19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-14
24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 8-19
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Vica erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Vica

+36305846528

-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2018-09-15 07:46:03

kutato1001
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
4
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Vica Budapest 2018-09-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Vicát én már június közepe óta ismerem. Akkor, talán az első napján, e jó nevű szalonból való távozásom előtt, mutatta be nekem az én végtelenül kedves újdonsült, örökös Istennőm a Barbika!!! Kissé még meg is volt szeppenve a lelkem hiszen nagyon új volt még neki ez a világ. Tehát már akkor a látó mezőmbe került, de mivel azóta nem született róla beszámoló, ezért most ,,hivatali kötelességemből adódóan” úgy gondoltam, hogy mielőbb felkeresem őt.

Ebben a kutya melegben egyébként én csak olyan lányt választok akinél biztosan tudom, hogy klímatizált a szobája!!
Kedden dél körül felhívtam őt, miután egy aznapi randit, egy számomra igen kedvezőtlen túlszervezés miatt, le kellett mondanom és nagy szerencsémre még aznap tudott engem fogadni. De hol van már a tavalyi hó? Mostanra már határozott volt, rutinosan válaszolt a kérdéseimre, egyszóval nagyon ügyesen bár kissé talán még kimérten kommunikált velem. Miután elmondta a programot még tovább beszélgettünk. Mondtam neki pár csacskaságot, lassan felengedett, elhagyta azt a hivatalos hangnemet és sikerült őt megnevettetnem is. No ezután kértem tőle a kora délutáni találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én eddig mindig meg tudtam állni a ház előtt, ahol ugyan fizetős a parkolás! Metró, trolik, buszok mindahányan járnak a közelben. Ennél ideálisabb fekvésű búvóhelyet tényleg csak rajzolni lehet.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Ennek az Istennő keltetőnek természetesen mindkét szobája légkondícionált, ami egyáltalán nem mellékes szempont ebben a tikkasztó forróságban!!!
Visszajáró vendégként már álmomból felriasztva is tudom a kapu kódot, ezt követően pedig a diszkrét bejutás után hamarosan a mennyország ajtaján kopogtattam. A nyitott ajtóban, velem szemben az általam korábban kért, a 3 képen is látható, nagyon sexi, fekete csipkés, rövid kombinéban ott állt mosolyogva a rendkívül kívánatos vendéglátóm! A jó ízléssel felújított lakásban mint mindig most is tökéletes rend, tisztaság és kellemes halk zene fogadott. Az itteni modern fürdőben már zuhany függöny is van a kád előtt, valamint több féle tusfürdő, szájvizek,dezodorok.
Ebben a barátságos szalonban egyébként az a szokás, hogy a vendégek mindig két darab tisztára mosott, nedvszívó és nagyméretű törölközőt is kapnak!
Vica külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Valóban ő van a képeken az arckitakarástól pedig nem kell tartania senkinek az csak a diszkréció miatt van ahogyan a vörös paróka is. Alacsony termetű Milf, akinek a mostanában felkerült újabb képein jól látszik a kissé szélesebb csípeje, izgatóan formás kemény, de nem nagy popsija, izmos, míves combjai. Bőre most enyhén napbarnított, egy kisebb tetkó van csak a testén, természetes tapintású, tenyérbe illő keblein apró bimbikkel amik a kényeztetést szeretik és az orgazmus esetén keményen előre állnak. Kívánatos puncija pedig jó illatú és frissen borotvált. Szép arcú, bár első látásra talán kissé szigorú tekintetűnek, bizalmatlannak tűnik majd. Emiatt aztán lehet, hogy jó magam elsétálnék mellette az utcán, de higgyétek el nekem, hogy ez csak a látszat mert ő egy aranyos,figyelmes és nagyon kedves hölgy. Ajka húsos csókra csábító, szeme sötét barna, huncut nézésével pedig a kényeztetetésem alatt pajkosan szuggerált engem és időnként az őrületbe kergetett. Haja egyenes ,szökésbarna vállig érő, teste sportos alkatú, a kis kezei erős szorításúak amin érződik a több éves masszázs rutin! Ő egyébként valóban nem dohányzik! Az alkatával természetesen, számtalan kolleginához hasonlóan, Vica sincs megelégedve, ezért újfent edzi magát, de nekem így is nagyon tetszik ahogy most van!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
2. Erre csak az ottlétem második felében kerülhetett sor mert én önkényesen, a házigazdám teljes egyetértése mellett, így döntöttem. Nagyon megkívántam ugyan is ezt a szende kinézetű, a zsinór tangályában a fenekét kicsit nekem riszáló,,szomszéd asszonyt” akire már hónapok óta vágytam!!
Hasra feküdtem hát a padon aminek a fejtámla részét kissé megemelte, homlokomat pedig az azon lévő kerek lukba helyeztem. Kérésemre egy kifejezetten erős, gyúró-simító mozdulatokkal kezdet el engem masszírozni. Szagtalan krémet használt és gyakorlatilag szinte minden porcikám kapott a jóból.

