26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
Alexa Dolce szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Alexa Dolce

+36706367111

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-21 01:42:02

Winnie
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Alexa Dolce reagálása

Drága Winnie!
Ez a találkozó spontánabbul nem is történhetett voln!:D
Pedig aki ismer , és kevésbbé ,azt hiszem az is tisztában van vele, hogy ez nálam lehetetlen!
És mégis lehetséges volt!:D
Aminek roppant mód örülök, mert nem csak szenvedélyes szerető, hanem egy intelligens Úriembert ismerhettem meg a személyedben, ami az én gyenge pontjaimat nézve egyfelől imádom, másik része pedig a 'Veszélyes’ kategória! ❤️
Úgy volt minden tökéletes , ahogy!
De a lehetőségek tárrháza még igen bőséges!
Köszönöm, hogy nem a 'benned szunnyadó és kitörő vadállat' Winnie írta meg ,
bár ha nem lettél volna ilyen hatással rám, és a csillagozott részekből azért sejtlmesen kiderül, hogy volt a romantika&szenvdély és a ösztönös gondolkodás nélküli tabumentes ínyencségeket sikerült első találkzó alkalmával megfelelő egymásra figyeléssel kihoznunk egymásból!
Nem titkolom, feltettük a léctet , kíváncsian várom mikkel egészítjük még ki!
Tartni nem tartok se a kihívástól ,hiszen az mindig csak lángra lobbant, a szikra pedig részemről igen csak ott van, ahol az első 5 percben rá is találtál!
Köszönöm, hogy nem hagytad ,hogy telefonban a hangom elbizonytalalodása a számomra 'mehetek' kérdésnél negatív válasz felé forduljon, köszönöm , hogy a beszámolóból nem lett pornóregény, ( megélni fényévekkel jobb volt, mint kivesézve visszaolvasni), és köszönöm , hogy
olyan figyelmesvoltál velem!
Tagadhattlanul nagyon jól éreztm magam, és örülök, hogy így az évek múltán sem lettem közömbös!
Őszintén örülök , hogy megismerhettek és , remélm, hogy ugyan hiányérzet nem, de egy' apró ' nyughtatlan vágy motszkál még benned!
Millió csók!:A

Szexpartner beszámoló Alexa Dolce Budapest 2018-09-21

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Bízva a jó szerencsében, vagy talán minden mindegy alapon, indítottam egy VTR-t, hátha összejön a találkozás Alexával. Én lepődtem meg a legjobban, amikor néhány perccel később már jött is egy rövid üzenet, amelyet egy pár perces telefonos beszélgetés is követett, majd az elfogadó üzenet a VTR-en keresztül... És 1,5 óra múlva már a ház előtt parkoltam le az autómmal.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Egyértelmű, könnyen beazonosítható címet kaptam tőle SMS-ben, a környéket aránylag jól ismerem, így könnyen megtaláltam a lakásának helyet adó házat. A főútvonal talán ha 100 méterre van, tömegközlekedés adott, így egyszerűen megközelíthető Alexa lakása. A parkoláshoz kell némi szerencse, nekem ebben is volt, a lépcsőház ajtajától 1 percre tudtam lerakni az autót. A parkolás fizetős, én mondjuk alig találtam meg az automatát, bár a pro kollégáknak ez biztosan jobban megy! :-)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokadik emeleti lakáshoz vitt a lift, amint kiléptem az ajtaján, már nyílt is a lakás bejárata, és Alexa invitált a belépésre. Már az előszobában megkaptam az első csókot, soha rosszabbul induló vendégséget :-)
Átlagosnál nagyobb méretű a lakás, egy nagyobb nappalival, ahonnan nyílik a fürdő és a háló is. Cipőm levetve hamar a hálóban találtam magam, ahol itallal kínált, majd az ágyra telepedve beszélgetni kezdtünk. Egy váratlan pillanatban csókolózni kezdtünk, nem volt ellenemre a beszélgetés ebbe az irányba való folytatása :-)
A már egyébként izgalomba került testem heves merevedéssel reagált a heves csókokra, így mielőbb a fürdőszobába akartam kerülni. Gyorsan levetkőzve bepattantam a kádba, ahol pillanatok alatt higiénikussá váltam, ebben számtalanféle tusfürdő segített. Kikészítve a szájvíz, öblögetés, majd sipirc a várakozó Alexához!
Alexa Dolce külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A hirdetésében szereplő képek alapján nem hinném, hogy bárkit meglepetés érhet! Ugyanakkor nagyon érdekes, hogy mennyire más a személyisége, mint amit a képek alapján gondoltam róla: nyílt, érdeklődő, abszolút nincs elszállva magától (pedig lenne mire), nekem nagyon kellemes meglepetés volt. Szép szemek, csókos száj, tökéletes test, ahogyan láthatjátok a képeken is.

Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
A fürdőből visszatérve már az ágy mellett várt, csókokkal fogadott, amivel ismét felkorbácsolta a bennem nagyon mélyen megbújó vadállatot. Hosszas ölelkezés, csókolózás vette kezdetét, mindkét fél örömére, először az ágy mellett, majd az ágyon térdelve, majd elheveredve egymás mellett. Hihetetlenül szenvedélyes Alexa, ennek is köszönhető az az izgalom, ami úrrá lett rajtam. Nem győztem betelni a testével, próbáltam Siva istenhez hasonlítani, és minél több karral végigtapogatni őt :-)
Miközben csókolgattuk egymást rátaláltam az egyik erogén zónájára, próbáltam ebből kihozni a legtöbbet :-) Oldalt fekve a melleit, a nyakát csókolgatva a kezem egyre közelebb került az öléhez, majd először egy, utána két ujjal bekerültem. Igyekezetemet egyre hangosabb sóhajokkal ismerte el, és ha hihettem a fülemnek és a többi érzékszervemnek, rövidesen eljutott a csúcsig. Önzetlen nőként rövidesen viszonozni próbálta az élményt, a szájával kezdte kényeztetni a szerszámomat, a környékét, majd a nyelvével egyre lejjebb haladt, amelyet kifejezetten élveztem, eközben a kezével a farkamat simogatta tovább. Visszatért, mélytorokra vett, majd újra a környéket, egyszerűen nem tudtam ráunni erre... Mivel kezdtem közeledni a csúcshoz, viszont nem szerettem volna elkapkodni a dolgokat, így ismét átvettem az irányítást, és megint őt kezdtem kényeztetni. Mivel az előzőekben zajos volt a siker, így ugyanazon az ösvényen haladtam, és ugyanoda jutottunk, nagy meglepetésemre :-)
Innen már nem volt megállás, némi kényeztetés után gumiba kerültem, majd Alexa popójába. Ezt a látványt és élményt mindannyiótoknak kívánom! Szemben egy tükörben gyönyörködhettem benne, közben élveztem a szűk nyílást, így nem is volt kérdés, hogy gyorsan eljutok az orgazmusig. Néhány percig még kitartottam, de hála neki, óriásit élveztem a gumiba.
Tisztálkodás, heverészés az ágyon volt a program, közben mindenféléről beszélgettünk, csókokat váltottunk, és odalent is elkezdődtek a mozgások. Először csak kézzel izgatott, majd szájjal is. Ekkora döbbentem rá, hogy eddig még a puncijában csak két ujjammal jártam, így gyorsan jött az elhatározás, mielőbb gumit kell öltenem és bevennem az eddig még parlagon hagyott rését. Az elhatározást tett követte, misszionárius pózban kerültem be, így élvezkedtem jó ideig, azonban éreztem, hogy talán túl nagy vállalás volt a két orgazmus egy látogatásra. Kidőltem, azonban Alexa nem hagyta annyiban és a kezével segített rajtam, így hatalmasat élveztem ismét.
Miután lenyugodtam, letisztogatott, ismét beszéltünk pár szót, majd elindultam a fürdőszobába, ahová követett és tovább csacsogtunk. Miután felöltöztem, átadtam az ajándékot, majd bemutatkoztam a két kutyájának is, hiszen jó velük is jóban lenni, hogy jó szívvel fogadjanak a legközelebbi látogatásom alkalmával is.
Az ajtóban még kaptam néhány csókot, mondanom sem kell, legszívesebben máris visszafordultam volna és ismét az ágyba kerültem vele, de a következő alkalomra is tartogatni kell a puskaporból :-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alapvetően 1 órára mentem, bár felvetődött, ha az események úgy kívánják meg, akkor 1,5 órára kitoljuk a randit, ehhez képest bő két órát töltöttem nála. Az átadott ajándék nem mindennapos, de az élmény sem az, sőt! Úgyhogy elégedetten jöttem el tőle, abszolút megérte számomra.
Összkép
Teljesen más, mint amilyennek a képek alapján gondoltam, persze nem a kinézetét illetően. Nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk, nem hittem volna, hogy első találkozásunk alkalmával ennyire egymásra hangolódhatunk. Az eddigi egyik legnagyobb élményem volt a vele töltött idő, mindenkinek ajánlom, aki megengedheti magának, hogy élvezze kicsit Alexa társaságát!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa Dolce szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Alexa Dolce nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAlexa Dolce legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2019-01-22) : Tovig bekapta a farkamat es lent tartotta jo melyen az orra a hasammal erintkezet jo sokaig ezutan kis levegovetel es ujra ugyanez. Elhelyezkedtem az agyon es folytatta a francia mutatvanyt

