60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
Mira143 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Mira143

+36705325175

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-02 06:28:04

kutato1001
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mira143 reagálása

Nem számítottam rá,de köszönöm a szép szavakat, örülök,h.ennyire jól érezted magad! ;)

Szexpartner beszámoló Mira143 budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mirát én már tavasz óta ismerem igaz, akkoriban még csak a példás vendég szeretetét, a remek masszázs tudását és irigylésre méltó francia technikáját volt alkalmam megtapasztalni. A múltkoriban, a csevijében történt emlékezetes megjegyzése után én is megszólítva lettem, de a munkám okán csak most volt lehetőségem arra, hogy újfent meglátogassam őt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kérdéses objektum a Budafoki és a Fehérvári út között található, egy csendes kis utcában ahol a parkolás ingyenes. De a környéken zajló útfelújítások és építkezések miatt a parkolóhely keresésre most több időt kell szánni!!!! A tömegközlekedés erre felé nagyon jónak mondható.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Az épület maga régebbi típusú, de a lakás odabent szépen fel van újítva. A csendes, otthonos lakban halk zene szól, mindenhol rend és tisztaság honol. A tágas szoba otthonosan van kialakítva, bal oldalt egy széles masszázspad, mellette pedig egy nagyméretű, kemény sarokágy van, a puha szőnyeg előtt. A leengedett redőny rései közt csak fénycsíkok szöktek be a szobába amit az álló lámpa fénye most kellemes félhomályban világított meg. A fürdő tágas, jól felszerelt ahol bőséggel találhatók a tusfürdők, dezodor és szájvíz is.
Mira143 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mira egy alacsony termetű, hosszú fekete hajú, méretes, rugalmas tapintású cicikkel melyek hetykén állnak előre, kemény formás fenékkel, izmos lábakkal megáldott sportos alkatú csajszi aki keményen és sokat dolgozik azon, hogy a kívánatos testén karban tartsa. A 2 képen is látható kis kétrészes rózsaszín kockás toppban és fehér combfixben fogadott, ezt én kértem tőle, a legendás titkárnős szemüveget pedig kérés nélkül felvette nekem, mert ettől az egész lénye egyszerre lesz dögös, kislányos és fenemód kívánatos is. Emellett ez a kedves tündér egy türelmes, végtelenül okos, nagyon intelligens teremtés, az édes kis tájszólásával egyetemben.
Action
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Amint beléptem a lakásába egyből a nyakamba ugrott, ölelt és csókolt mindenütt abban a kívánatos fogadó ruhácskájában. A cipőm levétele után kézen fogva átsétáltunk a dolgozó szobájába ahol villám gyorsan levetkőztem majd elvonultam a fürdőbe. Visszatérve a frissen vasalt lepedővel leterített ágyra ültem, ő elém állt, ekkor voltunk kb. egyforma magasak és újra folytattuk a korábban elkezdett heves smárolást. A felső résztől és a kis tanga bugyikájától hamar megszabadítottam, a falatka szoknyácskája és a fehér combfix viszont végig rajta maradt. Csókoltam a száját, finoman harapdáltam a fülét, cirógattam a selymes, puha bőrét. A csodás ikreivel pedig most is, úgy mint a korábbi alkalmakkor, alig tudtam betelni. Az ágyra fektettem, párnákat tettem a feje alá majd lassan elindult a finom, illatos és borotvált kelyhecskéje felé. Először csak a környéket kényeztettem majd a csuprocskáját kezdtem el a nagyon lassan és finoman nyelvelni. Az egyre hangosabb és intenzívebbé váló sóhajtásai, a csörgedező nedvei meggyőztek arról, hogy jó úton haladok ezért a kényeztetéséhez az egyik újamat is segítségül hívtam aminek rövid időn belül egy látványos orgazmus lett az eredménye miközben a combjaival satuként szorította össze a fejemet. Miután csökkent a szorítás mellé bújtam és hagytam lenyugodni az én imádni való ,,senoritámat” ( nemrégiben egy Mt adta neki itt az egyik beszijében, ezt a rendkívül találó nevet). Helyet cseréltünk és átadtam a terepet az én vendéglátómnak, aki másodállásban egyébként az orális kényeztetés fekete öves nagymestere is. Folyamatos szemkontaktus mellett először csak apró puszikat adott a makkomra majd lassan elnyelte a legkedvesebb testrészemet. Hamiskásan rám kacsintott azután lassan elindult visszafelé miközben a nyelvével a makkomat izgatta. Jó párszor megismételte még ezt a játékát velem amivel már majd az őrületbe kergetett engem. Később a rudam puszilgatta, harapdálta így haladt le a zacsihoz ahol a nyelvével kényeztette a tarisznyámat, majd érzéki sóhajtások kíséretében, a húsos ajkai közé beszippantotta a golyszikat is. Eközben a kezecskéi sem tétlenkedtek, az egyikkel a farkamat pumpálta, míg a másikkal a testemet simogatta. Ezek után már alig vártam, hogy végre benne lehessek az én kis szemüveges diáklányomban.

