25
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
0
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Alexa szexpartner

szexpartner

Alexa

+36702564034

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-05 23:30:46

Sztahi
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Alexa budapesti szexpartner hirdetőről (XIV. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
5
Régen már többször jártam Nála, ezért kicsit megparáztattam magam, mert a telefonba mentett számát hívtam, ami nem volt elérhető. Azonnal fel az oldalra, naná, hogy megváltozott... Másodszorra sikerült, kedves, korrekt tájékoztatás, másnapra le is fixáltuk az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű, Hungária mentén autóval, 1-es villamossal. A parkolás fizetős, de a szolidabb óradíjjal, mint a belváros.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Tökéletes, a célnak teljesen megfelel. Semmi plusz, de hiány sincs. Friss törülköző, tusfürdőből választék, a víz meleg, tisztaság. A ház kulturált, diszkrét a bejutás és nincs más a lakásban.
Alexa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szuper! Képeknél jobb élőben! Feszes bőr, kőkemény popsi, fantasztikus cicik és tiszta, tiszta, tiszta! Makulátlan, nem ér meglepetés vagy kellemetlenség bárhova téved a kedves makktárs. Olvastam, hogy valakinek nem jön be az arca, nekem nagyon. Szerintem szép, kedves arca van és barna szemek, amik picit összehúzódnak, amikor nevet.
Action
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Kicsit kész voltam, a héttől meg úgy egyébként is zizi voltam. Alig találtam meg az ajtót, pedig nem először mentem. Az uccsó 3 párkapcsolatom olyan kombót nyomott rajtam, hogy komolyan elgondolkoztam azon, kell-e nekem nővel kezdenem. Mivel a pasikhoz még most sem vonzódom, ezért marad a lányokhoz járás amikor már tűzoltás kell. Ez a felvezetés azért volt, mert mindezek ellenére Alexa mint eddig is, most is áthidalta a rezignált állapotomat. Nagyon nem megyek bele a részletekbe, az étlapot nem maxoltuk ki, de nem is a mennyiségért mentem. Hálós cuccban fogadott, puszi, majd el zuhizni. A szobába belépve az ágyon várt, csókcsata és simi. Kicsomagoltam azokat a csodás ikreket, majd kaptam egy nagyon finom franciát. Szeretem a kölcsönösséget és 69-be fordultunk, ahol élvezhettem a mézédes kelyhét és a koppanásig mélytorkot. A kedvencem, nem is akartam ezen változtatni, így is lett végem, a pici szájában. Nem ugrik fel, nem kapkod, hagy lenyugodni, aztán kaptam papírtörlőt. Utána meg kellett masszíroztam azokat a csodás popókat és ciciket, imádok hozzáérni! Miután kiélvezkedtem magam a testében, időm lejártával öltözés és tipli. Amit csinál, azt profi módon teszi és ehhez jön még egy személyes kisugárzás, ami engem megfog. Kezdeményező, de irányítható is. A kedvedben jár, mindent megtesz, de nem nyomul. Istenien csókol, kedvencem. Isteni a franciája a második kedvencem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Pontosan a telefonban mondottnak megfelelő, az új pesti átlagot nem éri el, így különösen kedvező értékarány. Én jobb szeretek túl lenni ezen az elején, ezért érkezésemkor az asztalra helyeztem.
Összkép
Alexa gyönyörű nő és profi, korrekt, tiszta. Nekem a személyisége is bejön, bár ezek a találkozások jószerivel feszélyezettek és célirányosak. Érthetetlen, hogy miért nem csak Hozzá járok és miért nem sűrűbben... Köszönöm Alexa, hogy Nő voltál és férfivá tettél, biztos megyek még!
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2018-10-31 17:58:38
Eredeti beküldés dátuma: 2018-11-04 22:53:58

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2016-02-25) : Miután elbeszéltük az időt neki látott franciázni,kéz nélkül mély torkos bő nyálas minden volt.Nagyon sokáig csinálta de nem jött össze nem tudtam kikapcsolni,sajnos.

(2015-02-10) : Következett ezt követően, az ezredes úr kényeztetése gyengéd finom franciával, amely olyan lágy volt a nyelvecskéje által, hogy gyorsan harcra kész állapotba hozott,

(2011-08-16) :

Visszatértekor mellém heveredett megcsodáltam feszes testét és szép hosszú haját. Mellém feküdt oldalra és elkezdett franciázni, egyszer kétszer teljesen el is tünteti. Utána KF következett nyaltam szép punciját és a popóját. Gumit kértem és fordultunk egyik kedvenc pozimba doggyba.felejthetetlen: 20db
(2017-11-12) : Ágyon feltérdeltem keményre varázsolt pillanatok alatt gumi felkerült és szemből kezdtük a táncot.Élvezet volt látni ahogy a farkam eltűnik abban a szép punciban.

(2016-08-15) : Mint mindig most is remekül franciázott. Most éppen a nagyon érzéki tudását vette elő. Örök időkig el tudnám viselni, ha kényeztet :). De nem feledkezhettem meg arról, hogy most érte vagyok és kb fél perc után már ki is vettem és mentem vissza

(2015-10-26) : Alexa meglovagolta a másik perverz ***pedig mellé álltam kitölteni a száját. Nagyon jól mozgott rám is annak ellenére, hogy elég meghatározó a lovaglás művelete,

nagyon jó: 33db
(2017-07-20) : . Felterkepezes utan kertem egy kis franciat amit szuper profin muvel most is beindulok ha eszembe jut . Hogy ne legyen gyorsan vegem egy kis lovaglasra invitaltam nekem hattal. Olyan latvanyt nyujt hogy az elkepeszto..

(2017-02-20) : Gyengéden és változatos játszott a szerszámommal miközben időnként megpróbálta torkára is venni. Mindig nagyra értékelem az ilyen lelkesedést ezért igyekeztem hangatásokkal biztosítani afelől hogy valami nagyon jót csinál.

(2016-07-11) : igazi melytorkos franciat kaptam - meg sosem volt reszem benne - szinte remegtem a labaimon, annyira finoman csinalta...egy eleten at el lehetett volna viselni,

: 86db
(2018-10-31) : Ezek után ledöntöttem az ágyra és elindultam a felfedező körutamra, ami értelemszerűen az édes puncinál ért véget. Egy kicsit elidőztem ott, majd mikor éreztem a befogadóképességet gumihúzás után belekezdtünk a miszzionárius maszatolásba.

(2018-08-25) : Szobába be ès indult a francia amit jòl csinál ès viszonylag mèlyen be is veszi. Aztán kèrtem hogy csapjuk fel a gumit ès szemből üljön rám ami a látvány miatt mindenkèppen ajánlatos kipróbálni .

(2018-08-21) : Nagyon jól csókol, a franciája is nagyon jó, nem az a köpködős, öklendezős, de nem is azért mentem, viszont teljesen eltüntette a kis barátomat gond nélkül.