60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
25
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-18
Lizzie szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lizzie

+36702270150

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-09-18 18:58:38

hcsab1
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Lizzie budapesti szexpartner hirdetőről (XIII. kerület)

Egyeztetés
Késő délután hívtam. Pár csöngés után felvette és megbeszéltünk egy másnap délutáni randit. Kérte még délelőtt csörgessem meg és emlékeztessem a kis extra kívánságomra. Ekkor kaptam meg a címet is.
Megközelítés
Tömeggel is jól megközelíthető a hely. Én autóval mentem. Hétközben fizetős, hétvégén nem az, így sűrűbben volt az utca autókkal. Pár perc alatt találtam jó parkoló helyet. Mivel valaki pont költözött így tárva nyitva volt a társasház bejárata. Csörgettem Lizziet mi a szitu s egyből mehettem is a lifthez, az meg száguldott fel velem a sokadikra. Ahogy kiléptem a liftből diszkréten kattant egy zár, nem sokat kellett filózni hol várnak rám. Tökéletes időzítés.
Helyszín
Tisztaság és ízléses berendezés mindenütt. Nagyon tetszik a hangulatvilágításos design az előszobában! Modern új építésű társasház megfelelően kialakított helységekkel. A fürdőben kád és vadiúj zuhanyfüggöny. Látszik a berendezésen, hogy tudatosan összeállított, összeválogatott. Tusfürdők és szájvizek hadserege áll rendelkezésre, hogy formába hozhasd magad a randihoz. Odabent szép nagy francia ágy, szobainas, külön akasztó a törölközőnek. Szóval át van gondolva. Jó kis kéjkuckó.
Lizzie külseje
Lizzie meglepően magas szőke hosszú göndör hajú bombázó. Ehhez persze a magassarkú is hozzátett amiben fogadott. Megfigyelni nem volt időm a cipellőt, mert a tekintetem sokkal feljebb elakadt. Csak a cipő hangjára emlékszem, ahogy kísér be a szobába. Lizzie testalkata sportos, formás. A képek nem hazudnak. Arca szép, mosolya elragadó. Nekem a tetkók is bejöttek. Nincs belőle túl sok, amit közelről is megvizsgáltam az pedig nagyon szép munka. Nekem tetszett az elhelyezése és a "témája" is. Szexinek találtam.
Action
Ajándék átadás, kis beszélgetés, fürdés. Minden úgy kezdődött, mint egy átlagos randi. Először találkoztunk. Lizzie laza és könnyen teremt kapcsolatot. Szerintem izgatott volt a tegnap egyeztetett kérésem miatt. Arra gondoltam kezdhetnénk egy kis sztriptízzel. Gondolhatjátok, hogy én is izgatott voltam. Kíváncsi voltam, milyen műsor fogad, bár megbeszéltük előre, csak egy kis indító minishow legyen. Fürdés előtt több percig beszéltük milyen zene is lenne jó hozzá. Ő is én is gondolkoztunk rajta előre...persze rábíztam, mert úgy is a mozgáshoz és a műsor üteméhez érdemes igazítani. Fürdésből visszatérve leültem az ágy szélére. Ő nagyon közel hozzám elkezdte ritmusra mozgatni a testét. Hát ha megkínoznak sem emlékszem milyen zene volt. :D Nagyon lekötötte a figyelmemet ahogy elkezdi kigombolni azt a kis inget...ahogy csábít a csípőmozgásával, ülök az ágyon és tőlem néhány centire mozog gyönyörű feneke...szépen lassan minden ruhadarab lekerült. Itt-ott segítettem, itt-ott simogattam. 10 perce ha ott voltam máris magával ragadott a lénye. Egy olyan hév lett úrrá rajtam, amiből csak egy kiút létezik. Lerántotta a törölközőt és rám mászott. Csókok, simogatások következtek. Birtokba vettük az ágyat. Birtokba vettem a testét. Megcsodáltam, megcsókoltam minden részletét. Itt-ott elidőzve. A finom fazonra igazított puncihoz érve bemelegítésként Lizzie kényeztetésébe kezdtem. Itt adódott egy helyzetkomikum, ami meghiúsította, hogy hosszan nyalakodjam. Egyszerűen nem tudtuk folytatni a röhögéstől. A hangulat eddig is elég jó volt, de mostantól nagyon közvetlen és vidám lett. Kialakult ettől a közös poéntól egy nagyon jó összhang. Innentől a randi felhőtlenül jókedvű lett ami nem ment a szexuális izgalom rovására. Lizzie tényleg barátnős lány.
Most jön egy kis spoiler! Ha azt akarod Lizzie szexuális kultúrája olyan elsöprő erővel hasson rád kedves kolléga mint rám - aki nem tudta mi várja - kérlek ne olvasd tovább. :)
Cseréltünk és én kerültem az élvezkedő szerepébe. Alig kezdte el fantasztikus franciáját máris kemény voltam. Nagyon ügyesen használja a nyelvét. Pörgeti, forgatja fent-lent...huhh. Felhúztam őt egy csókra és valahogy így maradtunk. Teljes testével rám feküdt, ide-oda mozgott rajtam, nyomta magát hozzám. Én húztam magamra. Volt még tervemben egy kis francia, de annyira felhergelt, úgy kívántam már, nem volt kérdés a folytatás. Védőfelszerelést húzott és elkezdett lovagolni rajtam. Nagyon jól csinálta, változatosan. A hátranyúlós golyósimogatástól a lágy ujjszopogatásig minden volt benne. Eszméletlen. Közben azok a fantasztikus cicik lágy rugózós játéka a szemem előtt. Felemelkedik a laptop az ölemben, amikor visszagondolok. Egy idő után cseréltünk és én kerekedtem felülre. Klasszikus pózban lett végem. Az utolsó löketnél teljesen homorítva kinyújtottam felső testemet ő pedig végigsimította mellkasomat. Micsoda szerető. Spoiler vége. :)
Kis pihenés után kaptam egy laza masszázst. Nagyon jól esett. Közben végig beszélgettünk, nevetgéltünk, ugrattuk egymást. Masszázs közben talált egy csomót a hátamban és jól kimasszírozta. Akkor is éreztem, hogy jól esik, de másnap jöttem rá, hogy az egy évek óta fájó pont volt a lapockám alatt, amit megszüntetett. Innen is nagyon köszönöm neked Drága Lizzie. Azóta sokkal könnyebb lett a mozgásom.
Elszámolás
Elején történt. Bővebb infóban minden benne van. Szó sem esett róla.
Összkép
Bearanyozta a napomat. Vágyom vissza nagyon. Úgy érzem még sok közös élmény vár minket.

