70
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
187
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
Lizzie szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lizzie

+36702270150

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-24 19:47:22

pty35
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Lizzie reagálása

Jaaaj, legközelebb mindenképp előrukkolok valami csini gönccel! ;) :*

Szexpartner beszámoló Lizzie Budapest 2018-09-25

Egyeztetés
Elérhető:
4
Pénteken ebédidő környékén hívtam Lizzie-t, de akkor még nem tudta felvenni. Azonban amint lehetősége engedte, visszacsörgetett. Az ismételt hívásom során sikerült egyeztetnünk egy aznap délutáni szeánszot. A kezdést aztán még egy kicsit megigazítottuk.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Autóval könnyű, hétközben fizetős mondjuk, de hát hol nem? BKV-val sem probléma, busz+villamos is közelben áll meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű házban, magas emeleten lévő lakás. Előtérben megfelelő hely a cípőknek, kabátoknak, plusz dekorációs polc hangulatfénnyel.
Lizzie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
*_*
De tényleg! Meglátod és így elkerekednek a szemeid, annyira csodás a lány! Aranyszín hullámos haja, huncut szemei, íves ajkai, bámulatos telt keblei és nőies csípője bárkit elvarázsolna.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezésemet rövidke piros selyemköntösben várta az ajtó mögött. Sokadik alkalommal járok nála, talán ezért is ebben szokott várni, bááááár van a hölgynek pár roppant csábító fehérnemű szettje. Na majd legközelebb jelzem neki, hogy esetlegtalánlehetne-e valami olyasfélét. No nem mintha a köntös nem állna rajta jól, feszül az rendesen...

Cipő le, majd be az ismert szobába, ruha le a szobainasra, eközben Lizzie előveszi a törcsit és megkérdezi mit kérek inni. Abban maradtunk, hogy vizet, a fincsi teákat meghagyjuk a téli időszakra, itt lesz az nemsokára. A fürdő tágas, kádnál a csap beállítva kellemes hőfokra, gyors zuhany után vissza a szobába. Pár pillanat múlva Lizzie is visszatért a pohár vízzel, pár apró korty miközben ő kioldja köntösét és a fogasra teszi. Magamhoz húzom pőre testét és a szoba közepén kezdünk csókolózni. Hát ezt is lehetne csinálni az örökkévalóságig, de azért csak az ágy felé irányítom és egy határozott pöccintéssel a hátára fektetem. Mellé fekszem és a csókok folytatásával, a mellbimbói kényeztetésével elindulok lefelé, lágy öle irányába. Sóhajaira figyelve nyalakodok, csókolom és ennek meg is lesz a gyümölcse, Lizzie-nél szaporodnak a sóhajok, rándulnak az izmok.

Gyönyörörömét követően újfent mellé heveredek, de nem sokáig vagyunk egymás mellett, felém keveredik. "Nem vagyok nehéz?" kérdezi, "Fenét! Lökött vagy!" nevetek és ölelem, simítom puha testét, miközben ő csókokkal borítva halad lefelé, hogy franciázva kényeztessen. Lágyan, finoman, ahogy csak ő tudja. Haját kivételesen nem fogta össze, így a tincsek szabadon vannak, néha kicsit útban, de számomra lenyűgöző a látvány és az érzés is.Így is végem lehetne, volt is már olyan alaklom, de inkább váltunk, a gumi felhelyezés után lovaglópózban rám ül és lassú mozgásba kezdünk. Folyamatosan gyorsul a tempó, rám borul, majd vissza fel, keblei hullámoznak, hol ő, hol én tartom őket kézben. Ebből a pózból már nem is váltunk már, így érek én is csúcsra.

