11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
1
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Normál
37
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
PETRA erotikus masszázs

erotikus masszázs

PETRA

+36307241984

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-11-06 13:14:29

andrastakacs001
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
4
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló PETRA Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, még a múlt héten, de akkor nem találtunk megfelelő időpontot, így ma újra próbálkoztam, amikor láttam, hogy elérhető a munkaszüneti napon is. Elértem, egy közeli időpont is jó volt neki, úgyhogy gyorsan meg is egyeztünk és egy ebéd után felé vettem az irányt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jól ismert harmadik kerületi kecó, az, amelyiket a garázson keresztül lehet megközelíteni. Autóval érkeztem, parkolóhely simán volt, BKV kapcsolódás gondolom jó, központinak mondanám a helyet a kerületen belül, ami jól megközelíthető.
Helyszín
Hely diszkréció:
3
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
2
A lakásban jártam korábban, de évekkel ezelőtt volt már, régóta szalonként működik, több szobával. A bútorokok, a felszerelés a régi, de ahogy ez akkortájt is rendben volt, most sem mondanám lepukkantnak egyáltalán. A fürdőben kád van, zuhanyfüggönnyel. Mínusz pont jár az ilyen helyeken azért, hogy a zuhanyfejhez nem bírnak felszerelni egy tartót, ezt sosem tudtam megérteni. Három féle tusfürdő volt, ami szintén levon a fürdőszoba és a hely minősítéséből az konrkétan az az igénytelenség, hogy a háromból kettőt próbáltam ki induláskor és érkezéskor és mindkettő fel volt vizezve durván, csap mellett pedig üres flakon szájvíz volt kirakva.
PETRA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeken látható hölgy fogadott. A retusálásra fel voltam lelkileg készülve, ez a környék velejárója. Ahogy a képekből is kikövetkeztethető, és a kommentelők közül is többen megjegyezték, egy igen-csak tip-top milf nyitott ajtót nekem. Nagyon tetszett.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
1
Erotika:
5
Másfél órára érkeztem, én első alkalommal mindig teljesen a masszőzre bízom a programot, ennek minden előnyével és hátrányával persze. Ahogy beléptem a szobába, eldarálta nekem a programot: egy kényeztető masszázs a végén egy erotikus levezetéssel. Kicsit zavarban volt úgy éreztem, és valamiért az "energiáink" nem találkoztak, mert Ő is megkérdezte többször tőlem, hogy miért nem lazulok el, miközben én egyébként élveztem a programot amennyire lehet. Egy kicsit valóban zavart, hogy a telefonom megállás nélkül zizegett, de egy idő után már ezt is elengedtem, ez meg nyilván az én hülyeségem, mindegy is. A masszázs egy tényleg kényeztető simogatás inkább, de ezen sem lepődtem meg. Gyúrás nincs, krémes, kellemes, lazító símogatás, masszázs mozdulatokkal. A hátammal kezdte, majd a lábamra tért át, közben a lábamra, majd később a hátamra törölközőt terített. A ruha a masszázsprogram elején lekerült róla, de olyan sötét volt a szobában, hogy szinte semmit nem láttam belőle,, úgyhogy csak simán élveztem a nyugalmat. Beszélgetni nem próbáltam, azt éreztem, hogy zavarban van, Ő sem kezdeményezett, ezzel sem volt bajom. Említette is, hogy azt gondolta elauldtam a program alatt, hát nem... egyszerűen csak lebegtem. A símogatás közben erotikus benyulkálások készítették elő a terepet a forduláshoz.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Egyszercsak megkért, hogy forduljak meg, majd felmászott a lábam közé a masszázs ágyra, így folytatta a lábaim, majd az alhas krémes símogatását. Egyre lejjebb hajolt, és a szájába kerültem, és óvatosan elkezdte szopni a farkam, kéz nélkül. Egy pillanat alatt kivégzett, annyira izgató volt a szituáció. Ezt abszolút nem tudom felróni neki, viszont így bővebb beszámolót sem tudok írni a kényeztetésről.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
3
Szokásos. Letettem az asztalra a program végén. Jeleztem neki, látta, hogy több a virág, mint amennyi, eszébe sem jutott, hogy visszaadjon. Mondjuk nem fogadtam volna el, de azért a gesztust hiányolom.
Összkép
Amikor egy ilyen csinos MILF felkerül az oldalra, mindig hetekig várom a beszámolókat. Petránál csak nem akart érkezni egy sem, miközben biztosan sokan voltak nála, így aztán bevállaltam én az első beszámolóját. Hogy ezzel mennyire járt jól, nem tudom, és azt sem, hogy mások miért nem írtak még róla. Én biztosan nem voltam elég határozott, de ahogy írtam már, első alkalommal sosem vagyok az. Van, hogy ez nagyon jól jön ki, van, hogy nem. A hölgy kedves, a levezetés valószínűleg fantasztikus lett volna, ha nem megyek el egy pillanat alatt, ha valakinek van türelme jobban utánajárni, hajrá, menjetek, és ennél nagyobb gondotok ne legyen, mint nekem volt :) Én azt hiszem, hogy többet mégsem megyek, és ez nem csak Petrának szól, hanem a helynek is.
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2018-11-01 16:20:23

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés PETRA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.