Ő azonban ezt másként gondolta, mert finoman visszanyomott a párnákra és miközben a testemet puszilgatta, nyalogatta egyre lejjebb csúszott az ánuszom felé. A jobb lábamat behajtottam és teljesem magam felé húztam. Fürge nyelvével, sebészi alapossággal, igen óvatosan és lassan körkörösen habosra nyalta a fenekemet miközben időnként a nyelve hegyével, finoman bökdöste is azt. Tette mindezt úgy, hogy mindeközben a farkamat masszírozta a pici kacsójával. Mámoros érzéseket okozott nekem ezzel a bizarr nyelvtréningjével, de sürgős védelemre volt már szükségem, hogy végre alaposan megdöngethessem őt. Először lovacskázunk egyet miközben ő előre hajolt, átöleltük egymást és hevesen csókolództunk. Később felegyenesedett, örvénylő csípőmozgásával vadul tovább lovagolt engem miközben az egyik kezével maga mögé nyúlt és a golyszikat simogatta, izgatta. Én a csábítóan ringó melleibe kapaszkodtam és próbáltam vele a ritmust minél tovább fenn tartani. Szerettem volna még több pózt is kipróbálni, de éreztem, hogy ebből a présből én már ,,nem szabadulhatok” így hörögtem egy nagyot majd hatalmasat lőttem a gumiba. Az én csodálatos alkalmi szeretőm még tovább ringott rajtam, a körmeivel, az ujjaival érzékien az arcomat, a mellkasomat cirógatta, csókolta segítve ezzel is a földre való visszatérésemet. Engem most teljesen levett a lábamról ez a csodálatos teremtés aki a lakásába való belépésemkor elvarázsolt és a távozásomig egyfajta bódult bűvöletben tartott ott engem!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokásomhoz híven a randink végén tettem le a masszázs padra melynek mértékét, a kapott szolgáltatás minőségéhez és magas színvonalához képest, én ezt átlag alattinak mondanám!!!!
Összkép
Ez egy rám egyáltalán nem jellemző, spontán ötlettől vezérelt, felhívom és kb. 1 óra múlva már ott is vagyok típusú randi volt, amit én hírtelen nemi gerjedelem okán követtem el! A találkánk végére pedig már azon kaptam magam, hogy egyre jobban imádom ezt a mindig kedves, tüzes, sexi senoritámat aki engem ez úttal az odaadó gondoskodásával, figyelmességével egy felejthetetlen élményben részesített!!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mira143 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

dgab
Becsben tartott
2018-11-06 21:54:50
Tetszett, nagyon jól összefoglaltad az élményeidet és a lila minősítésed sem véletlen és persze Mira is egy klassz csajszi, gratulálok nektek :)

2018-11-06 06:30:24
Azt kívánom, hogy a spontán ötleteid, mindig ilyen élményekbe torkoljanak és ahogyan olvasom itt, lesz még ínycsiklandó programotok együtt... :) Gratulálok!

