19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
7
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
Hanna erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Hanna

+36308730353

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-02 10:08:51

Flamex
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Hanna budapesti erotikus masszázs hirdetőről (II. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
4
Egy kellemes masszázsra vágytam, a kerti munka egy kicsit megviselte a derekamat. Hirtelen ötlettől vezérelve egy jó masszázsra gondoltam, kedvenceim közül Hanna láthatóan elérhető volt, így természetesen Őt kerestem. Kitartóan próbálkoztam, így sikerült is lebeszélni a találkozót. Mivel még nem találkoztunk előzőleg, így 1 órás programot választhattam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel kényelmesen elérhető, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontjától 5 perc gyalog. Én is ezt a módozatot választottam, gépkocsival a parkolás munkanapokon szinte reménytelen lehet, így a hosszúhétvége alatt azért láttam üres helyeket is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A 60-as évek vége felé épülhetett az épület, így egy viszonylag modern, több lépcsőházas épületegyüttesbe kell a megfelelő házszámot megkeresni, csendes és elhagyott lépcsőház, lift, és máris a kijelölt ajtó előtt találom magam. Az ajtó nyílik, és Hanna fogad, egy sokat sejtető köntösben. A lakás korszerűen felújított, a fürdő tiszta, a legkukacosabb :) makktárs sem talál majd kifogást.
Hanna egy ízlésesen berendezett szobába kisért, itt kanapé, és egy baldachinos franciaágy fogadott. Nagyon kellemes hangulata volt az egésznek, és ez ráhangolt az elkövetkező eseményekre. Még francia ágyon nem volt masszázsom, így teli kíváncsisággal vágtam bele.
Hanna külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Hanna egy szép fiatal lány, ízléses méretű szilikon cicikkel, nem egy megközelíthetetlen és érinthetetlen kőszobor. Hogy miért jutott mégis eszembe a kőszobor, hát bizony minden izma kőkemény, óóóó és azok a popók fantasztikusak.
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Fontosnak éreztem a masszázst, így rövid zuhanyozás után elhelyezkedtem az ágyon, Hanna ekkor már egy laza mozdulattal megszabadult ruháitól, mellém telepedett az ágyra. Szakszerű mozdulatokkal becsületesen végig masszírozott, különös figyelmet szentelt a derekamnak, hiszen jövetelem egyik oka pont ez volt. No volt persze más is, de hát azt majd a következő pontban megtudjátok.
A szakszerűség és hatékonyság jótevő hatását még most is érzem, ezért külön köszönettel tartozom Hannácskának. Meg kell még említsem, hogy a masszázs során sikerült az egymásra hangolódás, és ügyesen terelődtünk az erotika világa fele.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Szép lassan meg is érkeztünk az erotika világába, Hanna elkezdte beolajozni magát, én készséggel segítségére siettem, kezeimmel és szemeimmel megvizsgáltam a kőkemény idomokat. Ficánka is kezdte jól érezni magát azonban még nagyon illendően viselkedett igaz Hanna cicijei nagyon kellemesen babusgattak.
Csúszka közben felfigyeltem a tükör jelentőségésre, Hanna rutinosan úgy helyezkedett, hogy a vizuális műsor is csodás legyen, popsi, punci játszott főszerepet a ciciket a kezeimmel simogattam. Eljött a Lingam ideje is, de közben érdeklődtem egyéb lehetőségek felöl is. Kedvező választ kaptam a kölcsönösségre, illetve a franciás befejezés lehetőségére is. Szerettem volna mindent kipróbálni, és Hannával ez olyan természetesnek látszott, egyetlen egy dolog miatt voltam egy kicsit szomorú, hogy nála nincsen se csók, se szájra puszi.
Rövid kapcsolatunk bizalmas viszonnyá alakulását Hanna testének kényeztetésével kezdtem, barátkoztam az aranyos és kőkemény szilikon cickókkal, majd lassan lennebb csúsztam, és a puncus kényeztetése következett. Mivel minden lány ezt másképpen szereti, kértem tevékenységemről visszajelzést, közösen beállítottuk a megfelelő mélységet és a csapásszámot, próbáltam én is kellemes perceket okozni.
Ezek után az én perceim következtek, Hanna szép fokozatosan eltüntette Ficánkát, hol lassabban, hol gyorsabban vezetett az orgazmus fele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon tájékoztatott a programjairól, és a rózsaszálakról. Mielőtt elmentem a fürdőszobába rendeztem, mivel a KFVSZ nála extra, így ezt a végén távozás előtt helyeztem a polcra.
Összkép
Hanna jó választás volt, nem véletlenül került a kedvenceim közé, és örülök, hogy ezen a napsütéses őszi napon Öt látogattam meg. Egy kellemes kikapcsolódást kerestem, összekötve egy szakszerű masszázzsal. Hanna nem rabolta el a szívem, viszont partnerm volt mindenben, és feldobott, így egy jó élménnyel gazdagodva távoztam tőle.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

samator
Becsben tartott
2018-11-05 21:25:18
Jól megírt, hasznos beszámoló. Nem a mennyiség a lényeg.

2018-11-05 19:50:59
Mindent összefoglaltál amire kíváncsi voltam!! Tudom, ha Te írsz az tuti hiteles, és megbízható. A Lány csodás, kár azért a csókért!?

2018-11-05 18:56:04
Kifejezetten jo iras,semmi felesleges omleoges,csak a felling es az objektiv valosag. Koszonom

2018-11-05 18:52:33
Nem hiányoltam semmit, keresett információ benne van.