A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Vivien27

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-09-26 12:25:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vivien27 +36206112880 97220 szexpartner

SimiSoma a 2018-09 hónapi randiján történteket írta meg Vivien27 hirdetővel
Egyeztetés
Előző nap, telefonon beszéltük meg a szombat kora délutáni találkát. Nem kért megerősítést, ismerjük egymást.
Megközelítés
A Béke tér közelében található. A 20E busszal közelítettem, onnan egy sarok. A parkolás nem probléma, a Szegedi úton mindig van (fizetős) hely. A csendes kis utca neve jármű, féreg és kút jelzője lehet.
Helyszín
Két lépcsőházas, újszerű társasház. A lépcsőházak kapui egymás közvetlen közelében vannak, vigyázz, melyiknél csöngetsz. Dupla kódos beengedés. Liftezendő emelet, kilépve arra fordulsz, amerre Amerikában pirosnál is lehet, és mégy, ameddig menni lehet.
Nagy, tágas lakás. Az előszoba, a nappali és a konyha egy légtér. A játszószoba közvetlenül a fürdő mellett van, egyáltalán nem szűkös. Hangulatosan félhomályos, de nem túl sötét. Kinyitható franciaágy, szobainas, kanapé, éjjeliszekrény. Színvonalas fürdő. Tusolás a kádban, függöny mögött, kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, minden, ami kell.
Vivien27 külseje
Vivien arca szép, bájos, aranyos. Van mit fogni rajta, de ez nem túlsúlyt jelent, még kevésbé molettséget, egyszerűen csak nem modellalkat. A kiírt súly értékelésekor figyelembe kell venni, hogy megfelelő magassághoz párosul. Keblei bámulatosan gyönyörűek. Nagyok, teltek, mégsem gravitálnak egy kicsit sem, mert kemények, ruganyosak, és jól kényeztethetők. Dereka nem darázs, de szép, kerek popsiban folytatódik, majd hosszú, arányos combokban. Csacsogósan édes, magas hangú lány. Vidám, kommunikatív, igyekvő, kedves. Higiéniája tökéletes.
1. Vivien27 +36206112880 beszámoló Budapest 97220 erotikus masszázs
3. Vivien27 +36206112880 beszámoló Budapest 97220 erotikus masszázs4. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-09-26 12:25:20 erotikus masszázs 972205. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-09-26 12:25:20 erotikus masszázs 972206. Vivien27 +36206112880 beszámoló 2018-09-26 12:25:20 erotikus masszázs 97220
Action
Abban a piros, testhez simuló miniruciban nyitott ajtót, amelyet legutóbb viselt, és már akkor is nagyon tetszett. Tusolás után az ágyon fekve várt anyaszült meztelenül. Popsiját, combjait puszilgattam, simogattam, egyre mélyebbre furakodva közéjük. Egyszer csak Vivien átfordult, magához húzott, és egy hatalmasat nyalt a számba. Szemből egymáshoz simulva folytattuk az immár kölcsönös simizést, somázást, puszilkodást, csókcseréket. Leginkább kedvesem cicijeit gyűrögettem. Ritka szépségű csecsebecsék, különösen ebben a mérettartományban! Néha elkalandoztam a korábban már hátulról felderített területekre is, ez alkalommal belülről is átsimogatva Vivien nőiességét. Másik érzékeny testrészemmel is szívesen kipróbáltam volna, az azonban időközben máshol talált meleg fogadtatásra. Meleg, heves, odaadó, bőnyálas fogadtatásra. Éreztem, esélyem sincs rá, hogy kitartsak a testnyílásváltásig. Hagytam hát, hogy drágám elélveztessen, és magáévá tegye kéjem minden cseppjét. Ekkor sem pihent meg, hanem teljes megnyugvásomig tovább kényeztetett.
Kiugrottam egy gyors kukitusra, majd elfogyasztottam drágám vendégszeretetének újabb jelét, az immár hagyományos bodzaszörpöt. Összebújva, összeölelkezve, összetapadva beszélgettünk, már amennyire ilyen helyzetben beszélgetni lehet. Majd Vivien átvette az irányítást, és ott folytatta, ahol iménti kényszerű lelankadásomkor abbahagyta. Tevékenységét kibővítette kebleinek bevonásával, megkukiztatta őket, illetve megciciztette a kukimat. Ajkai között pillanatok alatt felkeményedtem, de még jó pár percen keresztül élvezhettem játékát, mielőtt óvszerért nyúlt volna. Egyúttal helyet is cseréltünk, és felülről hatoltam forró, puha ágyékába. Combjaival átölelt, sarkait fenekemre helyezte, és magába húzott. Először lassan, melleiben gyönyörködve mozogtam benne, majd ráhajoltam, és intenzívebb tempóra váltottunk. Ő is alám dolgozott rendesen. Majd fölém került, és meglovagolt. Se kezeimet, se szemeimet nem tudtam levenni kebleiről, de azért módját ejtettem, hogy mindenhol simogassam, miközben hüvelyével lelkesen masszírozta kispajtásomat. Popsija ütemesen paskolta fölétartott tenyeremet. Kipróbáltuk hátulról is. Csattogtunk rendesen. Aztán kinyújtott lábai között, összezárt combjai szorításában döngettem kedvesemet. Végül ismét a terpeszben pucsítós összecsattogásnál kötöttünk ki, és műveltük, amíg ki nem döglöttem. Viviennel általában szokott sikerülni, de ez alkalommal nem jött össze a második robbanás. Nem baj, ennek ellenére fergetegeset szexeltünk, nagyon élveztem.
Az óra erősen közelgő vége ellenére engedélyt kaptam levezető tusolásra. Vivien nagyon tudja, mi kell nekem, meztelenül várt vissza, és így búcsúztatott.
Elszámolás
A bővebb infóban említett csokrot hálám jeléül helyeztem el az egyik bútordarabon.
Rózsacsokor
SimiSoma nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kedves, szép, aranyos, odaadó lánnyal töltöttem ezt a gyorsan elrepülő órát. Remélem, még sok hasonlóban lesz részem vele, rajtam nem fog múlni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vivien27 szexpartner beszámolójáról


2018-10-02 10:19:07
Draquar: Attól tartok ezek a szóalkotmányok hozzátartoznak a stílusomhoz.

