24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
70
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 12-18
184
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-22
59
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-21
13
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Szandi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Szandi

+36202591188

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-10-14 15:24:23

Laller22
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Szandi budapesti szexpartner hirdetőről (XI. kerület)

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
Elérhető:
Személyes üzenetben:
Szandi hirdetésével itt az oldalon találkoztam. Elmentettem a kedvenceim közé,majd néhány alkalommal beleírogattam a csevijébe,amikre azonnal jöttek a szimpatikus válaszok
Ezuán privát üzeneteket váltottunk ,majd telefonon egyeztettünk időpontot,ami vtr segítségével lett megerősítve . Könnyen elérhető volt,mindig gyorsan válaszolt.
Megközelítés
Odatalálás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Szandi búvóhelyét XI.kerületben,ismert uszoda környékén találjuk,gps szinte a ház elé visz,parkolást nem néztem ,de szerintem a közeli bevásárló egység parkolójában ott lehet bizonyos ideig hagyni a gépsárkányt. Tömeggel is könnyen megközelíthető,sárga-és kék csodák megállójától minimális séta után érkezünk a tetthelyre.Több emeletes társasház magasabb szintjén leljük fel vágyaink rejtekhelyét,melyet egy kedves kis négylábú lakótárssal oszt meg.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Randi helyszíne:
Kapun való bejutás telefonos instrukciói és pici liftezés után máris Szandika kéjkuckójánál találjuk magunkat.Lakás szépen rendbentartott,tiszta,látható,hogy életvitelszerűen használja gondos gazdája.
Fürdőszobában kád+tusoló, bőséges tusfürdő választék,száraz kilépő,szájvíz pohárkákkal,előre bekészített friss törölköző várja a tisztulásra vágyó vendéget.
Játszószobában tévé adja a kellemes háttérzörejt, asztal székekkel,szekrény a kellékekkel, kényelmes,minden igényt kielégítő nagy franciaágy áll rendelkezésre.
Szandi külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Ajtóba toppanván két percig csak levegő után kapkodtam,megpillantva kedves vendéglátómat elbűvölő piros cicifix+tanga szettjében állva,majd miután mgamhoz tértem,és már képes voltam két mondatot is elmakogni,alaposan szemügyre vettem mai partnerem csodás bájait.A szinte semmit nem rejtegető fogadószettben hívogatóan kikandikáló mellbimbók,szép formás kemény cicik,szép,arányos teste,amit később élvezettel simogattam,selymes bőre egyszerűen lataglózó hatással volt rám.
Arra a szomszédlányra emlékeztetett,akit a liftben utazva gyorsan megkíván az ember,hogy de jó volna alaposan meg... izé...ölelgetni :) .
Action
Aktus:
Gumis francia:
Lábimádat:
Popó:
Ujjazni:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
Kölcsönös francia:
Mélytorkos francia:
Liftből kiszállva az ajtóban állva egy tüneményes Hölggyel találtam szembe magam,kapásból két puszival üdvözölt,és kedvesen beljebb invitált.Bemutatkozás után átadtam a hozott édességet és egyebeket taralmazó szerény ajándékomat,majd Szandi kedvesen üdítővel és kávéval kínált,mely elfogyasztása közben rövid ismerkedő beszélgetésbe kezdtünk.
Ezután leszórtam gönceimet,és elrobogtam a fürdőbe,hogy lecsapassam magamról az út porát,majd szájvíz kúra után siettem vissza a babaszobába ,hogy csinos vendéglátóm ne unatkozzon nélkülem.

Kedvesemhez visszaérkezvén mellébújtam,és kellemes puszizkodásba kezdtünk ,kezeinkkel egymás testének felfedezése közben lesimogattam róla a melltartót,majd a falatnyi tangát,eközben észrevétlenül eltűnt a derekamról a törülköző . Pajkos kis vendéglátóm keze közben elakadt a törődést már intenzíven követelő Kispajtiban.
Ezt mégsem hagyhattam figyelmen kívül ezért kedvesemet egy határozott mozdulattal hanyatt fektettem és elindultam déli felfedező útra.
Lelkesen üdvözöltem formás,kellemes tapintású kemény kebleit,melyek bimbócskái már türelmetlen nyújtozkodással várták a velük való törődést. Lelkesen csókolgattam,simiztem kézre álló formás kebleit,hegyes bimbóit,majd Szandi sóhajait észlelvén továbbgaladtam eredeti célom irányába.
Kicsit lejjebb érve közelről megcsodálhattam szexis köldökében pompázó piercingjét,majd néhány puszi után elérkeztem úticélomhoz,az eddigi kényeztetés hatására már intenzíven nedvesedő frissen borotvált kelyhecskéhez.
Köszöntésképpen mgcsókoltam a finom,húsos pillangószárnyakat,majd kedvesem heves reakciói hatására belesülyesztettem nyelvemet a már elevenen lüktető nedves nyílásba.
Vidáman lefetyeltem vendéglátóm ékszerdobozkájának zamatos nedvét,főleg, hogy tevékenységem kedvező fogadtatásra talált. Ha a csúcsra még nem is ért fel,de érezhetően tetszett Neki a dolog.

Rövidesen megálljt parancsolt,közölve,hogy most már Ő is játszani akar. Ki tud ilyen kérésnek ellenállni ?
Engedelmesen hátamra fordultam ,és engedtem kedvesemet kibontakozni. Kértem,hogy gumival kezdjünk,mert szeretnék egy-két dolgot kipróbálni a bőséges étlapról :).
Szandika olyan kellemes,finom franciába kezdett,hogy teljesen megfeledkeztem a Kispajtit borító vv-ről !
Először lágyan,csak épp a hegyét érintve,majd a rudat gyengéden végigcsókolva nyalogatva,sűrűn a szemembe nézve kényeztette kispajtimat,majd hirtelen hopp! teljesen eltűntem falánk ajkai közt.
Hol felengedte,hol teljesen lent tartva szaporán bőlogatott rajtam,igy eredeti terveimet félretéve megadtam magam a sorsnak,és hatalmasat lőttem a gumiba.
Kiszállás és törölgetés után szünetben barátnősen hozzámbújt,és simogatva beszélgettünk, majd intéztünk némi folyadék utánpótlást.

