70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
187
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Lizzie szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Lizzie

+36702270150

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-26 10:48:12

endre30
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Lizzie Budapest 2018-09-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, nem értem el, de nem sokkal később visszacsörgetett. Meg is beszéltünk egy másnap délutáni randit azzal, hogy délelőtt pontosítjuk a címet. Ez meg is történt, majd a ház elől hívtam mikor megérkeztem. Nagyon kedves hangja van és már a telefonban is érezhető, hogy egy kedves, intelligens lány.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Béke tér környéke, csendes mellékutca újszerű háza. Parkolóhely mindíg van a környéken, fizetős. BKV: busz, villamos, metrópótló villamos és néha metrópótló villamost pótló busz jár a környéken.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jó állapotú, újszerű lakás. A szobában kényelmes ágy és polc a ruháknak. A fürdő tiszta, rengeteg tusfürdőből lehet választani, a szájvízhez kerámiapohár. A törölköző nagyméretű és puha. Rend és tisztaság az egész lakásban.
Lizzie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján volt egy benyomásom Lizzieről, de élőben mást kaptam. A képek jók, de leesett az állam amikor megláttam ezt a gyönyörű lányt... Aranyszínű hajzuhatag, gyönyörű szemek, formás test, nagy és kemény cicik, a popsi pedig maga a csoda. Bár nem tartozik a külsőhöz, de Lizzie egy kommunikatív és rendkívül értelmes lány.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A liftből kiszállva nem kell sokat gondolkodni, hogy merre is induljak, mert nyílik az ajtó, mögötte pedig Lizzie egy rózsaszín melltartóban és bugyiban. Bemutatkozás, majd be a szobába. Levetkőztem, az ajándékot leraktam, majd megmutatta a fürdőt. Siettem, mert az érkezés óta nem tudtam levenni a szemem róla, így igyekeztem minél rövidebb ideig hanyagolni a társaságát.

A szobába visszatérve egy kellemes masszázzsal kezdett felvezetésképpen. A hátamat masszírozta, közben beszélgettünk, majd összebújva csókolóztunk és simogattuk egymást. Ezután Lizzie kényeztetni kezdett. A francia nagyon kellemes, nem pornós, viszont nagyon egyedi technikája van. Először a környékkel játszadozott, majd kezelésbe vett. A kezét is használja, néha csak a makkommal játszott, majd kellemesen, sokszor a szemembe nézve kényeztetett. Mikor éreztem, hogy ha tovább folytatja elsülök, kértem egy cserét. A melltartót Lizzie vette le (túl sok volt a kapocs, nem akartam bénázni), a bugyitól én szabadítottam meg. Lizze puncija nagyon ízlésesen fazonra igazított (megőrülök érte)és nagyon finom. Miután végigcsókoltam a testét, a csodás ciciknél egy kicsit eldőzve, nyalni kezdtem. A hangokból és a nedvesedésből ítélve jól érezte magát, mikor érzékennyé vált feljebb csúsztam és megcsókoltam.

Rövid pihenést követően gumit húzott és rámült. Volt, hogy keményebben, volt, hogy lágyabban lovagolt, csókolt, vagy mosolyogva a szemembe nézett, miközben a cicijét, vagy a golyóimat simogatta. Ezt nem is lehetett sokáig bírni, rövidesen nagyot élveztem...

Kis pihenés után érezte, hogy készen állok a folytatásra, a koreográfia hasonló volt az előzőhöz, ismét kaptam egy csodás franciát, én is kényeztettem, amire hasonlóan reagált... Most hátulról közelítettem, amíg élek nem fogom elfelejteni ezt a látványt. Miután elélveztem finoman letörölgetett, majd lassan le is járt az időm, így felöltöztem, Lizzie is felkapott egy köntöst és az ajtóhoz kísért.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A régi átlag, amiért egy nagyon átlag fölötti élmény jár.
Összkép
Régóta a kedvenceim között volt és most én is elmondhatom, hogy kár volt eddig várni. Egy nagyon kedves, odaadó, természetes lányt ismertem meg, igazi barátnő feeling-el. Nagyon jól éreztem magam, hatalmas élménnyel gazdagodtam és ha Lizzie is úgy akarja akkor lesz még folytatás...
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2018-09-25 17:14:07

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-02-12) : Ahogyan ajkaival játszik a furulyámon és közben rámnéz a szemeivel, az rá lesz vágva arra a filmre amelyik a végén pereg le. Lizzie lovagolni is jól tud, és nem csak lovon:)

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

(2019-01-03) : Lizzie szemrevaló dombocska tövében felsejlő puncija érzékeny, de hálás jószág, viszonozza a törődést, szereti a lassú, türelmes, de határozott nyelv- és ujjmunkát. Ahogy haladunk előre az élvezetekben, egyre jobban körém fonja lábait, szorítja a fejemet.

felejthetetlen: 14db
(2019-01-29) : Oldalt fekvő helyzetben átfordultam megvizsgálni, mi van a leszállópálya végén, Lizzie pedig életet lehelt férfiasságomba. Ez a testhelyzet kényelmetlenné vált, ezért közös megegyezéssel kibontása került egy óvszer, és fel lett helyezve a rendeltetési helyére.

(2019-01-26) : Puhán, lágyan franciázik, először csak a forróságot éreztem a szájában. Most is áll a farkam, ha rá gondolok. Nem sokáig hagytam ügyködni,

(2019-01-23) : Lágyan franciázni kezdett, sokat kedveskedve a golyóknak is, oldalról finoman végignyalva a barátomat, majd tövig eltüntetve. Jó hosszan engedtem játszani Lizzit a kisorival, nemcsak azért mert nagyon finoman kényeztetett, hanem azért is mert közben jó sokszor felnézett rám aranyszínű szép szemével.

nagyon jó: 6db
(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

(2019-01-21) : Visszatérve végre össze ölelkezhettünk, egymást simogatva kisebb csókokból rendesre váltva ismerkedtünk fedezgettük fel egymást. Ágyra dőlve kicsomagoltam a ciciket S még Liz rámdőlve combjával és ágyékával az enyémet masszírozta, én az ikreket dédelgettem közben csókolgatva egymást.

: 6db
(2019-02-10) : Ez tartott még egy kicsit, aztán lejjebb csúszott és kaptam egy nagyon gyengéd, fincsi franciát. Sok teknika van, de mindet nagyon gyengéden csinálja, nagyon izgató volt

(2018-09-19) : But when she moved down to south, oh boy, now the true nature of her just came out. I loved it, how she followed my fine tuning instruction and played all kinds of way with my rod,

(2018-08-31) : Mivel nem voltam csúcsformában, egy kis rásegítést kértem, hogy álljon rendesen és belekezdjünk az aktusba. Misszionárius pózban kezdtünk el szeretkezni,