2018-10-02 08:47:51
SimiSoma: Gejl stílus alatt az alábbiakra gondoltam:
- " kölcsönös simizést, somázást, puszilkodást, csókcseréket"
- "Kiugrottam egy gyors kukitusra"
- "megkukiztatta őket, illetve megciciztette a kukimat"

A többi beszámolódban ennél igényesebbnek ismertelek meg stílus szempontjából, ezért tettem szóvá.

2018-10-01 10:48:38
Ez meg a te döntésed. De gondold csak végig, mire motivál ez engem? Arra, hogy teljeskörűen informáljalak? Nem. Arra, hogy csepegtessem az információt. Hogy ne írjak meg mindent azonnal, hanem hagyjak a következő beszire is.

2018-09-28 15:47:16
Sima lustaság ez, szerintem, nem az infó hiánya. Te döntésed. S ahogy írtad, mi értékeljük. Most: lehetne jobban megírtra.

2018-09-28 10:10:49
Kedves MZ/X! Elvárásod nem motivál. Képes vagyok ugyan, valóban. Ami hiányzik, az a hajlandóság. Még a kedvedért sem fogom variálni szavakat, hogy ugyanazt írjam le másképpen. Ha majd változás lesz, akkor újrafogalmazom.
Nem azért írok beszámolókat, hogy elvárásoknak feleljek meg, hanem mert tájékoztatni akarok. A tájékoztatás megtörtént, méghozzá legjobb tudásom szerint. Elsőre is, másodszorra is, sőt, amíg változás nincs, akárhanyadszorra is érvényesek a közölt információk.
Egyet nem értésedet nyugodtan fejezd ki lepontozással, ha így látod tisztességesnek.
Mutasd mindet

FunkciókVivien27 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-02-10) : Finom meleg várta a kezemet , amit szépen dudorodó csikló is jelzett. Mindezek közben tovább folytatuk a nyálcserét mert ez nem puszikák voltak, sőt Ő volt aki elég erőteljesen dugta át a nyelvét.

felejthetetlen: 6db
(2019-05-08) : Vivientől egyre mélyrehatóbb franciát kaptam, néha teljesen eltüntetve és lenntartva ,ekkora már teljesen megkeményedett szerszámomat.Fogtam a fejét és kis kényszerfranciásan dugtam a száját

(2019-03-24) : A fürdöszoba meglátogatását követöen sürü ölelkezésbe kezdtünk, s elcsattant pàr szájra puszi is. Lehuppantunk aztán az ágyra, miután kiegyenlítettem a ruházatunkban még fennálló...

(2018-08-26) : Akkor azonban átvette a kezdeményezést, és megismételte a nagy sikerű franciaórát. Kicsengetés előtt azonban gumit húztunk, és páros tornagyakorlatokat mutattunk be.

nagyon jó: 12db
(2019-07-28) : Na de utana visszatert nem volt szarakodas. Agyon en hanyat o Mar tizedmasodperc alatt rajtam csokok, Simi és mar jatszott szerszammal

(2019-07-01) : A golyókat sem hagyta ki ez nagyon tetszett. Néha felhúztam magamhoz tövábbi csókokat lopva és beletemetkeztem a gyönyörű cicikbe. Majd megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi de én kértem, hogy hagyjon engem is nyalakodni előbb.

(2019-05-25) : Vad csókok után megszabadult a felsőtől (ez kicsit nehezen ment mert szűk volt, de elmondása szerint ez a kedvence) és kezelésbe vette az ezredest. Remek a franciája, több technikát is váltogat, de kérésemre pont úgy csinálta, ahogy szeretem

: 20db
(2019-09-20) : Pici pihegés után cseréltünk és most ő vett kezelésbe. Nagyon finom a franciája. Bőnyálas, változatos. Eltüntette, amennyire csak méretem engedte és időnként cicijéhez dörzsölte kis barátomat. A golyókat sem felejtette ki.

(2019-08-21) : Miután ezzel megvoltunk, hagytam, hogy ismét ő vegye a kezébe az irányítást, pontosabban a szájába :). A rövid francia lecke, alatt változatos technikáról tett tanúbizonyságot. Volt, hogy teljesen bekapta és volt, hogy csak a végét, csinálta csak kézzel is és a tövét, illetve a golyókat se hagyta ki teljesen.

(2019-08-16) : nagyon ügyesen franciázik a telt ajkaival. Mélyen és beleélősen csinálja, amit akár végig is vihettünk volna, de nem akartam, hogy így legyen vége. Gumit húztunk, pacival kezdtünk. Ahányszor a tekintetünk összeakadt, mosolygott rám. Nagyon szerettem, ahogy rám néz azokkal a gyönyörű szemeivel.