Miközben beszélgettünk,csodálatos kedvesem észrevette a szépen öntudatra ébredő asszisztensemet,szépen kézefogta,és közölte,hogy akkor most már jöhet a meló :)
Villámgyorsan szájjal vv-t applikált kispajtira,és kérésemre 69-be fordultunk.
Miközben szájával még keményebbre varázsolt én addig nedvesen csillogó csuprocskáját ízlelgettem,majd hívogató rózsás ánuszát látva előbb óvatosan,majd határozottan nyelvezni kezdtem.
Csinos gazdasszonyom ezt érezvén felsóhajtott,és kérte,hogy vezessem rudamat vágyakozó ánuszába,bár nem pont ezeket a szavakat használta :) !
Ilyen szívhezszóló kérést egy úriember nem utasíthat vissza,ezért fordulás után kis puncilátogatást követően síkosítás ide-oda,és eleget tettem szíves kérésének.
Kispajtit óvatosan a bejárathoz illesztettem,és óvatosan becsúsztattam a selyemalagútba ,amit kedves partnerem halk sóhajjal fogadott,majd válla felett rámpillantva jelezte,hogy indulhat a dugattyú.
Előbb lassan,óvatosan, majd egyre határozottabban mozgattam segédemet szűk járatában,amire vendéglátóm lelkes sóhajokkal fejezte ki tetszését.
Mivel sajnos minden jónak egyszer vége szakad , egy idő után Kispajti is kapitulált, hatalmas adag lávát helyezve a vv-be.
Szandi hagyott magában lenyugodni,majd levezényelte a szétcsatlakoztatást,majd letusoltam, öltözködés,érzékeny búcsú, és egy hatalmas élménnyel gazdagabban a távozás mezejére léptem.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Elszámolás nagyon korrekt,tekintettel Szandika bőséges étlapjára,szinte minden alapban van,kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza. Extrát nem vettem igénybe,virágcsokor mértéke bőveb infóból és telefon is megtudható,a kapott kitűnő élményekért szerintem nagyon korrekt,a pesti átlagot képviseli.
Szandi csokrát két egyforma virágszálból kötöttem,érkezésemkor az egyéb ajéndékokkal adtam át.
Összkép
Szenázciósan éreztem magam Szandi kitűnő társaságában,egy pillanatig sem éreztem,hogy szolgáltatást veszek igénybe.Olyan érzés volt,mintha egy rég látott ismerősömmel futottunk volna össze egy kellemes légyottra.
Kedves Szandi !
Örülök,hogy végre megismerhettelek,nagyon jól éreztem magam a társaságodban,egy nagyon kedves személyt ismertem meg Benned! Részemről biztos vagyok benne,hogy a folytatás sem maradhat el :) !
Köszönöm Neked ezt az élménydús együttlétet !

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Szandi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Suomi
Rutinos harcos
2018-10-19 17:15:05
Nekem ez már határeset a feleslegesen elnyújtott minősítés felé.

2018-10-17 20:05:27
Szandi nekem is a kedvencek között van, ezek után egyszer nekem is meg kell látogatnom.

2018-10-17 09:25:37
Szandi csodás étlapját végig próbálva kitűnő kedvcsinálót készítettél, gratula maxima !

2018-10-16 22:33:53
Nagyon jó beszámoló,gratulálok:)

2018-10-16 15:36:07
Tanítani való beszit írtál.
Ha nincs név és olvasom, tudom Szandinál voltál.
Egészségetekre és gratula Nektek.

FunkciókSzandi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-08-23) : Felajánlotta, hogy megmasszíroz, ez nagyon jól esett, közben beszélgetéssel próbálta oldani a hangulatot. Aztán kérte, hogy én is masszírozzam meg, amit szívesen vállaltam.

nagyon jó: 7db
(2018-08-02) : Hosszabb francialecke után a korábban említett módon felkerült a védőruha majd kérésemre nyeregbe pattant, pár perc után pozíciót váltottunk és kutyusban tolhattam neki.

(2018-02-08) : A hátamra fektetett és erőteljes, bő nyálas NF-ben részesített. Bemerevedtem mint sícipő a fagyban, így kértem a gumimat.Nagyon ügyesen csak szájjal felaplíkálta rám és már lovacskázott is.

(2017-12-22) : Sokkal előrébb nem lettem, mert annyira jól csinálta a franciát, hogy így is gyorsan közeledni láttam a véget. Kértem a VV felszerelést, amit, ha jól éreztem, szájjal tett fel.

: 13db
(2019-01-16) : Pár pillanat múlva oldalt fordult és a szerszámot tövig eltüntette. Majd a csípőjével is megfordult, így már szemből izgattam tovább, aminek következtében legalább 2x is spriccelve élvezett el.

(2018-09-18) : majd ebből az sült ki, hogy elkezdtem nyalni a punciját, de hamar áttértünk 69-be. Mivel csak fél órára mentem, ezért pörögtek az események, volt egy kis misszi, kis lovaglás is,

(2018-06-09) : Technikája nagyon jó, nincs benne fogazás nagyon kellemes mindennel foglalkozik, mélytorok felügyelő is jelen volt. Közös megegyezéssel jött a gumi, amit szájával helyezett fel