink, de úgy kezelt, mintha törzsvendég lennék ! /Persze, az leszek!/ Mindenre türelmesen válaszoltam, és leraktam az ebédlő asztalra az ajeszt. Gyümölcsös tortát rendelt, málnás sütit hoztam a Daubnertől, mert ott teniszeztem reggel.Lotti hálásan hozzámbújt és hosszas csókolózásba kezdtünk, magamhoz húztam a popsijánál fogva, egy fekete csipkés bodyban , amin keresztül a mellei is rögtön teszteltem, hogy fogyott-e ezen a kényes helyen, de szerencsémre nem. Gyorsan levetkőztem, és megmutatta az új fürdőszobát, ami nem nagy, de nekem pont jó , a WC-ét is rögtön kipróbáltam nyitott ajtó mellett , hogy közben beszélgethessünk. Siettem a zuhanyozással, mert már nagyon vártam egy Lottiféle kényeztetésre. Az ágyon csókolózással indítottunk, de már nagyon be voltam zsongva, szerettem volna ha a nyelvemtől , elélvez. Nem sajnáltam a nyali-falit, már zsibbadt a nyelvem, mikor feladtam. 69-ben voltunk , úgyhogy nem sajnáltam az időt, de cefetül sajnáltam a dolgot ,mikor Lotti felvilágosított, hogy ő franciától nem szokott elélvezni , különben is megtartja magának az élményt, ha netán sikerül. Na bummmm ! Most már gumit kértem és Lottit lóháton, a ló én leszek ,persze ! Lotti nem használ sikosítót, ezért szép lassan vezette be Mirrmurrkát a Lotti-hasadékba de mindketten élveztük a hangeffektusokból. Aztán beindult a dugattyúeffektus, csókolóztunk is egy sort Lotti örömére, én meg markoltam a popsiját , hogy könnyebb legyen neki. Egy idő után megkegyelmeztem és kutyusba mentünk át , amit én is szeretek, ha egy karcsú derekú lány kéjtől vonaglik alattam.Aztán visszatértünk az eredeti játékhoz, Lotti mint egy béka szétterült felettem, Összezárta a lábait és csak lassan mozgott a svéd módszer szerint. Ezt már 30 éve kedvelem, nem beszélve arról, hogy hímtagom pont befeszült Lotti hüvelyébe úgyhogy pár apró mozdulat után már vonyítottam, ahogy a torkomból kifért , mert egyedül voltunk szerencsére. Lotti vette a lapot és úgy maradt befeszítve , amíg a gyerekek ki nem nyomultak a csőből.
Ezek után őssze kalapáltuk magunkat és jöhetett a málnás süti ! Én ittem volna egy kis Rosét , de ez ki van csukva Lottinál , úgyhogy szájvíz és vissza az ágyikóba !
Megint csókolóztunk, 69-es össznyalakodás , majd prosztatamasszázst kértem. A hátamra fektetett , fölém mászott és csókolóztunk megint , aztán egyik ujját a combjaim közé csempészte. Rutinosan bevezette az ánuszomba, közben nyelves csókmax volt. Ez nagyon kéjes volt, aztán körbecsókolta a testem, miközben ujja meg mocorgott. Aztán bekente a hímtagomat és a két mozgást összehangolta, úgyhogy úsztam a kéjben ! Egy idő után kézzel is lassan rásegített nem tudjátok, csak hörögni tudtam ! Hagyott rendesen pihegni, aztán usgyi , times is over ! Hány óra szükséges Lottihoz ?! A lényeg, hogy jönnöm kell megint , mert csudijó volt !
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Közelít az új pesti átlaghoz , de a szolgáltatás messze az átlagon felüli, el voltam ragadtatva, még vissza is tudott adni a rózsaszálakból pontosan, gratula érte !
Összkép
Még csak másodszor voltam nála, de mindent megtett , hogy jól sikerüljön a randink. Lotti nagyon vonzó teremtés, a szemével is magáévá tud tenni , úgy tud rám nézni tutajos szemével , főleg ha nevetgél is közben. Megint felejthetetlen talit kaptam, várom a folytatást !

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

(2016-05-30) : Franciája változó erősségű, de lehet kérni gyorsat és erősebbet is. Nagyon finoman és érzéssel nyaldosta a zacsit és a golyókat és folyamatos szemkontaktust alakított ki.

(2016-03-01) : Finoman szájba vette, nem túl erősen és nem túl gyengéden franciázott. Majd még lejjebb haladva a tövét nyalogatta, a golyókat, végül a specialitásához érkeztünk.

felejthetetlen: 23db
(2018-09-16) : Lotti közben az ágy szélére ült és Mirrmurrkára koncentrált. Körbenyalta, a tojásokat is, bevette, kivette, nézegette, irtó izgató volt , de először én akartam nyalizni a puncikáját.

(2018-09-08) : THE most exiting popo izgatas you can imagine in various positions, combined with BBBJ. In the BJ she is not going deep, but she compensated for it from the other side.

(2018-07-30) : Visszatértem után kibontottam sexy ruhácskájából és egy csókcsatába kezdtünk, nagyon jól csókol, igazi nyelves csókok, forgó aktív nyelvmozdulatokkal.

nagyon jó: 44db
(2019-01-03) : sec -pec lompimnál termett. Lompin kívül a környéket is végig nyalta és ezután jött a makkom és tűntem el szájában. Fenekét felém fordítva szopott finoman.

(2018-11-25) : A csókja nagyon durva, szinte ráugrik az emberre. Szóval nem csak olyan puszika, mint máshol. Kölcsönös franciával indítottunk. A 69-es pózban először ő volt felül, majd én. Nagyon jó kis szájacskája van :)

(2018-01-09) : Jó hosszú idejű nyalakodásom után Lotti kezdett munkához. Franciás kényeztetésben részesítette a hímtagomat. Kitünő szájmunkával, nem málytorokkal,

: 97db
(2019-01-13) : egy masszázzsal kezdtünk, nagyon jól csinálja, más jobban csinálta, nem mondanám profinak, de nagyon amatőrnek sem. A csókot nem vettem igénybe, a masszázs után következett a szeretkezés,

(2018-12-22) : gyors aalapos fürdés után nappaliba az ágyra heveredve megbeszélés után elkezdtük simogatni egymést majd kezelésbe vette a szerszámom nagyyon jo orális szeksz kerekedet belőlle

(2018-11-08) : Lotti amolyan nyalogatós szopogatós típus, nem veszi be mélyen (szerintem nem is tudná). Az akciózás közben kicsit rá is ültem az arcára amit kéjes nyögésekkel vett tudomásul

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.