Pihenőre fogjuk, sok nevetés mellett szóba kerülnek a lóerők: a négylábúak és a négykerekűek is. Röpke technikai kitérőt követően elkezdjük a második felvonást, mi mással mint az orális helyzetbe hozással. Újra gumi, de ezúttal Lizze-t a hasára görgetem, így hatolok bele óvatosan hátulról. Szorosan egymáshoz simulva mozgunk, közben csókokat váltva, arcomat hajába fúrva, ujjam a szájában és fordítva, ujja a számban. Fokozatosan növeljük a tempót és Lizzie zihálása is erősödik, innen már nem hagyom abba, és igen, egyre inkább átadja magát az élvezetnek, míg végül kéjes sóhajok között csúcsra ért. Tudom, ilyenkor érzékeny lesz, ezért szinte állóra lassítva kérdezem suttogva, hogy "megvagy?" Igen, válaszolja és mosolyog. Átfordulunk oldalra és kifliben folytatjuk, így több szerep jut a kéznek is. Majd egyszer csak hopp, gondol egyet, tovább fordulunk és akrobatikus mozdulattal újra nyeregbe helyezi magát és egy olyat vágtát indít, amilyenre őszintén bevallom, de nem számítottam. De nem is ellenkeztem! Szédületes száguldás volt, ami csak miattam ért véget. Igaz nem a csúcson, éreztem, hogy még így sem tartok még ott. Egy biztos, ilyen második körre még álmaimban sem gondoltam, közös együttléteink közül ez most magasan vitte a prímet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Távozáskor a dekorációs pultra tettem, a kiselefánt gondjaira bízva, ahogy szoktam.
Összkép
Lizzie-vel mindig öröm együtt lenni, nem véletlenül járok vissza hozzá. Ez az alkalom pedig tényleg emlékezetes marad számomra. Bááár ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még tovább fokozni ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-26 09:26:55
Ez számomra a jó beszámoló, a partnerről és a hangulatról szól. Sokat megtudtam, köszi

2018-09-26 08:55:01
Részletes, sodró beszit írtál. Átjött a kék élmény, rendesen. Gratula Nektek.

2018-09-25 15:23:30
Szimpatikus kepet festettel Lizzyrol, kivalo kedvcsinalo szamomra is! Gratulalok mindkettotoknek!

2018-09-25 13:15:15
Érzékletes, lendületes, kiváló! ..................

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-02-12) : Ahogyan ajkaival játszik a furulyámon és közben rámnéz a szemeivel, az rá lesz vágva arra a filmre amelyik a végén pereg le. Lizzie lovagolni is jól tud, és nem csak lovon:)

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

(2019-01-03) : Lizzie szemrevaló dombocska tövében felsejlő puncija érzékeny, de hálás jószág, viszonozza a törődést, szereti a lassú, türelmes, de határozott nyelv- és ujjmunkát. Ahogy haladunk előre az élvezetekben, egyre jobban körém fonja lábait, szorítja a fejemet.

felejthetetlen: 13db
(2019-01-29) : Oldalt fekvő helyzetben átfordultam megvizsgálni, mi van a leszállópálya végén, Lizzie pedig életet lehelt férfiasságomba. Ez a testhelyzet kényelmetlenné vált, ezért közös megegyezéssel kibontása került egy óvszer, és fel lett helyezve a rendeltetési helyére.

(2019-01-26) : Puhán, lágyan franciázik, először csak a forróságot éreztem a szájában. Most is áll a farkam, ha rá gondolok. Nem sokáig hagytam ügyködni,

(2019-01-23) : Lágyan franciázni kezdett, sokat kedveskedve a golyóknak is, oldalról finoman végignyalva a barátomat, majd tövig eltüntetve. Jó hosszan engedtem játszani Lizzit a kisorival, nemcsak azért mert nagyon finoman kényeztetett, hanem azért is mert közben jó sokszor felnézett rám aranyszínű szép szemével.

nagyon jó: 6db
(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

(2019-01-21) : Visszatérve végre össze ölelkezhettünk, egymást simogatva kisebb csókokból rendesre váltva ismerkedtünk fedezgettük fel egymást. Ágyra dőlve kicsomagoltam a ciciket S még Liz rámdőlve combjával és ágyékával az enyémet masszírozta, én az ikreket dédelgettem közben csókolgatva egymást.

: 6db
(2019-02-10) : Ez tartott még egy kicsit, aztán lejjebb csúszott és kaptam egy nagyon gyengéd, fincsi franciát. Sok teknika van, de mindet nagyon gyengéden csinálja, nagyon izgató volt

(2018-09-19) : But when she moved down to south, oh boy, now the true nature of her just came out. I loved it, how she followed my fine tuning instruction and played all kinds of way with my rod,

(2018-08-31) : Mivel nem voltam csúcsformában, egy kis rásegítést kértem, hogy álljon rendesen és belekezdjünk az aktusba. Misszionárius pózban kezdtünk el szeretkezni,