0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Edina szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Edina

+36702832675

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-02 08:39:58

gábor19
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Edina budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon történt, aznap. A barátnője vette fel a telefont, minden rendben ment. Amikor elindultam rácsörögtem, biztos ami biztos, akkor már ő maga vette fel a telefont és megnyugtatott, hogy vár rám.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
3
Kocsival mentem. A környéken, a közvetlen közelben építkezések folynak, azért kicsit kaotikus a parkolás, de simán találtam helyet. A káosz miatt valahogy eszembe sem jutott, hogy fizetős lenne a parkolás, de az! Várt is rám a piros mikulás csomag amikor visszaértem a kocsihoz :( Szóval ne dőljetek be a konténerek, földkupacok által sugallt képnek! Fizetős a parkolás!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Színvonalas épület, lift visz fel a megfelelő emeletre és egyből jobbra ott is a lakás. Bent is hasonlóan kellemes állapotok uralkodnak. A fürdő minden igényt kielégít. rengeteg tusfürdő, szájvíz, fogkefék.
Többen is rendelnek a helyen, azért a fürdőbe jövet menet úgy működik, hogy Edina kikukucskál, figyel, hogy van-e mozgás, szóval kicsit a fesztelenséget ez csökkenti. De a jó benne az, hogy amíg háttal neked az ajtón kukucskál kifelé, addig újabb lehetőséged van nézegetni, simogatni a popsiját!
Több (talán kettő) szoba is van, amelyikben mi voltunk abban van egy nagy tükör az ágy mellett, amiben nagyon sokat moziztam. Az ágy nagy, nem nyikorgós, bírja a gyűrődést.
Van egy óra a szobában, amit én szeretek, mert jól be tudom osztani az időmet.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ez nagyon szubjektív, nekem nagyon bejött! Az első amit kiemelnék az az arca, a mosolya, a szeme csillogása! Egy bújós, aranyos kiscica! :) Szép lapos has, igazán markolászni való, szép nagy természetes cicik, szép popsi.
A tárgyilagossághoz hozzátartozik, hogy saját elmondása szerint nagyon sokat fogyott. Ez például a ciciken tetten érhető. Látszik, hogy nagyobb volt és most kevesebb benne az kitöltő anyag :) Viszont ezáltal valahogy olyan befogadóbb lett :) Szinte magához tapasztja az ember kezét, ujjait. Fantasztikus látvány volt, amikor a lábai között térdelve, minden lökésre ritmikusan mozogtak előre, hátra!
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Kis fekete, egyben bikini és felső szettben fogadott. Az első pillanatban elvarázsolt az arcával és az alakjával. Utána pedig a kedvességével, csacsogásával vett le a lábamról.
Gyors zuhany után a szobában állva kezdtünk csókolózni. Hamar levette a rajta levő kis szettet, ekkor tapasztaltam meg a cicik érintése, markolása okozta élvezetet. Folytattuk a csókolózást egy kicsit, tényleg úgy csókolt, mintha első látásra belém szeretett volna! A nézése is erről tanúskodott. Sehol nem találkoztam még ilyennel ebben a körben.
Mivel az ezredes már ekkor 90%-ban harcra készen állt úgy gondoltuk, hogy legyen ez 100%, leguggolt és franciázni kezdett. Nagyon jó volt! Nem volt benne semmi pornós, hol kézzel, hol csak szájjal, jó nagy szívóerővel csinálta. Az órácskám alatt erre többször is visszatértünk, ezért itt írom le, hogy bármikor amikor úgy éreztem, hogy kicsit szájában szeretnék lenni, csak úgy helyezkedtem, odatérdeltem a fejéhez, és máris teljesítette a kimondatlan kívánságomat.
Viszonylag rövid ideig tartott a franciázás, mert már nagyon szerettem volna simogatni, csókolgatni, hát gyakorlatilag minden porcikáját! Hanyatt feküdt én oldal térdeltem, hogy a kezem ügyében legyenek a cickók is a punci is, simogatni, markolászni csókolgatni kezdtem őt mindenhol. Itt jött a következő meglepetés. Olyan természetesen, önkéntelenül reagált a simogatásra, ami vagy Oszkár díjat érdemel, vagy igazából belülről jött. Amikor először próbáltam az ujjamat beljebb dugni, láttam, hogy a keze elindul lefelé, kicsit összerándul, vagyis ez nem esett még jól, vagy csak tartott tőle, hogy túl erősen csinálom és fájhat. Egyből visszahúztam az ujjam és a lábai közé helyezkedtem, nyalni kezdtem és lassan finoman óvatoskodtam egyre beljebb az ujjammal.
Következő meglepetés: megint összerándult. Megkérdeztem, hogy ez most azért volt, mert rossz valami, vagy jó? Jó volt, válaszolta, túl jó. Ahogy ezt egyébként az elnyíló, szinte csodálkozó tekintete is mutatta. Ez annyira felvillanyozott, hogy ezután direkt kerestem azokat a pontokat, ahol megérintve az egész lány összerándult.Közben néha visszakéredzkedtem a szájába, kicsit hasra fordítottam, egy párnát tettünk a hasa alá, hogy az első képen látható popsi látványát, tapintását, ízét is kiélvezhessem.
Ezután gumit húztunk, ehhez fel kellet kelnie az ágyról. Én is felkeltem, állva húztuk fel a védőfelszerelést. Kérdezte, hogy melyik pózban szeretném, mondtam, hogy mindegyikben :)
Na jó ez egy kicsit túlzás, de valóban jó sokat végigjátszottunk. Hátulról, az ágy mellett állva, ő az ágyon térdelt. Imádtam, amikor az egyik lábamat feltettem az ágyra és így féloldalasan csattogott a popsija az ágyékomon. Missziben, jól szétterpesztett lábakkal (a pontosság kedvéért: Ő terpesztett :) ) Kutyusban, majd oldalt fekve, egyik lábával a lábaim között, hason párna a has alatt és ezek kisebb variációi.
Mivel én egylövetű vagyok, a pózok között megálltunk pihenni. Amíg az ezredes szusszant egy kicsit én simogattam, puszilgattam a cickókat, puncit, csókolóztunk, illetve amikor már én is kezdtem fáradni és eltelni az élménnyel Edina hozzám bújt, befészkelte magát a karjaim, lábaim közé. Ahogy mondtam is neki is, egy igazi bújós, gyönyörűszép kiscica.
Visszatérnék még egy mondat erejéig a legkülönlegesebb dologra: az élvezetének a természetessége, a hanghatások, a nézés, a testének a megfeszülése!
Ahogy az idő a vége felé közeledett és én is úgy éreztem, hogy mindent megkaptam amit szerettem volna, megkértem, hogy hagy fejezzem be a szájában.
Megkért, hogy vegyem le én a gumit, nehogy fájdalmat okozzon vele. Feltérdeltem, ő úgy helyezkedett, hogy közben elérjem a popsiját, punciját, majd belekezdett a végső franciába. Isteni jó volt, főleg, hogy az utódok távozása után is még sokáig folytatta, nem szaladt ki, nem kényeskedett.
Amikor eldőltem, csak utána ment ki a szobából, majd visszajött és ismét a vállamra feküdt, odabújt. Beszélgettünk egy kicsit, róla, rólam, mivel nem volt utánam vendég egyáltalán nem siettetett.
Nem akartam visszaélni a kedvességével, lezuhanyoztam és elbúcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átlag alatti a rózsaszálak száma. Meglepett amit mesélt, hogy még így is van aki a végén alkudozni akar, visszatérítést különböző okokra hivatkozva.
Összkép
Fantasztikus élmény volt! A leg-barátnő-feelingesebb alkalom, amit valaha tapasztaltam! Olyanok fogják jól érezni magukat nála, akik az összebújós, a másikra odafigyelős, csókolódzós, simogatós szexet szeretik! Akinek az a megközelítés áll közel a temperamentumához, hogy odamegyek a csajhoz, kifizetem és jól megdöngetem az nem fogja érteni, mit is hordtam én össze ebben a beszámolóban.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Tozo1
Nagytudású
2019-01-13 19:38:14
Nagyon hasznos infókat kaptam, így már bátrabban fogok egyszer hozzá elmenni. Részletes és változatos a leírásod, látszik hogy jó élményed volt.