2018-11-05 21:42:13
Köszönöm tényleg drága Urak ezeket a már már felmagasztaló, dicsérő szavakat, nagyon kedves tőletek!
Örülök Kutatóm ha ennyire jól érezted magad ,ez a cél minden esetben! De azért egyszer én még bepótolnám neked is a plussz különlegességet,egy nagyon finom masszázssal egybekötve és egy kis beígért strip tánc keretében! ;)

2018-11-05 20:54:17
Senoritád bedolgozta magát nálad és egy szuper beszámoló született belőle, nekem elragadó volt az egész !

2018-11-05 19:24:46
Tökéletesen megírt élményeket méltóan megörökítő beszit írtál. Gratula.

FunkciókMira143 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-01-11) : Elgondolkoztam azon, hogy hagyom azt, hogy végigvigye az ügyet mert az orálja nagyon jó volt de végül nem így döntöttem. Lejutottam én is délre és orál kényeztetési cselekményben részesítettem. Némi útmutató után Ő is kedvelte ezt a tevékenységemet.

(2018-12-11) : Helycsere után most ő kényeztet engem a szájával, valami nagyon őrjítő érzés ahogy a szájába vesz és a nyelvével köröz a makkomon. Gumit kell kérnem mert úgy érzem rögtön felrobbanok.

(2018-11-14) : Lassan átvette az irányítást. Újra élveztem nagyszerű csókját és úgy simogatta csókolta végig a testemet, hogy közben szinte végig testünk össze fonódott.

felejthetetlen: 10db
(2019-02-14) : A farkam kb már letört hason fekve, és már alig vártam, hogy Mira az ajkai közé vegye. Türelmes voltam, aminek hamarosan meglett a jutalma: hamarosan visszafordulhattam és nézhettem, ahogy Mira egyre lejjebb halad, hogy aztán a lábaim közé kuporodva, határozott, mégis finom mozdulatokkal szopni kezdje a farkamat.

(2018-11-14) : Szavakkal nehéz visszaadni. Meg is adtam magam, annak rendje és módja szerint, azzal a csavarral, hogy az utolsó vagy utolsó utáni pillanatban az ikrek közé kerültem és ott ért a vég egy vad mellszex közben.

(2018-07-22) : tetőtől talpig mindenhol végig csókolt a nyakamat finoman de -közbe mégis felajzva szívta..isteni volt szép lassan rátért a lényegre es egy olyan szopásban részesített mint meg soha senki.

nagyon jó: 8db
(2018-12-26) : Nemcsak finom a puncija, de kellemesen szűk is :) utána volt egy kis paci is, de hamar elfáradt ezért még hátulról betámadtam, de vészesen fogyott az idő, ezért kértem, hogy szájjal fejezze be.

(2018-12-15) : Eszméletlen, felejthetetlen, intenzív felvezetést kaptam a NF-ra vagy száz csókkal a testem több pontjára szenvedélyt nem mellőzve. Az NF kellően erős és változatos volt. Értem ezt az alatt, hogy egy-két alkalommal a mellei közé vett és úgy izgatott, de a mélytorkos franciát sem nélkülözte

(2018-12-06) : Letérdelt elém és nyelvével bebarangolt minden erotikus zónát ágyékomon a zacsit sem kihagyva. Hosszú percekig csak a nyelvével érintett,

: 13db
(2019-01-08) : Szóval hosszú igazi barátnős csókok után Mira délnek indult apró csókokkal délnek. egyik legjobb franciás kényeztetést Ő nyújtja. hol lassabban hol gyorsabban,

(2018-12-03) : Mivel elbénáztam a kommunikációt a randi hosszát illetően is, már csak egy erős, szakszerű hátmasszázsra futotta az időből, hogy az ülőmunkához visszatérve kellemesebb legyen a napom.

(2018-11-22) : Az időbeli csúszás miatt csak fél óra lett belőle, de annál tartalmasabb. Franciája finom, a mélytorok is jó bár az én izlésem szerint lehetne bőnyálasabb. A fejét is engedi tolni a cerkára. A frankó francia után a szexet nem is bírtam sokáig, nagyon ügyesen lovagolt.