56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Gaby szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Gaby

+36706534959

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-01 21:51:58

móka10
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Gaby reagálása

Kedves móka!
Nagyon szépen köszönöm a beszámolót,és a dicsérő szavakat.Örülök,hogy mindennel elégedett voltál,és nem riasztott el mohóságom:):) Remélem megismételjük hamarosan.Millió csók mindenhova:):)

Szexpartner beszámoló Gaby budapesti szexpartner hirdetőről (VI. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Rendben volt. Reggel felhívtam megbeszéltük a randi időpontját, kb 1-1,5 óra mulva már tudott is fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Könnyen megtalálható nem bujkál a környékbeli útmunkák miatt volt némi problémám a parkolással de ez nem az ő hibája.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Szépen berendezett lakás, legalább is az a rész amit láttam belőle. Fürdő tágas és tiszta nagy tusfürdőválasztékkal, ha valakinek ez lenne a fétise; szoba célnak megfelelően berendezve.
Gaby külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Leírhatatlan... Kedves arc, nem kell félni a kitakarástól. At teste pedig egy álom. Azok a hatalmas cicik, kerek popsi, sehol semmi felesleg. Még mindíg megkeményedek ha rá gondolok.
Action
Vibrátoros játék:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Popó:
5
Erkezésem után kis ismerkedős beszélgetés mivel először voltam nála majd megmutatta hol a türdőszoba. Mivel utcai ruhában fogadott, (amit előre jelzett hogy így tesz) amíg én lemostam az út porát addig Gaby átöltözött és egy fekete csipés valamibe várt mire elkészültem. Ezután bevezetett a szobába és annyit mondott hogy bízzam rá magam nem fogok csalódni. Igaza volt! Hátrafektetett elkezdett kényeztetni, közben én is őt ahogy lehet, és ahogy szeretni, elkezdett, csókolgatni, de céltudatosan a délnek vette az irányt, gumit húzott és elkezdett franciázni. Féltem hogy baj lesz a gumis franciával de nem... Szó nélkül mélytorkozik, kezét csak kicsit használta. Le kellett állítanom hogy ne menjek el. Pihenés képen én kényeztettem kicsit a ciciket de nem hagyta sokáig, be kellett tenni. Először meglovagolt, álom volt nézni és markolni a hatalmas ringó kebleket. Sajnos az első körben más pózt nem is sikerült kipróbálni mert a látvány és az érzés magával ragadott úgyhogy így mentem el. Szünetben kis csevej, megmaszírozott ími magyon jól estett, nem simogat hanem rendesen átgyúrja az embert. Ahogy végzett megint a hátmara parancsolt és jött ismét az a híres francia. Második kört szintén lovaglóban keztük majd átfordultunk misszionáriusba.Itt mondtam neki hogy a popót is ki kéne próbálni Gaby pedig erre csak cselekedett. Szépen lassan behatoltam a hátsó ajtón és már lehett is neki nyomi rendesen, semmi kényeskedés vagy hiszti, ahogy mondat szeretni nagyon. Pár perc után előkerült egy vibrátor amit beledugott a puncijába illetve elővett mégegyet amivel a csiklóját izgatta. Így dugtam a popsiját mindaddig amíg egyszerre le nem mentünk.

Aktus után még beszélgettünk hagyott lenyugodni, de mivel nekem volt sűrű a délutánom én mondtam hogy megyek zuhanyozni. Köszben és utána míg öltöztem beszélgettünk és mikor készlettem balra el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szóba sem jött egész idő alatt. A végén a szekrényre tettem a megbeszéltet ami a telefonban megbeszéltekhez képest nem változott.
Összkép
Nagyon jó volt vele, ha alkalmam lesz még visszamegyek az tuti!

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Gaby szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-05 16:02:26
Átadtad az élményt, miben a látogató részesül Gabynál.

FunkciókGaby legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2017-07-13) : Elkezdett csókolgatni, majd kicsit lejjebb is, istenien franciázik. Féltem, hogy elmegyek szerencsére váltottunk doggy-ba. Nagyon jó feneke van. Iszonyatosan adja hangokat ami csak jobban izgatja az ember fiát. Nyomattam kicsit majd elélvezett amitől már majdnem eldurrantam

(2017-04-09) : Fürdés után az ágyra "hajított", és a már meredező farkamat gumiba öltöztetve franciázni kezdett. Gaby alapvetően dugni szeret (punciba és popsiba), a francia tényleg csak felvezetés - pedig nagyon jó, igazi mélytorkos.

(2016-12-29) : A mélytorok ugyanis pl.tényleg igazi mélytorok. Beveszi és eltünteti, a végét le a garatba. Már akkor csillagokat láttam a gyönyörtől és hol volt még a vége?!

felejthetetlen: 10db
(2018-12-13) : Becsuktam a szemem és élveztem, ahogy finoman nyalogatja a golyókat, majd végig a farkam. Egyszer csak rám szól, hogy dugjam meg a száját. Úgyhogy aktiválnom kellett magam és próbáltam egyre mélyebbre tolni magam a szájában.

(2018-07-26) : Ezután szépen elkapta a farkam, ráhúzta a gumit és egyszerűen fogalmazva: rendesen leszopott. Szinte habzsolja, tolja a szájába és kéri, hogy dugjam a száját

(2017-09-28) : meg is jegyezte hogy, majd ő vigyáz rám, mert a farkamnak a torkában a helye.. hát ez nem sokra rá be is következett... azt hiszem erre mondják hogy koppanásig.. fenomenális volt.. i

nagyon jó: 15db
(2018-04-25) : Jaaaj Te és már húzta is a gumit farkamra és be is kapta. Először feléig, majd lent tartva tövig mély torkozott. Variálva így szopta lompit mi meg is keményedett rendesen.

(2018-04-14) : Gumit húzott rá, és szopni kezdte. Nem vagyok ennek a híve (mármint a gumis franciának), ez vissza is vetette a harcképességemet, így egy kissé tovább tartott a hadrendbe állítás,

(2017-12-14) : Gumi nélkül szerintem már a szájában elmentem volna,imádtam,ahogy közben a golyókat nyalogatta és az arcához veregette a farkam. Majd jól benyálazta a punciját

: 38db
(2018-12-31) : az ágyra parancsolt,majd lassan levetközött,és rám hajolván kezdte birtokba venni a testemet,kezét bekrémezve kézbe vette az ezredest,majd masszírozni kezdte.

(2018-07-12) : Én már az ágyon vártam. Iszonyatosan jól franciázik. Jó lett volna kicsit hosszabban, de félő, hogy elsültem volna, így popsiba folytattuk.

(2018-06-07) : Először szemből próbálkozott különböző sebességgel és mélységekkel, ami nagyon jól esett különösen akkor, amikor garatra vett és hörgött is közben. Később aztán oldalpozícióba váltott, így én is elértem végre az akkor már igencsak nedvesedő punciját.

lehetne jobb: 1db
(2015-07-20) : Az 5 másodperc gumis francia után háttal beleült, majd követelni kezdte, hogy csináljuk hátulról. A kamu orgazmus után már igazából mindegy volt az ügynek, elengedtem a gondolatot, hogy kapok egy kis törődést.