Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2018-10-07 23:30:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Spyyyy. Köszönöm szépen az újjabb beszikémet.. Nem igazán szoktam eltünni, az igaz hogy sokat nem dolgozok.. De pont ezért nem egy fútószallagon müködik a dolog. Most pont betegség miatt nem tudtam szombat óta dolgozni. Kaptam egy kellemetlen idegbecsípődést a derekamban.. Nekem kimondottan tetszik a szomszédasszonyi, jelző. Inkább ilyen mint a pornós, szerintem. De mindent köszönök, én jól éreztem magamat.Még azt szeretném jelezni hogy az ágyon lévő popsis kép, kb 2hetes.Remélem hogy lessz még majd lehetőségük randizni. Puszi..

Beszámoló Amanda528 +36705553735 97417 szexpartner

spyyyy a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Sajnálatos módon legújabb istennőm eltűnt, néhanapján ugyan rövidke időre megjelenik a hirdetése a kedvenc listámon, de hiába hívtam, sosem sikerült elérnem. Így kényszerültem újabb istennő keresésébe fogni, a jelöltek listáján szereplő hölgyek közül viszont többeknél is sikertelen telefonhívások sorozata után újabb és újabb jelölttel kellett próbálkoznom.
Amanda régóta a listán szerepel, elsősorban az igézően gömbölyű popsi okán. Amikor nála próbálkoztam, elsőre felvette és minden gond nélkül sikerült agy másnap délelőtti találkát megbeszélnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
Szokásomhoz híven autóval közelítettem meg a tetthelyt, ami Angyalföld külső részén, a második szent királyunkról elnevezett csendes utcában található, viszonylag új építésű házban van. A parkolás itt is fizetős már, mint a 13. kerületben mindenütt, de a legolcsóbb tarifával. Tömegközlekedők kb. 6-10 perces sétára számítsanak, attól függően, hogy busszal, vagy a távolabb közlekedő villamossal érkeznek. A bejutáshoz a kapuból hívtam, megadta a kapukódot, és rutinosan a további instrukciókat is, hogy melyik lépcsőn lehet feljutni a szentélybe. Lift nics, de nem is kell nagyon magasra menni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Tipp-topp lakás, maximális tisztaság, rend ahogy a nagy könyvben meg van írva. A kisebbik szoba a tetthely, nagy, kényelmes franciággyal, célszerű berendezéssel, Ikea szobainasra lehet lepakolni a göncöt. A fürdő kádas, zuhanyfüggönnyel, kis polcon többféle tusfürdővel és a több kolléga által már megemlített színes fényekkel világító kézi zuhany fejjel. Ez nagyon megtetszett, de sajnos elfelejtettem megkérdezni, honnan szerezte?
Amanda528 külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Higiénia:
5
Amandáról nincs túl sok kép, azok sem a legfrissebbek, de az biztos, hogy a képeken ő látható. Az arc kitakarás mindig magában rejti a meglepetés lehetőségét, én is másra számítottam, valami vadmacskásra, ehelyett kedves, szolíd arc, nekem olyan csinos szomszédasszony érzet jött le belőle, akinek kezicsókolommal illik köszönni, és csak jelentősebb alkohol mennyiség elfogyasztását követően merülne fel vele kapcsolatban a hancúrozás ötlete. A popsi és a cicik olyanok, mint a képeken külön-külön, az összkép valamivel kellemesebb, jó karban lévő, nagyon ápolt MILF. Selymes szolárium-barna bőr, élvezet simogatni.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 97417 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 97417 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-10-07 23:30:12 erotikus masszázs 974175. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-10-07 23:30:12 erotikus masszázs 974176. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-10-07 23:30:12 erotikus masszázs 97417
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
4
Ujjazni:
4
Amanda az ajtó mögött megbújva engedett be, tekintettel hiányos öltözékére. A kabátot az előszobában a fogasra akasztottam, cipő levétel után mutatta az utat a tetthelyre.
