Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Ashley

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-10-17 19:46:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ashley +36306851194 97611 szexpartner

Bohém2 a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg Ashley hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Más tervem lett volna,de az meghiúsult mielőtt lett volna bármi konkrétum.A délelőttöm szabad volt és Ashley jutott eszembe. Egy olysn nőre vágytam mint Ő.Hívtam és szinte azonnal fölvette. Örömhullámok csendültek kedves hangján keresztül fülembe.
Mikor akarsz jönni? Nem szokványos kérdés. Azonnal, a kerekes utcában vagyok. Mennyi idő míg ide érsz, 20 perc, fél óra? Ha itt vagy csörögj meg. Húsz perc múlva,11h-kor hívtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyvárad térhez közeli, Üllői útra merőleges utca. Egy irányú utca az Üllőire. Gps ismeri oda vezet. Parkolás fizetős,de hely van még a ház előtt is. Az előbb említett paraméterek alapján a tömegközlekedés is jó. 5-10 perc sétával minden elérhető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem ma épült, kis előteres ház emeleti lakása. Tulajdon képen egy garzon. Megfelelő méretű szoba, nagy ággyal, tükrös szekrények. Kanapé, mire ruháimat raktam, kis komód hová a hozzájárulást.Félhomály,halk zene, komódon gyertyák égnek. Fürdőszoba káddal és rendesen fölszerelt. Törülközők kikészítve. Tiszta és nagyon megfelelő helyszín.
Ashley külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Ahogy mentem föl a lépcsőn, már ábrándoztam milyen lesz, miben fogad.A pár hónap alatt nem változott.Egy türkiz kék bodyban fogadott. Arcán öröm, kék szemei szinte sütöttek és már a nyakamban. Úgy csókolt, mintha háborúból megtért ritkaság lennék.Lesmárolt úgy ruhában. nadrágon keresztül rámarkolt lomposomra és egy elégedett morgást hallottam csak. Én persze mindjárt a giga melleket teszteltem.megállapítottam aprók a kezeim, a cickók viszont bajnokok,markolásra ingerlők. Bimbók ujjaim közt és feszítenek, ahogy egy pillanat alatt keményedtek.Méretes az egész nő,de arányosan. Jó fogású kemény popsi, hozzá illő combokkal. Kék szemének pupillái kicsit kitágulva, gerjesztően fúródnak szemeimbe, szép ívű szája résnyire nyitva és csóókra hívogat.. Fekete haja fonatban, szorosan fejére húzva. A tetkók szinte hozzá tartoznak és csak fokozzák a hangulatot.Árad belőle a buja szexualitás a vágy és agyadban már csak egy gondolat, hogy élvezd.
1. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 97611 erotikus masszázs
3. Ashley +36306851194 beszámoló Budapest 97611 erotikus masszázs4. Ashley +36306851194 beszámoló 2018-10-17 19:46:29 erotikus masszázs 976115. Ashley +36306851194 beszámoló 2018-10-17 19:46:29 erotikus masszázs 976116. Ashley +36306851194 beszámoló 2018-10-17 19:46:29 erotikus masszázs 97611
Action
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Fenekelés:
5
Ujjazni:
5
Az előszobácskában összefonódtunk. Szánk összetapadt és nyelvünk, mint kígyók farka tekergett egymás körül. Őrült jól csókol teljesen megvadított. Kezeim őrült tempóban ,hol itt hol ott markolta simogatta testét. Ashley nem maradt le. Én a bodyt, Ő a ruhámat hámozta. Mindegyikünk maga fejezte be. Ruháimat a komódra dobáltam.
Fölnézek és az ágyon fekszik. Hívogató kacéran néz rám és már rá is dobom magam. Meg sem kottyan neki 85 kilóm Szorít magához és ingázom mellei és kívánós szája között. Ezt csak nála tudom így . Számban egyszerre két kőkemény bimbi. Behorpad pofám,ahogy megszívom őket. Megyek fürödni. Ahogy gondolod. Orrával belém szippant, nem muszáj. Szó szerint habzsolom e nőt, ki nyögéseivel testmozgásával csak biztat és gerjeszt.
Csóókolom,hol érem és indulok lefele. Combjait szét tárja és föltárul húsos puncija.
Nyalni kezdem csillogó illatos kelyhét. Fölpillantva látom ahogy gyúrja melleit. Érzem lucskosodik. Egy csókra fölcsúszom és szájába dugom ujjaimat. Én is számba veszem őket és így araszolnak az ujjaim lassan puncusába. Fantasztikusan szűk. Idő kell,hogy a barlangászok bejussanak. Az együttes munka eredménye egy orbitális hanggal kísért orgazmus. Szinte percekig nincs magánál. Teste hullámzik,mint a viharos Balaton. Életre szóló élmény. Lassan éledezik és mosolyogva közli, most Te következel.
Egykettőre lomposomat bitorolja, mint törökök Budát. Nem csak a minaretet, hanem a körülötte elterülő tökföldet is bebarangolja, nyelvével szájával egyaránt.A kis tököcskék jojóznak és ekkor váratlanul tövig nyeli lompit. Volt nincs , hova lett és ekkor egy kis garat játék.Az a könnyedség ahogy ezt váltogatva erőlködés nélkül teszi hihetetlen élmény. Levegőt vissza tartva veszem, nehogy megzavarjam. Észleli és szájában lompival rám mosolyog. Ekkor fenekét magam felé fordítom és fenék simogatás után punci. A plafonig hergeltük egymást és kértem a védelmet.Miközben bontotta kérdezte hogyan? Pattanj nyeregbe.
Lompit irányba helyezte és mint helikopter lassított filmekben, ereszkedett lompimra. Éreztem ahogy egyre tágul és végül tövig. Izmos puncija szorongatta lomposom. kezeivel mellettem támaszkodott. Segge járt mint betonkeverő. Mellei fulladás gyanús helyzetet teremtettek,de kezeimmel ügyesen irányítva markolászva őket a helyzet megoldódott. Egy idő után guggolósra vette a figurát.Ekkor már komoly vízuális élmények is voltak. Farkam /persze gumiban/csillogva puncinedvében pöffeszkedett.
Nem bírtam már magammal és tolni kezdtem alulról. Csattogtunk, mint defektes kerék a versenyautón. Ez már valódi, önfeledt kefélés volt. Korábban terveztem, de ekkor már eszembe sem jutott más pozi csak hajtottam a beteljesülésem felé. Hörögve mint megszúrt disznó terültem el Ashlei alatt, ki rám borulva finoman mozogva nyújtotta élvezésem. Nagyon jó menet volt. Belemelegedtem.
Szét váltunk és mosolyogva patyolatra tisztított. Hozzám bújt és mint szerető kedvesével kezdetét vette egy tabu nélküli kölcsönös eszmecsere sűrűn megszakítva egy egy csóókkal.
Kis mosakodás és öltözés és csóókos búcsúzás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az új átlag alatt, mit kerek egész ként tettem a komódra. Nekem nagyon megérte.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Abszolút barátnős. Nincs benne erőlködés megjátszás, úgy adja magát természetesen. Az idő előre haladtával ível a tali hangulata, élménye is egyre följebb. Nem manöken típus, de nőies és idomai kerekek, hol kell.Teste hívogató és odaadó. Hol kell, ott átlagon fölül szűk. Kellő előkészítés után, fenomenális élmény vele a szex.
Köszönöm a rám fordított idődet. Csúcs vagy!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2023-12-29) : Végignyalja lomposom keresztbe, hossźába. Nÿála a tökföldet áztatja. Megszívja makkomat és azzal a lendülettel torkára ereszti. Frenetikus a franciája. Ritmus, mélység kiszámíthatatlanul változatos formában előadva.