2018-12-23 20:44:24
Ez most tenyleg jo reszletesen sikerült megirni. Hasznos. Köszi

Draquar
Már Valaki itt
2018-11-05 15:45:50
Köszi, megadott minden szükséges infót a hölgyről!

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-01-17) : Volt KF, a csiklóra jól reagál, tényleg élvezi, de a felvezetéssel (Csókok) sok idő elment, így nem végeztem ki, mert bár nagyon határon volt, úgy éreztem ez hosszabb időt venne igénybe. Mivel nem emlékeztem az adatokra rákérdeztem az újjazásra, azt mondta mehet, így felderítettem a belső részeket.

nagyon jó: 5db
(2019-01-21) : Simogattuk egymást ahogy kell, majd szépséges NF-t kaptam tőle, ami nagyon profi volt. Ahogy tüsténkedett én figyuztam a tükörben, Nagyon tetszett a látvány és az érzés is.

(2018-12-30) : Az ezredes minden pocikáját és a zacsikat és környéküket is kényeztette ajkaival, nyelvével, kezével. Jól esett, izgató volt, de már benne akartam lenni, ezért nem hagytam hogy francia nyelvtudását sokáig "fitogtathassa",

(2018-12-29) : Simogattam a combjait és a lábait majd egészen óvatosan végignyalintottam a kisajkai között kikötve a csodatévő pont körül és ott egy ideig szorgalmas köröket róva.

: 3db
(2018-11-06) : Nagyon kelemes 3-4 puszival lefelé haladva elérte Őt és igazán jó felvezetéssel elő is készítette, ezt igazán lehetett élvezni, majd 69 is.

(2018-10-30) : Fordulás következett, finoman elkezdte kényeztetni a golyókat, majd a férfiasságomat közben a kezével is dolgozott, így volt igazán izgató. Mivel a fél óra hamar letelik, kértem még egy kis 69-et, és gumit húztunk.

(2018-09-18) : ismerkedés gyanánt kis franciázás, aztán elölről folyt az aktus, de inkább a további franciára voltam begerjedve, ezért hanyatt fektetett. Végigpuszilta a mellkasom, úgy haladt lefelé a farkam felé,