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-19 13:29:58
Szerinted a bővebb infót hányan láthatják?

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2019-02-12) : Ahogyan ajkaival játszik a furulyámon és közben rámnéz a szemeivel, az rá lesz vágva arra a filmre amelyik a végén pereg le. Lizzie lovagolni is jól tud, és nem csak lovon:)

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

(2019-01-03) : Lizzie szemrevaló dombocska tövében felsejlő puncija érzékeny, de hálás jószág, viszonozza a törődést, szereti a lassú, türelmes, de határozott nyelv- és ujjmunkát. Ahogy haladunk előre az élvezetekben, egyre jobban körém fonja lábait, szorítja a fejemet.

felejthetetlen: 13db
(2019-01-29) : Oldalt fekvő helyzetben átfordultam megvizsgálni, mi van a leszállópálya végén, Lizzie pedig életet lehelt férfiasságomba. Ez a testhelyzet kényelmetlenné vált, ezért közös megegyezéssel kibontása került egy óvszer, és fel lett helyezve a rendeltetési helyére.

(2019-01-26) : Puhán, lágyan franciázik, először csak a forróságot éreztem a szájában. Most is áll a farkam, ha rá gondolok. Nem sokáig hagytam ügyködni,

(2019-01-23) : Lágyan franciázni kezdett, sokat kedveskedve a golyóknak is, oldalról finoman végignyalva a barátomat, majd tövig eltüntetve. Jó hosszan engedtem játszani Lizzit a kisorival, nemcsak azért mert nagyon finoman kényeztetett, hanem azért is mert közben jó sokszor felnézett rám aranyszínű szép szemével.

nagyon jó: 6db
(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

(2019-01-21) : Visszatérve végre össze ölelkezhettünk, egymást simogatva kisebb csókokból rendesre váltva ismerkedtünk fedezgettük fel egymást. Ágyra dőlve kicsomagoltam a ciciket S még Liz rámdőlve combjával és ágyékával az enyémet masszírozta, én az ikreket dédelgettem közben csókolgatva egymást.

: 6db
(2019-02-10) : Ez tartott még egy kicsit, aztán lejjebb csúszott és kaptam egy nagyon gyengéd, fincsi franciát. Sok teknika van, de mindet nagyon gyengéden csinálja, nagyon izgató volt

(2018-09-19) : But when she moved down to south, oh boy, now the true nature of her just came out. I loved it, how she followed my fine tuning instruction and played all kinds of way with my rod,

(2018-08-31) : Mivel nem voltam csúcsformában, egy kis rásegítést kértem, hogy álljon rendesen és belekezdjünk az aktusba. Misszionárius pózban kezdtünk el szeretkezni,