(2023-08-30) : Elereszti - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.

(2023-08-15) : Közben fölnéz. Szemeiből kéjes elszántság sugároz. Tövig nyeli, fejét rajta tartom. Épen időben engedem el, így nincs öklendezés. Közben megy a vertikális petting. Nagyokat nevetünk. Farkam tövig szájában, de csak nevet hangosan.

felejthetetlen: 46db
(2023-08-18) : Hanyatt feküdtem és elmarkolta a cerkát, amivel szakértő módjára el is játszadozott. Volt mélytorok, isteni nyelvmunka, vákuum képzés. Persze közben incselkedő megjegyzésekkel húz, dicsér.

(2023-07-31) : Végig nyalta falta a golyókat és annak környékét majd eltüntette farkamat tövig és nagyon érzékien, többször végig nyalva, a golyókkal is játszva dolgozott rajtam. mindenképpen szerettem volna viszonozni kedvességét ezért engedélyt kértem hogy punciját közelebbről is megismerjem

(2023-07-11) : Ő is érzi ès farkam tövig szájában és megállíthatatlanul lövell pulzálva farkam. Telepakoltam rendesen. Hagyott lenyugodni. Ügyesen egy cseppet sem kiejtve szilvia redőibe engedte. Egy csókkal pecsételtük meg az akciót.

nagyon jó: 32db
(2023-08-05) : Vízszintesbe kerülve kézbe, majd szájba veszi az alkatrészem. Ahhh tetszik a művelet. Pár percet elvagyunk, aztán kérem a 69-et, ki nem hagynám. Természetesen finom a punci. Átrendeződünk, hogy jobban ízlelgessem Őt. Reális esély van öröm okozására.

(2023-07-31) : Arra kértem Ashley-t hogy szopjon. Sokáig és lassan. És uraim Ashley szop. Szépen, lassan, simogat, puszilgat, mint egy kiéhezett barátnő. Rettenetesen jól csinálja a szopást.

(2023-06-19) : Ajtó mögül elém.toppant azonnal csók , és meg azonnal a ciciknek.estem aztán kézmosás mert azért kell a higiénia is.Simogattuk egymást közben percenként abbahagytuk mert röhögünk a másik poenjain . Imádom , mert nem csak dugás hanem standup is egyben 😆

: 60db
(2024-03-15) : Ashley started sucking my dick. Oh yes, her French is simply divine. While she was sucking my dick, I was caressing her pussy with my fingers.

(2024-02-21) : Franciája nagyon jó, technikás, változó tempó, mélység és intenzitás. Tojások is kaptak szeretgetést, lejjebb is ment volna ha kérem, de az engem izgat, nem az én világom. Kis ideg élveztem eme tevékenységét, mikor felajánlotta, hogy mostmár meglovagolna.

(2024-02-13) : Előttem térdelt az ágyon keresztben és úgy megszívta a szerszámot mintha oxigén jönne belőle. Közben én mögé nyúlva óvatosan becsúsztattam az egyik ujjamat hátulról, így ismét két végéről voltam benne egyszerre amikor én is felértem a csúcsra és nagyokat nyögve,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.