A baszobába érve gyorsan levetköztem, a gönceimet elhelyeztem a szobainas megfelelő karjára. Ezalatt, látva a lendületemet, Amanda is megszabadult a rajta lévő csekély számú textiltől, majd álló helyzetben, kis csókocskákkal kezdtük a közelebbi ismerkedést. Rákérdeztem, hogy ragaszkodik-e a zuhanyzáshoz, mivel nemrég habfürdőztem otthon. Megnyugtatott, hogy érezni rajtam a tisztaságot, így kihagyhattam a bevezető pancsolást, átöleltem és folytattam az ismerkedést. A hölgy bőre hibátlan, bársonyos, a kimondottan formás popsi rugalmas, élvezet volt markolászni. Erre ő is lenyúlt a kezével, és elkapta az addigra már ágaskodó Kicsikémet, markolászta, símogatta, ami annyira jól esett, hogy úgy éreztem, az ágyon kéne folytatni! Az ágy szélére ülve a cicik pont megfelelő magasságban voltak ahhoz, hogy megszopogassam a bimbókat, éltem is a lehetőséggel, nagyon izgalmas volt...
Mikor mindketten az ágyra kerültünk, eluralkodott rajtam a mohóság, és egyből javaslatot tettem a kedvenc 69-es műsorszámomra. Amanda fölül, én önző módon alul, mert így szabad minkét kezem, popsi és cici markolászásra, simogatásra, halmozva az élvezeteket a nyalás mellé. A punci simára borotvált, tiszta és illatos, méretes kisajkakkal, mögöttük megbúvó csiklóval, kellemes élmény volt nyalogatni minden zegét-zugát. A francia nem mélytorkos, de kellő nyálmennyiséggel és szívó hatással kimondottan kellemes volt, a minimális kézhasználat főleg a golyók izgatására szolgált. Így élvezkedtünk egy jó darabig, markolásztam a popsit, simogattam a ciciket, nyaltam a puncit és a környéket is, míg végre a punci nedvesedni kezdett, de úgy éreztem, hogy ennél többet nem fogok elérni, valahogy a kémia nem igazán akart működni kettőnk között. Gumit kértem, amit ügyesen és szakszerűen felhúzott és síkosítót kent rá. Ez sajnos biztos jele annak, hogy a hölgy is úgy érzi, nem működik az a bizonyos kémia. Amanda egy fordított lovaglással indított, a kellemesen szűk punci, és a fel-le mozgó popsi látványa a ki-be csúszkáló Kicsikémmel izgalmas volt. Mégis kértem, hogy forduljon meg, szemből lovagolni, mert így a cicikhez is hozzáférek szájjal és kézzel egyaránt, valamint a popsi is markolható, szó szerint is kézben tartva a mozgás ritmusát és intenzitását, valamint csókra is lehetőség nyílik. Ebben a helyzetben ért el a vég, ellőttem a patront. Megvárta míg lenyugszom, aztán leszerszámozta Kicsikémet és gyengéden megtörölgette. Pihenésképpen cigiszünet, közben elbeszélgettünk kicsit, értelmes a hölgy.
Maradt még egy kevés időnk az órából, így egy esetleges második kör reményében kértem egy újabb franciás kezdeményezést, amit készséggel meg is tett, de rövid idő múlva beláttam, hogy erre nincs reális esély, úgyhogy abbahagytuk dolgot, elpályáztam a fürdőbe, ahol a világító zuhanyrózsával mostam le magam. Közben előkerült két aranyos kutyus, így öltözés közben még beszélgettünk kicsit a kutyákról, majd ajándékozás és léptem a távozás mezejére.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A bővebb info pontosan tartalmazza és Amanda a telefonos egyeztetés során is elmondja, így nem lehetett semmi félreértés. Az adatlapján csak egy extra szerepel, azzal nem éltem.
Nem kérte előre, a végén rendeztük. Átlag alatti a rózsaszálak száma, szerencsémre pontosan ki tudtam egyenlíteni, nem kellett visszaadjon.
Rózsacsokor
spyyyy nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amanda egy kedves szomszédasszony típusú, készséges, nagyon ápolt MILF, aki pontosan ennek megfelelően viselkedik az ágyban is. Vele kellemes, barátnős az együttlét, aki durvább, pornósabb szexre vágyik ne őt keresse

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2018-10-15 15:52:19
Jó beszi, viszont a külső kissé prosztó módon van leírva.

2018-10-12 10:15:49
Semmi baj.. A rossz kritikát is el kell fogadnom.

2018-10-12 10:13:57

2018-10-12 09:30:42
Bocsi, lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Arra gondoltam, hogy egy ilyen szolíd, kedves szomszédasszonnnyal józanul fel sem merülne a szexuálás őtlete. Van egy hasonló kaliberű hölgy a házban, az asszociáció onnan van.
Bocsi Amanda kedves, nem sértésnek szántam!

2018-10-10 22:40:41
Igen ezen az alkoholos dolgon egy kicsit elgondolkoztam én is..Nem esett jól.. Sajnálom.
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 26db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!