Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2018-10-24 13:10:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia. Köszönöm szépen az újjabb értékelést. Nagyon kedves vagy. Örülök hogy ismét meglátogattál. És hogy külön leszaladtál a boltba a kis innivalónkért. Én is remekül éreztem magam veled ismét.. Remélem hogy hamarosan újra találkozunk. Veled mindig egy kellemes élmény. Puszi.

Beszámoló Amanda528 +36705553735 97704 szexpartner

Lojtbringah a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Könnyedén tudtam időpontot kérni Amandától mostani randinkra is. Még hétvégén küldtem egy privát üzenetet, tudva, hogy csak hétfőn fogja olvasni, de semmiképp nem szerettem volna lecsúszni a randiról. Biztonság esetére a találka napján két órával az időpont előtt felhívtam. Néhány csörgés után fölvette, és kedvesen biztosított arról, hogy vár rám. Vtr nem volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Rutinszerűen ment már, hiszen nem első alkalommal találkozunk. Most is bkk járműveit vettem igénybe, a megközelítéshez, a végén pár perc sétával. Amikor a közelben voltam rácsörögtem Amandára, mondta, hogy a kaputelefon ezúttal nem jó, viszont adott bejutáshoz kódot, tehát ez is ment, mint a karikacsapás.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás most is - mint mindig - tökéletes. Rend és tisztaság mindenütt, csakúgy a fürdőben, ahogy az akciószobában. Némi meglepetést okozott, hogy legutóbbi randink óta a kutyusok száma épp a duplájára nőtt, de ez egyáltalán nem zavaró, mert Amanda nem csak a férfinépet tudja remekül az ujjai köré csavarni, hanem házikedvenceit is. Úgy kezeli kutyáit, mint egy cirkuszi idomár, szinte észre sem lehet venni őket.
Amanda528 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amanda külseje a képeknek teljesen megfelel, több, mint varázslatos, tetőtől talpig tökéletes. A legszőrszálhasogatóbb kolléga se találhat rajta kifogást. Ráadásul hétfőn, találkánk előtt járt fodrászánál, így - ha lehet -, az összhatás még inkább lenyűgöző volt. Hiába már a harmadik alkalommal találkozunk, mégis ugyanolyan izgalmat keltő érzés látnom Őt, mint elsőre.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 97704 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 97704 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-10-24 13:10:52 erotikus masszázs 977045. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-10-24 13:10:52 erotikus masszázs 977046. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-10-24 13:10:52 erotikus masszázs 97704
Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ahogy beléptem, megkaptam a szokásosnak mondható két puszimat, felakasztottam a kabátom és a sapkám az előszobában, majd rögtön az akciószoba felé vettük az irányt. Amandán egy vadítóan testhez simuló kis farmer sort volt és egy olyan fölső, ami biztosan illett hozzá, de ha agyonütnek se tudom megmondani milyen, annyira elvonta figyelmem tökéletes csípője és kedves mosolya. Átadtam kedvenc édességeit a csokrot pedig, a szekreteren lévő óra alá helyeztem, ez ott is maradt mindvégig, anélkül, hogy Amanda hozzányúlt volna.
Szórakozottságomban elfeldkeztem a bemelegítő itókáról, de gyorsan sikerült pótolni, a ház aljában elhelyezkedő kiskereskedelmi egységből. Néhány perc múlva ismét vendéglátóm kellemes társaságát élvezhettem, s jót beszélgettünk. Amandával mindig történik valami, és szívesen mesél ezekről, én meg szívesen hallgatom.
De ahogy italom elfogyott, a fürdő felé vettem az irányt, most csak szólóban, mert munkából érkezve, kicsit jobban le voltam strapálva az átlagosnál. Azért igyekeztem, hogy mielőbb Amanda ölelő karjaiban lehessek, végülis ezért jöttem.
