191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
85
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-15
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 13-24
71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Wanda Gold szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Wanda Gold

+36307155606

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-09-15 13:26:26

Bubus56
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Drága Bubosom!!!


Köszönöm Neked ezt a csodás beszit, nagyon meglepődtem mikor olvastam, pláne a besorolás láttán. Nagyon boldoggá tettél azzal , hogy az Istennőd lehetek :)))

Örülök neki, hogy 2 randi alkalmával olyan boldogságot tudtam neked adni, hogy így vélekedj rólam. Másrészt pedig én is ugyanolyan jól éreztem magam Veled, mint Te Velem!!!

Már nagyon várom a következő talinkat, hogy mégjobban megismerhessük egymást és megtegyük a következő lépést.
Nem felejtettem el amit megbeszéltünk, remélem te se ;)))

Köszönöm a figyelmességet, a kedvességet és persze a finom gyümölcsöket is.
Remélem hamarosan újra láthatlak!!!

Addig is SOK CSÓK ÉS ÖLELÉS :****

A TE ISTENNŐD

Wanda Gold

Szexpartner beszámoló Wanda Gold Budapest 2018-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Első találkozásunkkor VTR-en egyeztettünk, nagyon flottul ment minden. Most hál' Istennek úgy alakult a napi programom, hogy elég hamar végeztem a kötelezettségeimmel. Nem húzva az időt, gyorsan beléptem az oldalra, s miután láttam, hogy online, már hívtam is. Pár csengetés után felvette, s hallhattam hangjában az örömöt, hogy végre beszélhetünk. Mivel hét közben minden nap üzenetekben folytattuk az előjátékot, a legközelebbi időpontot meg is beszéltük. Háromnegyed óra múlva már a ház előtt voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A nagy piactól nem messze, két főútvonal találkozásánál található épület. A tömegközlekedés több irányból is megoldott. Autóval érkezve, min én is, parkolóhelyet vadászni kell a közelben, viszont ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pár évtizede épülhetett épületegyüttes közepén beékelődött bejárat, kaputelefonos bebocsájtás és egy kis liftezés. A lakásban rend és tisztaság, a piros szín különböző árnyalatai eleve különleges hangulatot biztosítanak. A szobában méretes franciaágy, Nekünk néha még is kicsinek bizonyult. Fürdőben minden felszerelés bőségesen biztosított, maximális higiénia. Kád zuhanyfüggönnyel és száraz kilépő.
Wanda Gold külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adatlapján megadott adatok és a képei alapján csak egy meglepetés lehet. Ez azonban csak kellemesen érinthetett. Nagyon kedves, mosolygós szép arc, élő és csintalan sötét szemek, csókra termett ajkak, ápolt hosszú fekete haja teszi fel a koronát a megjelenésére. Arányosan husis alkat, mindenhol van mit fogni rajta. Nagy cicik, kerek formás popsi, ápolt finom bőr.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
A lakásba lépve dobtam volna mindenem azonnal bárhová, mivel egy szál semmiben fogadott. Az ajtó bezárása után mindjárt egymásba gabalyodtunk, igazi csókokkal köszöntöttük egymást. Utólag belegondolva elég viccesen nézhettem ki, mivel én felöltözve voltam, s egyik kezemben a kis gyümölcsös zacskót szorongattam, amit Neki vittem. Rövid szünet alatt cipő le, a kis ajándékot átadtam mint egy stafétabotot, majd folytattuk a csókolózó ölelkezést. Közben beljebb haladtunk, s a szobát elérve szétváltunk.
Ekkor kértem egy pohár frissítőt, egy-két korty után azonban tovább ölelgettem és simogattam mindenét. Nagy nehezen közben megváltam a ruháimtól, s megközelítettük a fürdőszobát. Itt magamra hagyott, mondván, így sose készülök el. Gyorsan összekaptam magam, siettem vissza kedvesemhez.
Ő is kiugrott egy percre felfrissíteni magát, én elhevertem az ágyon.
Amint visszatért magamra húztam Őt, csókoltuk és gyömöszöltük egymást. A füleimet és nyakamat csókolgatva indult el rajtam. A kellemes borzongást tetézte az, hogy egész testét érezhettem. A nagy keblek simogattak, s mivel egyik combom a combjai között volt, öle forrósága fokozta izgalmamat.
Mellbimbóim után hamar leért a cél területre, s a golyókat üdvözölte elsőként, szopogatva nyalogatva őket. Majd többször végig nyalogatta a növekedő szerszámot, s egyszer csak a végéhez érve eltüntette ajkai között. Érzékien szopogatta, nyelvecskéje is aktívan részt vállalt a feladatból. Mikor már emberesebb méretet ért el, azonnal torkára vette. Ajkai az ágyékomhoz tapadtak, és nyelve sem pihent. Önkéntelen mozdulattal még mélyebbre próbálkoztam csípőm megemelésével, de ennél lejjebb már lehetett. Csodálatos érzés volt. Áldásos tevékenysége közben már oldalra helyezkedett mellém, így nem csak a buksiját simizhettem. A cicit gyömöszöltem, melyet elértem, majd combjai közé nyúlva ujjammal izgattam a várva várt puncit. Kis csikló játék után megpróbáltam ujjbegyemet becsúsztatni, de nagyon szűk volt, és még nem kellően előkészített, így mivel nem akartam fájdalmat okozni, elnapoltam a dolgot.
