70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
28
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
290
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
22
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
111
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Normál
185
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-20
41
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-17
Sendy szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Sendy

+36307930995

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-10-09 20:01:48

Powermaci
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
Képek száma:
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Sendy budapesti szexpartner hirdetőről (IX. kerület)

Egyeztetés
Elérhető:
Láttam az oldalon, hogy szabad, és már hívtam is. Nem vette fel, de szinte azonnal visszacsörgött, így sikerült egyeztetni. Elmondta a részleteket és másfél órával később már nála voltam.
Megközelítés
Parkolás:
Tömegközlekedés:
Egyértelmű a cím:
Odatalálás:
Sendy ajánlatát megfogadva a bálnánál parkoltam le. Onnan kb 5 perc séta a randi helyszíne. A Duna közelsége miatt tömegközlekedés sem hiszem, hogy túl nagy probléma lenne. Villamos biztosan jár arra.:)
Helyszín
Randi helyszíne:
Egyezés a hirdetéssel:
Fürdő:
Hely diszkréció:
Régi körgangos bérház, liftre nem volt szükségem. Nem is tudom, hogy van-e egyáltalán. Az ajtót egyszerű volt megtalálni az apró jelzésnek köszönhetően, ami rajta található. Nekem tetszett a lakás. A fürdő egyszemélyes, több tusfürdővel és szájvízzel van ellátva. A hálószoba tágas, nagy ággyal, friss lepedővel.
Sendy külseje
Tetszett:
Adatok valóságtartalma:
Amiben fogadott:
Higiénia:
Arc:
Ettől kicsit tartottam az arckitakarás miatt, de kiderült, hogy nem kellett volna, nagyon tetszett. Kicsit meglepett, hogy ennyire alacsony, de nagyon örültem neki. A többit a képek is elárulják.
Action
Aktus:
Csók:
Popó:
Ujjazni:
Pornós feeling:
Barátnő feeling:
Hozzállás, kezdeményezőség:
A lakásba belépve átadtam a kedvenc édességét és már vezetett is a hálóba, ahol kaptam törölközőt. Irány a zuhany. Visszaérve még állva igyekeztem összehangolódós csókokkal, simogatással indítani, ami szerintem sikerrel járt. Az ágyra fektettem és elkezdtem puszikkal haladni lefelé, míg el nem értem a célomat. Kicsit meglepődtem, milyen gyorsan sikerült eljuttatni a csúcsra, de nagyon jó volt érezni és hallani, hogy sikerült. Kicsit még simogattam, puszilgattam, majd fordultunk, és kaptam egy kellemes franciát. Nem akartam túl sokáig élvezkedni, nehogy túl korán vége legyen ezért javasoltam, hogy gumihúzás után kerekedjen felülre, amit örömmel meg is tett. Közben elértem a gyönyörű melleit, amit élvezet volt kényeztetni, és csodás csókokat is kaphattam. Megmarkoltam a fenekét, és elkezdtem diktálni a tempót. Pár pillanattal később már élvezett is. Tudtam, hogy sorozatélvező a hölgy, de nem gondoltam volna, hogy ennyire.:D Kicsit még élveztük egymást ebben a pózban, meg nem tudom mondani, hányszor sikerült a csúcsra juttatni eközben. Ezt csak egy bemelegítőnek szántam, rátértünk arra, ami miatt jöttem, a popsira. Kis síkosító, és már csusszantam is be hátulról, könnyen összehoztuk, igyekeztem óvatos lenni az elején, de kis idő után már erre sem volt szükség. Nagyon élveztem, és hallhatóan Ő is, viszont szerintem picit nehezebben lehet popsiban eljuttatni a csúcsra. Szerettem volna oldalról is élvezni a társaságát. Jó döntés volt. Közben tudtam izgatni a nedves punciját, simogatni a formás melleit, és csókolni a nyakát. A kedvenc pózaim közül már csak a misszi volt hátra, ahol mélyen a szemébe tudtam nézni, miközben sikerült többször is elélveznie. Érezve, hogy a végéhez közeledem, a fülébe súgtam, hogy puszilgassa a nyakam, amit készséggel meg is tett. Kis idő múlva tele is lőttem a gumit. Kicsit még hagyott pihenni, aztán letisztogattuk egymást. Vettem egy frissítő zuhanyt, mert nagyon megizzasztottuk egymást. Kicsit még beszélgettünk miközben öltöztem, majd puszi, ölelés, könnyes búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
Megérte:
Az elején letettem egy borítékban az asztalra. Pesti átlag. Csak a telefonban beszéltünk róla. Teljesen megérte, korrekt volt.
Összkép
Boldoggá tett az az egy órácska, amit együtt töltöttünk. Kedves volt végig, élveztem a társaságát és remélem, ő is az enyémet.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Sendy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-10-10 15:13:32
A külsővel kapcsolatban ne a képekhez irányítsd az olvasót, hanem írd le szavakkal, hogy Te milyennek láttad!

FunkciókSendy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-03-10) : A fentebb említett döbbenetes belépő után elmentem pancsizni, majd siettem vissza hozzá. A törcsit levette rólam aztán hozzámsimult, miközben kutató keze már meg is találta az igencsak éledező kisorit és dajkálgatni kezdte.

(2018-02-10) : Tusolás után a szobába kisért, és az ágyon ledőlve beszélgetni kezdtünk. Elmondta a lehetőségeket és az extra felárakat, egyben kiemelte hogy Ő oda van a popsiszexért így gondoltam mi

nagyon jó: 3db
(2018-10-15) : Aztán lefektetett, majd olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy az hihetetlen. Kezét keveset használja és úgy eltünteti a cerkát, mintha ott se lenne. Környékkel is foglalkozik,

(2018-06-18) : Eljátszott vele, a legjobb fajtából, mélytorok, változatosság, kézhasználat csak az élmény fokozása kedvéért a megfelelő stratégikus pontokon

(2018-05-20) : Itt már éreztem hogy keményebben szopott és próbált mélyebbre bevenni. Nagyon élveztem ténykedését. Gumi húzás után missibe kezdtük. Lassan vettem be szűk punciját,

: 10db
(2019-01-07) : Ezután ő vette kézbe a dolgok további alakulását. Ismét ajándékot kaptam tőle, viszont most egy nagyon izgató francia formájában. Lágyan vett szájára, a környéket sem kihagyva,

(2018-11-16) : Ezt követően elkezdett szopni melynek hatására felállt a vastag szerszámom és begumizta és rám ült. Nedves punciját hevesen toltam ,s ziláltan rámhajolt,

(2018-09-22) : De hiába kérésem, Sendy ráfogott a családi ékszerre és az én ténykedésem csak az ismerkedő, körbenyalós, mélytorkos, zacsikényeztetős érzéki franciája után következhetett.