(2018-11-19) : Így kicsusszantam popsijából, gumi a kukába és ismét magam elé guggoltattam, hogy játsszon vele kedvére és persze az én kedvemre is. Ismét megszólaltatta a varázsfuvolát, játszott a jojóval is én meg kézbe vettem a célzókészüléket és a slagot a szájára irányítottam.

(2016-01-22) : Jasmin úgy dolgozott a farkamon, mintha az életéért szopna. Eleinte puhán, lassan mélyen, aztán egyre határozottabban, vadabbul. Ráérzett, hogy mit szeretek. Vagy lehet, hogy ő is így szereti?

felejthetetlen: 54db
(2019-01-31) : Majd hanyatt feküdtem ő pedig a testemet csókolgatva haladt lefelé és belekezdett a franciába. Nagyon jól csinálta. Először csak nyalogatta, majd szépen lassan elkezdett szopni. Változatosan csinálta, foglalkozott a környékkel is.

(2019-01-05) : A szájában robbantam miután újfent jött egy szolid gagging. Majd fordultunk és én igyekeztem jót tenni neki, feltérképezve a húsos puncit és popsit. A hangok alapján élvezte a ténykedést, de tartok tőle hogy nem jártam teljes sikerrel.

(2018-12-08) : Franciája isteni még mindig.Én is kényeztettem persze majd ő.Egy idő után kértem a gumit és némi sikosító után bejutottam a popsijába..most ehhez volt kedvünk.Élvezte nagyon és én is.

nagyon jó: 44db
(2019-01-17) : Egyre mélyebben vette a szájába, rövidesen már a lehető legmélyebb pontig jutottam, legalábbis amit szerény méreteim engedtek :-D

(2019-01-07) : elkezdett brutálisan szopni. Rég láttam már ilyet bűvésznőt, aki teljesen el tudja tüntetni a varázspálcámat. Ezt az állapotot elég gyakran előidézte,

(2018-09-16) : Hihetetlen hogy természetesen és erőlködésmentesen tugya eltüntetni. Meg főleg amikor rám néz azokkal a szép szemekkel...nem is kellett sok idő hogy végezzen velem. Semmi pihenés nem volt, azonal folytatuk ahol abba hagytuk

: 74db
(2018-09-26) : Gondoltam, hogy szokásos koreográfia szerint beszélgetünk egy kicsit, és majd szépen kialakul az együttléthez szükséges atmoszféra. Felejtsd el.

(2018-09-10) : Az első érzésem olyan volt mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. Bár kezdetben volt egy kis lámpalázam, ezt, kb. 2 perc alatt feloldotta a kedvessége, bájossága.

(2018-08-26) : És utána ő következet. Szó szerint bekapott. Csodálatos francia, brutális látvány, nézése és a hangok amiket közben kiadott... hat azt át kell élni.