Ő közben folyamatosan munkálkodott, nem kis megelégedésemre. Hol csak félig tartva a szájában, nyelve járt mint a motolla, majd ismét a torka mélységével ismerkedhettem. Ezeket a dolgokat váltogatva éreztem, hogy kicsit pihenni kell, nehogy ideje korán végem legyen.
Magamhoz húztam Őt s csókokkal múlattuk az időt, majd hamarosan visszakapta játékszerét.
Egyből a mérhetetlen mélységbe jutottam ismét, s ez annyira felajzott, hogy váltanom kellett.
Lefektettem kedvesemet, hogy most én következek, de hirtelen ötlettől vezérelve a cicik közé kértem magam.
Kicsit benyálazva kezdtem volna járatni a kemény rudat, de hogy-hogy nem, a kibukkanó fej már megint ajkai között kötött ki. Így dupla élvezetben lehetett részem. A cicik közötti szorítás közben ajkai szorítását is erezhettem. Egyre intenzívebb csípőmozgásommal mindkét testrészét kiélvezhettem egyszerre. Azt hittem szétrobbanok.
De vissza kellett térnem az eredeti tervhez, egy igazi csók után combjai közé helyezkedtem.
Megízlelve kívánatos punciját egyből nyugtázhattam, már várta ezt a fejezetet. Pár nyelvcsapás után már emelgette remegő csípőjét, azt hittem hamar itt lesz a vége a nyalakodásnak. Aztán még sem így történt. Szorgalmasan igyekeztem iránymutatása szerint lehetőleg nem a végletekig húzni Őt, de végül többször jártunk a csúcs közelében. Teste vonaglott, remegett, szinte már lecsúszott az ágyról, s szegénynek a combja is begörcsölt. Ezért kicsi pihenőt kért, és testi fenyítést helyezett kilátásba, amennyiben így folytatom a dolgot. Folytatásként a már igen nedves punciba helyeztem egy majd két ujjamat, s közben nyelvemmel folyamatosan a csiklójával foglalkoztam. Kérdezte, nem fáradtam-e el, de én nem adtam fel. Ismét az ágy szélénél tartottunk, a folyamatos mozgások következtében. Ki tudja hányadik nekifutásra aztán célba értünk. Nyelvemmel egyenletes sebességgel és egy ponton ingereltem tovább, mikor teste összerándult, s kis hanghatások kíséretében elrepült a Drága. Elégedetten nyalogattam tovább a már nagyon érzékeny puncit, aztán kérésére ideiglenesen megváltam a kedvencemtől.
Nem volt pihenő. Rám fordult, és elfeküdt testrészembe pillanatok alatt életet lehelt. Nyelvével és torkocskájával ismét a mennyek felé vitt, de más dolgom volt még. Feltérdeltem, s Ő velem szemben négykézláb folytatta a franciát. Nagyon akartam már belülről is érezni Őt,így kértem a védőeszközt.
A felhelyezés után megfordult, s kutyusban vettem birtokba a nedves és szűk punciját. Lassan egyre beljebb férkőztem, s már kezdődött is a lepedő markolászás. Időnként megpaskoltam és markolásztam az előttem gömbölyödő popsiját, s közben változatosan döfködtem. Később fél térdre helyezkedve folytattam, hogy minél mélyebben érezhessem Őt. Úgy tűnt, ez mindkettőnk számára kellemes volt, de a térdem kezdett makacskodni. Ezért az ágy mellé álltam, s kértem őt, helyezkedjen elém. Újra behatoltam, s ahogy mondani szokták, toltam, ami belefért. Teste reakciói azt mutatták, ez is kedvére való. Újabb gondolattól vezérelve ujjbegyemet benyálaztam, s az üzekedés közben a popsi bejáratát kezdtem izgatni. Óvatosan bántam kedvesemmel, csak néha csusszantam be egy picit.
Nem kevés idő után érkezett a gumifóbia érzése, így más befejezés következett.
Kértem a szájba befejezést nyom nélkül. Ismét a csodás ajkak között voltam, s nem is bírtam sokáig.
Nagy durranással ért el a vég. A Drágám jó ideig foglalatoskodott még velem, semmit nem hagyott bennem. Mikor elengedett, mosolyogva nyújtotta rám a nyelvét, mutatva, nincs itt senki és semmi. Csodás partneremnek egy szájra adott puszival köszöntem meg ezt a fantasztikus történést.
Kis folyadék pótlás után egymás mellé heveredtünk, s beszélgettünk minden féle dologról.
Nagy nehezen erőt vettem magamon és elhúztam fürdeni.
Öltözés után búcsú csókocska az ajtó előtt, s fájó szívvel de kezdődő altesti bizsergéssel távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban olvasható az ajándék mértéke, a régi átlag. Nem beszéltünk róla, távozás előtt az asztalkára tettem. Bár amennyire láttam, az időt túlléptem, azt mondta, ez mindkettőnknek így volt jó.
Összkép
Én nem hasonlítanám az ajándék mértékét a kapott élménnyel, nem is lehet. Számomra ez a találkozás olyan volt, mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy lopott órácskára. Nagyon várom az újbóli alkalmat, hogy még inkább megismerhessük egymást.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Angyal25
V.I.P. SZTÁR hirdető
2018-09-18 13:08:26
Drága NO-KECMECEM!!!
Ne legyél féltékeny :))))
Tudod hogy téged is IMÁDLAK :***
CSÓK!