Az ágyon keresztbe fordulva vár, már csak egy aprócska bugyi minden viselete. Ha jól emlékszem rózsaszín és fekete színű. Nagyszerűen ráirányítja a figyelmet combjai végződésére. Hanyatt fekve a langyos fűtőtestnek támasztja talpait - hogy melengesse - lábai enyhe terpeszben és eközben csábosan mosolyog. A lábfétissel kűzdő kollégák megnyugtatására mondom, hogy lábai másik végén lévő aprócska lábfejek is igen mutatósak. De én mégiscsak mellé vetem magam az ágyra, és csókolózni kezdünk. Kellemes, finom, igazi nyelves csókok ezek. Közben elindulnak a kezek. Simogatom Amandát mindenütt ahol elérem, a melleit, csípőjét fenekét (jól van legyen, hagyjuk a "segg" szót), punciját, de még csak a bugyin keresztül. Őrületesen izgató, nem is tudom tűrtőztetni magam, benyúlok a bugyi alá. Amanda elkezdi letolni magáról a kis alsóneműt, de megálljt "parancsolok", és hasra fordítom. Nem kell kérnem, pucsít magától, tolja a csípőjét, én megmarkolom kétkézzel, és nyalom a puncijától kezdve fölfelé végig a hátsó bejáratig. Tetszik neki, nem ellenekezik, halkan nyögdécsel. Kis idő elteltével én szabadítom meg a fölösleges apróságtól, ami még rajta van. És nyalakodok tovább, azon gondolkodva, hogy tulajdonképpen ez akár így folyhatna az időnk végéig is. De drága vendéglátom, ezt úgysem hagyná, hamarosan viszonoz is. Ahogy hatvankilencbe fordulunk, én kerülök alulra, Amanda pedig úgy jön fölém, hogy mintegy féltérdre ereszkedve helyezkedik rám. Ringatózó mellei közt így csodás rálátást biztosít nekem ténykedésére, és van mit nézni, érezni. Olyan őrületes franciába kezd, hogy alig bírtom visszafogni magam, nehogy így legyen végem. Az érintése, kézzel is szájjal is, a csuppogása és kéjes nyögései, mind a végletekig izgalmamat, miközben én a hátsóját markolva húzom magamra, és nyalom, ujjazom, ahogy csak bírom. Néha kezemmel a mellei felé is kalandozok. Gumit javasol, semmi ellenvetésem, olyan gyorsan rámkerül a latex, nem is értem hogyan. Kérdi Amanda, milyen pózt szeretnék. Mivel már alatta fekszem, mondom hogy, csak csússzon lejebb rajtam. Rámguggol, háttal, és így lovagol meg. Markolom a farát, fantasztikus látvány és érzés. Amikor elfárad, fordulunk az örök klasszikus kutyusba. Hosszasan döngetünk, a vég is így ér. Elválásunk lágy, nem ugrik el, hagy lenyugodni magában. Egymásmellé dőlünk az ágyon, és jót nevetünk azon, hogy most már nem fázunk egyáltalán a gyengécske fűtés ellenére sem, majd törlőkkel kínál. Kis beszélgetés után, még egy gyors tusolás, és a búcsú (nehéz) marad.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Harmadszor találkoztunk, és most is nagyszerűen éreztem magam Amandával. Ezúttal egy órás volt a randink, s a rózsacsokor átlag alatti. Az élmény, amit cserébe kapunk, viszont messze átlagon felüli. Így nem is kérdés, hogy erősen ajánlott a látogatás.
Rózsacsokor
Lojtbringah nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amandának nem csak a külseje varázslatos, hanem a személyisége is elbűvölő, és kétségen felül a legkedvesebb nő, akit a beszamolok.com segítségével megismerhettem. Így nem vitás, hogy tiszteletemet fogom még tenni nála a jövőben is.

Köszönök mindent Amanda!

Lb

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2018-11-21 16:00:55
Jó olvasni írásaidat, ez is egy a kiválóan megírtak közül! ! :)

2018-10-29 10:23:04
Igazad van Krisz! De voltam olyan farok, hogy másodjára is töröltem a regem, most megint nem tudom Amandának, azt a besorolást adni, amit szívem szerint és élményem alapján kellene.

2018-10-27 08:23:49
Ilyen kellemes élményt nálam illet volna minimum felejthetetlen kategóriával jutalmazni.

2018-10-26 08:04:19
Nagyon klassz beszámoló. Köszi szépen és egészségedre :-)

2018-10-25 15:46:24
Erre a szépségre egy ideje fenem a fogam, egy ilyen jó kis beszi pedig még inkább meghozza a a vágyat hozzá. Köszi!
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 26db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!