Alulró, a bokáktól indult felfelé, a derekamat sem kímélte, majd a hátamban a letapadt csomókat igyekezett később eltávolítani. Ez nem csak valami féle maszatolás volt ám, hanem ezúttal egyfajta sport értékkel is bíró, komoly izom lazításban részesültem. A vállaim, nyak, karok is kaptak ebből jóból, aminek pozitív hatását másnaptól éreztem csak igazán. Mindeközben persze sokat és sokféle témákról beszélgettünk örültem, hogy egy kicsit megnyílt nekem ez a belépésemkor még kissé hallgatag, később azonban számomra egyre vonzóbbá váló, boszorkányos kezű masszőzöm.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
1.A cipőm levétele után a bal oldali, kisebbik szobába mentünk, ezt én előre kértem tőle, miközben előttem haladva az igen formás csípejét, izmos fenekét bámultam! Itt egyébként egy kényelmes masszázspad, mellette a falon fektetve egy hosszabb, hangulat javító tükör,vele szemben a sarokban kis fehér asztalka ahová a zenegép,a gyertyák és egyéb kiegészítők kerülnek, valamint a pad végében egy bőr kanapé található. Gyorsan átbeszéltük még egyszer a részleteket, átadtam neki az apró ajándékomat majd meglátogattam a fürdőt.
A pad végénél várt rám, én elé álltam, finoman átöleltem és apró puszikkal, halmoztam el a vállait, nyakát majd a száját is. Először csak lágy tantra csókok voltak ezek, majd igazi nyelves smárolás vette kezdetét. Közben kibújtattam abból a kis semmiből ami még rajta volt majd felültettem őt a padra. Megkértem, hogy forduljon meg mert számára most jó világ következik, hiszen én fogom először azt a szép, formás testét megmasszírozni. Nem kellett kétszer mondanom, rögvest megserdült és várta az én kevésbé szakszerű masszázsomat. Ezt aztán jól meg is kapta tőlem. Amikor később a varázsszó elhangzott a hátára fordult és most már sokkal lágyabban, érzékibben kezdtem őt cirógatni, simogatni. A kelyhét először az én sajátos Yóni masszázs technikámmal kezdtem el az újaimmal ingerelni majd a felhúzott lába közé pozícionáltam magam és először csak nagyon lágyan fogtam a csiklója kényeztetésébe. Kitartó nyelvelésemnek hála légzése egyre szaporább lett majd látványosan elélvezett. Megdicsért, hogy ügyes voltam, miközben a pad mellé, a feje vonalába álltam. Mivel a nunikája most, ebben az állapotában, még nagyon érzékeny volt ezért csak a testét simogattam az újbegyeimmel ő pedig a buksiját kissé oldalra fordítva szájjal, az ágaskodó énemet vette kezelésbe, miközben az egyik kezemmel a fejét tartottam. Nem nyafogott, teljes oda adással játszott velem, cuppogott a farkamon. De én nem így szerettem volna elrepülni ezért átvonultunk a kanapéhoz. Egy vastag párnát tettem le neki a földre, én pedig egy törölközőt terítettem magam alá, lábaimat szétterpesztettem és így kínáltam fel neki merev férfiasságomat.

Uraim nagyon tud ez az (ál)szende hölgy!!! Tanítani való az ő francia tudása, technikai képessége pedig a legjobbakéval vetekszik amit csak megannyi gyakorlás után lehet, ilyen vágykeltő módon elsajátítani illetve bemutatni!!!!!!

Volt itt aztán minden köpködés, bő nyálas szopás, zacsi nyali, a répám teljes eltüntetése majd lent tartása minden erőlködés nélkül, a makkom nyelvel való ingerlése stb. Talán a folyamatos szemkontaktust kellene még gyakorolnia, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy amikor végre megkegyelmezett nekem és én a szájába kitáraztam szinte sütött a tekintete úgy nézett elégedetten engem, ezzel is fokozva a menybemenetelem csodás élményét! Megvárta míg teljesen lenyugszom és csak azután vált meg az örököseimtől….én pedig előre hajoltam, magamhoz húztam, majd szájon csókoltam az én térdeplő Madonnámat.

A fentiek ismeretében, számomra most már napnál világosabb, hogy 3 hónapos ittléte alatt miért is nem akaródzott senkinek erről a ritka kincsről egy valamire való megemlékezést vagy akár csak egy lábjegyzetet is írni!! Újfent eltitkolt az itteni úri közösség egy ilyen csiszolatlan gyémántot!!

Szükségesnek tartom megjegyezni, hogy a mi nagyon jó hangulatúra sikeredett találkánk a kettőnk közötti kémiának is volt köszönhető, ezért ez az oda adó gondoskodás amit aznap tőle kaptam esetenként azért változhat, módosulhat!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A 1.5 órás kerek csokor már az új pesti átlagnak felel meg, ami a kapott élmény ismeretében nekem nagyon is megérte és csak azt sajnálom, hogy az elhallgatásának okán, nem jöttem hozzá korábban!
Összkép
Természetesen mielőbb vissza térek majd hozzá, mert ebben a csendes, ugyan akkor nagyon kedves, vendég barát hölgyben egy remek masszőzt, egy tökéletes vendéglátót ismerhettem meg, aki alkalmasint még lélek gyógyászattal is foglakozik!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vica erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-09-18 07:07:24
Latjatok,ez a besz iras lenyege! Hiteles tajekoztatas es igaz kedvcsinalo,amely utan a kovetkezo vendeg is hasonlo elegedettseggel tavozik.Ez persze Vica erdeme is!

2018-09-17 19:19:40
Hát amit Írtál egyszerűen tökéletes!! Természetesen a név kötelet, felkutattad, és önzetlenül megosztottad amit köszönök, én is utána jártam, és minden szavad hiteles!

2018-09-17 12:22:43
Vicát mér én is váratom egy ideje. Szemre -is- való szépség. Köszi a tartalmas, stílusos beszit.

2018-09-17 11:22:56
Ha jól értem, nem is annyira csiszolatlan a gyémánt... Jól megírt, tartalmas, olvasmányos beszámoló.

sucre23
Lehet adni a szavára
2018-09-17 06:54:17
Tokeletes beszamolo, remek, kulturalt stilussal, gratula!