2018-09-18 03:00:18
Ismétlem magam! Wanda az Wanda!
Te ezt nagyon jól leírtad. Élmény volt, ez átjött.
Féltékeny vagyok! :-)

2018-09-17 19:30:56
Istennődről méltóan írtál, kiváló szösszenet, hasznos infókkal!

2018-09-17 08:50:10
Minden benne van, még az inyencek sem húzhatják a szájukat. Kiváló beszámoló !!!

2018-09-17 07:25:32
Istennős írás.Teljesen átjött élményed és Wandus odaadása, így minden indokolt.
Igen Ő egy Istennő.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-03-05) : Én pedig azonnal magamhoz húztam őt és megcsókoltam azt az érzéki, kívánatos száját. A cipőm levétele után követtem a ringó csípőjét, néha finoman rápaskoltam a fenekére

(2019-01-13) : Pihenés képen koppanásig nyeli, miközben nyelve a golyszikat nyalja. Ujjam a punciba serénykedik. Ezt egy párszor megismétli és az őrület szélére hajt. Hörögve kérem a gunit.

(2018-11-17) : Kértem a védelmet és picike lovaglást ,amit olyan érzékien csodásan csinált hogy maradtam csak nyugodtan és élveztem vagyis teljesen kiélvezte. ezt a helyzetet .

felejthetetlen: 21db
(2019-03-14) : Visszamentünk a szobába, ahol egy barátnős csók és simicsata után megkérdezete hogy "Szabad egy kicsit franciáznom?". Mit mondhat erre férfiember? Engedtem természetesen. Most tudtam igazán kiélvezni a tudását! Hát valami elképesztő amit tud a szájával!!!

(2019-03-02) : Először csak halkan sóhajtozott, majd a csípőjével kezdett mozogni, ezt követően jöttek az egyre erősödő hanghatások, combjai elkezdték préselni két oldalról a fejemet, miközben ki nem hagytam volna a mellei simogatását. Nem sokkal ezután már erősebb sikolyok érték el a hallójárataimat, miközben ívbe feszült a dereka, majd beharapta a kispárnát, abba hörgött, miközben egyre intenzívebben nyelveltem, majd jött egy végső megfeszülés és megkért, egy picit kegyelmezzek neki. megtettem.

(2019-02-11) : Mellkasomon keresztül leért a frekventált helyre, s egy golyszi nyalintás után forró ajkai közé vette az emberesedő tagomat. Így kezdődött franciás felkészítésem.

nagyon jó: 11db
(2019-01-08) : A farkamat kezdte a szájával kényeztetni, fergetegesen csinálta. Nem maradt ki a mélytorok sem. Szerencsére közben én is simogathattam haját, kerek, feszes mellét, gyönyrű, sima punciját.

(2018-09-24) : Ekkor leállított, hogy ő is kényeztethessen. Viccből felvetődött, hogy ő talán egy boszorkány, és hát amit a szájával művel, az tényleg boszorkányság lehet :) Tövig eltüntette a szerszámot, és csodálatosan játszott rajta a nyelvével.

(2018-09-18) : Fantasztikusan csinálja, ha csak ezt vehetném igénybe, akkor is meglátogatnám. Rövid ideig kényeztettem én is, ami a hanghatásokból ítélve jól esett neki. Ezt követően fordultunk és megint ő vett a szájával kezelésbe,

: 20db
(2019-03-13) : Frenetikus franciában volt ezután részem,amolyan igazi barátnős mély torkos nyalakodós verziót,közben simogattam ujjaztam kicsit később 69-ben nyaltam a punciát.Ha hihetek a nyögdécselésének nagyon jól esett neki,könnyen gerjed rá.így lett végem elsőre.

(2019-01-09) : Az első menetnek mindenféle közepesen sikertelen próbálkozasok után az először jól bevált 69-es formációban lett vége Wanda szájában. Szerintem minden el is tűnt ott.

(2019-01-08) : Első felvonásban én térdelve Wanda előttem kutyusban vette szájba a velem egykorút.Lassan melegített, nyalogatás, golyó cirógatás aztán hopp tövig.